Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara Regal Raptor

ReggaeStar
20.June.2012, 21:04
Arkadaşlar aranızda Ankara'da oturanlar varmı acaba? Ayrıca İstanbul ve İzmir var fakat Ankara neden yok ? Diğer sorumda Ankara/Aydınlıkevler'de sürekli bir RR dd250-e10 görüyorum.Acaba tanıdığınız varmı?

CELİL
20.June.2012, 21:11
Arkadaşlar aranızda Ankara'da oturanlar varmı acaba? Ayrıca İstanbul ve İzmir var fakat Ankara neden yok ? Diğer sorumda Ankara/Aydınlıkevler'de sürekli bir RR dd250-e10 görüyorum.Acaba tanıdığınız varmı?
Burak ankarada bu sezon çok güzel bir oluşum var orada yalnız değilsin nazar8)

ReggaeStar
20.June.2012, 21:13
Bi kaç kişi gördüm sadece :) Yada dikkat etmedim :)

CELİL
20.June.2012, 21:27
burada ankaralıların bir başlıgı var kaç kişi oldugunu görebilirsin 8)

http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=5983&highlight=ankara

Umut can
20.June.2012, 23:40

evet o benim :cheesy: (yazan barış kardeşim umut can yok :p ) sen aydınlıkta mı oturuyorsun..

ben bugün işe giderken yine bir regalle selamlaşıp çankaya civarlarında 5 dk peş peşe sürüş yaptım o buralarda mı :) bi de 701. sokak 19 numaraya bi abi girdi o da regalliydi.apt çıkmasını bekledim.işe dönmem gerektiği için görüşemedik :? o buralarda mı...kıssadan hisse ankarada regal kullanan çok ama çoğu forumda değil...

av. Cevdet Yılmaz
21.June.2012, 05:42
Burak ankara ekibi tanisma toplantisi yapiyor hatta beypazari tarafina gezi duzenliyordu hatta buradan fotograflari yayinladilar yaklasik bir on motora cuvari vardiy sadece o toplantida nazar nazar

ReggaeStar
21.June.2012, 12:18
evet o benim :cheesy: (yazan barış kardeşim umut can yok :p ) sen aydınlıkta mı oturuyorsun..

ben bugün işe giderken yine bir regalle selamlaşıp çankaya civarlarında 5 dk peş peşe sürüş yaptım o buralarda mı :) bi de 701. sokak 19 numaraya bi abi girdi o da regalliydi.apt çıkmasını bekledim.işe dönmem gerektiği için görüşemedik :? o buralarda mı...kıssadan hisse ankarada regal kullanan çok ama çoğu forumda değil...

Evet aydınlıkta oturuyorum 8) Regal'de aydınlıkevler ilköğretiminin çaprazında fotoğrafcıda duruyor :lol: Sen misin yoksa? :D

ReggaeStar
21.June.2012, 12:19
Burak ankara ekibi tanisma toplantisi yapiyor hatta beypazari tarafina gezi duzenliyordu hatta buradan fotograflari yayinladilar yaklasik bir on motora cuvari vardiy sadece o toplantida nazar nazar

Bi kaç tane etkinlik görmüştüm zaten.Fakat yaşımda daha 18 olduğu için Ankara'da oturan kişilere göre çok genç sayılıyım :cry:

Umut can
21.June.2012, 12:23
Evet aydınlıkta oturuyorum 8) Regal'de aydınlıkevler ilköğretiminin çaprazında fotoğrafcıda duruyor :lol: Sen misin yoksa? :D

Yok o fotoğrafçıda değilim. :mrgreen: Ama o kişiyi de tanıyorum. Onun da Spyderı var. Ben daha içeride bankaların olduğu yerdeyim. Görüşelim, tanışalım. 8)

ReggaeStar
21.June.2012, 12:25
Yok o fotoğrafçıda değilim. :mrgreen: Ama o kişiyi de tanıyorum. Onun da Spyderı var. Ben daha içeride bankaların olduğu yerdeyim. Görüşelim, tanışalım. 8)

Olur :?: Fakat önümüzdeki 2hafta müsait değilim ( bütünleme sınavları yüzünden ) :( Ayrıca beni gördükten sonra bu daha çocuk diye başından atmazsın heralde :cheesy:

Umut can
21.June.2012, 12:38
Tamam sen sınavlarını hallet, sonra illaki tanışırız. :mrgreen: Motorsiklet tutkusu yaş, cinsiyet, marka.. ayırt etmiyor. :cheesy:

ReggaeStar
21.June.2012, 12:40
Tamam sen sınavlarını hallet, sonra illaki tanışırız. :mrgreen: Motorsiklet tutkusu yaş, cinsiyet, marka.. ayırt etmiyor. :cheesy:

Tamamdır :| Bu arada hangi bankaların ordasın? Hepsi bana yakın olduğu için sorun olmaz :cheesy:

Umut can
21.June.2012, 12:47
Tamamdır :| Bu arada hangi bankaların ordasın? Hepsi bana yakın olduğu için sorun olmaz :cheesy:

Garanti'nin oradayım. Özel mesaj attım. 8)

by allem
21.June.2012, 22:24
bende ankaradayım ama hala bir motor sahibi değilim az kaldı inşallah alır almaz tanışmak isterim:) yok almadan da tanışabiliriz derseniz olmaz boynu bükük kalırım ben dayanamam8)

ReggaeStar
21.June.2012, 22:40
bende ankaradayım ama hala bir motor sahibi değilim az kaldı inşallah alır almaz tanışmak isterim:) yok almadan da tanışabiliriz derseniz olmaz boynu bükük kalırım ben dayanamam8)

Benimde hala motorum yok :( Sorun olmaz benim için :lol:

scuba06
13.February.2013, 01:57
Slm arkadaşlar bende arnıza yeni katıldım..Tamışıp etkinliklerden haberdar ederseniz sevinirim elimden geldiğince katılımcı olmak istiyorum hepinize saygılar sevgiler ...tanışmak üzere ankara_törekent :D

DR.ALP
13.February.2013, 02:12
Slm arkadaşlar bende arnıza yeni katıldım..Tamışıp etkinliklerden haberdar ederseniz sevinirim elimden geldiğince katılımcı olmak istiyorum hepinize saygılar sevgiler ...tanışmak üzere ankara_törekent :D
hoşgeldin aramıza..tanışma sayfasında kendini arkadaşlara tanıtırsan iyi olur..

Emrehan
13.February.2013, 02:16
Hoşgeldin sefalar getirdin. nazar

Ankara'da kalabalık sayılırız. Havalar düzelir düzelmez keyifli etkinlikler başlar. :cheesy:

Doktorumun dediği gibi, tanışma başlığından yeni konu açarak kendini tanıtırsan süper olur. İşte bu da linki:

http://www.regalraptor.net/forums/newthread.php?do=newthread&f=27

Forumu takibe devam. 8)