Orijinalini görmek için tıklayınız : Uzun zamandan sonra tekrar merhaba
carvalho
04.June.2012, 14:21
Herkese, merhaba
Aslında sitenin 3 numaralı üyesi olup yıllar sonra merhaba mesajı asmak enteresan.
İş dolayısıyla yer hatta ülke değişikliği, motordan ve ekipten ayrı kalma, dönüş iş güç telaşı derken uzak kaldık, yıllarca emek verip büyüttüğümüz RR ortamına.
RR benim ilk motorumdu, şimdiki motorum da 3. sü. Benim gibi bu oluşumdaki birçok arkadaş motorunu değiştirdi ancak kime sorarsanız sorun en güzel gezileri onlarca RR'leri boncuk gibi dizdiğimiz gezilerle yaptık diyecektir. Bizi motorcu yaptı bu makina, yeni ve halen devam eden sağlam dostlar ve dostluklar kazandırdı, hayatımızı iki teker öncesi ve iki teker sonrası diye ikiye bölecek kadar bize keyif anları sundu.
Şimdi de görüyorum ki markaya sahip çıkan çok güzel bir grup var; sevgili Celil'in ve diğer arkadaşların da yoğun emekleriyle. NE güzel olur eski tayfa-yeni tayfa tekrar bir cuma buluşması yahut hafta sonu etkinliğiyle bir araya gelinse. Şöyle 10-15 regal'i yan yana görsek de gözlerimizin pası silinse...
Görüşmek üzere.
Rüzgar sizinle olsun...
Carvalho
Merhaba selçuk yuvaya hoş geldin 8)
işallah seninle birlikte demirbaş çekirdek ekip tekrar aramıza dönerde en kısa sürede bir araya geliriz görüşmek dileğiyle 8)
av. Cevdet Yılmaz
04.June.2012, 16:17
Tekrar merhaba selcuk.Hosgeldin eskı yeni grup bulusması ve tanısması guzel bir fikir gbi geliyor en nihayetınde hepimiz regal raptor ailesinin bir parcasıyız:)En yakın zamanda gorusmek uzere
Selçuk bey,
Aramıza tekrar hoş geldiniz :)
Modum Celil bu hafta cuma akşamına Yeşilköy Rönepark yada Anadolu hisari öğretmen evi ayarlasın nostali toplantısı yapalım :)
Selçuk bey,
Modum Celil bu hafta cuma akşamına Yeşilköy Rönepark yada Anadolu hisari öğretmen evi ayarlasın nostali toplantısı yapalım :)
alper le konuştuk 17 hazirana tanışma kaynaşma hasret giderme mangal piknik düşünüyoruz proğramlarınızı şimdiden ayarlayın 8)
aidikurt
04.June.2012, 17:20
Uzun bir aradan sonra bendede tekrar merhaba bende namıdeğer atmin sitenin 1 numaralı uyesı ama uzun zamandır bende coluk cocuk ve ıs temposundan ayrı kaldım selcuk kardesımınde dedıgı gıbı gozlerımızın pası sılmek ıcın mutlaka bulusalım bu ısı en ıyı guzel bır katılım elde etmek ıcın 17 haziran günü yapalım soyle tam kadro orda olalımda guzel bır gun gecırelım organızasyon detayı onumuzdekı hafta yayınlanacaktır.
yenikoylu_ua
04.June.2012, 17:25
Ne oluyo la burda kim gelmiş kim dönmüş çaymı içicez içerizde yerizde bu cuma olmasın ama bugün olur yarın olur çarşamba olur persembe olur ama cuma olmasın strese sokmayın beni o gün hatunları yolcu edicem gelemem.
cpiler
04.June.2012, 17:29
Çok da güzel olur iyi de olur hoş olur :) bu arada dün müslüm babayla karşılaştım bende:) benim motorun ilk sahibi de o zaten baya sohbet ettik ulaşabilirsek çağıralım herkezi :)
yenikoylu_ua
04.June.2012, 17:32
Uzun bir aradan sonra bendede tekrar merhaba bende namıdeğer atmin sitenin 1 numaralı uyesı ama uzun zamandır bende coluk cocuk ve ıs temposundan ayrı kaldım selcuk kardesımınde dedıgı gıbı gozlerımızın pası sılmek ıcın mutlaka bulusalım bu ısı en ıyı guzel bır katılım elde etmek ıcın 17 haziran günü yapalım soyle tam kadro orda olalımda guzel bır gun gecırelım organızasyon detayı onumuzdekı hafta yayınlanacaktır.
Piknik güzel fikir ama tanışmayı çayla yapıp kaynaşmayı ve eğlenmeği pikniğe bıraksaydık.
carvalho
04.June.2012, 17:39
Piknik güzel fikir ama tanışmayı çayla yapıp kaynaşmayı ve eğlenmeği pikniğe bıraksaydık.
Katılıyorum kardeşim sana...
Yeşilköy rönepark, anadoluhisarı Öğretmenevi günleri başlasın yine.
carvalho
04.June.2012, 17:40
Selçuk bey,
Teşekkürler Honey bey,
Forumları karıştırdınız galiba :D
yenikoylu_ua
04.June.2012, 17:43
Adminnnnnnn Duy bu sesi demli çay içmek istiyoruz..........
Selçuk bey,
Forumları karıştırmadımda sizi hatırlayamadım :)))
Teşekkürler Honey bey,
Forumları karıştırdınız galiba :D
selamlar herkese 8)
şöyle örtmenevine uzanılsa, boğaza karşı çaylar yudumlansa,
dönüşte de beylerbeyinde tarifi imkansız babagannuş ve koko ziyafetine dalınsa
bana fena halde uyar mesela :p
carvalho
04.June.2012, 19:02
Selçuk bey,
Forumları karıştırmadımda sizi hatırlayamadım :)))
O zaman tanışalım Honey Bey,
Perşembe Anadoluhisarı Sabancı öğretmenevi'ne bekleriz...
Tostumu paylaşırım ama köftemi asla :mrgreen:
Honey şu şişko ve çirkin olan adam değilmiydi yaa :p unutmuşum sıfatını :mrgreen:
ağfndrdm
04.June.2012, 21:53
Hoşgeldiniz arkadaşlar tekrar yuvanıza.
Trajikomik bir durum olmuş burda. Selçuk arkadaşımın konuyu açmasıyla eski(tecrübeli) arkadaşlarımızın konuya dahil olması zaman almamış.bu durumda aklıma ilk gelenler
ya sürekli buralardasınız ve misafir üye olarak takiptesiniz,
ya da aranızda anlaşıp baskına geldiniz,
şaka bir yana sizleri görmek güzel...
carvalho
05.June.2012, 00:33
Hoşgeldiniz arkadaşlar tekrar yuvanıza.
Trajikomik bir durum olmuş burda. Selçuk arkadaşımın konuyu açmasıyla eski(tecrübeli) arkadaşlarımızın konuya dahil olması zaman almamış.bu durumda aklıma ilk gelenler
ya sürekli buralardasınız ve misafir üye olarak takiptesiniz,
ya da aranızda anlaşıp baskına geldiniz,
şaka bir yana sizleri görmek güzel...
biz birbirimizi sürekli görüyorduk da sanırım forum sohbetini özledik sevgili dostum.
gelin perşembe, tanışalım...
DIESEL
05.June.2012, 00:52
ya şu buluşmaları hafta sonları yapsanız ınsanlarda gelse mıs gıbı. okdar mutlu olcamkı anlatamam :D
hafta içi işten cıkıcaz ertesi günde iş var bariz kasıyo be :cry:
kaanka
05.June.2012, 10:09
Herkese selamlar tekrar....
Tekrar çekirdek ekibi gaza getirdim sanırım...8)
Ufak tefek pürüzler kaldı en kısa zamanda ben de tekrar bir motor alıyorum ve hafta içi başlayacak olan buluşmalara katılırım artık...
Motor alana kadar gelemem ben arkadaş...:(
inaona
05.June.2012, 11:18
ya şu buluşmaları hafta sonları yapsanız ınsanlarda gelse mıs gıbı. okdar mutlu olcamkı anlatamam :D
hafta içi işten cıkıcaz ertesi günde iş var bariz kasıyo be :cry:
Evet DIESEL'in dediği gibi bu toplanmaları mümkün olduğunca haftasonlarına denk getirirsek çok daha iyi ve kalabalık olacağı kanaatindeyim. Toplanma organisazyonunu yapan arkadaşlardan özellikle celil abiden rica ediyorum :):cheesy:
kaanka
05.June.2012, 11:36
Arkadaşlar hafta içi yapılan topalantıların amacı hafta sonu için yapılacak olan gezi ve organizasyonların tartışılıp kararlaştırılmasını sağlamaktır.
Ayrıca hafiçi yaşadığımız iş stresinden kurtulup kendimizi hafta sonuna hazırlamak, Cuma akşamları toplantıdan çıkınca dikkat edin sanki hafta sonu tatilleri üç günmüş gibi gelir insana...8)
Herkese Selam...
Benim bir sorum olacaktı.. Regal raptorun kromajlı akü kapağını nerden bulabilirim. Birde sizde de vibrasyon oluyor mu ? :) :)
Buna benzer sorularla başladı yıllardır devam eden dostluğumuz. Şimdi o günlere dönmek enteresan oldu.
Şaka biyana Forumu okuyunca eski günler geldi aklıma ve acayip heyecanlandım. Hey gidi Rönepark ve Anadolu hisarı buluşmaları.
Herkese Selam...
Benim bir sorum olacaktı.. Regal raptorun kromajlı akü kapağını nerden bulabilirim. Birde sizde de vibrasyon oluyor mu ? :) :)
Buna benzer sorularla başladı yıllardır devam eden dostluğumuz. Şimdi o günlere dönmek enteresan oldu.
Şaka biyana Forumu okuyunca eski günler geldi aklıma ve acayip heyecanlandım. Hey gidi Rönepark ve Anadolu hisarı buluşmaları.
Kromajlı akü kapağı hala sorun, fazla birşey değişmedi yani :mrgreen:
Kromajlı akü kapağı hala sorun, fazla birşey değişmedi yani :mrgreen:
Değişmezz.. O bir RR klasiğidir. :mrgreen:
Dakkada türediler arkadas
Eve tekrar hosgeldiniz abiler :)
kaanka
05.June.2012, 17:01
Herkese Selam...
Valla Doğan ben eski gezi resimlerine bile baktım içim gitti ne gezmişiz arkadaş yawwww...:cheesy:
Tekrar dönmek güzel....:cheesy:
Yanlız baş ayuuuu Honeyyyy nerelerde... biryerlerde mod oldu gö.... kaktı heralde....:x:p:p:p
kaanka
05.June.2012, 17:09
Bir de yönetimden ricam olucak... (Gene başladı demeyin...:x:p )
Diğer sitele dede mevcut olan Sohbet & Muhabbet adı altında bir başlık açılsa...
Bu başlık altında selamlaşma, geyik, saçma sapan aklımıza gelen nevarsa burda konuşsak.
Böylece diğer başlıkları geyik yaparak kirletmesek...
carvalho
05.June.2012, 17:10
Valla Doğan ben eski gezi resimlerine bile baktım içim gitti ne gezmişiz arkadaş yawwww...:cheesy:
Yanlız baş ayuuuu Honeyyyy nerelerde... biryerlerde mod oldu gö.... kaktı heralde....:x:p:p:p
Hayattan motoru alın, geri neyi kalır kiii...
carvalho
05.June.2012, 17:13
Bir de yönetimden ricam olucak... (Gene başladı demeyin...:x:p )
Diğer sitele dede mevcut olan Sohbet & Muhabbet adı altında bir başlık açılsa...
Bu başlık altında selamlaşma, geyik, saçma sapan aklımıza gelen nevarsa burda konuşsak.
Böylece diğer başlıkları geyik yaparak kirletmesek...
Var ya uşağum, "konu dışı" yaz çiz çiziktirebildiğin kadar :)
kaanka
05.June.2012, 17:17
Var ya uşağum, "konu dışı" yaz çiz çiziktirebildiğin kadar :)
Nerede looooo göremedim...:mrgreen:
carvalho
05.June.2012, 17:32
Nerede looooo göremedim...:mrgreen:
çakal gocuman :lol::p
çakal gocuman :lol::p
adamın kendisi konu dışı zaten :p:p:p
Honey artık özel bir sitede yönetici oldu. Gezilere de beş yıldızlı otellere gidiyor :mrgreen:
Çok değiştim çoook :p
5 yıldızlı oteli bırak geziye motorla bile gitmiyorum uçak yada araba ile gidiyorum :p
Honey artık özel bir sitede yönetici oldu. Gezilere de beş yıldızlı otellere gidiyor :mrgreen:
Bu site yöneticiliğinden kaç tl maaş alıyosan artık.!!! arabaylada gidersin uçaklada...
Otelin yıldızlarını bile yer o herif :p
kaanka
07.June.2012, 18:39
Gocumanlar 17 Haziran pazar ne yapılıcak??
Poyrazlar da motor festivali varmış pikniği oraya mı kaydırsak...:mrgreen:
yenikoylu_ua
07.June.2012, 18:44
17 Haziran Abbas yolcu ben bodrumdan telle katılırım...
kaanka
07.June.2012, 18:45
Yawww arkadaş bi denk gelemedik gitti yawww:x
yenikoylu_ua
07.June.2012, 18:46
olur olur oda olur sabretmek lazım
kaanka
07.June.2012, 18:49
Gocuman gelince bir organizasyon yapalım şöyle kamplı, çadırlı...:cheesy:
17 Haziran Abbas yolcu ben bodrumdan telle katılırım...
temmuz un 1 veya 2 inci haftası bende motorla oraya gelme planım var bodrumda birlikte kamp yaparız :mrgreen:8)
yenikoylu_ua
08.June.2012, 01:10
temmuz un 1 veya 2 inci haftası bende motorla oraya gelme planım var bodrumda birlikte kamp yaparız :mrgreen:8)
Ben aysonunu bulmadan dönerim Celil izin 1 haftalık:(
Ben aysonunu bulmadan dönerim Celil izin 1 haftalık:(
ilk hafta gellirsem merhaba derim gelemezsem istanbulda görüşürüz 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.