PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bugün boğaz köprüsünde

inaona
09.June.2012, 21:48
Arkadaşlar bugün avrupa yakasından anadolu yakasına geçerken tam ters istikamette 2 adet spyder gördüm ve bir arabayla tartışıyorlardı ve bayağı hararetli bir tartışma olduğu kesindi bizden birilerimidir bu arkadaşlar, durup baktım ama tanıyamadım gerçi tanısamda olaya müdahil olma şansım yoktu arada tel örgüler vardı. Eğer bu arkadaşlar bizim forumdansa geçmiş olsun. :?:

ağfndrdm
09.June.2012, 22:59
abi o spydırlarrı bugun bizde gördük
kısakollu giymiş sadece koruma namına kask vardı elemanlarda
sordum bizdenmisiniz diye yok dedler

ayrıca hem acemilerdi hemde kuralsız kullanıyorladı
iki şeridi birden kapatarak yalpa yalpa gidiyorlardı

dreamrocker
09.June.2012, 23:26
Bir de bugün biz vardık ki :D

http://d1206.hizliresim.com/y/9/7q3kl.jpg

DIESEL
10.June.2012, 03:24
bende bugun 2 sokak assadakı fotografcıya vesıkalık cektırcam dıye bi çiktim evden (küçükbakkalköy de oturuyorum ataşehir tarafında) fotodan sonra napsam napsam derken, bari dedim şu motorun ayaklıgı ile km telını tamır ettıreyım. bastım besıktasa. alı ustanın dukkanı buldum çat dipe ılk defa gıtmeme ragmen. sonra 3 aydır gormedıgım arkadasım aklıma geldı bıde baktım buyukcekmecedeyım :mrgreen: sonrada gerı donerken lıse arkadım aklıma geldı yol ustu uradım bakırkoye. eve gırdım saat 2 olmus
ve tabı annemın sorusu
- fotografcı el ile mi çiziyomuş fotografları ?

av. Cevdet Yılmaz
10.June.2012, 06:04
Bir de bugün biz vardık ki :D

http://d1206.hizliresim.com/y/9/7q3kl.jpg

Balik keyfi gbisi varmi,kadikoy den olta slamaya gelirseniz beklerim biraz marmaranin yosunlarini temizleriz

Bogazicinde kapisanlari bilmiyorum ama bendede alperin sanssizlgindan var bikac gundur,tartismasiz gunum gecmedi

CELİL
10.June.2012, 12:46
bende bugun 2 sokak assadakı fotografcıya vesıkalık cektırcam dıye bi çiktim evden (küçükbakkalköy de oturuyorum ataşehir tarafında) fotodan sonra napsam napsam derken, bari dedim şu motorun ayaklıgı ile km telını tamır ettıreyım. bastım besıktasa. alı ustanın dukkanı buldum çat dipe ılk defa gıtmeme ragmen. sonra 3 aydır gormedıgım arkadasım aklıma geldı bıde baktım buyukcekmecedeyım :mrgreen: sonrada gerı donerken lıse arkadım aklıma geldı yol ustu uradım bakırkoye. eve gırdım saat 2 olmus
ve tabı annemın sorusu
- fotografcı el ile mi çiziyomuş fotografları ?
güzel doğaçlama bir tur olmuş 8)
amaaaa benim eve b.çekmeceye kadar gel ve bana ugramadan haber vermeden git yazdım bunu kenara :x

DIESEL
10.June.2012, 22:12
güzel doğaçlama bir tur olmuş 8)
amaaaa benim eve b.çekmeceye kadar gel ve bana ugramadan haber vermeden git yazdım bunu kenara :x

abi senın kafa goz acılmıs, evde inleye inleye dolasıyon, e malum buyaşta zor yaraların ıyılesmesı rahatsız etmıyım dedım :D sız bı kesınlestırın su bursa olayını onagore takılırız yıne. ha yanlız saatte 80 le cıkarsak bursaya ben kafayı yerım bastan uyarıyım :D sıkıntı olmasın sonra...

CELİL
10.June.2012, 22:59
abi senın kafa goz acılmıs, evde inleye inleye dolasıyon, e malum buyaşta zor yaraların ıyılesmesı rahatsız etmıyım dedım :D sız bı kesınlestırın su bursa olayını onagore takılırız yıne. ha yanlız saatte 80 le cıkarsak bursaya ben kafayı yerım bastan uyarıyım :D sıkıntı olmasın sonra...
adama bak ya özrü kabahatinden büyük :mrgreen:
bu yaşta geç iyileşirmiş bak utanmaza :mrgreen:
o kadar agır bir durum yok çok şükür hiç yatmadımki kör topal dikişli geziyorum işte :mrgreen:

ağfndrdm
10.June.2012, 23:14

80 iyidir olmadı seni önden yollarız istihbarat alırsın:mrgreen:

DIESEL
11.June.2012, 01:11
ya abicim bizim motorların hakkı 100 110 arası. gotum uyusuyo yolda trafıgın arasında kalıyoruz yol bıtmıyo. en son munubuscu daldı grubun arasına ballıkayalardan gelırken hesabet arık. münübüscü lan :D 100 ıyıdır sakındır serındır yeterdır karardır :D
ya o degılde cok kalamadım celıl abı arıcaktım yoksa senı