Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : selam arkadaşlar/ istanbul

ZEUS
28.June.2012, 13:52
herkese merhaba
bir süredir motosiklet almayı düşünüyordum arkadaşlarımdan birinin regali önermesiyle buldum bu siteyi. forumların altını üstüne getirdikten sonra gerçekten almam gereken makinenin bu olduguna karar verdim ve aranızdayım.

istanbulda yaşıyorum
reklam/prodüksiyon şirketinde 3d animatör/CG artistlik yapmaktayım. sitedeki herkese samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim.

cihan54
28.June.2012, 14:10
Hoşgeldiniz. RR seçmekle doğru bir karar vermişsiniz. Hoş, bu sitede de farklı bir yorum getirilemezdi sanırım :mrgreen:

Enteresan bi mesleğiniz varmış :| Aramıza hoşgeldiniz. daimi olmanız dileğiyle...

CELİL
28.June.2012, 14:13
Merhaba sadettin aramıza hoş geldin 8)
Yeni RR 250E-9 Makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin nazar 8)

Umut can
28.June.2012, 16:32
Merhaba, aramıza hoş geldiniz. 8)

demiratlı
28.June.2012, 16:50
hoşgeldin aramıza saadettin daimi olman dileğiyle :)

ZEUS
28.June.2012, 17:00
demiratlı bey, umut can bey, celil bey, cihan bey, ВОЯΛ bey, çok teşekkür ederim teker düz bastıgı sürece daimi olacagımdan ben eminim gerisi kader :)

evet cihan malesef meslegi anlatmakta güçlük çektigim durumlar oluyor bazen :) birkaç yıl öncesine kadar animasyon denince otellerde yapılan animasyonlar akla gelip ilginç yaklaşımlar oluyordu. neyse ki 3d tvler animasyon filmler çoğaldı biz de işimizi kolay ifade edebilir olduk :)
sonuç olarak; aranızda olmaktan mutluyum :)

cihan54
28.June.2012, 17:04
demiratlı bey, umut can bey, celil bey, cihan bey, ВОЯΛ bey, çok teşekkür ederim teker düz bastıgı sürece daimi olacagımdan ben eminim gerisi kader :)

evet cihan malesef meslegi anlatmakta güçlük çektigim durumlar oluyor bazen :) birkaç yıl öncesine kadar animasyon denince otellerde yapılan animasyonlar akla gelip ilginç yaklaşımlar oluyordu. neyse ki 3d tvler animasyon filmler çoğaldı biz de işimizi kolay ifade edebilir olduk :)
sonuç olarak; aranızda olmaktan mutluyum :)

Askerde bir arkadaşım vardı, adı Giray ÖKTEN. O da istanbul'lu ve 3D animasyon işi ile uğraşıyodu. Oradan aşinalığım var. Görsel sanatlar gibi birşey diyebiliyoruz sanırım sizin mesleğe :| 3dmax tarzı programlar kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Eğlenceli ve zor olmalı :lol:

ZEUS
28.June.2012, 17:14
Askerde bir arkadaşım vardı, adı Giray ÖKTEN. O da istanbul'lu ve 3D animasyon işi ile uğraşıyodu. Oradan aşinalığım var. Görsel sanatlar gibi birşey diyebiliyoruz sanırım sizin mesleğe :| 3dmax tarzı programlar kullanıyorsunuz bildiğim kadarıyla. Eğlenceli ve zor olmalı :lol:
valla görsel sanatlar diyen de var dijital sanatlar diyen de var çizgi filmci diyen de var herkes yakıştırdıgı ölçüde isimlendirmiş durumda :)
evet max.maya softimage gibi programlarla yapıyoruz. haliyle zorlukları var tabi ama iş bitip video haline gelince bütün zorluklar unutuluyor. eglenceli oluşuna katılıyorum hayal gücünü ortaya koyuyorsun sonuçta :) özetle enimeyşın forevır :)

turq
28.June.2012, 17:24
Hoşgeldiniz

ZEUS
28.June.2012, 17:31
Hoşgeldiniz

teşekkür ederim

cihan54
28.June.2012, 17:31
valla görsel sanatlar diyen de var dijital sanatlar diyen de var çizgi filmci diyen de var herkes yakıştırdıgı ölçüde isimlendirmiş durumda :)
evet max.maya softimage gibi programlarla yapıyoruz. haliyle zorlukları var tabi ama iş bitip video haline gelince bütün zorluklar unutuluyor. eglenceli oluşuna katılıyorum hayal gücünü ortaya koyuyorsun sonuçta :) özetle enimeyşın forevır :)

Hehehe :mrgreen: Yok bencil olmayalım. Design Forever diyelim :mrgreen: Ben de vektörel tasarımcıyım :p Treyler, vagon-tren, makine, sistem vs. tasarlıyorum ben de. Seninki kadar olmasa da benimki de eğlenceli 8) Ama seninki benimkini döver hocam :x

ZEUS
28.June.2012, 17:38
Hehehe :mrgreen: Yok bencil olmayalım. Design Forever diyelim :mrgreen: Ben de vektörel tasarımcıyım :p Treyler, vagon-tren, makine, sistem vs. tasarlıyorum ben de. Seninki kadar olmasa da benimki de eğlenceli 8) Ama seninki benimkini döver hocam :x
estağfurullah ne demek dövmek falan :-)) bence işin içinde kendinden bişeyler katmak olan her iş yapana sonsuz haz verir. araç/motosiklet modifiye de buna dahil. çünkü kreatif davranma ve aklından geçeni uygulama sözkonusu. o yüzden biz hiç dövüştürmeyelim meslekleri cihan :) binelim motorumuza aslanlar gibi :) nowar make love kısaca :))

cihan54
28.June.2012, 17:46
estağfurullah ne demek dövmek falan :-)) bence işin içinde kendinden bişeyler katmak olan her iş yapana sonsuz haz verir. araç/motosiklet modifiye de buna dahil. çünkü kreatif davranma ve aklından geçeni uygulama sözkonusu. o yüzden biz hiç dövüştürmeyelim meslekleri cihan :) binelim motorumuza aslanlar gibi :) nowar make love kısaca :))

haha :p dadından yinmez hocam :mrgreen: Eskiden otomobil-tuning üzerine baya bir kafa yormuştum, yapıyorduk birşeyler. Sonra bıraktım aradan birkaç sene geçti motor tutkum başladı. Motor için de ufak tefek aksesuarlar yapmıştım. Ama genel olarak giremedim motor tasarımına :|

Şimdi motor mezarlıkta yatıyor beni bekliyor. Nereden nereye [smilie=greencolorz: neyse salya sümüğe bağlamadan susayım ben. Dediğin gibi; "No war make love" :mrgreen:

ZEUS
28.June.2012, 17:58
eyvallah :)