PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : başlangıç olarak dd150e nasıl olur?

osmankzlkaya
27.May.2012, 16:18
Merhabalar RegalRaptor ailesi;
Ehliyetimi yeni aldım. 2-3 haftaya kadar da 150cc RegalRaptor alıp aileye katılmak istiyorum. Daha önce scooter kullanmışlığım var ama az. Daha önce chopper kullanmışlığım yok. Aslında almadan önce test sürüşü iyi olur ancak bunu yapabileceğim bir yer yok sanırım. Motoru nerden alsam daha iyi olur. Yardımlarınızı bekliyorum.
Herkese keyifli sürüşler diliyorum.

turq
27.May.2012, 16:39
Hoşgeldin

İleride büyük bir ihtimalle cc yükseltmek isteyeceksin, o yüzden 2. el bakmanı tavsiye ederim. İmkanın varsa 250 cc

eralp_goksu
27.May.2012, 17:00
Ben de aynı sebepten 250ccyi onerırım :) Hoşgeldin aramıza 8)

av. Cevdet Yılmaz
27.May.2012, 17:49
Osman hosgeldin aramıza.Ben scooter tecrubem bile olmadan basladım ama test surusu için motoru vereceklerini sanmıyorum.Yakın zamanda 2 motor degiştirecek butcen varsa(kı alıp satma işinden bıraz zarar edersin)150 likle baslayıp yukseltmen yararlı olur ama butce okadar geniş değilse 250 lıkle baslamanı oneririm.Regal raptor satan zaten sayılı yer var istanbul da hepsinden fıyat al derim fark olursa uygun olanı alırsın.En yakın zamanda motoruna kavusursun umarım:)

CELİL
27.May.2012, 23:06
Merhaba osman aramıza hoş geldin 8)
önceden motor tecrüben olduguna göre rahat ol vitesleri kısa sürede ögrenir alışırsın kullanımı en kolay kasalar chopper makinalardır
bende bütçen yeterse 250 cc tavsiye ederim 150 cc makinayı kısa sürede değiştirmek istersin zarar edersin 8)

osmankzlkaya
28.May.2012, 22:01
ilginiz için sağolun. yaklaşık bütçem 4500tl ve bunu taksitle alabileceğim. bir satıcıdan duydum asya motorun pars 250 cc bi makinesi var. regal raptor fabrikası üretimiymiş. kasalarına baktım aynı. fiyatı daha uygun onu da alabilirim. ne diyorsunuz. bir de 150 cc regalde 2 kişi kaç km hıza ulaşabilirim?
2013 aralıkta askere gideceğim nasip olursa 6aylığına. aldığım makineyi askere gidene kadar kullanacağım. askerden dönüşte de cc yükseltmek istiyorum. nasıl fikir sizce üstadlar?

CELİL
28.May.2012, 22:30
asya pars regal raptor fabrikasında üretiliyor aslında makina 250cc regal raptor fakat fabrikaya her sipariş veren firma mağzeme kalitesini fiata göre kendi belirliyor asyanın makinalarının kalitesini bilemiyoruz piyasaya geçen yaz girdiler ama satış yapamıyorlar ve ikinci el piyasası yok satışta zorlanırsın ama karar senin
regal raptorun sıfırında peşin fiatına 12 taksit kampanyası var hatta nakitte motosikletcim regal bayi iyi indirim yapıyor
http://www.motosikletcim.com/motosiklet.htm

DIESEL
28.May.2012, 23:44
hosgeldın kardeşim. asya ya bulasma bence çünkü vitesli makina tecrüben yokmuş, asyanın makınalarıda cok saglam değil neticede. başını ağrıtır sıkıntıya sokar senı yorar motordan soğursun. parca kalıtelerı aynı değil diye biliyorum ben. bildiğin adı üzerinde tam anlamı ile çin o makinalar. satcam desen elınde patlar çok zarar edersın satıstan, yaptıgın masraf cabası. 3 kurus fazla ver pişman etmez seni regal 8)

osmankzlkaya
29.May.2012, 20:54
tamam asyadan vazgeçtim. sizce 150cc'lik regal 2 kişi taşıyabilirmi ve ne kadar hız yapabilirim? seriliği ne olur?

CELİL
29.May.2012, 22:02
150cc nin maximum sürati 90 km civarıdır 2 kişi düz yolda gider ama yüksek tork bekleme yokuşlarda çekişte düşme olur bence sana az gelir 8)

osmankzlkaya
06.June.2012, 02:08
Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Gönlümden 250cc geçiyor elbet ama maddiyattan dolayı 150cc yada 125cc alabileceğim. Nakitim olmadığından kredi kartıyla sıfır makine alacağım. Şimdi 150ccc mi 125cc mi almam daha uygundur? Ben 190 boy ve 70 kilodayım. Arkamda da çoğu zaman kız arkadaşım olur. Hangisi bana daha uygun gider?

turq
06.June.2012, 03:38
Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Gönlümden 250cc geçiyor elbet ama maddiyattan dolayı 150cc yada 125cc alabileceğim. Nakitim olmadığından kredi kartıyla sıfır makine alacağım. Şimdi 150ccc mi 125cc mi almam daha uygundur? Ben 190 boy ve 70 kilodayım. Arkamda da çoğu zaman kız arkadaşım olur. Hangisi bana daha uygun gider?

Verdigin oranlar ve kiz arkadasini da bindirecegini dusunursek 2 model de malesef seni uzecektir arkadasim. Kredi cekip 2. El 250 alman daha mantikli.

Yinede karar senin, saygi duyariz.

CELİL
06.June.2012, 09:50
bende turg la aynı düşünüyorum
iki makina arsında 125 cc daha güçlü çünki çift silindirli ama çok fark bekleme
bencede kredi alabilirsen ikinci el temiz 250cc bir makina alman seni anca karşılar 8)