Orijinalini görmek için tıklayınız : 350E-2 bobber
bloodnight
22.July.2012, 19:29
başlıktanda anlaşılacağı gibi RR bobber motorunu almak istiyorum:) yanlız parça sorunu vs uğraşmak istemiyorum spyderla daytonanın alt motoruyla aynı mı bobberda ve sakaryaya en yakın servis nerededir bilenler yardımcı olursalar sevinirim
cihan54
22.July.2012, 19:59
İzmitte ve pamukovada yetkili servis var. Ki parça sıkıntısı yaşamazsın emin ol. Ben kaza yaptım. Pazartesi akşam 5'te parçaları sipariş ettim, salı akşamı motoru teslim aldım...
bloodnight
22.July.2012, 20:02
izmitte kocaeli gsf sınavına gitmiştim onun ilersinde motorcularda vardı bayii ordaydı galiba realin arkasında kalıyor doğrumudur bu arada geçmiş olsun umarım yaralanmamışsınızdır
cihan54
22.July.2012, 20:15
izmitte kocaeli gsf sınavına gitmiştim onun ilersinde motorcularda vardı bayii ordaydı galiba realin arkasında kalıyor doğrumudur bu arada geçmiş olsun umarım yaralanmamışsınızdır
Tam yerini bilmiyorum adresine bakmak gerek..
Bende pek birşey olmadı olan motora oldu.
Eren
Spyder - Daytona - Bober modelinin motor ve yürürleri biririnle aynı fark yok sadece kasaları farklı parça sorunu yok olduki bulundugun il deki serviste sorun çıktı istanbuldan kargoyla birden fazla yerden kısa sürede parça temin edebilirsin bölgenin uzmanı cihan sana yardımcı olacaktır 8)
bloodnight
22.July.2012, 21:21
Çok teşekkür ederim Celil bey kafamda kalan soru işaretlerinin çoğunu sayenizde çözdüm . Umarım yakın bir zamanda bobberı edinip sizden daha fazla motor hakkında birşeyler öğrenirim
yardımcı olabildiysem ne mutlu işallah gönlündeki makinaya kısa sürede kavuşursun 8)
_KARADUT_
24.July.2012, 14:30
benim bildiğm izmitte bayii yok evet reail arkasında motorcular var ama bizim direk bizim bayii yok
cihan54
24.July.2012, 14:33
benim bildiğm izmitte bayii yok evet reail arkasında motorcular var ama bizim direk bizim bayii yok
Hmm ben yanlış biliyorum demekki. Öğrenmiş olduk. Saol toprağım.. 8)
bloodnight
24.July.2012, 19:40
ben orda yamaha bayisiyle ortak RR bayiisi var diye biliyorum girmiştim içeri ama ilgilenen olmadı bi kaç tane DD250 falan vardı
_KARADUT_
25.July.2012, 02:45
ben orda yamaha bayisiyle ortak RR bayiisi var diye biliyorum girmiştim içeri ama ilgilenen olmadı bi kaç tane DD250 falan vardı
uzun zamandır o tarafa gitmiyorum bakım için malum biraz öpüyolar o tarafta :p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.