Orijinalini görmek için tıklayınız : anarchy will izmirden selam eder
anarchy will
10.May.2012, 23:08
merhabalar ben İzmirden Kemal. 9 Eylül Üniversitesi 2. sınıf öğrencisiyim. Bornova/Çamdibi'nde ikamet etmekteyim. Forumu uzun zamandır takip ediyorum ama üye olalı çok olmadı. Regal Raptor almaya karar verdiğimden beri baya bi araştırma yaptım. RR sahibi olmak uzun zamandır tek hayalim. Yaklaşık 6-7 aydır para biriktiriyorum ama öğrencilik hali kolay olmuyor :? Bu yaz da çalışıp parayı denkleştireceğim ve 2. el bir RR alacağım inşallah8). Vaktim oldukça mutlaka foruma girip birşeyler okuyorum çok şey öğreniyorum. Faydalı bilgiler yazan elleriniz dert görmesin kalın sağlıcakla :):):)
Merhaba kemal aramıza hoş geldin 8)
işallah kısa sürede gönlüne göre bir makina sahibi olursun 8)
Umut can
10.May.2012, 23:15
merhabalar izmire selam. hoşgeldin aramıza
salihliyi bilir misin ? :mrgreen:
anarchy will
10.May.2012, 23:16
Umut can Salihli'ye hiç yolum düşmedi hayırdır?
Umut can
10.May.2012, 23:20
aslen memleket salihli bizim ege dolaylarında olanlar genelde manisa salihlye uğrarda ondan sordum =)
anarchy will
10.May.2012, 23:25
bi motorsiklet sahibi olursam zaten İzmir'in altını üstüne getirme hayalim var senin memleketi de es geçmem tabi ki :lol:
kemalim hoşgeldin. benim ilk motorumu aldıgım zamanlar geldı aklıma. istanbul ticaret 2. sınıf öğrencisiydim bende :D valla kardeş en kısa sürede motor almak istiyosan, ya altın biriktir yada kredi çek. nakit birikmiyo kenarda. muhakkkak lazım oluyo sağa sola. ama o banka kredisini el mahkum bulup buluşturup veriyosun, altın alınca zaten bozduramıyosun. missss :cheesy:
av. Cevdet Yılmaz
11.May.2012, 10:55
Kemal hosgeldin aramıza. Zar zor denkleyerek aldgın motora bindginde alacagın hazzı en kral motorda alamazsın belkide:)Ama kafana motor almayi koyduysan gerisi hallolur..Guzel bi rr ile ins senide aramizda goruruz
anarchy will
12.May.2012, 01:00
kemalim hoşgeldin. benim ilk motorumu aldıgım zamanlar geldı aklıma. istanbul ticaret 2. sınıf öğrencisiydim bende :D valla kardeş en kısa sürede motor almak istiyosan, ya altın biriktir yada kredi çek. nakit birikmiyo kenarda. muhakkkak lazım oluyo sağa sola. ama o banka kredisini el mahkum bulup buluşturup veriyosun, altın alınca zaten bozduramıyosun. missss :cheesy:
hoşbulduk abi vallahi kafamı çok karıştırdın ciddi ciddi kredi işini düşünmeye başladım bakarsın yarın almışım düldülü. Söylediğin aklımda:D
Kemal hosgeldin aramıza. Zar zor denkleyerek aldgın motora bindginde alacagın hazzı en kral motorda alamazsın belkide:DAma kafana motor almayi koyduysan gerisi hallolur..Guzel bi rr ile ins senide aramizda goruruz
hoşbulduk hocam, ben de büyük keyif almayı umuyorum ilk motorsikletim olacak. İyi dileklerin için çok sağ ol :D:D:D
hoşbulduk abi vallahi kafamı çok karıştırdın ciddi ciddi kredi işini düşünmeye başladım bakarsın yarın almışım düldülü. Söylediğin aklımda:D
hoşbulduk hocam, ben de büyük keyif almayı umuyorum ilk motorsikletim olacak. İyi dileklerin için çok sağ ol :D:D:D
Heheyyyt 1998 e gittim şimdi ilk motorumu aldığım o keyif o duygu tarif edilemez.Kardeşim gönlünde ne yatıyorsa onun peşinden git gerisi boşşşşşş:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Hoşgeldin, umarım gönlüne göre bir makina bulursun.
Bütçe yaparken ekipman ve bakım masraflarını dikkate almanı tavsiye ederim. Klasik bir söz vardır ; kaskını al, kalan parayla motor bakarsın 8)
hahah sende zehirlendin artıkın :cheesy:
cellat94
13.May.2012, 16:01
Hoşgeldin hocam mesajını görür görmez hemen bir cevap yazma isteği hissettim ben Denizlide yaşıyorum ve bu sene inş. üniversiteye başlıcam ilk sınavdan aldığım puanlada dokuz eylül olabileceği için yazmayı düşünüyordum ama benim için çok silik bi ihtimaldi bu. Akdeniz daha ağır basıyordu ama dün İzmir'deydim ve İzmir'e İzmir'in insanlarına dün aşık oldum :D Kordon'da katıldığım şampiyonluk kutlamaları da artık son nokta oldu ve artık çok ciddi bir şekilde İzmir yazmayı düşünüyorum ama tabii bu konuda orada okuyan ve yaşayan birisinin tecrübelerine ihtiyacım var. Bende senin gibi uzun süredir RR hayali kuruyordum ve kısa bir süre önce sonunda Regalime kavuştum 28 Mayıs'ta polislik sınavı için tekrar İzmir'e gelmem gerekiyor ve hava koşulları elverirse bu kez motorumla gelmek istiyorum İzmir'e. İzmir'e motorla gelebilirsem ben sana RR sen bana İzmir konusunda fazlasıyla yardımcı olabilirsin diye düşünüyorum hem RR'ı canlı görüp üzerine oturma fırsatı bulduğunda iyiden iyiye zehirlenip bu zevki daha çabuk yaşamak için elinden geleni yapacağından RR ailesinede belki kıyısından köşesinden bir katkım olur diye düşünüyorum :D
anarchy will
14.May.2012, 00:40
cellat sana pm yollamıştım ama geldi mi gelmedi mi emin olamadım:
izmire geleceğin zaman mutlaka haber et bana ben sürekli pm kutusunu takip ederim haberleşiriz görüşürüz sana elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım motorsikletle veya otobüsle gel farketmez mutlaka ulaş bana 8)
cellat94
16.May.2012, 12:16
Kusura bakma dostum bi süre foruma girme fırsatım olmadı yeni gördüm mesajını bende biraz acemilikle cevap yazdım galiba 3kere yollamışım :D ilgin için teşekkür ederim toplantı konusunda bi forum açıyorum özelden linkini atarım sanada :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.