Orijinalini görmek için tıklayınız : Sakarya'dan Selamlar
cihan54
05.June.2012, 11:04
Damdan düşer gibi olmasın, etrafta dolaşarak giriş yapmıyayım, bi tanışma başlığı açayım dedim :)
Herkese selam olsun. Ben de yaklaşık 2 hafta önce bir RR sahibi oldum. DD 250E-10 alarak ben de sizlerle aynı yolun yolcusu oldum sanırsam :)
Sakarya'lıyım, Ar-Ge Mühendisliği yapıyorum. Chopper tutkunuyum :p
Forumunuza google'da araştırmalarım sonucu ulaştım. Henüz pek inceleyememiş olsam da faydalı bir yer olduğunu ve olacağını düşünüyorum.
Pek şehir dışı aktivitelerine katılamıyorum fakat en azından 1 saatlik uzaklıkta etkinlik vs. olursa elimden geldiğince katılmaya çalışırım :cheesy:
Vektörel tasarım (Catia, ProE, AutoCAD,Lantek), metal-makine-profil üzerine teknik konularda, endüstri-otomotiv-motor hakkında teknik konularda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Maksat yararlı olmak. Biz paylaşılan bilgilerden faydalanıyorsak karşılıksız kalmamalıdır :)
İyi forumlar diliyorum. Hoş sohbetler. Tekeriniz düz bassın efendim... 8)
kaanka
05.June.2012, 11:13
Aramıza hoş geldin, motorun hayırlı olsun...
Cihan RR ailemize aramıza hoş geldin 8)
yeni makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin 8)
forumu inceledikçe göreceksinki hepimiz elimizden geldiğince birbirimize destek verip bilgilerimizi paylaşıyoruz çok güzel bir söz var bilgi paylaşdıkça büyür seninde bu anlamda katılımcı olacagına inanıyorum 8)
işallah sizin bölgedeki festivallere gelir ve tanışma fırsatı buluruz 8)
cihan54
05.June.2012, 11:30
Teşekkürler :)
Temmuzun ilk haftası Sakarya Festivalimize RR ekibini de bekliyorum öyleyse. 8)
mrtglc
05.June.2012, 12:21
hoş geldin. hayırlı olsun motorun iyi günlerde kullan.
cihan54
05.June.2012, 12:56
Hoşbuldum teşekkürler :)
Umut can
07.June.2012, 13:49
Hoşgeldiniz foruma. 8) Spyderınız hayırlı olsun. Güzel ve keyifli günlerde binmeniz dileğiyle, kazasız belasız sürüşler diliyorum. 8) Katılımınız daim olsun. :)
cihan54
07.June.2012, 14:14
Hoşbuldum teşekkürler. Daimi olacağım :) Hiç spider diye seslenilmemişti benim motora, bi garip oldum :)
hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin :cheesy:
carvalho
07.June.2012, 15:07
Cihan aramıza hoşgeldin,
Samimi tanışma yazın için ayrıca teşekkürler,
Sakarya-İzmit taraflarında bize kaçış rotaları önerirsen ayrıca memnun oluruz ..
cihan54
07.June.2012, 15:13
Hoşbuldum :) Siz yeterki niyetlenin. Yeşillik mi manzara mı yeme içme mi kahvaltı mı tarihi gezi mi yayla gezisi mi şelale mi :D Siz karar verin biz de Sakaryalı motosiklet tutkunları olarak misafirperlerliğimizi üstlenelim 8)
Hoşbuldum :) Siz yeterki niyetlenin. Yeşillik mi manzara mı yeme içme mi kahvaltı mı tarihi gezi mi yayla gezisi mi şelale mi :D Siz karar verin biz de Sakaryalı motosiklet tutkunları olarak misafirperlerliğimizi üstlenelim 8)
hepsi hepsi :cheesy:
cihan54
07.June.2012, 15:37
O zaman yaz sezonunda kampanyada olan full+full tam paketimizi öneriyoruz sizlere :mrgreen:
Burakçalık
07.June.2012, 16:37
Sakaryadan ben de varım selamllar:)
cihan54
07.June.2012, 16:48
Hoşgeldin memleketlim. Kimlerdensin neredensin :)
Burakçalık
08.June.2012, 05:32
Hoşgeldin memleketlim. Kimlerdensin neredensin :)
serdivan dolaylarındanım sakaryada chopper tutkununa rastlamamıştım tanışmak güzel 8)
cihan54
08.June.2012, 09:07
Benim gibi başkaları da var :) Zaten sakaryada üç ekip var adam akıllı takılan. Biri zaten kulüp, SMSK, biri TurkRiders' mı neydi yanlış hatırlamıyosam, bi de SakaMoto var yani biz :)
Ben ormanpark civarında oturuyorum. Hergün bir yerlerde oturur çay içer sohbet ederiz sen de katıl bize dilersen :) Face'de Sakamoto diye arattır. Çinlilerin japonların haricinde bi sayfa var zaten, o da bizimki oluyo :)
Sakarya Üni. mezunuyum bende, Serdivan falan diyince duygularım depreşti birden hafızlar :)
Allah motorlarınızı güzel günlerde kullanmayı nasıp etsin 8)
cihan54
08.June.2012, 11:40
Sakarya Üni. mezunuyum bende, Serdivan falan diyince duygularım depreşti birden hafızlar :)
Allah motorlarınızı güzel günlerde kullanmayı nasıp etsin 8)
Bu taraflara yolun düşer o zaman hocam bi çayımızı içersin. :)
İnş. Cihan kardeş, yolum düşerse zaten kesin ulaşırım size bi çayınızı içer iki muhabbet ederiz 8)
Burakçalık
10.June.2012, 14:23
Benim gibi başkaları da var :) Zaten sakaryada üç ekip var adam akıllı takılan. Biri zaten kulüp, SMSK, biri TurkRiders' mı neydi yanlış hatırlamıyosam, bi de SakaMoto var yani biz :)
Ben ormanpark civarında oturuyorum. Hergün bir yerlerde oturur çay içer sohbet ederiz sen de katıl bize dilersen :) Face'de Sakamoto diye arattır. Çinlilerin japonların haricinde bi sayfa var zaten, o da bizimki oluyo :)
Benim okulum henüz bitmedi kocaeli üniversitesinde okuyorum ama genelde sakaryadayım.Benim için de iyi olur katılmayı isterim 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.