PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karşıyaka'dan selamlar ...

Tank Jr.
15.May.2012, 17:36
Herkese merhaba ,

Forumu 1 aydır ziyaretçi olarak takip edip , 250 Spyder ' ı da aklıma soktuktan sonra üye olmanın zamanı geldi diye düşündüm.

Durumum bugün bir avatarda gördüğüm yazıyla birebir örtüşüyor :'' Yaş 35 yolun yarısı ve ben yolun geri kalanına motorla devam etmeye karar verdim ''

Daha önceden çok fazla bir motor tecrübem yok ama 250 Spyder ı 1 ay içinde almayı planlıyorum. Spyder diğer motorlardan biraz farklı olduğundan acaba benim gibi bir acemiye uygun mudur ?

Konu hakkındaki yorumlarınız çok değerli .

Teşekkürler

CELİL
15.May.2012, 18:00
Merhaba can aramıza hoş geldin 8)
makinanın tadını keyfini çıkaracak keyif veren bir yaştasın 8)
bundan sonrada işallah yeni motorunla hayatın farklı bir keyfini daha keşfedeceksin
spyder diger makinalara göre karizmasını perçinleyen uzun ön çataldan dolayı manevrası daha kısıtlı ve dengesi kalkışlarda alışma süreci ister fakat bu süreç çok kısa sürer zaten daha önceden azda olsa tecrüben olduğuna göre hiç sorun olmadan kolayca alışırsın 8)

av. Cevdet Yılmaz
16.May.2012, 00:20
Can hosgeldin aramiza.Bende Celilde Onur da ve daha bircok arkadasta spyder var ve oldukca memnunuz.Oturakli ve dikkat cekici bir makina rake acisina alismak cok zaman almiyor ve surus keyfi alistikca artiyor.Umarim en yakin zamanda sende spyder sahibi olup bu haberi bizimle paylasirsin:)

DIESEL
16.May.2012, 03:47
karşıyakaya selamlar :D hoşgeldin aramıza.
spyder la başlayan arkadaşlar, başka motor kullanıpda spyder a geçen arkadaşlara göre alışma süreçını daha çabuk geçirip makina ile bütünleşiyorlar. çünkü önceden alıştıkları birşe yok, direk spyder a göre denge kuruyolar. sende de böyle olur sanırım. sorun yaşıyacağını sanmam, hleki izmir gibi şahane havası olan bi motor şehrinde :cheesy:

Tank Jr.
17.May.2012, 09:51
Yorumlarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Kafamda Spyder la ilgili hiçbir sorun kalmadı. Gün sayıyorum artık , hadi hayırlısı :cheesy:

Pizman
17.May.2012, 14:49
Merhaba,
Benim başlangıç motorum spyder : ) Aynı senin gibi hiç tecrübem yokken sırf tipine hasta olduğum için motoru aldım. Sadece 2 saatte motoruma alıştım, bu yüzden hiç korkmadan alabilirsin, Ayrıca Karşıyaka'da olduğun için çok şanslısın 16 sene Karşıyaka'dan sonra Ankara'ya alışmak hiçte kolay olmamıştı, Motorun keyfi eminim senin orada 5'e katlanır :)

nshdk
17.May.2012, 22:50
Abi hayırlı olur inşallah allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin şimdiden :D