PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : (soru) dd250 e9 ve e9b arasındaki farklar

Sherno
01.July.2012, 02:50
Yeni ithal edilecek partiden bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama farkları tam olarak göremedim. jantlar farklı birde e9 da daha fazla krom gözüme çarptı. arkadaşımda da regal raptor var sanırım ondaki e9b ama tam ayırt edemiyorum. satılık ilanlarından kıyaslamayı denedim herkes karışık karışık koymuş ordanda anlayamadım :D

Rona
01.July.2012, 02:58
9b daha jan janlısı anlıyacağın tek fark bu:mrgreen:

Sherno
01.July.2012, 03:06
:D gönlüm 350 daytonada ama büyük ihtimal e9 alırım sade iyidir. bir gelsinler de gidip yerinde göreyim yinede :D

Rona
01.July.2012, 03:13
:D gönlüm 350 daytonada ama büyük ihtimal e9 alırım sade iyidir. bir gelsinler de gidip yerinde göreyim yinede :D

Maddi imkanın varsa Daytona 350 derim.Gerisi hikaye...................................demiyeyim mmm.Arkadaşlar anlatsın gerisinide.Alınanlar olabilir belki8)

CELİL
01.July.2012, 12:29
Yeni ithal edilecek partiden bu ikisinden birini almayı düşünüyorum ama farkları tam olarak göremedim. jantlar farklı birde e9 da daha fazla krom gözüme çarptı. arkadaşımda da regal raptor var sanırım ondaki e9b ama tam ayırt edemiyorum. satılık ilanlarından kıyaslamayı denedim herkes karışık karışık koymuş ordanda anlayamadım :D
Merhaba shermo aramıza hoş geldin 8)
iki makina arasındaki fark
250E-9b T gidon olan makina
250E-9 kartal gidon makina
not: sana özel mesaj gönderdim bakarsın :)

DIESEL
01.July.2012, 13:06
adamın bırı manavdan 5 kurusa ıkı elma almıs. evıne gıdıp butun gece silerek parlatmıs elmaları. sonra dısarı cıkıp 2 elmayı 10 kurusa satmıs. sonra manavdan 4 tane daha elma almıs ve onlarıda parlatıp 20 kurusa satmıs. boyle boyle zaman ıcınde adam zengın olmus :D

slamdunk_tr
01.July.2012, 13:47
adamın bırı manavdan 5 kurusa ıkı elma almıs. evıne gıdıp butun gece silerek parlatmıs elmaları. sonra dısarı cıkıp 2 elmayı 10 kurusa satmıs. sonra manavdan 4 tane daha elma almıs ve onlarıda parlatıp 20 kurusa satmıs. boyle boyle zaman ıcınde adam zengın olmus :D

bi de forumlara gereksiz derler.. al sana ekonomi dersi..

Sherno
01.July.2012, 15:18
Tek fark T gidonsa 9b yi tercih edeyim çünkü 9 u alıp t gidon takmayı düşünüyordum. garanti bozulurmu bozulmazmı gibi hesaplar yapıyordum. ozaman ben gidip göreyim makinayı bakalım alırız belki :D

live to ride
01.July.2012, 15:30
Şimdiden hayırlı olsun başlamak bitirmenin yarısıdır :)

Tolgs
07.April.2013, 18:36
Aradigim sorularin bi tanesinin cevabini buldum. acaba 9 ile 10 arasindaki farkida bulabilecegim baslik varmi? veya zamani olan biri rica etsem paylasabilir mi

CELİL
07.April.2013, 22:38
Aradigim sorularin bi tanesinin cevabini buldum. acaba 9 ile 10 arasindaki farkida bulabilecegim baslik varmi? veya zamani olan biri rica etsem paylasabilir mi
Tolga E9 küçük olan klasik kasadır E10 spyder T gidon uzun şase yeni kasadır 8)

Tolgs
08.April.2013, 03:03
Tolga E9 küçük olan klasik kasadır E10 spyder T gidon uzun şase yeni kasadır 8)

saol celil abi sorumu cevapsız bırakmadığın için. ne kadar uzun o kadar iyi:)