Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : üzücü kaza

yenikoylu_ua
17.June.2012, 15:58
Bu gün Sapancaya gitmek için yola çıkan grupta Bülent arkadaşımız kamyondan fırlayan lastik kaplamasının kendine çarpmasıyla bir kaza yapmıştır.Omuzu kırılan arkadaşımızÇok şükürki hayati tehlikeye sebebiyet verecek bir durumu yoktur.Arkadaşıma geçmiş olsun diyor acil sifalar diliyorum

Emix
17.June.2012, 16:04
çok çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm kaza şekilde çok kötü.. :(

umarım başka birşeyi yoktur omuz kırılmasını bilirim ( arkadşaımdan gerçekten çok kötüdür. Allah büyük sabır versin kendisine çok dikkat etsin sık sık kontrollere gitsin.. malum omuza alçı yapılmıyor.. ::(

Umut can
17.June.2012, 16:17
Çok talihsiz bir kaza geçirmiş. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Hayati bir şeyin olmaması sevindiricidir. :(

av. Cevdet Yılmaz
17.June.2012, 16:42
Gecmiş olsun dileklerimi ıletiyorum Allah beterinden saklasın.Sen nekdar kurala uysanda ne olacagı belli olmuyor.Allahtan acil şifalar diliyorum

ağfndrdm
17.June.2012, 17:28
çok talihsiz bir kaza olmuş gerçekten ,çok çok geçmiş olsun ,hayati tehlikesi olmaması bi nebze sevindirici
bilinci açıkmı şimdi
hangi hastaneye kaldırıldı ?

mrtglc
17.June.2012, 18:10
Büyük geçmiş Allah beterinden saklasın. hayati tehlike olmaması mutlu etti bizleri. Acil şifalar diliyorum kendisine.

CELİL
17.June.2012, 18:15
çok geçmiş olsun akla gelmez bir kaza çok şükür daha ağır bir durum olmamış allah acil şifalar versin :(

CrimsonLove
17.June.2012, 19:48
omuz kırığı sıkıntılıdır iyileşmesi uzun sürer ama hayati bir tehlike olmaması gönül ferahlatıyor, allah acil şifalar versin inşallah..

DIESEL
17.June.2012, 20:43
çok talihsiz kazaymış gerçekten film gibi. çok geçmiş olsun kardeşime. uzun sürcek iyileşmesi ama şükür sağ sağlim atlatmış.

turq
17.June.2012, 21:54
Gecmis olsun. Dun bizde agir bir surus yaptik ve malesef bir arkadasimiz kaza yapti, ayni sekilde omzu kirildi.

demiratlı
17.June.2012, 22:19
allah acil şifalar versin omuz kırığıyla atlatmasına şükür

cihan54
17.June.2012, 23:28
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm :(

Ekrem Özdemir
17.June.2012, 23:35
Allah acil şifalar versin. Büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede toplar kendini. :(

carvalho
18.June.2012, 10:59
Dün birlikte sürüş yapıyorduk.

TEM Hereke'yi geçtikten sonra Derince'ye 4-5 km kala oldu talihsiz kaza.
Bülent'in önünde araçlar vardı; önlerindeki üstüpü'yü farkedememiş olsalar gerek (koca lastiği nasıl farkedemedilerse) üzerinden geçtiler. Üstüpü arkadan gelen Bülen'in motoruna çarptı. Bülent kardeşim de yüksek düşüş yapmak zorunda kaldı. Ben kendisinin motordan biraz daha yukarıya havalandığını gördüm.

Neyse ki tam korumalı olduğu ve yandan gelen araçların da o karambolle yavaşlaması, hatta durmasıyla kardeşime gelen geçen hiçbir araç çarpmadı. Bülent de mümkün olan en az hasarla çok önemli kazayı tek köprücük kemiğiyle atlattı.

İlk tedavisini Derince Devlet Hastanesi'nde yaptırdık, hastane hayati tehlike görmediği için pansumanlarını yaptıktan sonra taburcu etti, Kaanka ve Doğan'la evine götürdük kardeşimi.

Şimdi evinde istirahat ediyor.

CELİL
18.June.2012, 11:14
Dün birlikte sürüş yapıyorduk.

TEM Hereke'yi geçtikten sonra Derince'ye 4-5 km kala oldu talihsiz kaza.
Bülent'in önünde araçlar vardı; önlerindeki üstüpü'yü farkedememiş olsalar gerek (koca lastiği nasıl farkedemedilerse) üzerinden geçtiler. Üstüpü arkadan gelen Bülen'in motoruna çarptı. Bülent kardeşim de yüksek düşüş yapmak zorunda kaldı. Ben kendisinin motordan biraz daha yukarıya havalandığını gördüm.

Neyse ki tam korumalı olduğu ve yandan gelen araçların da o karambolle yavaşlaması, hatta durmasıyla kardeşime gelen geçen hiçbir araç çarpmadı. Bülent de mümkün olan en az hasarla çok önemli kazayı tek köprücük kemiğiyle atlattı.

İlk tedavisini Derince Devlet Hastanesi'nde yaptırdık, hastane hayati tehlike görmediği için pansumanlarını yaptıktan sonra taburcu etti, Kaanka ve Doğan'la evine götürdük kardeşimi.

Şimdi evinde istirahat ediyor.

selçuk duyunca gerçekten çok üzüldük tek tesellimiz hayati büyük bir durum oluşmamış olması durumu hakkında verdiğin bilğiler içimi rahatlattı çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin :(

doğan
18.June.2012, 11:40
Üzücü bir kazaydı. Tek tesellimiz sadece köprücük kemiği kırığı ile atlatmış olması. Allah korudu. daha kötü bir sonuç da olabilirdi. neyseki şimdi daha iyi. evinde dinleniyor.

kaanka
18.June.2012, 11:53
Ömrümüzün yarısını yemekle birlikte, Allaha şükür ucuz atlattı....
Kazanın oluşu şekli, yeri, uçuşu ve düşüşü olayın tamamı düşünüldüğünde gerçekten ölümden döndü... Kardeşim tekrar çok geçmiş olsun...
Kaldı 6....

Rona
18.June.2012, 12:16
Allah korumuş.Geçmiş olsun arkadaşımıza.
Kamyonlar bu ülkede ölüm makinası gibi denetim yok,kontrol yok,bakım yok.Hele lastik parası vermemek için o kaplamalı lastiklerle 20-30 tonluk araçla yola çıkıyorlar .Kamyonlardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum .Allah hepimizi korusun bu kamyon zümresinden

Salih
18.June.2012, 12:53
Allah korumuş.Geçmiş olsun arkadaşımıza.
Kamyonlar bu ülkede ölüm makinası gibi denetim yok,kontrol yok,bakım yok.Hele lastik parası vermemek için o kaplamalı lastiklerle 20-30 tonluk araçla yola çıkıyorlar .Kamyonlardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum .Allah hepimizi korusun bu kamyon zümresinden

Dün rastladığım bir inşaat kamyonunun iki lastiği arasında sıkışmış kafa büyüklüğünde bir taş vardı, kısmetlisi kim olacak acaba dedim içimden. Şimdiye dek iki kez jant çemberinin fırlayıp yandaki araca çarptığına şahit oldum. Otoban kaplama lastik parçası dolu, sıyırmış atmış. Bundan 3 yıl evvel Başakşehirin içinde, çoluk çocuğun gezdiği site içinde yokuş inerken vitesi geçiremeyen içi toprak dolu bir as950'nin altında kalıyordum, abi o araç yüklü vaziyette iki tekere kalkar mı? Toki inşaatı, yol inşaatı, nakliye kamyonları, kamyondan kurtuluş yok, büyük geçmiş olsun.

Emre
18.June.2012, 14:41
Çok geçmiş olsun, Allah' a şükür kırıkla olayı atlatmış :( Allah bizi kazalardan sakınsın.

fırodo
18.June.2012, 15:11
Çok geçmiş olsun. Acil şifalar.

by allem
18.June.2012, 16:47
geçmiş olsun allah acil şifalar versin kısa sürede tekrar sapasağlam görmek dileği ile

Emrehan
18.June.2012, 21:13
Çok geçmiş olsun. Talihsiz bir kaza gerçekten. Ama Allah korumuş şükür. Şu kaplama lastiğin Türkiye'den başka serbest olduğu ülke var mı acaba? :(

ibanez_one
19.June.2012, 02:27
Çok Büyük Geçmiş Olsun, Allah Beterinden Korusun :(

HONEY
19.June.2012, 10:00
Adaşım geçmiş olsun

Otobanda bu tip bir kazada genelde daha kötü sonuçlar olabiliyor Allah korumuş

Dün akşam Doğan fotolarını gösterdi asfaltın zımpara gibi deriyi eritmesi fotoda görmek bile insanı rahatsız ediyor.

Acil şifalar versin canım

MaRCoS
19.June.2012, 10:43
KAPLAMA LASTİK bu nasıl bir tabir ya, bitmiş lastiği kaplamak nasıl bir iştir !!!
Çok Büyük Geçmiş Olsun

aidikurt
19.June.2012, 15:05
anaaaaaaaaa valla gırdım sıteye sok oldum cok uzuldum valla
cok gecmıs olsun allah beterınden korusun

BULL
19.June.2012, 15:38
Arkadaşlar iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler ederim. Çok vahim sonuçlar doğurabilecek bir kazayı bir köprücük kemiği kırığı ve vücudumun çeşitli yerlerindeki sıyrıklarla ucuz atlatmış sayırım. Allah cümlemizi daha beterlerinden korusun...

mustafa
19.June.2012, 22:40
Büyük geçmiş olsun...

eralp_goksu
19.June.2012, 22:44
Cok gecmiş olsun.. :(

burak_332
21.June.2012, 01:21
Allah korumuş valla acil şifalar :(