Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : DD 350 E-6 C DAYTONA Vibrasyon sorunu

Wolker
24.May.2012, 21:31
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım size ufak bir sorum olacaktı.

200 km de 2. el bir DD 350 E-6 sahibiyim yalnız motorsiklet şu anda biraz fazla sallıyor :? Acaba motorun açılma evresidir diyerek mazur mu görmeliyiz yoksa yapmamız gereken birşeyler mevcut mu acaba ? Yanıtlarınız için teşekkürler

CELİL
24.May.2012, 22:34
merhaba bekir aramıza hoş geldin 8)
yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin nazar
sorununa gelince daytona da vibrasyon yok denecek kadar azdır bence büyük bir sorun olmaz makina daha yeni en basit olarak bujinin biri bozulmuş olabilir o zaman makina tek silindir çalışır çok vibrasyon yapar makinada çekiş olmaz kontrol için makina çalışırken dikkatlice eksozları kontrol et soğuk olan varsa o tarafın bujisi çalışmıyordur
veya karbiratöre pislik gelmiş olabilir buji değilse bir servise göster kolay gelsin 8)

Wolker
25.May.2012, 11:26
Teşekkür ederim bir kontrollerini yaptırayım :)

DIESEL
25.May.2012, 15:45
celil abi konusu açılmışken sorayım. bunların balansörlerinde bi problem olmaz dimi zamanla, yada bi ayar fln gerektirimiki. takozları fln kayabilirmi kullandıkça. bide nasıl kontrol ederiz?

CELİL
25.May.2012, 16:02
celil abi konusu açılmışken sorayım. bunların balansörlerinde bi problem olmaz dimi zamanla, yada bi ayar fln gerektirimiki. takozları fln kayabilirmi kullandıkça. bide nasıl kontrol ederiz?
blansörün sistemi krank ın üzerine pereslenerek takılmış blans dengeleyeci ağırlıklar bunların ayarının kayması veya daha sonra ayarlanması kontrol edilmesi gibi bir durumu yok
ben eski kasa blansör olmayan model makinamda 2 .ci viteste makinayı 90 km ye çıkarmıştım makinada bana krankın blansını bozarak karşılık vermişti sonuç krank a tekrar balans yapılamadıgından ( yada yapacak usta olmadığından) komple krank değişti çok tuzlu olmuştu :mrgreen:8)

DIESEL
25.May.2012, 23:39
e buyuk tecrubeler acı kayıplarla sağlanırmıs :D