PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : ön jant sorunu

bahadir
26.June.2012, 01:13
merhaba arkadaşlar bugun akşam saatlerinde önüme atlıyan ( yine ) araçtan kaçayım derken kaldırıma vurdum :x ön tekeri yardık jantta biraz hasar gördü bir tanıdığım düzeltilebileceğini söledi ama kararsız kaldım ön jantın ve lastiğin fiyatı nedir lastik olarak ne seçmeliyim düzltilirse ileride sorun açabilirmi yardımlarınızı bekliyorum...

esadRG
26.June.2012, 03:03
merhaba arkadaşlar bugun akşam saatlerinde önüme atlıyan ( yine ) araçtan kaçayım derken kaldırıma vurdum :x ön tekeri yardık jantta biraz hasar gördü bir tanıdığım düzeltilebileceğini söledi ama kararsız kaldım ön jantın ve lastiğin fiyatı nedir lastik olarak ne seçmeliyim düzltilirse ileride sorun açabilirmi yardımlarınızı bekliyorum...

merhaba abicim önjantın linki burda lastik biraz zor bulunuyo ama celil abi yardımcı olur büyük ihtimal biraz tuzlu ama :( http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-regal-raptor-spyder-350-on-jant-orjinal-82872194/detay

cihan54
26.June.2012, 09:03

Biliyosundur ben kaza sonrası; şu sıralar motoru nasıl toplarım derdindeyim ve geniş çaplı bir araştırma içerisindeyim.

Bu yüzden sana bu fiyatları hemen söyleyebilirim.

Ön jant: 425 TL

Ön Lastik: Orjinali 110 TL, Michelin 270 TL

Jantın düzeltilebileceği söyleniyor fakat hem üzerindeki kromajları dağılıyor, hem de ne kadar sağlıklı olur, düşünülür.

Sana da geçmiş olsun, Allah daha büyüklerinden korusun.

ağfndrdm
26.June.2012, 09:16
janta okadar para verme bence
götür sanayiye max. 100 tlye düzeltirler
ben 4 ay önce 50 tlye düzelttirmiştim

Emix
26.June.2012, 09:27
ayni fikirdeyim iyibir ustalikla hallolur bizim. Pg cc arabanin lastikleri 300 yanak cok pahaliydi yamaliya yamaliya kullaniyorduk. En sonda bi cukura girdim JANT Icten yarildi ve cok temiz bir kaynak attirdim yeni gibi oldu ;)

CELİL
26.June.2012, 09:59
Bahadır geçmiş olsun :(
ufak bir ezik ve çatlaksa jantı iyi usta yaptıktan sonra hiç sorun olmaz rahatça kullanırsın ama çok büyük yamulma varsa değiştirmek daha iyi lastiği servislere ve piyasaya sormak gerek kolay gelsin :(

Umut can
26.June.2012, 12:11
Geçmiş olsun.. :( Sezonun açılmasıyla kazalar da arttı. :( Dikkatli olmak gerek.
Kamerayla hep çekim yaptığımız için artık mallıklar derlemesi yapacağız. :p
Jantın gözle görülür, bilirkişi gözlemine göre onarılmasından ya da değiştirilmesinden yanayım. Ufak bir şey varsa, değiştirip çok masrafa girmenize gerek yok bence.

kimyaci_84
26.June.2012, 14:01
geçmiş olsun kardeşim arkadaslar zaten diyeceklerimi aynen soylemiş.Allah beterinden saklasın...

bahadir
26.June.2012, 15:34
saolun iyi dilekleriniz yeni jant tuzlu geldi o yüzden jantı düzeltme yönüne gittim düzeltildi bir yerindede kaynak var tabiki nikaljda sırıtıor hoşuma gitmedi :(ama yapıcak bişi yok bir süre idare edicem resimlerini cekip yüklerim

cihan54
26.June.2012, 15:47
saolun iyi dilekleriniz yeni jant tuzlu geldi o yüzden jantı düzeltme yönüne gittim düzeltildi bir yerindede kaynak var tabiki nikaljda sırıtıor hoşuma gitmedi :(ama yapıcak bişi yok bir süre idare edicem resimlerini cekip yüklerim

Kaça yaptırdın, ne kadar bi yamulma vardı jant bir bakıma sekiz olmuşmuydu? Ne kadar sürdü yapmaları? Bilgi verir misin rica etsem...

bahadir
26.June.2012, 16:16
jant sekiz olmadı bir tarafından içe eğildi jant kollarından tekindede catlak vardı orası kayak yapıldı diğer taraflarıda düzelttiler 75 lira verdim yapılırken ben basında duramadım işde olmam gerekiyordu bıraktıktan 2 3 saat sonra aldım

bahadir
26.June.2012, 17:37
http://b1206.hizliresim.com/y/u/8s5dx.jpg
http://b1206.hizliresim.com/y/u/8s5ju.jpg

durum bundan ibaret ben ısınamadım ama mecbur katlanıcaz:(:(

CELİL
27.June.2012, 09:35
bahadır şimdilik durumu kurtarmış ileride durum uygun oldugunda bir jant alır takarsın bu arada sprey nikalaj boyalar var onunla kaynaklı yerin üstünü boyayabilirsin daha düzgün görünür kolay gelsin 8)

bahadir
27.June.2012, 18:15
saol abi boya işi aklıma yattı ilk fırsatta bulup boyayacağım ...