Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmit'ten selamlar :D
Herkese iyi akşamlar ben nasuh gelip geçici de olsak şimdilik izmit'teyiz,henüz motorum yok nasipse 24 mayısta http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sifir-ayarinda-dd250e-9-kacmaz-84803005/detay ilk motorum olacak olan regal ile aranıza katılacağım aslında uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum çokta beğeniyorum bugüne nasipmiş üyelik tekrar herkese ii akşamlar.
av. Cevdet Yılmaz
08.May.2012, 01:30
Hosgeldın kardesim,hayırlı olsun motorun kaza bela vermesin Allah nazar Basta Celil olmak uzere benden kat kat fazla tecrubeli arkadaslar yardımcı olacaktır..Gorusmek uzere
_KARADUT_
08.May.2012, 02:07
izmitn neresinden nasuh
Merhaba Nasuh aramıza hoş geldin 8)
şimdiden yeni makinan hayırlı olsun kısa sürede makinana kavuşursun işallah 8)
Hosgeldin. Simdiden hayirli olsun
Merhaba Nasuh, şimdiden hayırlı olsun. En kısa sürede makinene kavuşman dileğiyle :)
Hepinize çok çok teşekkür ederim allah hiçbirimize kaza bela vermesin. İzmit körfezdeyim ben :D sen neredesin karadut ?
Hosgeldın kardesim,hayırlı olsun motorun kaza bela vermesin Allah nazar Basta Celil olmak uzere benden kat kat fazla tecrubeli arkadaslar yardımcı olacaktır..Gorusmek uzere
çok teşekkürler abi görüşmek üzere :D ayrıca şunu söylemeliyim deneme sürüşü yaptığımda aman yarabbi bu nası bi makina diye içim gitti yahu bu regal meğer neymiş böyle :D
_KARADUT_
09.May.2012, 02:07
Hepinize çok çok teşekkür ederim allah hiçbirimize kaza bela vermesin. İzmit körfezdeyim ben :D sen neredesin karadut ?
hoşgeldin bu arada izmit merkezdeyim ben iyi iyi izmitte regalciler artıyor bu aralar çok regal görüyom buralarda
hoşgeldin bu arada izmit merkezdeyim ben iyi iyi izmitte regalciler artıyor bu aralar çok regal görüyom buralarda
karadut kardeşim iyi güzel bizim sayımız artıyorda ya kafama takıldı motorun servis işini nasıl yapacağız izmitte servis varmı senin bildiğin ?
_KARADUT_
10.May.2012, 01:56
karadut kardeşim iyi güzel bizim sayımız artıyorda ya kafama takıldı motorun servis işini nasıl yapacağız izmitte servis varmı senin bildiğin ?
müdür izmitte servis yok maalesef iyi bir usta bulucan al sana servis :p valla ben çiftlikte bi ustaya gitmiştim
her zaman bakımları yaptırdığın bir yer yok mu sabit olarak kendin mi yapıyorsun ?
Ayrıca çiftlikte nereye gittin tarif edebilir misin ? Arkadaş gündüz işte olduğumdan bir gün arayla yazabiliyorum vay anasını :D
_KARADUT_
10.May.2012, 22:15
ufak tefek bakımlarını kendim yapıyorum elimden geldiğimce evimin yanında motorcu var genelde oraya yaptırırım ama çiftlikteki arkadaşta gayet iyi işinin ehliydi şimdi nasıl tarif edeyim izmit istikametine gelirken çiftlite iş bankasının oradaki ışıkları geç ilerde lokanta kahve falan var yanlış hatırlamıyorsam efe turun yazanesi var ordan sağa girince az ilerde solda ikinci motorcu önünde motorları görürsün zaten 8)
Ooooo sen bizim ufuk abiyi diyorsun ya bende iki tane bisiklet var o abi hem motor hem bisiklette işinin ehlidir valla çiftliğe uğradım deyince aklıma gelmedi değil belki ufuk abidir uğradığın kişi diyordum :D
_KARADUT_
11.May.2012, 18:06
Ooooo sen bizim ufuk abiyi diyorsun ya bende iki tane bisiklet var o abi hem motor hem bisiklette işinin ehlidir valla çiftliğe uğradım deyince aklıma gelmedi değil belki ufuk abidir uğradığın kişi diyordum :D
olabilir valla adını hatırlamıyorum ama on numara usta8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.