PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : su deposu

turq
22.Haziran.2012, 01:40
Yedek su deposu catlamis dostlar. Cikma ya da yeni nereden kaca temin edebilirim, var mi bilgisi olan?

CELİL
22.Haziran.2012, 08:41
ibrahim geçmiş olsun
çıkmasını bulamazsın ama yenisi ali'de vardır hiç olmadı su deposunu sök çatlagın arasına japon sör üstünede oto parçacılarda çift karışımlı 404 cinsi yapıştırıcılar var onlar plastik yapıştırmada harikalar onunla yapıştırabilirsin taş gibi olur kolay gelsin 8)

Emix
22.Haziran.2012, 10:45
çatlayan yer büyük değil ise ( büyüksede plastikten ek yaparak )

lehimle yapıştırın lehim eritip incelticektir bunun için de Karbonat+404( Büyük boy ) ile ince çatlak yere karbonatı ince bir halde dökün sonra japon hemen yanıp sertleşecektir ardından bir kat daha bıkana kadar yapın böyle ( emin olana kadar ) :)

kaya gibi oldu :) benim arka çamurluk böyle ayakta 4 aydır :)

turq
22.Haziran.2012, 11:31
Dediklerinizi uyguladim, depo tas gibi oldu fakat hortumda minik bir damlama var, sanirim tam takamadim. Bu minik damlama basima is acar mi acaba uzun yolda? Bilgi verin yoksa Orhaneli den bursa ya motoru birlikte iteriz :p

CELİL
22.Haziran.2012, 11:45
Dediklerinizi uyguladim, depo tas gibi oldu fakat hortumda minik bir damlama var, sanirim tam takamadim. Bu minik damlama basima is acar mi acaba uzun yolda? Bilgi verin yoksa Orhaneli den bursa ya motoru birlikte iteriz :p
Damlanın kaynagını bulup onuda tamir edersen iyi olur bağlantı kelepçeleride kaçıyor olabilir depodaki su kaçagı yolda bırakmaz ama radyatör hortumuysa halletmek gerek dağa tırmanırken makinalar biraz zorlanacak tedbirli olmak iyi olur 8)

ВОЯΛ
22.Haziran.2012, 11:47
Yola çıkmadan bir elektrikçiden plastik kelepçe alıp sıkıver. İşini görür. Birkaç tanede yedek bulundur.
İyi yolculuklar iyi eğlenceler.

Emix
22.Haziran.2012, 12:10
Yanimda her zaman demir tozu bulundururum ( yolda radyator catlarsa diye ve karbonat 404 , izole bant ve bir tutamda anahtar takimi.

Bujiyide unutmayalim :). İllaki lazim olur yolda

Kacak yapan yeri iyice tespit etmek gerek. Bununhariciden. Cerrahi bantlar varya buyum boy. Camiş gibi yapisan yapistirdiginiz yerin ustune ondan yapistira bilirsiniz. su kacaklarina vs dayaniklidir extra yardimci olur saglamliga

turq
22.Haziran.2012, 23:32
Hortumun dibinden kaciriyormus, 2 cm kesip tekrar taktim, super oldu

aktapot56
24.Haziran.2012, 19:03
polyester reçinesi sür bidona olsun bitsin namıdiğer fiberglass elyafsız sürersenm oluro biçin