PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbuldan trabzona yolculuk

GeNç
26.June.2012, 23:06
evet arkadaşlar 20,07,2012 tarihinde istanbul dan trabzona 1200 km lık karadeniz yolculuğu baslayacaktır :)))

CELİL
26.June.2012, 23:12
gerçekten çok sağlam yol yanında ekip arkadaşın vardır umarım böyle uzun yola tek çıkmak riskli olur 8)

GeNç
26.June.2012, 23:29
gerçekten çok sağlam yol yanında ekip arkadaşın vardır umarım böyle uzun yola tek çıkmak riskli olur 8)
bazen risk acemi bir yol arkadasından daha iyi dir .:) bir arkadas vardı bakalım işi cıkmazsa beraberiz yoksa tek :)) bakarsın forumdan arkadaslarda gelir:)))

CELİL
26.June.2012, 23:31
bazen risk acemi bir yol arkadasından daha iyi dir .:) bir arkadas vardı bakalım işi cıkmazsa beraberiz yoksa tek :)) bakarsın forumdan arkadaslarda gelir:)))
acemi arkadaş konusunda haklısın yanındaki arkadaşta usta kullanıcı olmalı 8)

GeNç
26.June.2012, 23:42
acemi arkadaş konusunda haklısın yanındaki arkadaşta usta kullanıcı olmalı 8)
aynen öyle artık sansımıza kaldı ama benımıçın sıkıntı yok motor benım için bir aşk evlilikgibi :)) yanlız deılım ben onun ısdeklerını yerıne getırdıkce oda benı yarı yolda brakmaz:))) uzun yol larıda sevdıgım ıcın bana bırtek kulagıma fısıldanan muzikte yeter :))

CrimsonLove
27.June.2012, 00:11
motorundan iyi anlyıorsan derdini tasasını , güvenlik problemi de yaşamazsan takım çantan tamsa, hayırlı yolculuklar 8:

GeNç
27.June.2012, 00:18
motorundan iyi anlyıorsan derdini tasasını , güvenlik problemi de yaşamazsan takım çantan tamsa, hayırlı yolculuklar 8:

ben demirciyim vede meraklıyıyım kolay kolay tamırcı yuzu görmem bakımları tamdır takım edavat ve saglık malzemesı cadır ve uyku tulumuna kadar herseyı hazır sadece orucun baslamasıyla ışten istifa edecem:PP tabı kendı ısımden nekadar ederımkı bayramdan sonra geri geleceım:)) yeterkı aksılık olmasın 1 aydır hazırlanıyoruım cünki:))

Emre
27.June.2012, 16:39
Süper bir tur, inş. Allah banada nasip eder böyle bir geziyi.

GeNç
27.June.2012, 17:00
Süper bir tur, inş. Allah banada nasip eder böyle bir geziyi.

buyur paşam beraber cıkalım yola:))) ramazanda oruclu oruçlu calısmak zor gelır :)) tatıl ıyı olur:)=)

Emre
27.June.2012, 17:27
buyur paşam beraber cıkalım yola:))) ramazanda oruclu oruçlu calısmak zor gelır :)) tatıl ıyı olur:)=)

Keşke öyle 1 aylık zamanım olsada dediğin gibi ramazanda böyle bir tur yapabilsem :(

Valla çok imrendim ne yalan söyliyeyim :) Başka zamana kısmet olur inş. ne diyeyim, emeklilikten önce olursa daha iyi olur ama :)

GeNç
27.June.2012, 18:02
Keşke öyle 1 aylık zamanım olsada dediğin gibi ramazanda böyle bir tur yapabilsem :(

Valla çok imrendim ne yalan söyliyeyim :) Başka zamana kısmet olur inş. ne diyeyim, emeklilikten önce olursa daha iyi olur ama :)

EMEKLİ OLUNCA zor olur neyapacaksan sımdı yapacan :)))
yoksa yas ılerleyınce helekı 60 yasında zor:)))

hele sugun bir gelsın her gecıs yerınınresımlerını atarım zaten:))

Erkan 28
18.July.2012, 19:46
sana şimdiden hayırlı yolculuklar.
bende 8. ayda bayramdan önce istanbuldan giresuna yol alacağım kısmet olursa 250e-9 ile. ( 3 hafta beklersen beraber giderdik)
1100 km lik bu uzun yol la ilgili vardığında yolla ilgili detayları bana iletebilirsen (yolların durumu, motorunda oluşabilecek arızalar v.s ) çok makbule geçer.
Tekrardan Hayırlı yolculuklar sana Kazasız Belasız İnşaAllah8)

ozguralic
19.July.2012, 00:49
hayırlı yolculuklar. bi konu aç geçtiğin yerlerden fotoğraflar felan ekle anılarını yaz da takip edelim seni8)