PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1-3 Haziran 2007 Kapıdağ Motosiklet Şenliği (BİRİ BİZİ DURDURSUN)

aidikurt
21.May.2007, 12:48
http://i150.photobucket.com/albums/s89/erhan_41/motoban/Untitled-2.jpg[/img:764bc9be99]
[img width=457 height=640:764bc9be99]http://i150.photobucket.com/albums/s89/erhan_41/motoban/Untitled-11.jpg[/img:764bc9be99]

[img]http://moto.kapidag.com/images/nedir.gif

Kapıdağ Moto Senlik, insanlara Kapıdağ Yarımadasını tanıtmayı amaçlayan ve doğanın yanında motor sevgisini vermeyi hedef edinen bir etkinliktir. 1-3 haziran arası Kapıdağ Yarımadası Eğri Dere Mevkiinde olacaktır. Etkinlikte 2 Adet Rock Konser Gerçekleşecektir. Grup Boxer ve Haziran Ayı İçerisinde Albumleri Çıkacak Olan Grup US ın Katılımları İle Gerçekleşecektir.

http://moto.kapidag.com/images/amac.gif
Yarımadanın tanıtımını ve buradaki harika doğanın keşfini motorlarla, yürüyerek, kendi araçlarımızla sağlamak ! Katılım için motorunuzun olması gibi bir zorunluluk yoktur ! Ayrıca etkinlik boyunca konserler, yarışmalar, çeşitli eğlencelerle süpriz hediyeler dağıtalacaktır ! Etkinlik Programı için tıklayınız. (http://moto.kapidag.com/tr/content/view/17/37/)

http://moto.kapidag.com/images/nasil.gif
Katılmak için kayıt zorunludur ! Kayıt olmak için lütfen BURAYA KAYIT FORMU (http://moto.kapidag.com/tr/index.php?option=com_comprofiler&task=registers&Itemid=30) tıklayınız ve çıkan sayfadaki formu doldurunuz. Lütfen Kayıt işlemindeki bilgilerin doğruluğuna dikkat ediniz ! Kayıt yaptıran katılımcılar etkinlik alanına geldiklerinde etkinlik çantalarını teslim alacaklardır.(Çanta içeriği:yaka kartları ve etkinlik broşürü-etkinlik tişörtü ve de cd si )Şenlikteki etkinliklerden ve Sürpriz hediyelerden faydalanabilmek için kaydınızı yaptırmanız gerekecektir.

Tüm katılımcılar kayıt bilgilerini tam ve doğru olarak girmelidir.
Tüm kayıtlı katılımcılar,bu bilgiler doğrultusunda 2 gece-3 gün ferdi kaza sigortası ile FİNANSSİGORTA tarafından sigortalanacaktır.
Ayrıca etkinlik konusunda gelişme ve değişmelerden sms ve e-posta ile bilgilendirilecektir.

Bilgilerin doğruluğu bu etkinlikten sizin ve bizim en üst seviyede memnuniyet elde etmimizi sağlayacaktır. Buradaki bilgileriniz tamamiyle kendi bünyemizde tutulacak ve hiç bir şekilde 3. şahıslarla paylaşılmayacaktır.

http://moto.kapidag.com/images/kim.gif
Erdek Belediyesi , Erdek Ticaret Odası, Bandırma Makina Mühendisleri Odası, Kocaman Balıkçılık,Odaman Grup, Gross Market Marmara, Özenel Zeytincilik, Finans Sigorta, Artake Palm Beach Club, Erdek ve Bandırma Otelleri,Agrigento Otel, Belgin Otel, Benan Otel, Eken Hotels, Mete Otel, Pınar Otel, Yağcı Otel, Tuna Özel Güvenlik ve Bölgenin diğer firmalarının destekleri ile gerçekleşecektir.
Buluşma Tarihi02.06.2007 (Cumartesi)
Buluşma saati: 08:30
En geç Hareket Saati: 09:00
(Not:9:00 hareket edilecektir.Kimse beklenmeyecektir.O yüzden buluşma saatlerine uymamız gerekmektedir.)
Buluşma Noktası:Kozyatağı Carrefour 2 nolu kapının önünde

Güzergah:Topçular-Eskihisar araba vapuruna binip ordan Yalova-Bursa (Bursa ya girmeden 10 km. kala sağa otoyoldan girip şehir trafiğine takılmadan ) Karacabey istikameti ve Bandırma toplam gidiş dönüş 320 km. Araba vapuru her saat var, sıkıntı olmaz.

Listeye adını yazdıranlar fanclub üyeliğini tamamlamaları gerekmektedir.Bilginize.

Diğer sorunlarınız için bana 0532 737 45 26 nolu telden ulaşabilirsiniz.

KATILIM LİSTESİ

1-aidikurt (+1) (İstanbul)
2-Aksu (Ankara)
3-carvalho (İstanbul)
4-moonchild (İstanbul)
5-iakyürek (İstanbul)
6-lunatic (Ankara)
7-yenikoylu_ua (İstanbul)
8-ilkerkoparal (İstanbul)
9-müslüm baba (+1)(İstanbul)
10.handojoe (Edirne)

Aksu
21.May.2007, 13:05
Sakarya ya gelemedim yağışdan dolayı ama hemen Kapıdağ a kaydımı yaptırdım. 2 Haziran cumartesi sabah çıkarım, birkaç saat sonra Eskişehir orada Emrah kardeşime uğrar bir kahve molası ve sohbet akabinde Bursa. Sonrasında Bandırma ve Kapıdağ yarımadası. Toplam 550 km. kadar. Pazar günü de öğleden sonra dönüşe geçerim.
Haydi yokmu artıran. İstanbuldan çok yakın. Bandırma vapuruna binin yeter. Ama yol yapalım derseniz, Yalova vapuruna binin, ordan karayoluyla hatta Bursaya bile uğramadan yan otoyoldan direk bandırma toplam 150 km. Gezi için yazılarınızı görelim sonrasında gelin ki birbirimizi de görelim.
Daha fazla açıklayıcı bilgi için Kapıdağ internet sitesine girmeniz yeterli olacak.http://moto.kapidag.com/tr

okan
21.May.2007, 13:14
ulaaaa.... bu işlerin bize yakın olanı yokmu yaa..alla allaaa..

carvalho
21.May.2007, 14:50
İlanda çok net okunmuyor. Kayıt yaptırmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki bağlantıya tıklasınlar...

http://moto.kapidag.com/tr/index.php?option=com_comprofiler&task=registers&Itemid=30

aidikurt
21.May.2007, 15:28
Arkadaşlar tamam sakaryaya gelmediniz hava muhalefeti dediniz ama bari buna gelin eğer bunada gelmezseniz diyecek birşeyim yok.Sonra yaz bitincede siz üzülürsünüz.

carvalho
21.May.2007, 15:29
Beni de yazıver Alperim...

Harika olacak

okan
21.May.2007, 15:30
Arkadaşlar tamam sakaryaya gelmediniz hava muhalefeti dediniz ama bari buna gelin eğer bunada gelmezseniz diyecek birşeyim yok.Sonra yaz bitincede siz üzülürsünüz.Fazla ısrar etme adminim imparatorum... eskişehire saklıyolardır belkim enerjilerini...... :lol:

moonchild
21.May.2007, 15:40
Arkadaşlar Kapıdağ'a gitmek lazım cidden! Bi kere çok keyifli bir rota! Özellikle biz İstanbullu'lar için çok da pratik! Yenikapı'dan Bandırma'ya kapağı attık mı 53 kilometre yol! Hiç yoktan İstanbullu Regal'ciler başı çeksin derim ben! Yaz dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor, mümkün olduğunca yol yapmak lazım... E yol dediğin de dostlarla beraber yapılınca keyifli oluyor be kardeşim!!! Hadi hadiii...

Bu gezi için admine isim yazdırmak yetmiyo biliyosunuz... Organizasyon web sayfasından kayıt yaptırmak lazım... Kayıt beleş, üstüne üstlük varışta festival paketi alıyomuşuz, tişörtlü CD'li valla!! :) Çadırı, nevaleyi alıp düşücez yola! Hava da güzel olacak inşallah!!

aidikurt
21.May.2007, 15:41
ya okan kardeşim bizde ısrar yok :)
Ama herkes motorcuyuz diyor anlamıyorum motorcu olmak özgür olmak risk almak gezmek yeni yerler kesfetmek ve en önemlisi bir aile olmaktır. Herkes ya sıkıldık sehir içinde motorlar gezmekten biraz yol yapalım biraz gaz açalım ruhumuz oksansın diyor sonra gezi düzenliyoruz bi bakmışsın kimseden ses cıkmıyor buna en kısa sürede cozüm bulmak lazım yoksa cruiser almışsın şehir içinde turlamışsın hiçbir önemi yok cruiser doğasına bile aykırı bu olay.

aidikurt
21.May.2007, 15:46
Arkadaşlar Kapıdağ'a gitmek lazım cidden! Bi kere çok keyifli bir rota! Özellikle biz İstanbullu'lar için çok da pratik! Yenikapı'dan Bandırma'ya kapağı attık mı 53 kilometre yol! Hiç yoktan İstanbullu Regal'ciler başı çeksin derim ben! Yaz dediğin göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor, mümkün olduğunca yol yapmak lazım... E yol dediğin de dostlarla beraber yapılınca keyifli oluyor be kardeşim!!! Hadi hadiii...

Bu gezi için admine isim yazdırmak yetmiyo biliyosunuz... Organizasyon web sayfasından kayıt yaptırmak lazım... Kayıt beleş, üstüne üstlük varışta festival paketi alıyomuşuz, tişörtlü CD'li valla!! :) Çadırı, nevaleyi alıp düşücez yola! Hava da güzel olacak inşallah!!
işte bu yav moonchild kardeş daha siteye üye olalı 10 gün oldu hiçbir organizasyonu kaçırmıyor.İşte motorcu ruhu bu senin gibi üyelere dostlara ve motorculara ihtiyacımız var.Ekledim bile listeye adını.

iakyurek
21.May.2007, 15:48
evvvvvvvvvvvet bende geliyommm. yazın benide kardeşler. kaydımıda yaptırdım.

aidikurt
21.May.2007, 15:56
evvvvvvvvvvvet bende geliyommm. yazın benide kardeşler. kaydımıda yaptırdım.
eyvallah kardeşim ekledim.

Arkadaşlar kaydınızı yaptırmayı sakın unutmayın kayıt olduktan sonrada buraya kaydımı yaptırdım benide listeye ekleyin demeyi unutmayın lütfen.

iakyurek
21.May.2007, 15:57
ayrıca arkadaşlar acil netleştirmemiz gerek bu sayıyı.bence bu hafta için tüm planı çıkaralım çünkü yenikapı bandırma vapuru feribot ile yani araçlı olarak ancak sabah 07 de var. 2 haziran için boş araç 125 lerde.dönüş için sanırım sabah 7 dönüşü uygun olmayacaktır ayrı bir plan yapmamız gerekecek.

aidikurt
21.May.2007, 16:02
isterseniz karadanda gidebilir isterseniz feribotla onun için oylama yaparız yada giderken feribotla gideriz dönüştete hava ala ala karadan gideriz.

aidikurt
21.May.2007, 16:07
[img width=640 height=340:07688a2be9]http://i150.photobucket.com/albums/s89/erhan_41/logo.gif[/img:07688a2be9]

iakyurek
21.May.2007, 16:09
Mantıklı adminim. Sıkıntı şu ki yaz geldi tüm istanbul cemaati bu vapurları dolduruyo. giderken feribotla gitme fikrini netleştirirsek ( motorla tek kişi 40 lira - artçı ile beraber 57 lira ) bu hafta içinde biletlerimizi alalım derim yoksa yer bulamayız. yok yol yapacaz derseniz benim için nema problema her yol romaaaa :cheesy: iyi uydurdum beaa

aidikurt
21.May.2007, 16:17
bu organizasyon izmirle arkadaşlarlada tanışmak için iyi bir fırsat olacak hasret bitecek çünkü izmir bandırma arası sadece 272 km
http://moto.kapidag.com/tr/images/harita/izmir-band%FDrma.gif

moonchild
21.May.2007, 16:20
ayrıca arkadaşlar acil netleştirmemiz gerek bu sayıyı.bence bu hafta için tüm planı çıkaralım çünkü yenikapı bandırma vapuru feribot ile yani araçlı olarak ancak sabah 07 de var. 2 haziran için boş araç 125 lerde.dönüş için sanırım sabah 7 dönüşü uygun olmayacaktır ayrı bir plan yapmamız gerekecek.

Valla bu Kapıdağ işini bugün konuşmaya başladığımız için bana feribot biraz yaş olur gibi geliyo... Senin bu mesajından sonra girdim baktım İDO'ya, biz kafalarımızı toparlayıp net sayı belirleyene kadar o boş yerler de dolar... E bize de motorcu olarak kilometre yapmak düşer... :) Yalnız tek bir şey var kafamı kurcalayan... Gidiş için de dönüş için de günde 3 sefer gözüküyor.. Sabah 7 seferleri dışındaki seferlerde boş yer sıfır diyo internette ama acaba onlar yaz sezonu açılınca devreye giriyo da şu anda o yüzden mi sıfır gözüküyo... Yoksa harbiden o seferler yapılıyor ve komple dolu mu? Bunu öğrenmek lazım.. Ki bunu öğrenmek de bi telefondur, buraya yazmaya harcadığım zamanda İDO'yu aratsaydım şimdiye net bilgi veriyo olurdum... Bazen cidden kafam çalışmıyo... :)

EVET ARKADAŞLAR 17 HAZİRAN TARİHİNE KADAR GİDİŞ İÇİN SADECE 07:00, DÖNÜŞ İÇİN DE SADECE 18:30 SEFERİ VAR! BİLGİNİZE... ŞU ANDA GİDİŞ İÇİN 122, DÖNÜŞ İÇİN DE 144 ARAÇLIK BOŞ YER VAR

iakyurek
21.May.2007, 16:25
moonchild aramadan hemen cevap verim üstad. onlar sadece yolculu feribotlar. araç almıyolar o yüzden sen motorla seçince hepsi sıfır geliyo diye biliyorum. ama ben bunu yazana kadar alo yapmışta olabilirsin tabi :mrgreen: :mrgreen: :lol:

aidikurt
21.May.2007, 16:28
ya isterseniz sabah istanbuldan belirlenen bir noktadan yola çıkarız ordan topçulara arabalı vapura biner biraz deniz havası solarçaylarımzı yudumlarız.sonrada bursaya gider güzel bir iskender yer dinlenir bandırmaya doğru yola çıkarız.Toplam 320 km falan yol yapmış oluruz.

moonchild
21.May.2007, 16:28
moonchild aramadan hemen cevap verim üstad. onlar sadece yolculu feribotlar. araç almıyolar o yüzden sen motorla seçince hepsi sıfır geliyo diye biliyorum. ama ben bunu yazana kadar alo yapmışta olabilirsin tabi :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Evet söz konusu bilet olunca THY, İDO mido ne varsa kısa aramaya kayıtlı olduğu için sen yazana kadar aramıştım.. Durumu yukarıdaki mesajı düzelterek anlatmaya çalıştım hocam

Aksu
21.May.2007, 16:49
ya isterseniz sabah istanbuldan belirlenen bir noktadan yola çıkarız ordan topçulara arabalı vapura biner biraz deniz havası solarçaylarımzı yudumlarız.sonrada bursaya gider güzel bir iskender yer dinlenir bandırmaya doğru yola çıkarız.Toplam 320 km falan yol yapmış oluruz.
Ben Ankara dan 550 km. yol geleceğim 550 de döneceğim, toplam 1.100 km. sizde Gemiye binip direk Bandırma. Olmadı şimdi bu işin zevki nerde kaldı. Alper in dediği gibi Topçular-Eskihisar araba vapuruna binin ordan Yalova-Bursa (Bursa ya girmeden 10 km. kala sağa otoyoldan girin şehir trafiğine takılmadan ) Karacabey istikameti ve Bandırma toplam gidiş dönüş 320 km. Araba vapuru her saat var, sıkıntı olmaz.

moonchild
21.May.2007, 16:57

Bence süper fikir!! İDO'nun feribotunda motorlarımızı bırakıp öle teknolojik teknolojik gideceğimize, delikanlı Eskihisar-Topçular hattını kullanılırız... Ben kendi adıma çok sevdim bu güzergahı!

aidikurt
21.May.2007, 16:59
Karadan gidelim o zaman millet hem keyifli olur ona göre planlamalrı yapmaya başlıyorum hem boylece kaç kişi olucaz bilet al falan filan derdimizde olmayacak.

Organizasyon planlaması gün içinde topicteki ilk mesaja eklenecektir bilginize.
Çok güzel olacak çokkkkkkkkkk

moonchild
21.May.2007, 17:03
Karadan gidelim o zaman millet hem keyifli olur ona göre planlamalrı yapmaya başlıyorum hem boylece kaç kişi olucaz bilet al falan filan derdimizde olmayacak.

Organizasyon planlaması gün içinde topicteki ilk mesaja eklenecektir bilginize.
Çok güzel olacak çokkkkkkkkkk

Yürü beee!! Adiminim aldı coşkuyu! Hadi ahali siz de alın coşkuyu!

iakyurek
21.May.2007, 17:14
ok dir admin kardeş. bol bol yol yapalım. aksu babayı bu konuda yalnız bırakmak olmass...
keskinlikle süpppppppppper olceek..

aidikurt
21.May.2007, 17:20
(Not:9:00 hareket edilecektir.Kimse beklenmeyecektir.O yüzden buluşma saatlerine uymamız gerekmektedir.)

Listeye adını yazdıranlar fanclub üyeliğini tamamlamaları gerekmektedir.Bilginize.

aslanburclu
21.May.2007, 19:03
YA KARDEŞLER 3 HAZİRANDA MERTER İŞİ NOLDU SİZİN İPLERLEDE HİÇ Bİ YERE İNİLMEZ

KAPIDAĞ İŞİ NEREDEN ÇIKTI HANİ Bİ AMAÇ UĞRUNA GÖSTERİ YAPILACAKTI........

her halde vaz geçildi .............. :?

siz önce rumeli hisarı çay bahçesine bi gelinde.....

carvalho
21.May.2007, 20:05
Yaşar abi, 3 Haziran'da bizli ya da bizsiz geniş katılım olacaktır. Baksana 5 kişi olduk, olmadık Kapıdağ için ... Kalan tayfa giden tayfadan çok daha fazla...

Allah merhum motorcu arkadaşlarımızın ruhlarını şad, mekanını cennet eylesin...

lunatic
21.May.2007, 20:46
Sakarya'ya iş muhalefeti ile gelemedim. 1 haftadır Hafta sonu dahil 9:00-23:00 yapıyorum. Bugün yarın işler bitiyor. Tutmayın beni ozaman. Yazın ben de geliyorum. Aksu abimle bu sefer yoldayız. İnşallah.

aslanburclu
21.May.2007, 21:13

yawwww adminnnnnn merter işini ne zaman hallettinde bu işe başladın haydiiii DALDAN DALA DALDAN DALAAA diyen birileri vardıııı heh heh heeeee

yenikoylu_ua
22.May.2007, 16:38
arkadaşlar kayıt yaptırıyodum bunlar yarış yaparmısın çamurdan çıkarmısın falan diyolar şaka bi yana etkinlik tercihi olarak serbest zamanımı seçtiniz.Muhtemelen orda guruplaştıra bilirler ayrılmayalım acil cevap lütfen

ilkerkoparal
22.May.2007, 16:53
alperim bence en güzeli topçulardan feribotla yalovaya geçelim. körfezi dönmek gereksiz yol ve yorgunluk oluşturur.

aidikurt
22.May.2007, 16:57
alperim bence en güzeli topçulardan feribotla yalovaya geçelim. körfezi dönmek gereksiz yol ve yorgunluk oluşturur.
tamam kardeşim zaten oyle planladım topculardan karsıya

Aksu
İlker evet genel düşünce senin dediğin gibi, yani yol yapalım derken yalovadan sonraki bandırmaya kadar olan yolu kastetti.

aidikurt
arkadaşlar kayıt yaptırıyodum bunlar yarış yaparmısın çamurdan çıkarmısın falan diyolar şaka bi yana etkinlik tercihi olarak serbest zamanımı seçtiniz.Muhtemelen orda guruplaştıra bilirler ayrılmayalım acil cevap lütfen
serbest zaman sectim ben

aidikurt
22.May.2007, 16:59
yenikoylu-ua
ilkerkoparal kayıtlarınızı yaptırdınızmı yazayımmı sizleride listeye

iakyurek
22.May.2007, 17:01
ilker kardeşim şu an kapıdağ sitesinde login görünüyo :D

yenikoylu_ua
22.May.2007, 17:03
illa bi yarış sec diyo ya serbest dedim yarışada hayır dedim genede bi yarış sec diyo yoksa kontenjan doldumu

aidikurt
22.May.2007, 17:11
ya baba sende sec bir yarıs katılmazsın amma stres yaptın :)
gelicekmisiniz sen ondan haber ver ?

yenikoylu_ua
22.May.2007, 17:14
Onay aşamasına alındık bundan sona kim tutar beni yaz adminim yazzzz

okan
22.May.2007, 17:14
ulaaaa.. fır fırr geziiniss yaa.. kıskanmaya başladım artıkın .....

Aksu
22.May.2007, 17:16
Evet muhakkak yarış seçmen şart. Bende yavaş sürme yarışını işaretledim va kaydı yaptırdım. Altına da not düştüm. Ben 47 yaşında bir adamım kiöseyle yarışacak çamurda debelenecek halim yok kayıt olsun diye işaretledim yavaş sürme yarışını siz yine de yok sayın dedim. Hehhhh Hehhhh. Diğeri de serbest zaman.
Ayrıca planı bile yaptım be siz ne sandınız. Sabah 6 da Ankara çıkış saat 9 da Eskişehir. Orada Emrah kardeşimi ziyaret sonra sizleri Bursa otoban çıkışında saat 13 cıvarı yakalayıp beraberce gitmek Bandırma ya. Nasıl plan ama.

okan
22.May.2007, 17:17
ooohhhh.. suyundan da koyyy aksu babaa... :+1: :+1: :+1:

yenikoylu_ua
22.May.2007, 17:19
Yakışır Abicim bende yavaş gitmeyi işaretledim en kötü adminimin arkasına saklanırız o bizi korur

iakyurek
22.May.2007, 17:20
yav bi kurban lazım yarışta, tabi genel kanı bu durumda adminime yıkaraktan bu işin içinden sıyrılmak tabeee :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol:
biz yavaştan yürürüsss artık arkadan arkadan :P :P

emrahss
22.May.2007, 17:25
Başımla beraber abi...

yenikoylu_ua
22.May.2007, 17:42
Şu telsiz işlerinide halletmek lazım herhalde

aidikurt
22.May.2007, 19:42
Şu telsiz işlerinide halletmek lazım herhalde

eşinlemi gelecen abi +1 yazıyorum cadır falan hazırsınız demi

yenikoylu_ua
22.May.2007, 21:47
Alper malesef tek geliyorum çadır hazır olur ozamana kadar internetten aldım Bizim kızın sınıfı doğum günü yaz tatiline ve okulun son ayına denk gelenlere toplu doğum günü partisi ayarlanmış hanım çocukla oraya katılıyo malum bizimkininde doğum günü olunca ben kaçıyorum anlıyacağın.

aidikurt
22.May.2007, 22:06
tamamdır abi. ekliyorum senide listeye

yenikoylu_ua
23.May.2007, 00:18
Bu arada biz cumartesi çıkıyoruz dimi. saat 8.30 cumartesi sabahı dimi

aidikurt
23.May.2007, 10:49
Bu arada biz cumartesi çıkıyoruz dimi. saat 8.30 cumartesi sabahı dimi

Buluşma Tarihi02.06.2007 (Cumartesi)

Evet cumartesi sabahı kozyatağı carreforudan yola çıkıcaz.

ilkerkoparal
23.May.2007, 17:52
AKSU ABİ YALOVA YADA BURSA CİVARI DENK GETİRİP BULUŞSAK DİYORUM KALAN YOLU BERABER YAPARIZ NE DERSİN

kaldera
23.May.2007, 18:09
güzel gezi olur burası..yol güzergahı karacabeyden sonra tek şerit ama güzel yol..
iyi yolculuklar size

aidikurt
23.May.2007, 18:40
kaldera baba gel o zaman sende hep iyi yolculuklar diyon kırıyon bizi valla

yenikoylu_ua
23.May.2007, 20:30
Hakkaten baba gelde biz yenilerde senle tanışalım.Hem tecrübelerinizden de istifade edelim

lunatic
23.May.2007, 20:44
Kaydım da tamamdır. Galiba biz RRcılar olarak hepimiz yavaş gitme yarışına katılacağız. Hehehe çok komik olacak. Ama çamurda debelenmekten iyidir. Biz eniysi yanyana gidelim. Ayakları da birbirimizin ayaklığına koduk mu dursak da düşmeyiz. Nasıl fikir ama. Hehehehe.

kaldera
23.May.2007, 20:49
Hakkaten baba gelde biz yenilerde senle tanışalım.Hem tecrübelerinizden de istifade edelim

kaldera baba gel o zaman sende hep iyi yolculuklar diyon kırıyon bizi valla

arkadaşlar aslında bende çok istiyorum gaz açmayı birlikte...
ancak günlük mesaim bittikten sonra da evde ikinci iş olarak
web tasarım işlerim, site güncelleme işlerim, güvenlik konuları oldukça fazla..
hele aldığım bir katolog program işi varki sanırım 22 000 grafik 22 000 parça .3-4 ayda bitirmye söz verdim.
1 yıldır bitiremediğim gelişmiş bir otoservis programını bitirdim sayılır.onun sunum işleri falan da filan
birde kendi sitemde sorunlar :P var.
ev tadilatları da cabası...
sanırım bu yaz hiç bir toplantı, gezi aktivitelerine katılmam mümkün görünmüyor.. :P
arada bir yazıp çiziyorum işte..hepsi bu

yenikoylu_ua
23.May.2007, 21:04
Canın sağolsun baba iş önemli tabi bu kadar sıkıntılı ve işsizligin olduğu bi dönemde sana kolay gelsin inşallah bir akşam buluşmasında tanışmak dileğiyle

aidikurt
24.May.2007, 12:29
Arkadaşlar bakın yaz dediğin göz kapayıp açıncaya kadar geçiyor geziler ve buluşmalara katılmanızı öneririm hazır şansımız varken bu tür organizasyonları değerlendirin sonra çokkkkkkkkkkkkkkk üzülürsünüz.

carvalho
24.May.2007, 12:54
Kalan sağlar bizimdir kardeşim...

Hazır turnuvadan da elenmişiz, hafta sonlarım boşa çıktı yani...

Ah'ın mı tuttu nedir :)

Aksu
24.May.2007, 12:54
Alper sen listeye İstanbul dan 1+1 daha yaz ama ismine .............. (nokta nokta) olsun. Orada görürsünüz. Tabii tanıyorsunuz.
Kaldera arkadaşım gelendiğin için üzgünüm ama önce iş tabii ki.
İlker bende Alper in cep tel var, bakalım duruma göre haberleşiriz, olası bir yerde buluşuruz. Lunatic ile beraber geleceğiz büyük ihtimal.

aidikurt
24.May.2007, 13:00
KATILIM LİSTESİ

2-Aksu (Ankara)
3-carvalho(İstanbul)
4-moonchild(İstanbul)
5-iakyürek(İstanbul)
6-lunatic (Ankara)
7-yenikoylu_ua(İstanbul)
8-ilkerkoparal(İstanbul)
9-.........(+1)(İstanbul)

inci
24.May.2007, 13:06
3 haziran da motosiklet kazasında ölenler için toplnma sözümüz var ...size iyi eğlenceler diliyorum

handojoe
24.May.2007, 14:28
BENDE GELİYORUM ÇANAKKALE ÜZERİNDEN TEL NO SU GÖNDERİN

aidikurt
24.May.2007, 14:36
0532 737 45 26 benim cep telim oraya gelince bana ulaşabilirsin buluşuruz oralarda bir yerde

aidikurt
24.May.2007, 14:40
KATILIM LİSTESİ

2-Aksu (Ankara)
3-carvalho(İstanbul)
4-moonchild(İstanbul)
5-iakyürek(İstanbul)
6-lunatic (Ankara)
7-yenikoylu_ua(İstanbul)
8-ilkerkoparal(İstanbul)
9-.........(+1)(İstanbul)
10.handojoe (Edirne)

polo
24.May.2007, 23:39
arkadaşlar yolunz açık olsun tekerinize taş degmesin sakarya ya bir günlügüne izin aldım cumartesi gittim alper kardeşimle görüştüm degişiklik oldu bandırma uzak pazar iznim var gidince kalmak lazım yakın olsaydı gelirdim genede aklınızda olsun artcı isterseniz tıklayın arabayla zevksiz oluyor motorumu alana kadar ondan sonra rüzgarı hissetmek istiyorum bu ara agresusa selam özledim herkese ayrıca selam. :cheesy: :roll:

agresus
25.May.2007, 00:17
arkadaşlar yolunz açık olsun tekerinize taş degmesin sakarya ya bir günlügüne izin aldım cumartesi gittim alper kardeşimle görüştüm degişiklik oldu bandırma uzak pazar iznim var gidince kalmak lazım yakın olsaydı gelirdim genede aklınızda olsun artcı isterseniz tıklayın arabayla zevksiz oluyor motorumu alana kadar ondan sonra rüzgarı hissetmek istiyorum bu ara agresusa selam özledim herkese ayrıca selam. :cheesy: :roll:

ve aleykümselam erol abi...kapıdağ uzak d hisar yakın sayılır sana.. yarın akşam çaydayız bekliyoruz.. gelmemezlik etme...hasret gidrir lafın belini kırarız...

aslanburclu
25.May.2007, 00:29
öfff öff bayılıyorum ya motor alemine kardeşimmmm tek muhabbet rüzgar ile savaşş yeni canlarla kaynaşş bide en güzeli doğa ile bağdaş canlarla dolaş

http://upload8.postimage.org/495507/transport123vw.gif (http://upload8.postimage.org/495507/photo_hosting.html)

http://upload8.postimage.org/495515/15_9_28_1_.gif (http://upload8.postimage.org/495515/photo_hosting.html)

oakgun68
25.May.2007, 02:44
merhabalar eskişehirdeyim bir rr edinmek üzereyim.2 haziran a kadar sürebilirsem bende katılmak isterim.selamlar.

emrahss
25.May.2007, 08:58
merhabalar eskişehirdeyim bir rr edinmek üzereyim.2 haziran a kadar sürebilirsem bende katılmak isterim.selamlar.

Dostum ben de Eskişehir'deyim ya.. Kimsin, necisin, bi tanışma topiği açıversene... Özelden gel de görüşelim, ben sana motoru anlatayım.. Sevgiler..

inci
25.May.2007, 09:52
öfff öff bayılıyorum ya motor alemine kardeşimmmm tek muhabbet rüzgar ile savaşş yeni canlarla kaynaşş bide en güzeli doğa ile bağdaş canlarla dolaş

http://upload8.postimage.org/495507/transport123vw.gif (http://upload8.postimage.org/495507/photo_hosting.html)

http://upload8.postimage.org/495515/15_9_28_1_.gif (http://upload8.postimage.org/495515/photo_hosting.html)

KOMTANIM ŞAİRLİKTE VAR GALİBA :D .... süpersin yaa .. :cheesy:

Aksu
25.May.2007, 11:35
Yaşar komutan motoru da yeniledi, artık yol yapmak zamanı ama birde işlerden fırsat bulsa. Bu iş meselesi çoğumuzun hatta hepimizin sorunu ama hep önceliğini koruyor ve ilk sırada işimizin olması da gerekli tabii. Seneye gel Ankara nın tozunu attıralım. Nasıl olsa sen emekli ben emekli ohhh gez babam gez.

ilkerkoparal
25.May.2007, 13:19
ya dönüşte bursaya uğrayıp bir iskender yiyelim ne dersiniz

iakyurek
25.May.2007, 13:23
valla bana uyar be ilker baba...

ilkerkoparal
25.May.2007, 13:24
PAZAR ÖĞLEN GİBİ KALKAR YAVAŞ YAVAŞ GAZ AÇAR BURSAYA UĞRARIZ. GÜZEL BİR İSKENDER YER YOLA ÖYLE ÇIKARIZ

Aksu
25.May.2007, 13:34
Uyar ama iskenderle beraber kazık da yemeyelim. Biz geçen sene gittik motorlarla iskender de yedik kazık da.

ilkerkoparal
25.May.2007, 13:47
abicim bursanın iskenderinin tadıda fiyatıda hiçbir yere benzemez. lezzet süper, fiyat kazıktır ama o kadar yol gidipte kazık yememek ayıp olur be...

Aksu
25.May.2007, 13:58
Yok ya İlker öyle kalite bir yer değildi de o yüzden. Sokak arası köy bakkalı gibi bir yerdi.

moonchild
25.May.2007, 14:18
Valla bir iki yer biliyorum ben Bursa'da... Hatta işte İskender Kebap'a adını veren amcanın torunlarının işlettiği mekan var. Tatlı bile yok menülerinde sadece iskender... Biraz fazla ödeyebiliriz belki ama hakiki iskender yemiş oluruz... Bir de meşhur çiçek köftemiz var tabi! Onu da boş geçmemek lazım! Dilersek oraya da takılabiliriz! Hem giderken hem dönerken yesek?? :) Giderken iskender, dönerken çiçek köfte!! Abooooo karnım acıktı!!

aidikurt
25.May.2007, 14:25
valla bana her türlü uyar maksat muhabbet ve yemek olsun :)

iakyurek
25.May.2007, 14:44
üstadlar banada her türlü uyar ..

ilkerkoparal
25.May.2007, 14:50
gidişte değilde dönüşte yapalım derim

carvalho
25.May.2007, 14:55
İskender iskenderoğlu mekanın adı... HAtta iskender kebaba adını veren kişi şimdiki işletmecilerin dedesiymiş... Hayatımda yediğim ve yiyeceğim en lezzetli iskender orada yapılıyor. Etnin kokusu bile farklı...

Yer, Heykel taraflarındaydı sanki, öyle hatırlıyorum.

moonchild
25.May.2007, 15:00
İskender iskenderoğlu mekanın adı... HAtta iskender kebaba adını veren kişi şimdiki işletmecilerin dedesiymiş... Hayatımda yediğim ve yiyeceğim en lezzetli iskender orada yapılıyor. Etnin kokusu bile farklı...

Yer, Heykel taraflarındaydı sanki, öyle hatırlıyorum.

Aynen hocam!! Ben de orayı kastediyodum... Yanılmıyosam Yalova yolunda da bir yer açmışlardı en son! Ama heykelin ordaki mekan eskiye sadık kalınarak dekore edilmiş falan... İskender kadar, içerinin havası da güzeldi...

Aksu
25.May.2007, 15:16
Tamam arkadaşlar ben her şeye uyarım. Dönüşde olursa daha iyi olur.

ilkerkoparal
28.May.2007, 14:49
Arkadaşlar benim program ufak çaplı değişti. Ben festivale kardeşimle geliyorum. Kendisi ünüversiteyi Bandırmada okudu ve çevreyi çok iyi biliyor. Biz pazar günü kahvaltıdan sonra çevre gezisine çıkmayı planlıyoruz. Bandırma erdek ve civarını tüm gün gezip akşam 18,30 Bandırma Yenikapı feribotuyla istanbula dönmeyi planlıyoruz. Böylece hem çok fazla yer gezip hem daha az yorgun istanbula dönmüş olucaz, benzin ve topçular gemi ücretiylede aynı paraya denk geliyor hatta karayolu daha masraflı oluyor. Katılmak isteyen aklına yatanlar feribota mutlaka yer ayırsın şimdiden dolmaya başlamış. Bilgilerinize arz olunur.

yenikoylu_ua
28.May.2007, 22:39
Ama iskender yicektik kardeşim

handojoe
29.May.2007, 01:26
müzisyenler müzik aletlerini getirsin ben gitarımı kapıp geleceğim haa

aidikurt
29.May.2007, 10:49
Ama iskender yicektik kardeşim
boşver baba bizde ilkersiz iskender yeriz fotograflarıda çeker yollarız ona
az kaldı millet herkes hazır demi cumartesi start alıcaz cadırlar uyku tulumları vb hazırız dimi
saat 8:30 da kozyatağı carrefourda olmayı sakın unutmayın saat tam 9:00 yola cıkılacak bekleme yapılmayacak lütfen saatlere uyalım.

iakyurek
29.May.2007, 10:52
he yavv adminim. ilkersiz yerik yağlı iskenderlerimizi.. :P :P

Aksu
29.May.2007, 10:59
Bende zannettim ki İlker hepten yan çizdi. Adam dönüşte yan çizip feribotla gelecekmiş. Olsun kendi tercihi. Ben de burada plan yapıyorum Ilgaz dağına bir keşif gezisi yapsam resimlesem ve yayınladıktan sonra ortak bir tarih belirleyip kamp yapsak, hatta Mengen taraflarına da aynı keşif gezisi yapmayı düşünüyorum. Yaz boşa mı geçecek . Kendim için bir şey istiyorsam........... sizin için. :D

okan
29.May.2007, 11:01
ılgaz uyar valla aksu baba.... çok da ekşın olurdu yaniii.....

carvalho
29.May.2007, 11:11
Aksu agabey, ben varım her türlü. Ilgaz, yedigöller, yazı boş geçirmeyelim mümkün mertebe. Ne kadar fazla hareket edersek o kadar uzun yaşarız, daha doğrusu yaşadığımızı hissederiz...

Aksu
29.May.2007, 11:27
Ilgaz ı biraz da Okan a kıyak olsun diye düşündüm. Sonar Mengen tarafı, Abant tarafı derken motorla gelsin diye, öyle öyle İstanbul a yaklaştıracağım Okan ı. Şu Kapıdağ dan sonra keşif gezilerine başlar ve resimlerim.

aidikurt
29.May.2007, 11:29
ya aksu baba su suğrizi acıkla artık .................(+1) yazdırdıgın kim gelicek dimi

speedygonzales
29.May.2007, 11:32
ARKADAŞLAR BİŞİ DİCEM !
Eskihisar - Topçular'a kaçta bineceksiniz? Sizinle gelmek istiyorum. Tabi siz de isterseniz ? Sizi karşılayabiliriz, 2 motoruz. Sonra Bursa dan da bir arkadaş var , galiba BCC de gelicekmiş oraya, önlü arkalı gidebiliri veya siz ve biz?
Ne dersiniz? Sevgili admin , uygun görürsen beraber yolculuk yapar o sizi davet ettiğim BARRACUDA yı da gösteririm , yol üzerşnde nasıl olsa !??? :twisted: :cheesy: :twisted:

ilkerkoparal
29.May.2007, 11:42
speedygonzales tahminen 9 da carffour dan ayrılırsak muhtemelen 9,30 - 9,45 arası topçulardayız en kötü ihtimalle 10 vapuruna binmiş oluruz. Bencede senin mekanı görmeden geçmeyelim derim

aidikurt
29.May.2007, 11:43
kardeşim uyar neden olmasın saat 9 da yola cıkıcaz tahminen en gec 9:45 vapura binmiş olur 10:15 10:30 gibide arabalıyla karşıya geçmiş oluruz sizde bizi karşılarsınız.

speedygonzales
29.May.2007, 11:44
cumartesi sabah tan bahsediyoruz değil mi? Benim topçulara gelmem 10 dk . Admin de telefonumun olması lazım . Binerken ararsanız sorun yaşamayız !
Yine de;
Ergün Kısmet : 0 536 832 32 02

iakyurek
29.May.2007, 11:56
valla iyi fikir Ergün kardeş. mekanı görürsek süper olur. valla her fırsatta kaçarım/s....

moonchild
29.May.2007, 12:23
Evet evet güzel fikir. Mekanı görelim, bilelim... Bu arada haftasonu yağmur gösteriyo meteoroloji :P :P :P

iakyurek
29.May.2007, 12:31
Evet evet güzel fikir. Mekanı görelim, bilelim... Bu arada haftasonu yağmur gösteriyo meteoroloji :P :P :P

cidden yavv. balıkesir merkez iyi görünüyo ama bandırma ve diğer taraflar yağmurlu. inşallah açarda rahat gideris.
yağsada gideriss, yağmasada gideriss. :cheesy: :cheesy: :lol:

speedygonzales
29.May.2007, 12:32
Bence hiç tırsmayın ! Geçen hafta sonu da kıyamet gibi yağmur var dedi. Bir damla yağmadı , esmedi , hava kapamadı bile ! Artık tutturamıyorlarrrrrrrr... :twisted:

moonchild
29.May.2007, 12:34
Ya yok ben dalga geçiyodum! Bi ara yağmurlu dedi ama şimdi güzergahımızın tamamı parçalı bulutlu! meteor.gov.tr reklam alan site olsaydı benim sayemde köşeyi döner, fazladan 15 tane meteoroloji istasyonu kurardı!! :D

Aksu
29.May.2007, 13:03
Yağmurdan korkmayın ben yukarıdan aşağıya baktım yağış yok. Espri bir tarafa dün ve bugün istanbul ankara yağışlı diyordu fakat dün İst-Ank. yaptım uçaktan kestim etrafı sadece beyaz bulutlar yağış falan yok. Yağacağına da ihtimal vermiyorum. Tabii ülkemiz için keşke yağsa o ayrı konu. Şimdi meteorolojide de yağış yok diyor hafta sonu için.

ilkerkoparal
29.May.2007, 13:27
abiler kimse kavaltı etmesin o zaman kahvaltıyı ergünün mekanda yaparız uyarmı

moonchild
29.May.2007, 13:31
abiler kimse kavaltı etmesin o zaman kahvaltıyı ergünün mekanda yaparız uyarmı

Uyar valla!! Yalnız endişem odur ki "orada kahvaltı burada iskender" derken biz günü bitiricez, Kapıdağ'a gidemicez :)

ilkerkoparal
29.May.2007, 14:05
ya kanka sabah erken yola koyuluyoruz kapıdağ kaçmıyor aç karnına yol yapılmaz be

Aksu
29.May.2007, 14:10
Tamam bizde Ankara dan gelirken yolda yaparız kahvaltıyı fişini de getiririz Ergün kardeşimize. :D

ilkerkoparal
29.May.2007, 14:13
Aksu abi hem toplanma merkezimiz olur hemde hep beraber kahvaltı ederiz. sıkın dişinizi yalovaya kadar

speedygonzales
29.May.2007, 14:13
Yaw hep böle oluyo alakasız bi şekilde, harika programlar çıkıyor ortaya ! Harika olacak !
O zaman şöle diim , kahvaltıda , rutin ler dışında özel istek varsa alabilirim !Kuş sütü filan isteyen? Bakın, hemen deniz kenarında oluğu için size spesiyal, martı sütü hazırlatayım mı?
Soora , havyar, midye uyduriimmi bişiler? :twisted: :twisted: :twisted:

moonchild
29.May.2007, 14:14
Tamam yahu bişey dimedihhh!! Yapalım kahvaltımızı, yiyelim iskenderimizi, öle gidelim yolumuza!! Aksu abim siz de gelin diyeceğim, güzergah ters mi oluyor ne??

Aksu abime özel not: Senin isteğin üzerine yazı yazdım, ama hala okumadın üzülüyorum :D

speedygonzales
29.May.2007, 14:20
Aksu abimin mutlaka bir rotası vardır ama, haddim olmayarak,Bolu yolu daha keyiflidir ve bizimle buluşmanız da rahat olacaktır. Bence değerlendirmelisin abi ! Beraber yaşanacak her güzel güne, paylaşıma ihtiyacı var herkesin öle değil mi?

Aksu
29.May.2007, 14:24
Tamam yahu bişey dimedihhh!! Yapalım kahvaltımızı, yiyelim iskenderimizi, öle gidelim yolumuza!! Aksu abim siz de gelin diyeceğim, güzergah ters mi oluyor ne??

Aksu abime özel not: Senin isteğin üzerine yazı yazdım, ama hala okumadın üzülüyorum :D
Biz iki motor Eskişehir üzerinden geleceğiz çünkü orada Emrah komutana da uğrayacağız, yoksa sizin için yolu değiştirir 100 km. daha uzatırım.
Okumadığım yazıyı bulamadım o kadar hızlı gidiyorsunuz ki hem iş hem yazıları oku yetişmiyo yaw. Moonchild tekrarlar veya alıntı yap, kusura bakma anlamadım.

moonchild
29.May.2007, 14:27
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=749

Abi benim ilk tanışma başlığımda haftada bir yazı yazacaksın demiştin ya? Ona gönderme yapıyodum, hatırlamıyor olman çok doğal!! Şaka yapıyodum zaten yaaa :D

Aksu
29.May.2007, 14:35
Mevzuu anladım tamam. Bende gezi ile mi ilgili acaba dedim. Evet makalelere cevap yazmaya çalışıyorum ama o an yoğun oluyor ve yazmış olmak için de yazmak istemiyorum. Yoksa genelde tüm yazışmaların yüzde 90 ını okuyorum.

iakyurek
29.May.2007, 14:43
abiler kahvaltı işlemi süppper fikirrr. hem mekanı görüp sonra gelmelerimiz içinde iyi olcek.

ilkerkoparal
29.May.2007, 14:47
ERGÜN KARDEŞ ABARTMAYA GEREK YOK ÖYLE UZUN BOYLU OLMADAN SIRF MEKANI GÖRELİM İKİ AKİKA MOLA VERELİM TOPLANIP YOLA DEVAM EDELİM. SEN 2 YUMURTA KIR YETER BİZE. AKSU ABİ YETİŞEBİLECEKMİSİN ERGÜNÜN MEKANA

speedygonzales
29.May.2007, 15:27
Ok siz nasıl isterseniz !

Aksu
29.May.2007, 16:19
ERGÜN KARDEŞ ABARTMAYA GEREK YOK ÖYLE UZUN BOYLU OLMADAN SIRF MEKANI GÖRELİM İKİ AKİKA MOLA VERELİM TOPLANIP YOLA DEVAM EDELİM. SEN 2 YUMURTA KIR YETER BİZE. AKSU ABİ YETİŞEBİLECEKMİSİN ERGÜNÜN MEKANA
İlker dediğin doğru 10 dk.lığına uğrar atıştırır ve beraberce yola devam edersiniz. Biz iki motor Eskişehir üzerinden geleceğiz, Emrahs komutana uğrayacağız yolda. O yüzden siz hiç fazla zaman harcamadan direk Kapıdağ a devam edin yolda tesadüf edersek de etmezsek de hoş. Dönüşde Bursa ya uğrarız iskender yeriz gibi mevzuular Kağıdağ da konuşulur dönüş proğramı.

handojoe
29.May.2007, 17:04
kapıdağı na sadece on kişimi hadiyin beyler yokmu başka gelecek :(

ilkerkoparal
29.May.2007, 18:10
HANDOJOE SENİN GÜZERGAH NASIL SANIRSAM ÇANAKKALE ÜZERİNDEN GEÇİCEN. YOKSA BİR DELİLİK YAPMAK VARMI AKLINDA?

Aksu
29.May.2007, 18:21
kapıdağı na sadece on kişimi hadiyin beyler yokmu başka gelecek :(
10 motor toplam 12 kişi.

handojoe
29.May.2007, 22:05
HANDOJOE SENİN GÜZERGAH NASIL SANIRSAM ÇANAKKALE ÜZERİNDEN GEÇİCEN. YOKSA BİR DELİLİK YAPMAK VARMI AKLINDA? doğru tahmin çanakkale edremit balıkesir bandırma ve orası

aidikurt
29.May.2007, 23:17
10 motor olsun bizim olsun valla ne diyelim millet uzun yol deyince tırsıyor :P

müslüm baba
30.May.2007, 13:02
Arkadaşlar bende geliyorum ama size yetişebilirmiyim bilmem, en kötüsü yalovada falan buluşabiliriz gibi geliyor bana, Bursa da Mehmet Aksuyla buluşacağız saat 10 gibi, Listedeki isimsiz olan benim yazın isterseniz +1 olarak. Programa göre tüm etkinlikler cumartesi günü o yüzden geç kalmayalım hatta 12 de kapıdağda olmaya çalışalım. Mehmet de Ankaradan sabah çok erken çıkacak.

Grup sürüşünü bilmeyenler lütfen okusun öğrensin, yalova Bursa arasında gizli radar ve sivil trafik ekipleri olacak o yüzden töloransıyla birlikte hızımız 90-100 olacak bu kurala ben nasıl uyacağım onuda bilmiyorum ya :roll:

speedygonzales
30.May.2007, 15:03
Abi onları ezbere biliyorum ! Merak etme , işallah kazasız belasız , cezasız gidip geleceğizzzz!

handojoe
31.May.2007, 01:30
ya okan kardeşim bizde ısrar yok :)
Ama herkes motorcuyuz diyor anlamıyorum motorcu olmak özgür olmak risk almak gezmek yeni yerler kesfetmek ve en önemlisi bir aile olmaktır. Herkes ya sıkıldık sehir içinde motorlar gezmekten biraz yol yapalım biraz gaz açalım ruhumuz oksansın diyor sonra gezi düzenliyoruz bi bakmışsın kimseden ses cıkmıyor buna en kısa sürede cozüm bulmak lazım yoksa cruiser almışsın şehir içinde turlamışsın hiçbir önemi yok cruiser doğasına bile aykırı bu olay. REİS doğru söylüyor (O KADAR) istanbulun yeşil alanlarında güneşlenmek skotırcıların tarzı (O KADAR) çapırlar macerayı sever piknik sepetinden karınca ayıklamak çapırların tarzı değil.

iakyurek
31.May.2007, 11:06
regaladministratorum supermegaadminim alperim..
benim kız arkadaşım haftasonu izin işini halletmiş. ben artçımla beraber geliyorum...

10 motor ve 13 kişi olduk dostlar...

ilkerkoparal
31.May.2007, 12:07
YAW ARKADAŞLAR BEN KARDEŞİMLE GELİYORUM AMA BENİM KUZEN YALVARIYOR RESMEN ABİ BENİDE ALIN DİYE. OĞLUM BENİM MOTOR 2 KİŞİLİK DİYORUM ANLAMIYOR. YARIN YAZARIM TOPİĞE ÇIKARSA SENİ ALACAK BİR ARTÇI GELİRSİN DEDİM. BENZİNE ORTAK OLMA KAYDIYLA BENİM KUZENİ ARTÇI ALABİLECEK OLAN VARMI ARKASINA

Aksu
31.May.2007, 12:07
Alper-Aidikurt merak ediyordun ..........+1 kim diye, kendisi de dayanamadı yazdı, Müslüm Baba. Sen daha önce sordun cevap yazamadım konuyu kaçırdım kusurumuza bakmazsın artık.

aidikurt
31.May.2007, 14:04
ooo müslüm baba bizim için gelmen bir şereftir çok sevindim valla uzun zman oldu görüşmeyeli.

cozinan
31.May.2007, 14:04
speedy martı sütü getirsin...ahanda buraya yazıyorum gelmezsem ne olayım siz karar verin...
şimdi speedy ile msn de görüştüm.speedy yumurtaların kendisi tarafından ödeneceğini belirtti.sanırım süpriz yapacaktı ama olsun.ee kadim dostum sırf benim için 10 tane kırarsın artık.
alerji oluncaya kadar yiyeceğim :cheesy:

speedygonzales
31.May.2007, 14:23
Zıkkım ye cozi, doymuyosun yawww, nası yapçazzz? Kafayı yedirttin bana !Sen 10 tane yımırta ye de , Kapıdağı'na kadar kaşınnn !

cozinan
31.May.2007, 14:54
Zıkkım ye cozi, doymuyosun yawww, nası yapçazzz? Kafayı yedirttin bana !Sen 10 tane yımırta ye de , Kapıdağı'na kadar kaşınnn !

sen beni geç regal raptoru düşün sen muck :mrgreen:

handojoe
01.June.2007, 00:02
kapıdağ ı gezisi için ilk yola çıkacak olan benim galiba yarın saat 9 da yollardayım.

kaldera
01.June.2007, 15:43
kapıdağ ı gezisi için ilk yola çıkacak olan benim galiba yarın saat 9 da yollardayım.

rastgele amigo..
hayvanı terli bırakma.sende terli terli su içme..
adios...

aidikurt
01.June.2007, 18:47
Evet arkadaşlar yarın büyük gün allahın izniyle gidip gelicez ve çok güzzel zamanlar geçiricez.
Yarın herkes saat 8:30 kozyatağı carrefourda olacakmış gibi ayarlasın kendini çünkü saat en geç 9:00 yola çıkıcaz ve bekleme yapılmayacak.

carvalho
01.June.2007, 18:49
Fotograf makinelerini bugünden şarj edin :)

Allah'ın izniyle kazasız belasız keyifli bir gezi olur umarım.

yenikoylu_ua
01.June.2007, 19:59
Fotolar telsizler benzinler full gönüller bir olsun 8.30 ordayız allah nasib ederse

aidikurt
02.June.2007, 00:03
benim butun hazırlıklar tamam telsizleride sarja koydum yenikoylu hocam yolda baya bir geyik yaparız telsizlerle

moonchild
02.June.2007, 00:06
Eveeeet 1 saat kadar önce döndüm motohobiden ve sanırım hazırım!! Kameranın pili de şarjda, depomu da doldurdum! Bir de sürprizim var sizlere, yarın sabah görürsünüz :) 8:30'da aç geliyoduk dimi? Doktora gider gibi ehehehehehe!!!

aidikurt
02.June.2007, 00:07
ac gel baba speedy bizi doyuracak :)

moonchild
02.June.2007, 00:12
ac gel baba speedy bizi doyuracak :)

İnşallah!!! :) Aç gelen benim, ona göre... Sonra "biz böle olacağını bilemedik" falan gibi bahaneler kabul etmiyorum :roll:

Herkese iyi geceler arkadaşlar!! Yarın sabah görüşmek üzere!

yenikoylu_ua
02.June.2007, 00:22
speedye kadar ölürüm ben bi aparatif yapsam olmazmı adminim

aidikurt
02.June.2007, 00:31
yap babam yap

RızaHoşgör
02.June.2007, 07:27
güle güle gidin.tekerinize taş değmesin.
pazar gecesi resimleride bekliyoruz :)

aybiketa
03.June.2007, 21:18
Hadi bakalım resimleri görelim :)

okan
03.June.2007, 22:56
yorgunluktan kimsenin gözü resim felan görmes şimçik... :cry:

handojoe
03.June.2007, 23:48
en fazla yolu ben yaptım galiba 1038 km ama hala yorulmadım zibidi gonzaleylen hiç uyumadık o lutanik i de hiç unutmaycağım bay dezanfektanik hijyenist simetrikisi

speedygonzales
04.June.2007, 08:18
Çok uzun zamandır bu kadar keyifli insanlar ve eğlenceli , ya nası desem ex bi organizasyonda bulunmamıştım. Zaten eğlenmeyi bilen insanlar vardı , e ben de biraz renk katayım dedim.
Herşey mükemmeldi, eve gelip banyo yapayım dedim, resmen çamur aktı. Ama nasıl bir keyifliydim yaaa.. Rüya gibiydi herşey ! Bu kadar olurdu , OLDU !
Bu arada sayın admin , slogan güzel tabiki ama size uyarladığım " APARTMAN ÇOCUKLARI'"nı da unutmayalım !
:twisted: :twisted: :ban: :pls:
Biz patch meraklısı diiliz, derdimiz yolu bekletmemekti ! :cheesy: :cheesy: :cheesy:
HERKESE TEŞEKKÜRLERRRRRRRRR !

emrahss
04.June.2007, 09:12
Arkadaşlar, tebrik ederim. Anladığım kadarıyla güzel bir gezi olmuş. Dönüş yolunda Aksu BAba ile ve Lunatik ile yarım saat de olsa buluşup görüşebildik. Çok mutlu oldum, fotoğrafı koyayım ki ilk foto benden gelsin, Alper uyanana kadar, oooooo :cheesy: :cheesy: :cheesy:

http://upload8.postimage.org/661907/Foto098.jpg (http://upload8.postimage.org/661907/photo_hosting.html)

okan
04.June.2007, 10:06
vayyyy aksu baba.. :cheesy: vayyy gomtanım.... :cheesy: ve de daha tanışma fırsatımızın olmadığı lunatic kardeş.... sanada vayyyy diyelim.... :cheesy:

ne güssel ya....budur işte .. olay budur.... :lol:

aksu baba yine acaip karizma çıkmışsın.... :+1:

emrah komtanım sizinde şu güler yüzünüz bir ömre bedel yavvvv....bi de göbeeeniss... çok sevilesi bi adamsınıs vallla.... :+1:

allah gönlünüzden güzellikleri, yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin.... :alkis: :alkis:

emrahss
04.June.2007, 10:28
Aksu Babanın karizması hakkaten bi milyon.. Ses tonu da karizmatikmiş valla yeni duyduk tabii.. Bu arada o güzel sözler sana ait, seninle kaim Okanım..

yenikoylu_ua
04.June.2007, 10:46
Süper bi yolculuktu katkısı olan herkeze teşekkürler.Organizasyon iyi niyetli ama acemiceydi yol erdekten sonra çok bozuktu ama genede çok eylenceliydi.En azından biz grup olarak eylendik.

BİZİ BİZİ DURDURSUN EN BÜYÜK APARTMAN ÇOCUKLARI

carvalho
04.June.2007, 10:53
Arkadaşlar, resimleri tamamlanan geziler'de İlker'in açtığı topik'e taşıdım...
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?p=16027#16027

müslüm baba
04.June.2007, 10:54
akşam 18 de eve geldik yeni arkadaşlarla tanışma fırsatı oldu bu gezi, işten dolayı artık çok fırsat bulamıyorum ama bu gezi çok iyi geldi. Gruptan ayrı yol yaptım ama grubu da sürekli kontrol ettim, en son grubu sanırım gemlik civarında molada gördüm ama duramadım geçmiş bulundum.

RESİMLERİ GÖRELİM KİMSE ÇEKMEDİMİ.

Bu arada şaka maka yaptığımız yol gerçekten zor ve uzun du, herkese çok güzel tecrübe oldu, arızası olan motorla yola çıkmanın ne kadar sakıncalı olduğunu da anlamış olduk, uzun yola çıkmadan mutlaka motorları elden geçirmek gerekiyor, tek fan idare eder dememek ve marşı basmayan motoru yaptırmak gerekiyor.

speedygonzales
04.June.2007, 11:06
YAW ADMİN UYUMA ! HEM RESİMLER VE YAZILAR İÇİN LÜTFEN BAŞKA BİR TOPİC !
BU TOPİC'İ AÇMASINI BİLİYON !
"BİRİ BİZİ DURDURSUNNNN!" TOPİC İ :cheesy:

carvalho
04.June.2007, 11:14
Bu resimler de taşındı :)

Adimin, bu topikteki benim iki gereksiz mesajı silsen...

ilkerkoparal
04.June.2007, 11:17
carvalhom resimleri buraya koyma yeni topik açalım TAMANMLANAN GEZİLER kı smına BİRİ BİZİ DURDURSUN diye

speedygonzales
04.June.2007, 11:20
VAAAYYY İLKER KARDEŞİMMM !
KENDİNE GELDİN Mİ? AMA BAK 1 -2 SOKAK KALMIŞ GİRİP ÇIKMADIK YAAA!
Sana katılıyorum , tamamlanan geziler ve yeni topik ! :evil:

carvalho
04.June.2007, 11:23
İlker kardeşim, Admin yeni konuya taşıyacaktı reimleri ve mesajları. Hele afyonunu patlatsın, açsın topiği, transfer eder. Ben resimsiz bırakmayayım dedim kardeşlerimizi topik açılmadan...

OK son resimleri yeni topiğe saklayayım... Admin'im uyan artık...

tanzimo
04.June.2007, 12:28
Arkadaşlar güzel eğleneceğiniz belliydi zaten. Güzel gitmiş, güzel gelmişsiniz. Daha nice keyifli, kazasız belasız sürüşler diliyorum. bu sefer yoktuk :frown:

okan
04.June.2007, 12:32
gördüğümüz bi kaç resim bile yetti .. nekadar güzel bi gezi olmuş. valla kıskanmamak elde diil....speedy kardeşş... eskişehire gel yavv ...valla en az seninki kadar benim kafada kırık söllim.... :lol:

ilkerkoparal
04.June.2007, 12:34
abi yemin ederim speedyi tek geçerim yok böyle birşey. Allah akıl dağıtırken bu helada sıçıyormuş. Tam kopuk. Buarada gezninin tüm resimleri Biri bizi durdursun kapıdağ topiğinde

Aksu
04.June.2007, 12:43
http://upload8.postimage.org/664020/Resim732.jpg (http://upload8.postimage.org/664020/photo_hosting.html)
Bu adam milleti yoldan çıkaracak diye ipe çektim ama yine de canlı kalmayı başardı.

speedygonzales
04.June.2007, 12:48
Yaw ben naaptım ki yaaa???Usul usul gittik geldik :cry:

Aksu
04.June.2007, 13:06
Yaw ben naaptım ki yaaa???Usul usul gittik geldik :cry:
Ne yaptığını bilmem ama her organizasyona gelmen lazım artık. Arkadaşlar öyle diyor, seçim senin diyeceğim ama seçim hakkın da yok. Seni tanıdığıma diğer arkadaşlar gibi bende memnun oldum.

carvalho
04.June.2007, 13:08
Diğer topiğe arkadaşlar, diğer topiğe :):)

aidikurt
04.June.2007, 22:24
Geziyle ilgili resimler ve videolar merak ettiğiniz herşeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
http://www.regalraptor.net/forum/viewtopic.php?t=796-biri-bizi-durdursun-yawww-kapidag.html

ethanol
09.June.2007, 04:00
ehliyet kursuna başladım arkideşler kısmetse arıza çıkmassa bir sorun olmassa ağustosda alıcaz ondan sonra bende düşe kalka gelirim buluşmalara şimdi çıkmıyorum trfiğe geçenlerde şahin polis arkaşla ufak bir tanışmamız olduda ucuz yırttım 8)