PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Çömezden selamlar, RR önerisi

kadir-25
12.June.2012, 19:15
Selam abiler. Ben istanbul'dan Kadir. Malesef henüz bir makinem yok. Umarım bu haliyle kardeşinizi kabul edersiniz. Eğer yönlendirip yardımcı olursanız şöyle 2500 - 3000 liraya bir RR DD 250 almak istiyorum. Varsa bildiğiniz iç rahatlığı ile tavsiye edeceğiniz bir makine bu kardeşinize haber verirseniz sevinirim . Hayırlı günler. En kısa zamanda motorumla birlikte görüşmek üzere.

kimyaci_84
12.June.2012, 21:54
hoşgeldin Kadir.
Umarım gönlüne göre bi motor bulursun....

kadir-25
12.June.2012, 22:16
hoşgeldin Kadir.
Umarım gönlüne göre bi motor bulursun....

Teşekkürler... Bakıyorum ilanlara bulsam hemen alacam temiz bir tane.

cihan54
12.June.2012, 23:42
Hoşgeldin. Tam sezonunda olduğu için fiyatlar normale göre biraz fazla olabilir ama biraz etrafı kollar iyi takip edersen bence iyi bir makine bulabilirsin.

mrtglc
13.June.2012, 00:20
Hoş geldin.

av. Cevdet Yılmaz
13.June.2012, 00:26
Kadir hosgeldin aramıza,3000 lira civarı ve ustu butcede alabilecegin en kaliteli çinli motor regal raptor,hatta daha once tartısıldı johnny pag e atılan mail de 2012 lerin amerikada uretildiğini ogrendik.Senin bu butce sınıfında regal raptorlerin 250e9 modellerini arastırmanını oneririm hakkında sorun olursada forumda o modeli kullanan pekcok uye bulabilirsin.Gorusmek uzere

kadir-25
13.June.2012, 01:05
Kadir hosgeldin aramıza,3000 lira civarı ve ustu butcede alabilecegin en kaliteli çinli motor regal raptor,hatta daha once tartısıldı johnny pag e atılan mail de 2012 lerin amerikada uretildiğini ogrendik.Senin bu butce sınıfında regal raptorlerin 250e9 modellerini arastırmanını oneririm hakkında sorun olursada forumda o modeli kullanan pekcok uye bulabilirsin.Gorusmek uzere

Teşekkürler abim hoş buldum. Forumda göz attım zaten. Umarım temiz kullanılmış bir tane bulabilirim.

kadir-25
13.June.2012, 01:06
Hoş geldin.

Hoş buldum :))

kadir-25
13.June.2012, 01:08
Hoşgeldin. Tam sezonunda olduğu için fiyatlar normale göre biraz fazla olabilir ama biraz etrafı kollar iyi takip edersen bence iyi bir makine bulabilirsin.

Hoş buldum. Geç kaldım biraz ama yine de bakınıyorum bende. Bir kaç taneye sahibinden.com'da denk geldim ama başka şehirde olduğu için olmadı. Bakalım umarım tez zamanda bulurum.

Umut can
13.June.2012, 10:41
Merhaba Kadir, sezonu olduğu için motor fiyatları yükseldi diyebilirim. Ama yine de uygun bir makine denk gelebilir. İstanbul'da istiyorsun sanırım şu var, daha dün ilan vermiş;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-temiz-bakimli-masrafsiz-89927344/detay

Umarım en yakın sürede dilediğin makineye sahip olursun. 8)

CELİL
13.June.2012, 12:08
Merhaba kadir aramıza hoş geldin 8)
bütçen biraz az ama bu rakama bulmak imakansız değil fakat bu rakama alacagın makinanın ufak tefek masrafları çıkar onu göze almak gerekir km'sininde mümkün olduğunca düşük olmasında fayda var sezonda olduğumuzdan fiatlar dahada yükseldi ilanları sıkı takip etmek lazım işallah gönlüne bütçene göre güzel bir makina bulursun kolay gelsin 8)

kadir-25
13.June.2012, 14:56
Merhaba kadir aramıza hoş geldin 8)
bütçen biraz az ama bu rakama bulmak imakansız değil fakat bu rakama alacagın makinanın ufak tefek masrafları çıkar onu göze almak gerekir km'sininde mümkün olduğunca düşük olmasında fayda var sezonda olduğumuzdan fiatlar dahada yükseldi ilanları sıkı takip etmek lazım işallah gönlüne bütçene göre güzel bir makina bulursun kolay gelsin 8)

Hoş buldum Celil abi. Saat başı ilanlara tekrar göz atıyorum :) Ufak tefek masrafları sorun etmem ama dediğin gibi km'si düşük olsun istiyorum. Bu noktada kaç kmye kadar tavsiye edersin abi. Çünkü dediğim gibi makina konusunda pek bir bilgim yok.

kadir-25
13.June.2012, 14:59
Merhaba Kadir, sezonu olduğu için motor fiyatları yükseldi diyebilirim. Ama yine de uygun bir makine denk gelebilir. İstanbul'da istiyorsun sanırım şu var, daha dün ilan vermiş;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-temiz-bakimli-masrafsiz-89927344/detay

Umarım en yakın sürede dilediğin makineye sahip olursun. 8)
Öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkürler. İlandaki makinaya bakmıştım ancak kilometresi gözümü korkuttu. Yine de denk geldiğiniz olursa haberdar ederseniz sevinirim. İyi günler

CELİL
13.June.2012, 15:05
Hoş buldum Celil abi. Saat başı ilanlara tekrar göz atıyorum :) Ufak tefek masrafları sorun etmem ama dediğin gibi km'si düşük olsun istiyorum. Bu noktada kaç kmye kadar tavsiye edersin abi. Çünkü dediğim gibi makina konusunda pek bir bilgim yok.
Makinanın bakımına göre alınacak km durumu değişir ama genel olarak 15000 km üzeri ne çıkacagı belli olmaz 8)
alttaki ilandaki makinalar olabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-acil-cok-ucuza-regal-raptor-dd250-e-9-88449040/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-temiz-acil-satilik-regal-raptor-dd250e-9-83379042/detay

kadir-25
14.June.2012, 00:55
Makinanın bakımına göre alınacak km durumu değişir ama genel olarak 15000 km üzeri ne çıkacagı belli olmaz 8)
alttaki ilandaki makinalar olabilir

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-acil-cok-ucuza-regal-raptor-dd250-e-9-88449040/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-temiz-acil-satilik-regal-raptor-dd250e-9-83379042/detay

Abi bir kaç gün daha bekleyeyim de. Gönlüm siyahtan yana. Olmazsa kırmızıya eyvallah diyecem artık. Her geçen gün içim gidiyor. valla motorsuz geçen günlere yanıyorum şu an :(

turq
14.June.2012, 01:43
Hosgeldin.

Kask ve bakim masrafi icin para ayir, kalani ile motor bak derim ben.

Ki gezmeye de para kalsin 8)

kadir-25
14.June.2012, 12:30
Hosgeldin.

Kask ve bakim masrafi icin para ayir, kalani ile motor bak derim ben.

Ki gezmeye de para kalsin 8)

Hoş buldum abi. Onun için bir miktar ayrı duruyor zaten. Bakalım motoru bulursam eğer temiz bir tane hemen aranızdayım :)

kaanka
14.June.2012, 12:40
Hoş geldin Kadir...:)
Allah gönlüne göre versin, umarım aradığın gibi düzgün ve uygun fiyatlı bir makina bulursun...8)

kadir-25
14.June.2012, 12:49
Hoş geldin Kadir...:)
Allah gönlüne göre versin, umarım aradığın gibi düzgün ve uygun fiyatlı bir makina bulursun...8)

Eyvallah abim. Bakalım hayırlısı artık. Bulursam ne mutlu bana.

Alpay
15.June.2012, 12:03
Aramıza Hoş geldiniz. Umarım kısa zamanda hayaline kavuşursun :)

aidikurt
15.June.2012, 12:57
selam kadir aramıza hosgeldın en kısa zamanda motoruna kavusursun inşallah

kadir-25
16.June.2012, 21:48
Aramıza Hoş geldiniz. Umarım kısa zamanda hayaline kavuşursun :)

Hoş buldum Abim. Bakalım inşallah.

kadir-25
16.June.2012, 21:49
selam kadir aramıza hosgeldın en kısa zamanda motoruna kavusursun inşallah

Hoş buldum Sayın Admin'im Bakalım artık hayırlısı ile bulurum inşallah.