PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sosis çanta bağlantısı hk.

Emre
18.July.2012, 18:50
Merhaba arkadaşlar,

Tatile giderken sosis çantayı bağladım. Köşede duruyordu bari bir işe yarasın dedim :) Lakin ipleri ne kadar sıksamda lambur lumbur oynuyor yani kısacası beceremedim :) Daha önce sosis çanta bağlayan veya bağlatan arkadaşlar bu işin nasıl yapıldığını anlatabilir mi? Ben ilandaki resimleri görüyorumda çanta çamurluktan baya bir yukarda sıkı sıkı duruyor. Nasıl oluyor bu iş yaa? :)

burak_332
18.July.2012, 19:00
ben iki yan çanta bağladım egzoza yakın olmus hep altları yanmış çıkardım hemen yan çanta demiri alıcam artık :S

Emix
18.July.2012, 19:02
Bendekilerde bayagi iyi sallaniyordu :D sabitliyememistim

Erkan 28
18.July.2012, 19:13
benim motorda arka çanta yerlerinde demirleri var gayet sabit ve sıkı, ön sosis çanta için ise saat kordonları tarzı bağlama kayışları var oda gayet sıkı

CELİL
18.July.2012, 20:25
emre ben sosis çanta takdım sallanıyor ama aşagı kaymıyor çünki...
ön iki amortisöri birbirine bağlayan kasnagın üstünden amörtisörlerin üzerine enine 2 tur atıp boşlugunu alarak bağladım 8)

Emre
18.July.2012, 23:05
emre ben sosis çanta takdım sallanıyor ama aşagı kaymıyor çünki...
ön iki amortisöri birbirine bağlayan kasnagın üstünden amörtisörlerin üzerine enine 2 tur atıp boşlugunu alarak bağladım 8)

Abi bir buluşmak kısmet olursa incelerim, hatta benimkinide beraber bağlarız. Ben aceleyle yaptım yola çıkıyorum diye, ön çamurluğun üstüne oturuyor şu an :)

CELİL
18.July.2012, 23:12
Abi bir buluşmak kısmet olursa incelerim, hatta benimkinide beraber bağlarız. Ben aceleyle yaptım yola çıkıyorum diye, ön çamurluğun üstüne oturuyor şu an :)
ramazanın ortasına doğru iftar organizazyonu düzenlicez gelirsin orada halledriz 8)

Umut can
18.July.2012, 23:36
Olayı çözdüğünde; farın altına takarsan teker dip aydınlatmasını kesiyor. Gece karanlığında yakındaki çukurları görmen azalıyor. Farın üstüne takarsan tekerin tam ucunu göremiyorsun. Yakın dur kalklı yollarda dikkat etmek gerek öndeki aracın tamponuna. 8):cheesy: Kolay gelsin, çözülür. :mrgreen:

Emre
19.July.2012, 00:09
ramazanın ortasına doğru iftar organizazyonu düzenlicez gelirsin orada halledriz 8)

Tamam abi inş. görüştüğümüzde hallederiz.