Orijinalini görmek için tıklayınız : istanbuldan trabzona yolculuk
evet arkadaşlar 20,07,2012 tarihinde istanbul dan trabzona 1200 km lık karadeniz yolculuğu baslayacaktır :)))
gerçekten çok sağlam yol yanında ekip arkadaşın vardır umarım böyle uzun yola tek çıkmak riskli olur 8)
gerçekten çok sağlam yol yanında ekip arkadaşın vardır umarım böyle uzun yola tek çıkmak riskli olur 8)
bazen risk acemi bir yol arkadasından daha iyi dir .:) bir arkadas vardı bakalım işi cıkmazsa beraberiz yoksa tek :)) bakarsın forumdan arkadaslarda gelir:)))
bazen risk acemi bir yol arkadasından daha iyi dir .:) bir arkadas vardı bakalım işi cıkmazsa beraberiz yoksa tek :)) bakarsın forumdan arkadaslarda gelir:)))
acemi arkadaş konusunda haklısın yanındaki arkadaşta usta kullanıcı olmalı 8)
acemi arkadaş konusunda haklısın yanındaki arkadaşta usta kullanıcı olmalı 8)
aynen öyle artık sansımıza kaldı ama benımıçın sıkıntı yok motor benım için bir aşk evlilikgibi :)) yanlız deılım ben onun ısdeklerını yerıne getırdıkce oda benı yarı yolda brakmaz:))) uzun yol larıda sevdıgım ıcın bana bırtek kulagıma fısıldanan muzikte yeter :))
CrimsonLove
27.June.2012, 00:11
motorundan iyi anlyıorsan derdini tasasını , güvenlik problemi de yaşamazsan takım çantan tamsa, hayırlı yolculuklar 8:
motorundan iyi anlyıorsan derdini tasasını , güvenlik problemi de yaşamazsan takım çantan tamsa, hayırlı yolculuklar 8:
ben demirciyim vede meraklıyıyım kolay kolay tamırcı yuzu görmem bakımları tamdır takım edavat ve saglık malzemesı cadır ve uyku tulumuna kadar herseyı hazır sadece orucun baslamasıyla ışten istifa edecem:PP tabı kendı ısımden nekadar ederımkı bayramdan sonra geri geleceım:)) yeterkı aksılık olmasın 1 aydır hazırlanıyoruım cünki:))
Süper bir tur, inş. Allah banada nasip eder böyle bir geziyi.
Süper bir tur, inş. Allah banada nasip eder böyle bir geziyi.
buyur paşam beraber cıkalım yola:))) ramazanda oruclu oruçlu calısmak zor gelır :)) tatıl ıyı olur:)=)
buyur paşam beraber cıkalım yola:))) ramazanda oruclu oruçlu calısmak zor gelır :)) tatıl ıyı olur:)=)
Keşke öyle 1 aylık zamanım olsada dediğin gibi ramazanda böyle bir tur yapabilsem :(
Valla çok imrendim ne yalan söyliyeyim :) Başka zamana kısmet olur inş. ne diyeyim, emeklilikten önce olursa daha iyi olur ama :)
Keşke öyle 1 aylık zamanım olsada dediğin gibi ramazanda böyle bir tur yapabilsem :(
Valla çok imrendim ne yalan söyliyeyim :) Başka zamana kısmet olur inş. ne diyeyim, emeklilikten önce olursa daha iyi olur ama :)
EMEKLİ OLUNCA zor olur neyapacaksan sımdı yapacan :)))
yoksa yas ılerleyınce helekı 60 yasında zor:)))
hele sugun bir gelsın her gecıs yerınınresımlerını atarım zaten:))
Erkan 28
18.July.2012, 19:46
sana şimdiden hayırlı yolculuklar.
bende 8. ayda bayramdan önce istanbuldan giresuna yol alacağım kısmet olursa 250e-9 ile. ( 3 hafta beklersen beraber giderdik)
1100 km lik bu uzun yol la ilgili vardığında yolla ilgili detayları bana iletebilirsen (yolların durumu, motorunda oluşabilecek arızalar v.s ) çok makbule geçer.
Tekrardan Hayırlı yolculuklar sana Kazasız Belasız İnşaAllah8)
ozguralic
19.July.2012, 00:49
hayırlı yolculuklar. bi konu aç geçtiğin yerlerden fotoğraflar felan ekle anılarını yaz da takip edelim seni8)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.