Orijinalini görmek için tıklayınız : herkese merhabalar
okancan
14.June.2012, 00:22
Adım Okancan.. Aranıza yeni katıldım. Özel bir şirkette yöneticiyim ve uzun zamandır motor tutkunuyum. Diyebilirim ki daha lisedeyken bütün arkadaşlarım 4 teker peşindeyken, benim aklım hep 2 tekerdeydi. Çok şükür şimdi CBF 600'üm var. Herkese iyi paylaşımlar dilerim, görüşmek üzere..
ağfndrdm
14.June.2012, 00:58
dostum farklı tarzlarda motortutkunlarınında sitemize ilgi göstermesi çok güzel
hoşgeldin
Hosgeldiniz
Sormadan edemeyecegim, neden CBF sahibi olarak burasi?
cihan54
14.June.2012, 09:13
Hoşgeldiniz. Ortam daha da renkli oluyor bence. Bu sayede farklı motorlar hakkında da yorum ve bilgi sahibi olabiliriz :)
Umarım daimi olursunuz...
Merhaba okancan aramıza hoş geldin 8)
arkadaşlarında dediği gibi aramızda farklı marka makinaların olması çok güzel bizlerde sizlerden makinalarınız hakkında bilği ve görüşlerinizi alabiliriz 8)
carvalho
14.June.2012, 12:10
Okancan hoşgeldin aramıza.
Motorun naked tarzda benim de çok beğendiğim bir motor. Türünün en kompakt modeli.
Bilmeyen arkadaşlar için tekrar etmekte fayda var, sitemiz sadece regal Raptor sitesi değil, iki teker tutkunlarının bir araya geldiği dostluk sitesi.
Umarım keyifli zaman geçirir, dostluğumuza ortak olursun.
kaanka
14.June.2012, 12:12
Aramıza hoş geldin...
Umut can
14.June.2012, 12:29
Merhaba aramıza hoş geldiniz. İki teker tutkusu farklı bir tutku. :mrgreen: Bu nedenle marka ayrımı gözetmiyor. :cheesy: Katılımınız daim olsun. :)
Okancan hoşgeldin aramıza.
Motorun naked tarzda benim de çok beğendiğim bir motor. Türünün en kompakt modeli.
Bilmeyen arkadaşlar için tekrar etmekte fayda var, sitemiz sadece regal Raptor sitesi değil, iki teker tutkunlarının bir araya geldiği dostluk sitesi.
Umarım keyifli zaman geçirir, dostluğumuza ortak olursun.
Sorum yanlis anlasilmasin, bu siteye nasil rast gelindi, muhabbet mi cekti? Gercekten merak ettim
Zaten buyuk olasilikla senelr sonra bizde farkli marka sahibi olarak mesajlarimizi yaziyor olacagiz
okancan
14.June.2012, 16:43
evet tabii şaşırmakta haklısınız ama bundan önce bende 250 E9 vardı, sonra CBF 600'e geçtim, hala da çok özlüyorum ve yine dönmeyi düşünüyorum. aranızda satmak isteyenler var mı acaba ?
evet tabii şaşırmakta haklısınız ama bundan önce bende 250 E9 vardı, sonra CBF 600'e geçtim, hala da çok özlüyorum ve yine dönmeyi düşünüyorum. aranızda satmak isteyenler var mı acaba ?
Şimdi oldu 8)
ağfndrdm
14.June.2012, 18:11
okan dostum ben de daytona var satılık durumda ilgilenirsen görüşürüz
hatta bu cumartesi sitece kahvaltı yapacağız sende katıl
yenikoylu_ua
14.June.2012, 20:20
hoşgeldin arkadaşım hayırlı olsun yeni makinanda
av. Cevdet Yılmaz
14.June.2012, 23:16
Okan hosgeldin aramıza.Motor çeşitliliğini istememiz galiba hepimizin marka yada tarz yerine muhabbeti onplanda tutuyor olmamızdan nazar nazar Turqunda dediği gbi zamanla hepimiz farklı motorlar alacagız,Zaten eski gruba soyle bir baktıgımda farklı tarzlar farklı modeller var hep hatta araba sahibi olan bile var bknz kaanka:):) herzaman sohbetimizin kardeşliğimizin daim olması dileğiyle
carvalho
15.June.2012, 10:02
hatta araba sahibi olan bile var bknz kaanka:):)
Az kaldı az, baskılara fazla dayanamaz Kaanka. Bu Pazar Sapanca gezisi dönüşü niyeti bozar :mrgreen:
Az kaldı az, baskılara fazla dayanamaz Kaanka. Bu Pazar Sapanca gezisi dönüşü niyeti bozar :mrgreen:
niyeti bozdu bile c.tesi makina bakmaya gidiyor :mrgreen:8)
carvalho
15.June.2012, 10:32
niyeti bozdu bile c.tesi makina bakmaya gidiyor :mrgreen:8)
E motorla 70.000 km'ye yakın yol yapmış bir adamın rüzgarsız kalamayacağı belliydi zaten.
kaanka
15.June.2012, 11:01
Eeeeeeeee oğlan bir yaşına girdi artık büyüdü sayılır...:cheesy::p Annanesine bırakıp kaça biliriz artık...:p:p:p
Ayrıca 70.000km. üzerini tüm ömrüm boyunca değil, motoru satmadan önceki deli gibi dolandığımız üç yıl içerisinde yapmıştık yanılmıyorsam...:cheesy:
carvalho
15.June.2012, 11:12
Ayrıca 70.000km. üzerini tüm ömrüm boyunca değil, motoru satmadan önceki deli gibi dolandığımız üç yıl içerisinde yapmıştık yanılmıyorsam...:cheesy:
O da doğru.
Canı tost çeken motorla Ayvalık'a gidiyordu bi aralar :)
Neyse ki yavaşladık, kısa turların keyfi daha bir başka.
Hafta sonu yaşarız hep birlikte Sapanca'da.
aidikurt
15.June.2012, 11:25
kardeşim aramıza hosgeldin valla ne yalan soyleyım cok makıne degıstırdım ama regalraptordakı heyecanımı bır turlu yakalayamadım motor camıasina girmek ve ogrenmek ıcın bence cok ıyı bır başlangıc motoru.
Okancan Aramıza Hoşgeldin.
av. Cevdet Yılmaz
15.June.2012, 22:13
[QUOTE=carvalho;104630]O da doğru.
ee 70000 km 3 yılda ancak boyle yapılabilir.:)
Kankaa Allah bagıslasın,ee yas muhleti dolmus seninde rüzgarlara dönme vaktin gelmiş geciyor:)
kaanka
15.June.2012, 22:28
[quote=carvalho;104630]O da doğru.
ee 70000 km 3 yılda ancak boyle yapılabilir.:)
Kankaa Allah bagıslasın,ee yas muhleti dolmus seninde rüzgarlara dönme vaktin gelmiş geciyor:)
Teşekkürler dostum, bir iki hafta içinde birlikte yol yapmaya başlarız inşallah...8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.