PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : harley davidson gidon

motovız
11.May.2012, 16:50
herkese selam arkadaşlar uzun zamandır vakit bulup giremiyordum.Nihayet vakit bulup aranıza katılabildim.Kafama takılan bazı soruları sizinle paylaşmak istedim

Geçen aylarda amerika seyahatim oldu.Bu seyahatte regalime pek çok arma,ayna,gidon,ayak takımı gibi seyler aldım.Satıcıya verdiğim adrese kargo ile göndermesini istedim.Lakin bir şeyden emin değilim aldığım gidon acaba benim DD-250E motoruma olacak mı?Aşağıda resmini verdiğim gidon veya başka gidonlar için mutlaka bir deneyiminiz olmuştur.
Saygılarımla

http://img.2dehands.be/f/normal/46912590_1-harley-davidson-buckhorn-handlebar.jpg

CELİL
11.May.2012, 17:04
Merhaba Ömer :D
öncelikle istediğin her tarz gidonu zevkine göre takabilirsin ama gidon borusunun kalınlık ölçüsünün tutması gerekiyor tabi ölçüsü nedir dersen forumda elcikle ilgili ölçü var gidonda elcikle aynı ölçü olur diye düşünüyorum yazıyı aşağıya kopyalıyorum

inaona dan alıntı :
MOTOMANIA'dan muratla görüştüm bizim elciklerin takıldığı yerin çapı 1 inç miş. Buda 22mm. ile 25 mm.arasıymış. Elcik alacakların bilgisine. 8)

motovız
11.May.2012, 17:12
teşekkür ederim celil abi süper hızlısın :)

inaona
11.May.2012, 17:20
Merhaba Ömer :D
öncelikle istediğin her tarz gidonu zevkine göre takabilirsin ama gidon borusunun kalınlık ölçüsünün tutması gerekiyor tabi ölçüsü nedir dersen forumda elcikle ilgili ölçü var gidonda elcikle aynı ölçü olur diye düşünüyorum yazıyı aşağıya kopyalıyorum

inaona dan alıntı :
MOTOMANIA'dan muratla görüştüm bizim elciklerin takıldığı yerin çapı 1 inç miş. Buda 22mm. ile 25 mm.arasıymış. Elcik alacakların bilgisine. 8)

Merhaba arkadaşım celil abi doğru söylüyor fakat elcıklerin takıldığı uç kısmı ile elciklerden sonraki kısım arasında kalınlık farkı var en güzeli motomanıa'da murat veya cüneyt var onlarla görüşüp tam ölçüsünü öğrenebilirsin en sağlıklısı öyle olur.

motovız
11.May.2012, 17:21
teşekkür ederim

CELİL
11.May.2012, 17:45
Merhaba arkadaşım celil abi doğru söylüyor fakat elcıklerin takıldığı uç kısmı ile elciklerden sonraki kısım arasında kalınlık farkı var en güzeli motomanıa'da murat veya cüneyt var onlarla görüşüp tam ölçüsünü öğrenebilirsin en sağlıklısı öyle olur.
evet çok doğru kalınlık farkı var ben onu atladım teşekkürler 8)

Emix
11.May.2012, 18:18
ya gidon büyük gelirse takılacak yuvaya bir torna işi yapılabilir :) yalnız gidon ufak gelirse ne yapılır bilmiyorum