PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kısmet oldu borç harç aldık bi tane daha

telkarinn
07.Mayıs.2012, 18:21
Arkadaşlar regalimi daha yeni sattım ve kısmet oldu uygun düşünce dayanamadık borç harç dedik yine bi motor sevdasına devam dedik...
1998 model 29000 km de ..Resimleri aşağıda ..
Nasıl..Görüşlerinizi alalım

http://f1205.hizliresim.com/x/7/5gng2.jpg

http://b1205.hizliresim.com/x/7/5gngs.jpg

http://b1205.hizliresim.com/x/7/5gnh9.jpg

http://b1205.hizliresim.com/x/7/5gnhs.jpg

http://b1205.hizliresim.com/x/7/5gnj5.jpg

Emre
07.Mayıs.2012, 18:58
Mehmet kardeş hayırlı olsun çok sevindim adına :) Makine süper güzel duruyor maşallah nazar Marka model nedir? Benim çok hoşuma gitti, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Bu arada bende senden aldığım egzozları taktırdım. Allah razı olsun, birazda sessiz kullanacağım :mrgreen:

telkarinn
07.Mayıs.2012, 19:00
Mehmet kardeş hayırlı olsun çok sevindim adına :) Makine süper güzel duruyor maşallah nazar Marka model nedir? Benim çok hoşuma gitti, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.

Bu arada bende senden aldığım egzozları taktırdım. Allah razı olsun, birazda sessiz kullanacağım :mrgreen:

Abicim allah razı olsun..dayanamadık yine yaa..Bi borcu bitirdik yine bi borca harca girdik aldık :D 1998 model 29000 km de abi...

Umut can
07.Mayıs.2012, 19:38
Adına ben de çok sevindim. :D Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.

Motor sevdası bu olsa gerek. 8) Başka harcamalardan kısıp motora aktarıyorsun. Şekil tarz görünüm itibariyle çok güzel bir motor. Oturaklı duruyor, kendini gösteren bir makine. İşlemesi, boyaları cuk oturmuş. Dediğim gibi görünümünde bir kusur yok. Teknik bilgi için bizleri aydınlat istersen. :mrgreen:

av. Cevdet Yılmaz
07.Mayıs.2012, 19:44
Mehmet hayırlı ugurlu olsun,cok guzel cıkmıs fotograflarda nazar nazar borcu takma kafana bu islerin dogasında var kazasız belasız olur insallah:)

Emix
07.Mayıs.2012, 19:58
Maruder 800 zannedersem

arkadaşımda var sürmesi çok zevkli

hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

parça sıkıntınız olur ise ebay vb sitelerden temin edin

Türkiyedeki parça fiyatları çok pahalı

Louis dragpipe egzost bulabilirseniz çakın geçsin inanılmaz bir ses değişimi oluyor :D özellikle o motorda

turq
07.Mayıs.2012, 20:11
Makinanin hasi V motor. Hayirli olsun, gule gule kullan

Rona
07.Mayıs.2012, 20:30
Mehmet hayırlı olsun.Güle güle kullanmak nasip olur inşallah
Varsın borcun olsun ödenir sıkma canını herzaman böylesi denk gelmez .
Suzuki Maruder 800 ,55 bg tork canavarı.nazar8)

ağfndrdm
07.Mayıs.2012, 20:32
komserim hayırlı olsun tekeri düz bassın.
marauder 800 bu sanırsam
fiyatı söylersen
bizde yorumda bulunaniliriz

Emix
07.Mayıs.2012, 20:59
reklam gibi olmasın ama

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-tertemiz-suzuki-marauder-vz800w-85197085/detay/

iş arkadaşımın maruderi satılıktır ilgilenenlere duyurulur kefilim ;) param olsa gözümü kırpmadan alırım

CELİL
07.Mayıs.2012, 21:00
Mehmet hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin 8)nazar
resimlere bakınca çok temiz ve özenle bakılmış bir makinaya benziyor hem güçlü hem V motor hem radyatörlü tüm güzellikler bir arada benim için T gidon olmasıda artı maşallah 8)

telkarinn
08.Mayıs.2012, 00:02
Adına ben de çok sevindim. :D Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
Motor sevdası bu olsa gerek. 8) Başka harcamalardan kısıp motora aktarıyorsun. Şekil tarz görünüm itibariyle çok güzel bir motor. Oturaklı duruyor, kendini gösteren bir makine. İşlemesi, boyaları cuk oturmuş. Dediğim gibi görünümünde bir kusur yok. Teknik bilgi için bizleri aydınlat istersen. :mrgreen:

Hocam teknik olarak da hiç bi sıkıntısı yok...biraz bakıma yani anlıycanız makyaja ihtiyaç var diye sahil yolundan feribotla karşıya geçtim..sahil yolunda 160ı görmekte tık demedi...canavar gibi gidiyo tazı gibi kaçıyo..herkese tavsiye ederim

Mehmet hayırlı ugurlu olsun,cok guzel cıkmıs fotograflarda nazar nazar borcu takma kafana bu islerin dogasında var kazasız belasız olur insallah:)
Nazar boncuğunu eksik etmedim..bi gün toplandığımız da datlusunu yeriz inş.Allah razı olsun

Maruder 800 zannedersem
arkadaşımda var sürmesi çok zevkli
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
parça sıkıntınız olur ise ebay vb sitelerden temin edin
Türkiyedeki parça fiyatları çok pahalı
Louis dragpipe egzost bulabilirseniz çakın geçsin inanılmaz bir ses değişimi oluyor :D özellikle o motorda

Çok teşekkürler..sizlerin daha güzel makineleri oılur inş.. Louis dragpipe egzozlu makine videosu var mı görebileceğimiz ?

Makinanin hasi V motor. Hayirli olsun, gule gule kullan

Çok teşekkürler ...İnş daha güzeline sahip olursun

Mehmet hayırlı olsun.Güle güle kullanmak nasip olur inşallah
Varsın borcun olsun ödenir sıkma canını herzaman böylesi denk gelmez .
Suzuki Maruder 800 ,55 bg tork canavarı.nazar8)

Abicim çok sağolasın..Normalde hiç akılda yoktu..Borçları yeni kapatmışken yenileri hasıl oldu..Neyse borç yiğidin kamçısıdır diye üstlendik bakalım sonumuz hayrola

komserim hayırlı olsun tekeri düz bassın.
marauder 800 bu sanırsam
fiyatı söylersen
bizde yorumda bulunaniliriz
Kardeşim allah razı olsun...Hepimizin tekeri düz bassın..
Fiyat olarak 5800 tl ye kapattık :)

Mehmet hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin 8)nazar
resimlere bakınca çok temiz ve özenle bakılmış bir makinaya benziyor hem güçlü hem V motor hem radyatörlü tüm güzellikler bir arada benim için T gidon olmasıda artı maşallah 8)

Aynen abi çok güzel çok güçlü bi makine ..T gidonu ilk defa kullanıcam bakalım hayırlısı..Kullanan arkadaşlar çok memnun hiç şikayet edeni görmedim T gidonda...

Emix
08.Mayıs.2012, 00:42
Fiyat olarak cok iyiye almissiniz tekrardan kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle

DIESEL
08.Mayıs.2012, 01:43
o fiyata bende bulsam satar daytonamı alırdım yemınle :D bılıyorum ben bu tork canavarını ölüsü bile o fiyatı çıkarır kilometresı hiçbişey bu makinaya göre. kazasız belasız kullan işallah nazar

DIESEL
08.Mayıs.2012, 01:46
bide anlayamadığım fiyat 9 küsürden vermiş ilana sen nasıl aldın 5800 e? o nasıl bi pazarlıktır öyle. seni çağırmalı yeni motor alırken :D

telkarinn
08.Mayıs.2012, 05:13
Fiyat olarak cok iyiye almissiniz tekrardan kazasiz belasiz kullanmaniz dilegiyle

TEşekkürler allah razı olsun

o fiyata bende bulsam satar daytonamı alırdım yemınle :D bılıyorum ben bu tork canavarını ölüsü bile o fiyatı çıkarır kilometresı hiçbişey bu makinaya göre. kazasız belasız kullan işallah nazar

Doğrudur fiyatına göre çok çok çok güzel makine

Bu da anadolu pazarlığı işte..Başımla beraber gelirim tabi..Her zaman

Emre
08.Mayıs.2012, 10:24
Mehmet süpersin valla helal olsun, çok sevindim bu şekilde denk gelmesine :) Maşallah, Allah nazarlardan sakınsın.

telkarinn
08.Mayıs.2012, 12:46
Mehmet süpersin valla helal olsun, çok sevindim bu şekilde denk gelmesine :) Maşallah, Allah nazarlardan sakınsın.

Sağol abi yaa..Darısı sana inş.Sana da daha çok yakışır büyük makine...8)8)

Emre
08.Mayıs.2012, 15:29
Sağol abi yaa..Darısı sana inş.Sana da daha çok yakışır büyük makine...8)8)

:) Eyvallah abicim yaa, o zaman denk gelirse bu şekilde bir makine, bana haber edersin :mrgreen:

Çok keyifli sürüşler inş. 8)

telkarinn
08.Mayıs.2012, 15:30
:) Eyvallah abicim yaa, o zaman denk gelirse bu şekilde bir makine, bana haber edersin :mrgreen:

Çok keyifli sürüşler inş. 8)

denk gelirse tabi haber veririm her zaman...ne demek