PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kale radyatör

nshdk
05.June.2012, 01:04
Abilerim hepinize iyi akşamlar mayıs ayı içerisinde aldığım rr ımla anlaşmaya çalışıyoruz. 9000 km civarında makinayı ağır bakıma soktum. Değişmişken devirdaim sistemindeki sıvıyı da değiştirelim dedik. Usta içini temizlesin diye direk antifriz koydu zaten olan ondan sonra oldu bi daha radyatörü toparlayamadım. Antifriz temizlerken zamanla pas yüzünden kapanan delikleri de açmış birine kaynak yaptırıyorum öbürü patlıyor bende sıkıldım forumda araştırdım birçok kişi kale radyatör tavsiyesinde bulunmuş. Ali ustanın bu işi yaptığını forumda okumuştum. Ben istanbula çok yakınım fakat askeri personelim işlerden fırsat bulup istanbula gelemiyorum. Meblası ne kadar tutuyorsa göndersem bana radyatörü yaptırıp gönderebilecek olanınız var mı ? radyatör yatık tip çift fanlı olandan.

Emix
05.June.2012, 01:25
Ali ustaya parayi havale edin elinde varsa bir kac saat icerisinde gonderimini yapar ;)

nshdk
05.June.2012, 07:35
Ali abinin bu şekilde yardımcı olabileceğini bilmiyordum direkt o şekilde hallederiz o zaman bu mevzuyu teşekkürler :D

tkregal
19.August.2012, 13:46
Selam - bu ali ustanın telefonu var mı kimsede?

CELİL
19.August.2012, 16:01
Selam - bu ali ustanın telefonu var mı kimsede?

Merhaba Turgut aramıza hoş geldin :D
yukarıda sayfanın üstünde ali ustanın linki var demirtaş motosiklet orada tüm bilgiler var 8)