Orijinalini görmek için tıklayınız : yeni motor.
2008 den beri forumun race kısmına başlık açılmamış. başlık açmak moda oldu bende modayı takip ediyim dedim :). bu gün 7.700e 2012 model hyosung gt250r aldım. yolda kaybolmam ve debriyaj ayarının bozukluğu hariç herşey iyidi. (çile çektim kısacası :)). bir chopper sevdalısı olarak race kullanmaya başladım ilerde harleylerle buluşmam(ız) dileğiyle hepinizle paylaşiyim istedim. :)
2008 den beri forumun race kısmına başlık açılmamış. başlık açmak moda oldu bende modayı takip ediyim dedim :). bu gün 7.700e 2012 model hyosung gt250r aldım. yolda kaybolmam ve debriyaj ayarının bozukluğu hariç herşey iyidi. (çile çektim kısacası :)). bir chopper sevdalısı olarak race kullanmaya başladım ilerde harleylerle buluşmam(ız) dileğiyle hepinizle paylaşiyim istedim. :)
Fuat hayırlı olsun kardeşim.Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin,nazar değmesin
Aaaah yeni motor almanın duygusu ah :roll: :roll:
Fuat hayırlı olsun kardeşim.Allah kazasız belasız binmeni nasip etsin,nazar değmesin
Aaaah yeni motor almanın duygusu ah :roll: :roll:
abi o duyguyu pek tadamadım yol ful stresti yarın toplantıda hep beraber atıcam stresi yaşicam zevkinide inşallah. teşekkür ederim.
Fuat yeni makinan hayırlı olsun allah kaza bela vermesin keyifle bin 8)
alican sonunda senide kandırdı gt makinayı aldırdı :mrgreen:8)
alicanblnr
12.June.2012, 11:53
Alican kandırdı yok abi :) o beni kandıramadı :) anca beraber kanca beraber
Alican kandırdı yok abi :) o beni kandıramadı :) anca beraber kanca beraber
söylediğn gibi siz kankalar anca beraber kanca beraber tabi
hevesinizi alında ileride tekrar chopper e geçersiniz :mrgreen: 8)
mrtglc
13.June.2012, 00:32
hayırlı olsun makinan. bu akşam görmek nasip oldu iyi günlerde kullan. kazasız belasız.
av. Cevdet Yılmaz
13.June.2012, 00:39
Fuat hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız nazar nazar Ama race motorun birazda olayı gereği uyarma da fayda var,kullandıgın chopperlarda gosterdiğin dikkatın daha fazlasını goster,bazı anlar hata affetmez biliyorsun:evil: tekerin hep düz bassın kardeşim:):)
herkese teşekkürler bunu daha tam süremedim 2gün oldu 150km falan hala gönlüm chopperdan yana sürüş olarak. ama milletin ilgisi olarak çok fark ediyor :)
Umut can
13.June.2012, 10:31
Merhaba Fuat, hayırlı olsun yeni makinen. 8) Bir Chopper sevdalısı nasıl olur da Race alır? :cheesy: Şaka bir yana, güzel günlerde keyifle binin. 8)
Merhaba Fuat, hayırlı olsun yeni makinen. 8) Bir Chopper sevdalısı nasıl olur da Race alır? :cheesy: Şaka bir yana, güzel günlerde keyifle binin. 8)
arkadaş baskısı olunca alınır :). bide bütçeme alınacak chopper yokki tekrar regal almak istemedim 350 lik falan çinden koreye koreden japona ordan ingiliz amerikan italyan falan gidicem inşallah :)
fuat sede yeni almıssın gtr ını hayırlı olsun kardes ben alalı 6 ayı gecdı ama sorun yasamadım sadece masraf ettım birazcıkoda ilk işolarakuzerındekı orjinalcin lastikleri yakıp yerine michelin pilot pawer takım attırdım800tlpatladı amasımdı daha rahat surat ve yatabiliyorum :)) cunkı eskı lastıklerı gıbı yağakayar gıbı gıtmedıgını bıldıgım ıcın :)) uzerındekı orzinal shınko lastıkse benden sana tavsıye at ve adam gıbı lastık at altına hayırlı aksamlar sızlere..
hocam sonucta motorsıklet hepsının yerı ve tadı baska......
hocam sonucta motorsıklet hepsının yerı ve tadı baska......
senden önceki son mesaj 1 sene önce yazılmış 8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.