Orijinalini görmek için tıklayınız : 13 mayıs 2012 pazar günü beypazarı gezisi !!
TIGERCLAWS
06.May.2012, 23:58
Arkadaşlar 13 mayıs pazar günü Beypazarı gezimize katılacak arkadaşlar bana burdan mail adresimden yada cepten ulaşırlarsa sevinirim, ona göre plan yapacağım.
13 mayıs pazar günü sabah saat 09:00 da Eryaman Aile Yaşam Merkezinin önünde buluşuyoruz. 09:15 te brifingimizi yapıp en geç 09:30 da yola çıkıyoruz.
Kahvaltı için Beypazarında kafamıza uyan bir yere girelim diyorum ben. Doğaçlama daha güzel olur düşüncesiyle. Ancak tabiki fikirleriniz varsa lütfen bildirin.
Bu ve bundan sonra düzenleyeceğimiz gezilere kız arkadaş, eş, kardeş, anne, baba vs :) herkesi getirebilirsiniz tabiki rahat olmakta fayda var :) :)
Geçen seferki gezimiz güzel olmuştu umarım bu sefer daha da güzel olur, kazasız belasız bir gezi olması dileğiyle.....
Bu arada Beypazarı yolculuğu gidiş geliş 160 km olacağından ufak bir hatırlatma :
Zincir yağınızı, fren hidroliğinizi, lastik havalarınızı, tüm far ve sinyallerinizi kontrol etmenizde, ayrıca yanınıza su, lastik tamir kiti, takım avadanlık ve tüm koruyucu ekipmanlarınızı almanızda fayda var.
Görüşmek üzere, cevaplarınızı bekliyorum....
Oğuzhan KAPLAN
Herhangibi aksaklik olmaz ise gelecegim zaten oluraa onceden bildirim. Guzel olacaga benziyor :)
bayar-ibrahim
07.May.2012, 12:23
Pazar gunü bende bı aksilik olmazsa gelicem, insallah daha fazla kisi oluruz bu sefer... Ayrıca in özü vadisinde bildigim bı kac yer var ağaçların altında kenarından dere akan bir yer :) yanılmıyorsam adi degirmencioglu idi , oraya kahvaltıya gidebiliriz daha sonrada beypazarinin icini gezer birer oturup kahve çay icebiliriz :)
Umut can
08.May.2012, 21:53
[/URL]Kötü haberi vermek istemezdik ama önümüzdeki hafta için yağmurlu görünüyor. :cry:
[URL]http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/ankara-beypazari-hava-durumu-15-gunluk.html (http://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/ankara-beypazari-hava-durumu-15-gunluk.html)
TIGERCLAWS
08.May.2012, 22:07
arkadaşlar cumartesi öğleden sonraya kadar bekleyeceğim, çünkü hava durumu hemen hergün güncelleniyor, cumartesi öğleden sonra da Pazar günü için hala yağmurlu gösterirse o zaman iptal ederiz, yoksa gideriz, uyar sanırım herkese, gidecekmiş gibi bana gelmek isteyenler bir şekilde ulaşsın...
Umut can
08.May.2012, 22:28
evet öyle mantıklı.son dakikaya kadar bekleyelim.ayrıca bir iş çıkmazsa geliyoruz 8)
bayar-ibrahim
09.May.2012, 21:44
Bende geliyorum, hava durumunu bende yazacaktım ne yapalım gidelim mı diye :)
istanbulda hava düzelme eğiliminde işallah ankarada da düzelir
ve haberiniz olsun sizin görmediğiniz ankaradan yeni üye olan sessiz arkadaşlar var ailemiz büyüyor maşallah nazar değmesin 8)
bayar-ibrahim
10.May.2012, 20:53
yagmur salı gunune kadar surecekmiş , sanıyorum beypazarı bizi beklemek zorunda kalacak arkadaslar :(
Umut can
10.May.2012, 22:13
istanbulda hava düzelme eğiliminde işallah ankarada da düzelir
ve haberiniz olsun sizin görmediğiniz ankaradan yeni üye olan sessiz arkadaşlar var ailemiz büyüyor maşallah nazar değmesin 8)
angaralılar ses verin :mrgreen: yolda bazen görüyoruz regalcileri selamlaşıyoruz ama tanışmak da lazım 8)
TIGERCLAWS
12.May.2012, 17:57
arkadaşlar, önümüzdeki 4 gün hala yağmurlu gösteriyor, bugünkü havaya güvenemiyorum bu yüzden yarınki Beypazarı gezisini ertelemek daha mantıklı görünüyor şimdilik.
Umut can
12.May.2012, 22:02
bi hevesle beklemiştik havanın düzelmesini ama olmadı..haftaya umarım iyi olur da gezeriz cümleten 8)
bayar-ibrahim
17.May.2012, 14:52
arkadaşlar, önümüzdeki 4 gün hala yağmurlu gösteriyor, bugünkü havaya güvenemiyorum bu yüzden yarınki Beypazarı gezisini ertelemek daha mantıklı görünüyor şimdilik.
Beypazari gezisi yattı mı arkadaslar , gerçi havalar hala kötü ama
TIGERCLAWS
17.May.2012, 21:09
Beypazari gezisi yattı mı arkadaslar , gerçi havalar hala kötü ama
İbrahim yatmadı tabiki ama, bu pazar benim sınavım var, saat 14:00 den önce hazır olamam, haftayada nöbetçiyim :(
ama ekip gitmek isterse ben bir dahaki geziye katılırım inşallah.
bu arada cumartesi hava güzel olursa işim yok ararım eğer musaitsen ve diğer arkadaşlardan da musait olan olursa cumartesi bişeyler planlayabiliriz....
c.tesi eğitimim var malesef. pazar günüde misafirim gelicek istanbuldan malesef uygun değilim
müsait olan arkadaşlar toplansın haftaya haftasonu uygunum bir planım yok :)
bayar-ibrahim
17.May.2012, 22:44
İbrahim yatmadı tabiki ama, bu pazar benim sınavım var, saat 14:00 den önce hazır olamam, haftayada nöbetçiyim :(
ama ekip gitmek isterse ben bir dahaki geziye katılırım inşallah.
bu arada cumartesi hava güzel olursa işim yok ararım eğer musaitsen ve diğer arkadaşlardan da musait olan olursa cumartesi bişeyler planlayabiliriz....
Bu hafta iptal edelim o zaman kalabalık cok katılımlı olması daha iyi tabiki,sınavları falan unuttum , o zaman tekrar konuşalım herkesin musait oldugunda gidelim, emix sen olmadan ayakligin açık olduğunu kim haber verecek :)
Bu hafta iptal edelim o zaman kalabalık cok katılımlı olması daha iyi tabiki,sınavları falan unuttum , o zaman tekrar konuşalım herkesin musait oldugunda gidelim, emix sen olmadan ayakligin açık olduğunu kim haber verecek :)
Hahha :P dimi :D
Ama cidden dalginlik olabiliyor.
Seleye oturdugunuz andan itibaren sol ayak otomatik gitmeli ayakliga :)
Dun debriyaj manetimi kirdim :[
Ayakligi tam acamamisim. Indim garaji kapatiyim diye arkami doner donmez kapandi ayak saglam kirildi :D neyseki ucuz oarca 5 lira filan :)
Ayakligi tam acamamisim. Indim garaji kapatiyim diye arkami doner donmez kapandi ayak saglam kirildi :D neyseki ucuz oarca 5 lira filan :)
geçmiş olsun emil
tamda ayak muhabbetinin içindeyken arkadaşlar kapatmayı unutuyor sen açmada sorun yaşamışsın dediğin gibi neyseki parçaları ucuz :mrgreen:8)
Geçmiş olsun Emil.
Ya ben Ali Usta' ya gittim ayaklığın vidasını sıktı ama 2 gün sonra yine kendi kendine açılmaya başladı. Sonra bir daha gittim yayı değiştirdim ancak aynı gün eve dönerken tekrar açıldı. Lanetmi geldi benim ayaklığa acaba? :) Şimdi motoru çok kullanmıyorum, hafta sonu falan kullanabilirsem tekrar kontrol edecem. Önerisi olan var mı?
Geçmiş olsun Emil.
Ya ben Ali Usta' ya gittim ayaklığın vidasını sıktı ama 2 gün sonra yine kendi kendine açılmaya başladı. Sonra bir daha gittim yayı değiştirdim ancak aynı gün eve dönerken tekrar açıldı. Lanetmi geldi benim ayaklığa acaba? :) Şimdi motoru çok kullanmıyorum, hafta sonu falan kullanabilirsem tekrar kontrol edecem. Önerisi olan var mı?
konu başlıktan sapıyor ama
son olarak ayak vidasının göbeğine w40 sık ben öyle çözdüm :mrgreen:8)
konu başlıktan sapıyor ama
son olarak ayak vidasının göbeğine w40 sık ben öyle çözdüm :mrgreen:8)
Evet yaa kusura bakmayın, okuyunca direkt buradan sordum :) Teşekkürler abi, onu yapayım hemen.
bayar-ibrahim
19.May.2012, 00:52
Geçmiş olsun Emil.
Aynısı bana oluyordu somunu sıkıncaa düzeldi simdi 1-2 ayda bir kontrol ediyorum yeterli oluyo, ama virajlarda dikkat et sıkıntılı oluyo bı kac kere basıma geldi caarrtt diye bı ses gelince ayakligin açık olduğunu anladim, Allah'tan bisey olmadı , dikkatli ol
bayar-ibrahim
19.May.2012, 00:54
Gecmis olsun emil , tabiri caizse ucuz yirtmissin :)
Umut can
06.June.2012, 22:50
Arkadaşlar bu yapamadığımız Beypazarı gezisini bu hafta sonu pazar günü yani 10 Haziran günü yapsak nasıl olur? Hava durumu da güneşli gösteriyor. Ankara ekibi de artmıştı. Durumumuzu ayarlayabilirsek çok güzel bir gezi olabilir. 8)
ağfndrdm
06.June.2012, 22:52
Arkadaşlar bu yapamadığımız Beypazarı gezisini bu hafta sonu pazar günü yani 10 Haziran günü yapsak nasıl olur? Hava durumu da güneşli gösteriyor. Ankara ekibi de artmıştı. Durumumuzu ayarlayabilirsek çok güzel bir gezi olabilir. 8)
dostum konuyla alakalı değil ama
ankara cetesini toplayın
bursa moto fest e gelin
tam anlamıyla tanuşmış kaynaşmış oluruz
dostum konuyla alakalı değil ama
ankara cetesini toplayın
bursa moto fest e gelin
tam anlamıyla tanuşmış kaynaşmış oluruz
ağa tarihleri karıştırdın
ankara 10 haziranda toplanıyor
bursa fesv. 21 haziranda başlıyor 8)
ağfndrdm
06.June.2012, 23:16
ağa tarihleri karıştırdın
ankara 10 haziranda toplanıyor
bursa fesv. 21 haziranda başlıyor 8)
tarih marih karıştırmadım
bilgi mahiyetinde şettiydim,bulandırma suyu:p
Umut can
06.June.2012, 23:44
tarih marih karıştırmadım
bilgi mahiyetinde şettiydim,bulandırma suyu:p
Tamam, arkadaşların bilgisi dahlinde olsun. Konuya bakan arkadaşlar da yazını görüp girişimde bulunabiliriz, bakalım. :mrgreen:
mrtckrt
07.June.2012, 14:07
arkadaşlar 8-9-10 haziran beypazarı festivali var eğer ümkanınız varsa şiddetle tavsiye ederim harika olur. nerden mi biliyorum beypazarlıyım :) ama şuan orada değilim :( ve hala motor alamadım galiba ekim-kasım gibi ancak alabileceğim (tamamen duygusal ) :(
Umut can
07.June.2012, 14:16
arkadaşlar 8-9-10 haziran beypazarı festivali var eğer ümkanınız varsa şiddetle tavsiye ederim harika olur. nerden mi biliyorum beypazarlıyım :) ama şuan orada değilim :( ve hala motor alamadım galiba ekim-kasım gibi ancak alabileceğim (tamamen duygusal ) :(
Bunu öğrendiğimiz iyi oldu, teşekkürler. 8) Gidebilirsek demek ki tam festivale denk geleceğiz, daha eğlenceli olabilir.
Bu arada umarım dilediğin makineye, en kısa zamanda sahip olursun. :)
bayar-ibrahim
08.June.2012, 12:42
Bana uyar guzel olur , tekrar konuşalım gelenler geliyorum diye mesaj yazsın, ben gelirim mesela... Ayrıca bursa iside super olur ama orada kalmak için 2-3 gün ayirmak ısını ayarlamak nasıl olur onu bilmiyorum ;)
Umut can
08.June.2012, 14:00
Bana uyar guzel olur , tekrar konuşalım gelenler geliyorum diye mesaj yazsın, ben gelirim mesela... Ayrıca bursa iside super olur ama orada kalmak için 2-3 gün ayirmak ısını ayarlamak nasıl olur onu bilmiyorum ;)
:cheesy: Çok iyi oldu. Ankara ekibi ses ver. :mrgreen::mrgreen:
Liste yapalım bakalım,
1- Umut Can
2- Barış
3- İbrahim
4- ?
Umut can
08.June.2012, 23:01
1- Umut Can
2- Barış
3- İbrahim
4- Emil (%98 ihtimalli :mrgreen:)
5- ?
bayar-ibrahim
09.June.2012, 19:07
1- Umut Can
2- Barış
3- İbrahim
4- Emil (%98 ihtimalli :mrgreen:)
5- ?
Arkadaslar üzülerek soyluyorum ; dün istanbula gitmiştim, orada hastalandim boğazlarım falan cok kötü , ilaç alıyorum o da fena uyku yapiyo, kısaca hepinizden özür diliyorum ben yarın gelemiycem :( bir sonraki gezide görüşmek üzere
Umut can
09.June.2012, 22:14
Arkadaslar üzülerek soyluyorum ; dün istanbula gitmiştim, orada hastalandim boğazlarım falan cok kötü , ilaç alıyorum o da fena uyku yapiyo, kısaca hepinizden özür diliyorum ben yarın gelemiycem :( bir sonraki gezide görüşmek üzere
geçmiş olsun.:( bu haftaki gezi de katılım azlığında olmadı.haftaya tekrar organize olmaya çalışırız
TIGERCLAWS
10.June.2012, 00:05
arkadaşlar kusura bakmayın bir kaç haftadır özel işler sebebiyle organizasyon işine bakamadim, ancak önümüzdeki hafta bir sorun çıkmazsa bir plan yapacagim ve az kişide toplansak bu sefer uygulayacağız, en kısa zamanda görüşmek üzere
Umut can
10.June.2012, 11:43
Arkadaşlar bugün saat 12'de Atatürk Orman Çiftliği'nde Emil arkadaşımızla birlikte buluşup kokoreç yiyeceğiz oradan da Ankamall'e geçip bir yerlerde oturup muhabbet edeceğiz.
Diğer bir konuda, tüm günü kapsamazsa gelebilirim dediği için, başta CrimsonLove arkadaşımız olmak üzere TÜM arkadaşları bekleriz. 8)
Numaram 0506 835 27 83.
Umut can
10.June.2012, 22:53
http://www.youtube.com/watch?v=MCytVWvYU60&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=FKbFHChUO3o&feature=youtu.be
bunlarda seğmenler parkından küçük kesitler :mrgreen:
şarjı bitmek üzereydi çekim yapamadık pek..
http://www.youtube.com/watch?v=MCytVWvYU60&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=FKbFHChUO3o&feature=youtu.be
bunlarda seğmenler parkından küçük kesitler :mrgreen:
şarjı bitmek üzereydi çekim yapamadık pek..
emilin kazazede parmakta görüntüye girmiş meşhur olmuş
bu arada park çok güzelmiş 8)
CrimsonLove
11.June.2012, 00:23
Arkadaşlar bugün saat 12'de Atatürk Orman Çiftliği'nde Emil arkadaşımızla birlikte buluşup kokoreç yiyeceğiz oradan da Ankamall'e geçip bir yerlerde oturup muhabbet edeceğiz.
Diğer bir konuda, tüm günü kapsamazsa gelebilirim dediği için, başta CrimsonLove arkadaşımız olmak üzere TÜM arkadaşları bekleriz. 8)
Numaram 0506 835 27 83.
aynı konu altına ses çıkmayınca herhalde iptal oldu diye düşünüp bütün günü yatarak geçiren CrimsonLove arkadaşınız özür diler (: seğmenler benim eve 1.5 km zaten mutlaka gelir tanışırdım sizinle :?:
aynı konu altına ses çıkmayınca herhalde iptal oldu diye düşünüp bütün günü yatarak geçiren CrimsonLove arkadaşınız özür diler (: seğmenler benim eve 1.5 km zaten mutlaka gelir tanışırdım sizinle :?:
.
Banada 1.5 2 km :). Keşke gelebilseydin. O sicagin altinda cimlere uzanip soguk bira eşliginde keyifli bir sohbet yaparak kafa dinlemeyi hicbirşeye degismem :). Baska bir zaman gene yapilir :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.