PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Sorunum var, yardım arkadaslar.

SİYAH İNCİ
31.July.2012, 21:15
MERHABALAR HERKESE,
Benim regal kmde 0.35-0.50 arası yakıyor.Gecen gittim hava filtresi borusu yokmuş.Alırken tamirciye gösterdiğim halde herkesin gözünden kaçmış (hadi ben anlamiorum ama gözden kaçacak gibi birseyde degil yani).Bukadar fazla benzin yakmasının tek sebebi bu olabilir mi?Yoksa motorumun sekmanlarından birinin yağ yakmasıda buna neden olur mu?
Bir diğer sorum (biraz acemice olacak ama :) ) yedek depoda mı, normalde mi nerden anlicam?Kolun ne tarafa bakması lazım? (yukarı mı asagı mı?).Benzinciden benzin alırken yedek depoya benzin hangi durumda gidiyor?
Hatta elinde DD250E-9 makinesinin kullanma kılavuzu olan varsa mail adresime atabilr mi? ( djguneykan@hotmail.com) TESEKKURLER.

serdarozgec
01.August.2012, 02:20
yukarıdayken asıl depo aşağıdayken yedek depo. yere paralelken kapalı. diğer sorunu bilen birisi cevaplar muhtemelen. emin olmamakla birlikte şahsi düşüncem; hava filtresi hortumundan kaynaklanmış olabilir. de hava filtresi hortumu olması gerekirken neden yokmuş o garip...

esadRG
01.August.2012, 03:34
motorun çok yakması rölanti ayarından kullanımdan hava ayarından olabilir sekman yağ sızdırıyosa motor yağ eksiltir veya hangi silinidr yağ yakıyosa o egsozdan beyaz duman atar bildiğim kadarıyla çok yakmasına sebep olmaz bi motorcuya gidip sibop hava gaz rölanti ayarlarına bakmalısın hava filtresinin borusna da takılma olmasada olabilir sadece karbiratör biraz sık temizlenmesi gerkeir o kadar fazla bi zararı olmaz ayrıca kolay bulunuyo basit bi plastik hortum iyi günler

eralp_goksu
01.August.2012, 16:26
yag yakıyorsa beyaz degıl de hafıf mavı bır duman cıkar ona bı bak ıstersen