Orijinalini görmek için tıklayınız : İstanbuldan; merhaba Regalciler
cluuberzone
03.August.2012, 13:09
Selamlar arkadaşlar,
pek uzun olmamamakla birlikte kısa bir zamandır özellikle bulundugum yerde otoparka parkeden motorcuları gördükçe içimde bir kıpırtı olmaya başladı istemeden ve benimde en kısa zamanda bir motor alıp bu sevda ile tanışmam gerektiği fikri beynimde oluşmaya başladı.
Şu an için motor almış değilim 250 lik bi raptor almayı düşünüyorum ve 2. el.
bu sevda olustugundan buyana motor ilanlarına bakıyorum çoktan alacağım ama ehliyet yok. (B işi görmüyor napalım A2 için beklemekten başka çare yok)
Öncelikle İstanbul trafiği için özellikle bir motor arayışı içindeyim ve şu soruyu sormaktan kendimi alamıyorum
DD 250 tür bir motorun yakıtı me kadar etkiler beni.
aldığım motoru karlı hava hariç sürmek istiyorum
teşekkür ederim.
rüzgarınız bol olsun :)
CELİL
03.August.2012, 13:32
Merhaba Yusuf aramıza hoş geldin 8)
Bu motor virüsü içine düştüyse almadan iyileşemezsin
bizim RR 250cc makinalar istanbul trafiğinde ortalama 100 km de 3,5-4 lt. yakar
işllah kısa sürede ehliyetini alır bu keyifi sende yaşarsın 8)
serdarozgec
03.August.2012, 13:41
hoşgeldin Yusuf.
bu forumda raptor ve 250 lik makinelerle ilgili aklına takılan herşeyi sorabilirsin. cidden bu konularda çok bilgili arkadaşlarımız ve abilerimiz burada var. umarım sana uygun motoru kısa zamanda bulabilirsin...
cihan54
03.August.2012, 13:46
hoşgeldin Yusuf.
bu forumda raptor ve 250 lik makinelerle ilgili aklına takılan herşeyi sorabilirsin. cidden bu konularda çok bilgili arkadaşlarımız ve abilerimiz burada var. umarım sana uygun motoru kısa zamanda bulabilirsin...
Hatta ben de sana FZ6 Fazer hakkında baya bi soru soracağım hocam. Ben de spyder'dan sonra fazer düşünüyorum da 8)
serdarozgec
03.August.2012, 13:51
Hatta ben de sana FZ6 Fazer hakkında baya bi soru soracağım hocam. Ben de spyder'dan sonra fazer düşünüyorum da 8)
:) tabi Cihan. elimden geldiği kadar yardımcı olurum. daima...
Erkan 28
03.August.2012, 14:35
Hoşgeldin :cheesy:
eralp_goksu
03.August.2012, 19:18
Yusuf Abi Hoşgeldin aramıza :D Ben de karlı havalar harıc her havada kullanıyorum. bana hıcbır problem cıkartmadı. bazı arkadaslar ıslak zemınde orjınal lastıklerın fazla kaydıgını soyleyerek lastıklerını degıstırdıler ama ılgınctır ben hıc oyle bır problem yasamadım. Ben mı sanslıyım arkadaslar mı sannsız bılemıyorum :D her havada kullanmak ıcın bır engelı yok yanı motorumuzun :) umarım bır an once kavusursun gonlundekıne :)
cluuberzone
04.August.2012, 11:18
teşekkürler arkadaşlar,
öncelikle alacağım makina büyük ihtimalle 2. el olacak (çünkü 0km ler fiyaten biraz limitlerimin üstünde) ve kredi kartlı alabileceğim yerler var mıdır ya da satanlarınız var mıdır,
model olarak çok eski olmayıp km si ahım şahım uçmamış temiz.
teşekkürler şimdiden
CELİL
04.August.2012, 11:29
ikinci elde vade ve kredi kartı ile satan pek mümkün değil sıfır makinalarda kredi kartına vade farksız 12 taksit imkanı var 8)
cluuberzone
04.August.2012, 11:56
teşşekkür ederim arkadaşlar ilgi ve alakanız için
önümüzdeki günlerde ehliyet sorununuda aşınca alacağım motorun resimlerini koyarım
güvenli sürüşler dilerim herkese
ozzy
04.August.2012, 12:27
daha once motor kullanmadıysan 125 yada 150 cc bır makına almanı tavsıye ederım.
Erkan 28
04.August.2012, 14:19
Cruizer (chopper) lerde bence 125 le 250 kasa arasında çok bir fark yok, o yüzden 250 cc bir makina ile başlamak daha mantıklı bir karar olur. Tabi karar senin8)
cluuberzone
04.August.2012, 14:58
250 cc düşünüyorum elbette
bakalım kısmet o gün geldiğinde gururla ve büyük bir heyecanla yayınlarım :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.