Orijinalini görmek için tıklayınız : İlginç durumlar...
Emrehan
12.July.2012, 13:18
Abiler 250e-9b nin gidonu değişmiş, çaylak veya yarım çaylak diyordunuz galiba; öyle olmuş. Aynalar değişmiş, hız göstergesinin yanına en az 1 gösterge daha eklenmiş, ne gösteriyo bilmiyorum, Makina daha bir yakışıklı ve dolu duruyor. Başka değişiklikler de var ama fotoğraftan net anlaşılmıyor. (Artçı koltuğunun genişletildiği belirtilmiş mesela) Fiyat açıklıyorum sıkı durun; :p
DD250E-9B : $1450 - $1700
350 DAYTONA : $1800 - $2000
http://dadyw.en.alibaba.com/viewimg/picture.html?picture=http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/529604700/Chopper_big_motorcycle_DD250E_9B.jpg
Tabii bunlar en az 20 adet sipariş için FOB Ningbo; yani Çin'deki Ningbo limanında gemiye teslim fiyatı. :p
Kötü hissediyorum kendimi... :mrgreen:
Hesap yapıyorum; her an bir Raptor Riders tüketim kooperatifi kurup 20 üyeyi bulduğum anda siparişi geçebilirim fabrikaya. :p
fiyat olarak çok iyi ben varım ama kesin varım yani öyle böyle değil :D
1-Tanis
2-Emix
3-?
:D
kartal gidonu daha bir beğeniyorum nedense... baktım bende arka sele biraz daha yaylım yayılmış daha hoş duruyor
serdarozgec
12.July.2012, 13:37
ben resim göremiyorum. bende mi bir problem var acaba?
Emrehan
12.July.2012, 13:39
fiyat olarak çok iyi ben varım ama kesin varım yani öyle böyle değil :D
1-Tanis
2-Emix
3-?
:D
kartal gidonu daha bir beğeniyorum nedense... baktım bende arka sele biraz daha yaylım yayılmış daha hoş duruyor
Çin'e ödenecek para bu yazdığım ama onunla bitmiyor Emil haberin olsun. :mrgreen:
Nakliye, Gümrük Vergisi, Damga Vergisi, KDV, ÖTV ve gümrükleme masrafları eklenecek. Ben 5000 - 5500 TL gibi bir maximum fiyat hesapladım kafadan ama formaliteler aşılabilirse.
Formaliteleri araştırıyorum da; pek bi sevimsizler. :p
Emrehan
12.July.2012, 13:40
ben resim göremiyorum. bende mi bir problem var acaba?
Resmi ben eklemeye çalıştım ama ben de göremiyorum şu an. :p
cihan54
12.July.2012, 13:46
Ben de tam onu diyecektim. Vergileri unutmayın. Bir örnek vermem gerekirse :| Bir toyota corolla otomobil, fabrika üretim+sevkiyat "8000TL" :?
Formaliteleri araştırıyorum da; pek bi sevimsizler. :p
:p:p:p:cheesy:
CrimsonLove
12.July.2012, 13:53
1.7 dolar kaba hesapla 3.5 milyar etse, nerden baksan 5 bin küsürde vergisi cartı curtu, aynı kapıdan belki 1000 tl daha ucuza fln gelir, asıl büyük kar'ı emre motor yapıyor adam yüzlerce sipariş ediyor :D
Emrehan
12.July.2012, 14:00
1.7 dolar kaba hesapla 3.5 milyar etse, nerden baksan 5 bin küsürde vergisi cartı curtu, aynı kapıdan belki 1000 tl daha ucuza fln gelir, asıl büyük kar'ı emre motor yapıyor adam yüzlerce sipariş ediyor :D
Hesap aşağı yukarı o şekilde ama makina da buradakilerden çok farklı geldi bana. Emre Motor o makinayı getirse 8000 - 8500 TL fiyat çeker gibi geliyor bana.
DIESEL
15.July.2012, 17:39
küçük iş adamları siziiiiiii :p abı orda bi pasta olsaydı zaten coktan paylasılırdı. sıze bıze bırakırlarmı boyle bısıyı :D
Emrehan
17.July.2012, 14:53
küçük iş adamları siziiiiiii :p abı orda bi pasta olsaydı zaten coktan paylasılırdı. sıze bıze bırakırlarmı boyle bısıyı :D
Öyle düşünme kardeş. Özellikle Çin'de ne pastalar var da kimsenin haberi yok. :p
Büyükbaşların dişinin kovuğunu doldurmayacak şeyler. Belki o yüzden bize kalabiliyor; bana ufak dilimler nasip oluyor ara sıra; pek tatlı. :mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.