Orijinalini görmek için tıklayınız : Gv 250,Spyder 250,Keeway Cruiser 250?
C25691
08.August.2012, 04:14
Arkadaşlar daha önce foruma 100'lük regal için üye olmuştum ve bilgi almıştım.Aradan belli bir zaman geçti ve paramı iyice biriktirip(Öğrenciyim) iyi bir motor almaya karar verdim.150'liklerden de vazgeçtim çünkü altımdaki motorun zaman zaman beni tehlikeye atmayacak kadar iyi güce sahip olmasını istiyorum,tarz olarak da malumunuz "cruiser" ı seçtim.Saydığım 3 motorun da "0" ına bakıyorum.Araştırmalarım yaklaşık 1 yıldır sürüyor en son aşama bu 3 motor.Tabiki en iyisinin Gv 250 olduğunu biliyorum.Fakat Kanuni'nin işe girmesi beni soğutuyor ne olursa olsun.(Biraz kıl biriyim sanırım belki de ilk alacağım motor olduğundan böyle davranıyorum.)Kanuni ile ismi değişen Hyosung'un arasındaki ilişki başka firmayla davalı olmaları vs ve 1-2 sene sonra Türkiye'ye getirilmeme ihtimali olan bir motor olabilir vs,fiyat olarak da içlerinde en pahalısı(Şuanda 8.600).İzmir regal şubelerine gittim Spyderlar çok göz doldurmuyor.(V motor olmaması,motor bloğunun küçük olması vs vs ama pek anlamam herhalde bu tarzın özelliği bu)Fakat dış görünüş olarak oldukça iyiler.Bu yüzden "Spyder" bana cazip geldi.Son seçenek ise yaklaşık 6.500 lük fiyatıyla diğer v motora sahip modelimiz Keeway.Şuanda ehliyet kursuna gitmekteyim,muhtemelen bittikten sonra da ileri sürüş tekniği eğitimi alacağım.2013 Haziran ayının başı gibi de motorumu "0" olarak almak istiyorum.Spyderımı(alırsam) genelde 3-5 km lik gece gezmelerinde(Cafe vs),evden okula(Karşıyaka-Bornova) ve zaman zaman Çeşme(100 km) Urla gibi yerlere giderken kullanmak istiyorum.Bu motor beni üzer mi?Size danışmak istediğim husus bu.Veya RR'yi getiren firma artık getirmiyor diyorlardı bu doğru mu?Yedek parça sorunu var mı?Bu arada yaş 21,seneye 22 olacak boy 170,70 kilo kalıplı biriyim.Bu 3 motor arasından tarafsız olarak hangisini önerirsiniz?(Gv 250 dışında diğer 2 modeli kıyaslamak daha mantıklı sanırım.)
ibanez_one
08.August.2012, 04:48
Arkadaşlar daha önce foruma 100'lük regal için üye olmuştum ve bilgi almıştım.Aradan belli bir zaman geçti ve paramı iyice biriktirip(Öğrenciyim) iyi bir motor almaya karar verdim.150'liklerden de vazgeçtim çünkü altımdaki motorun zaman zaman beni tehlikeye atmayacak kadar iyi güce sahip olmasını istiyorum,tarz olarak da malumunuz "cruiser" ı seçtim.Saydığım 3 motorun da "0" ına bakıyorum.Araştırmalarım yaklaşık 1 yıldır sürüyor en son aşama bu 3 motor.Tabiki en iyisinin Gv 250 olduğunu biliyorum.Fakat Kanuni'nin işe girmesi beni soğutuyor ne olursa olsun.(Biraz kıl biriyim sanırım belki de ilk alacağım motor olduğundan böyle davranıyorum.)Kanuni ile ismi değişen Hyosung'un arasındaki ilişki başka firmayla davalı olmaları vs ve 1-2 sene sonra Türkiye'ye getirilmeme ihtimali olan bir motor olabilir vs,fiyat olarak da içlerinde en pahalısı(Şuanda 8.600).İzmir regal şubelerine gittim Spyderlar çok göz doldurmuyor.(V motor olmaması,motor bloğunun küçük olması vs vs ama pek anlamam herhalde bu tarzın özelliği bu)Fakat dış görünüş olarak oldukça iyiler.Bu yüzden "Spyder" bana cazip geldi.Son seçenek ise yaklaşık 6.500 lük fiyatıyla diğer v motora sahip modelimiz Keeway.Şuanda ehliyet kursuna gitmekteyim,muhtemelen bittikten sonra da ileri sürüş tekniği eğitimi alacağım.2013 Haziran ayının başı gibi de motorumu "0" olarak almak istiyorum.Spyderımı(alırsam) genelde 3-5 km lik gece gezmelerinde(Cafe vs),evden okula(Karşıyaka-Bornova) ve zaman zaman Çeşme(100 km) Urla gibi yerlere giderken kullanmak istiyorum.Bu motor beni üzer mi?Size danışmak istediğim husus bu.Veya RR'yi getiren firma artık getirmiyor diyorlardı bu doğru mu?Yedek parça sorunu var mı?Bu arada yaş 21,seneye 22 olacak boy 170,70 kilo kalıplı biriyim.Bu 3 motor arasından tarafsız olarak hangisini önerirsiniz?(Gv 250 dışında diğer 2 modeli kıyaslamak daha mantıklı sanırım.)
Merhaba Arkadaşım Hoşgeldin...
Sana Birinci Tavsiyem Keeway' Den Uzak Dur...Bu Motorun Sağlam Olmayışı İle İlgili Falan Değil, Aksine Gayet Torku Yüksek Bir Cihazdır LandCrouser Ve Seni Asla Yolda Bırakmaz...V Motor Olması Konusunda Bikaç Garip Dedikodu Var Ne Kadar Doğrudur Bilinmez Ama V Motorun Tek Tarafının Sadece Doldurmak Amaçlı Koyulduğu Ve İşlevsiz Olduğu Söyleniyor...Tabii Ki Forumda Gayet Usta İnsanlar Var Ve Bu Konuda Seni Mutlaka Aydınlatacaklardır...En Büyük Sorun Parça Sıkıntısı...Eğer Bu Motora Sahip Olursan Elinde Uzunca Bir Servis Listesi Olması Gerekir Çünkü Parçası Zor Bulunuyor...
Gelelim GV250 Ye Şu Sıralar Benim De İçinden Çıkamadığım Bir Durumdasın...
SPYDER Ve GV250 Arasında Karar Verme Aşamasındayım...
GV 250 Nin VTwin Motor Ve Yüksek Beygir Gücü, Enjeksiyonlu Oluşu Hayli Cazip...
Duruşu Toplu...Böyle Ağır Abi Edası Var :) Hava Ve Yağ Soğutmalı...
SPYDER Benim İçin Tam Çılgınlık Aslında Gönlüm Ondan Yana Duruşu Bile
Haylaz Ve Göz Kamaştırıcı...Su Soğutmalı, V Motor Olmayışı Seni Pek Üzmesin
Çünkü Öyle Kolay Sorun Çıkaracak Motorlar Değil Bunlar...Aramızda 160 İbreyi Gören Ve Gayet Uzun Yol Yapan İnsanlar Var SPYDER İle...Parçası Kolay Bulunur...GV 250 Konusunda Şu Anlık Bir Parça Sıkıntısı Yok Ama Tabii Bu Olmayacağı Anlamına Gelmez...Hiçbir Şey İçin Kesin Konuşmamak Lazım...Ben Seni Yönlendirmek Amaçlı Değil Bilgi Amaçlı Yazıyorum...Geçenlerde Forumdan Bir Dost Bana Şunu Yazmıştı..."İkisinin De Üzerine Otur, Gidonunu Tut, Hangisinde Kalbin Çarpıyorsa Onu Al"
Allah Kolaylık Versin....8)
C25691
08.August.2012, 11:34
Sanırım 2 miz de aynı çelişki içindeyiz.Sorunlardan biri şu İzmir'de kanuni şubeleri Gv 250 yi yüksek maliyeti sonucu getirmiyor hala bayi arıyorum.Oturmak için üstüne.Aynen dediğin gibi en basit tabiriyle daha bir fırlama havası var Spyder'ın.Bu motora binen benzetmede hata olmasın "piç" bir adam havası katıyor,diğeri ise derli toplu kaslı ağır abi pozisyonunda gerçi 2012 model daha hiç görüp üzerine oturmadım.2 motor arasında 1000 TL var.İnsan gerçekten kararsız kalıyor Gv nin "Güney Koreli" olması ve ağır abi tavrı beni cezbediyorken,Kanuni damgası beni itiyor(Her ne kadar Kanuniyle alakası olmasa da fabrikadan tırlarla getiriliyor olsa da ben aldığım motoru kendi ismiyle binmek isterim.),öte yandan Spyder'ın o "piçliği" yani duruşu ve kullanıcıların genelinin olumlu tepkisi beni çekiyor ama çinli olması ve gidip yakından görünce malzeme kalitesi sanki(çok anlamam) kötüymüş gibi durması ve motor bloğunun boş olması(cılız gösteriyor ama belki de ne diyorlar custom mu,öyle olması gerekiyor.)beni negatif etkileyen hususlar bu konuda deneyimli bir arkadaş umarım çıkar ve 2 mizi de bilgilendirir.
ozzy
08.August.2012, 14:01
eskı bır supershadow kullanıcısı olarak keewayı tavsıye etmem.regal saglam bır motor kım ne derse desın uzun km ler yapanlar var ben hıc durmadan en son 300 km yaptım .ama hyosung gv 250 kalıtelı bır motor.ama bence v motorlar cok saglam bır yapıya sahıp olması gerekır bunuda daha cok bılınen markalar yapıyor harley honda suzukı ve dıger japonlar. spyder ıle gv arasındakı beygır farkı ne olursa olsun son suratlerı aynı.140 160 arası.ama spydır kesınlıkle bende agır basan bır motor sportıf durusu cok faklı uzerıne oturunca cok daha farklı durusu war.karar senın tabı..benım eskı duldul.
http://img37.imageshack.us/img37/7071/keee.jpg
By ozzy1453 (http://profile.imageshack.us/user/ozzy1453) at 2012-08-08
http://img33.imageshack.us/img33/3492/keeoa.jpg
By ozzy1453 (http://profile.imageshack.us/user/ozzy1453) at 2012-08-08
C25691
08.August.2012, 16:13
ozzy sanırım resimlerini gösterdiğin motor spyder değil?Ayrıca v motor var üzerinde?Çok mu eski model pek anlamadım?
ozzy
08.August.2012, 21:01
bnm eskı motor keeway supershadow.
C25691
09.August.2012, 00:51
Peki 250'lik spyderın kızıl olanı var mı yani alevli olanı?Emre motor sanırım regali getiren firma orada düz regal olarak gördüm.
turq
09.August.2012, 01:44
Peki 250'lik spyderın kızıl olanı var mı yani alevli olanı?Emre motor sanırım regali getiren firma orada düz regal olarak gördüm.
Türkiyede yok.
Siyah standart.
C25691
09.August.2012, 13:33
Zaten Türkiye'de olsa şaşardım,Yamaha'ya mesaj atıyorum avrupa bölgesine 250'lik cruiser vermiyoruz diyor öyle olunca Commuter de alsan,cruiser de alsan,naked da alsan topu topu eli yüzü düzgün 2,3 seçeneğin oluyor bunlarında biri çok pahalı diğerlerinden biri kalitesiz diğeri de getirici firma sorunlu oluyor doğru dürüst bir şey yok.Neyse Keeway'den vazgeçtim geriye Spyder ve Gv kalıyor,Gv250'yi görmek mümkün değil bayiler showroomlarına koymuyormuş ancak St kanuni şubeleri es kaza getirirse göreceğim yoksa görme ihtimalim düşük,belki 2012 görürüm birinde de denerim.Olması Spyder'ı düşünüyorum ama uzun yol yapabilir mi bilmiyorum bisiklet gibi gözüküyor çünkü epey cılız,gerçi tarzı böyle yapacak bir şey yok.Stabil 120 km hızla giderken titreşim olur mu?Ve beni İzmir i bilenler bilir,Karşıyaka-Çeşmeye götürebilir mi yaklaşık 100 km sorunsuz olarak?
CELİL
09.August.2012, 15:14
spyder uzun yolda ortalama 100km süratle sıkıştırmadan fizana bile gider hiç sıkıntı yapmaz süspansiyonu biraz serttir bu yüzden yol tutuşu iyidir konforu azdır 250cc nin son sürati 120 dir 120de hafif titresim olur ama rahatsız edecek kadar değil 8)
C25691
09.August.2012, 16:49
Peki CELİL abi sen bu işlerden anlıyorsun,ben ilk motorumu alacağım 8-9 ay sonra,2013 model Spyder'ı mı tercih etmem gerekir(Peşin olarak pazarlıkla sanırım 7.000 civarı paraya alırım) yoksa 1.5 lira daha koyup 8 küsura Gv 250 mi almalıyım?Arada çok aşırı farklar mevcut mu yani,1 lira daha ver ne olacak bu verdiğine değer diyebilirmisin?Kanuni adı midemi bulandırsa da Gv yi düşünüyorum.Gv v motor olması sebebiyle ve yanılmıyorsam sınıfının en güçlü motoru olması sebebiyle 130 lara titreşimsiz çok rahat çıkıyormuş,hız önemli değil ama 1 liralık fark var sonuçta arada
CELİL
09.August.2012, 17:35
benim gv 250 makinamda oldu kullandım ama şimdi spyder kullanıyorum sence tercihim ne 8)
gv 250 nin motor gücü torku sağlamlıgına lafım yok SPYDER den çok iyi ama ilk önce kasası bana hitap etmiyor ben sport kasa makina seviyorum sonra kanuniye senin gibi bende güvenemiyorum baksana bayilerinde motor bile yok makinayı pazarlamıyor öldürüyorlar aynı güzelim gv 650 yi öldürdükleri gibi ayrıca parça fiatlarını incelemeni tavsiye ederim kanuni nin sitesinde fiatları veriyorlar ana önemli parçalar dudak uçurtuyor örneğin bir çamurluk bir jant bir gömlek fiatına bak tercih sana kalmış 8)
ek :sitesine baktım
HAVA FİLTRESİ :
185,39 kdv siz
218,76 kdvli
KARBÜRATÖR fiyatı:
1275,55 kdv siz
1505,14 kdv li
kalanları sen incele linkini yapıştırıyorum
http://satis.kanuni.com.tr/ypproduct.aspx
C25691
10.August.2012, 02:45
Söylediklerin gerçekten fikrimi değiştirir nitelikte CELİL abi,peki ben motoruma rutin bakımımı uygular ona kız gibi bakarsam,7 bin lira verdiğime değer mi?Bunu niye soruyorum Keeway kullanıcılarına soruyorum(Süperlight) veya yorumları okuyorum ne olursa olsun Çinli makineye on numara da baksan kesinlikle sürekli sorun çıkarır çıldırırsın diyorlar.Bu Spyder için geçerlimidir,o kadar para verip üzülmek istemiyorum.
ibanez_one
10.August.2012, 03:53
Söylediklerin gerçekten fikrimi değiştirir nitelikte CELİL abi,peki ben motoruma rutin bakımımı uygular ona kız gibi bakarsam,7 bin lira verdiğime değer mi?Bunu niye soruyorum Keeway kullanıcılarına soruyorum(Süperlight) veya yorumları okuyorum ne olursa olsun Çinli makineye on numara da baksan kesinlikle sürekli sorun çıkarır çıldırırsın diyorlar.Bu Spyder için geçerlimidir,o kadar para verip üzülmek istemiyorum.
Kardeş Ben Keeway Kullanıcısı Değil Miyim ??? O Sana Konuşanlar Tamir Yaptıracak Parça Mı Buluyorlarmış Ta Regal E Bok Atıyorlarmış Merak Ettim...Sen Parça İste Buradaki Adamlar Sana Her Şehirden İstediğini Bulur Merak Etme...8)
CELİL
10.August.2012, 08:35
ben 2006 yılından beri regal raptor kullanıyorum ve bu seneye kadar her sezon ikinci el makina alıp sezonda şehir içi şehir dışı her yola gidip sezon sonu sattım bu şekilde 4 regal değiştirdim bu sezon sıfır spyder aldım şu an 4500 kmye geldi bayramdada 2000 km lik tura çıkıcam hiç birinde parça servis sorunu yaşamadım yolda kalmadım ama kusursuzmu kesinlikle değil ama bir çin makinası olarak diğerlerinden çok çok iyi hatta çin japon arası bir kalitesi var diyebilirim japon makina bile alsan sorunu olabilir önemli olan makinaya iyi bakıp zorlamamak ilk gelen 2005 2006 makinalar parça ömürleri daha kısaydı şimdiki gelen makinalar onlardan daha dayanıklı birde konuya şu tafartan bakarsan bu makinaya 7000 tl veriyorsun her ihtiyacını görüyor kasa olarak karizması japon dahil hiç bir markada yok ancak özel TT custom olarak imal ettirebilirsin seri üretimi başka markada yok bir TTCustom veya japon makinanın sıfına ne kadar vereceksin ? veya o yüksek rakamları verebilecekmisin parasına göre alınabilecek en uygun makina bence 8)
C25691
10.August.2012, 11:31
Kardeş Ben Keeway Kullanıcısı Değil Miyim ??? O Sana Konuşanlar Tamir Yaptıracak Parça Mı Buluyorlarmış Ta Regal E Bok Atıyorlarmış Merak Ettim...Sen Parça İste Buradaki Adamlar Sana Her Şehirden İstediğini Bulur Merak Etme...8)
Valla benim de kafam karışık ben commuter veya racing alacaktım tam tamına 1 yıldır da gece gündüz araştırıyordum,bir gece ansızın kuba superlight 150 görerek cruiserlere aşık oldum ertesi gün ehliyete yazıldım,sonra internetten araştırdım çinden uzak dur çinden uzak dur,naparsan yap parçaları elinde kalır vs,motordan soğudum arada 1-2 olumlu yorum vardı sonra dedim madem alıyorum iyi olsun 250 lik olsun önce gv 250,cbr 250ye baktım sonra kanuni midemi bulandırdı ve regale tekrardan baktım ki kullanıcıları genelde memnundu ve son olarak buradayım.Gene de keeway cruiser 250 ye de bakıyorum tabiki ama olumlu eleştiriler yok ablam bile regal şubesinin sahibini tanıyor arkadaşının arkadaşı o na bile diyince keeway kötü diyorlar diyor.Durumlar karışık yani işin özeti riske atmadan en uygun makineyi seçmeye çalışıyorum.
C25691
10.August.2012, 11:33
ben 2006 yılından beri regal raptor kullanıyorum ve bu seneye kadar her sezon ikinci el makina alıp sezonda şehir içi şehir dışı her yola gidip sezon sonu sattım bu şekilde 4 regal değiştirdim bu sezon sıfır spyder aldım şu an 4500 kmye geldi bayramdada 2000 km lik tura çıkıcam hiç birinde parça servis sorunu yaşamadım yolda kalmadım ama kusursuzmu kesinlikle değil ama bir çin makinası olarak diğerlerinden çok çok iyi hatta çin japon arası bir kalitesi var diyebilirim japon makina bile alsan sorunu olabilir önemli olan makinaya iyi bakıp zorlamamak ilk gelen 2005 2006 makinalar parça ömürleri daha kısaydı şimdiki gelen makinalar onlardan daha dayanıklı birde konuya şu tafartan bakarsan bu makinaya 7000 tl veriyorsun her ihtiyacını görüyor kasa olarak karizması japon dahil hiç bir markada yok ancak özel TT custom olarak imal ettirebilirsin seri üretimi başka markada yok bir TTCustom veya japon makinanın sıfına ne kadar vereceksin ? veya o yüksek rakamları verebilecekmisin parasına göre alınabilecek en uygun makina bence 8)
Peki abi niye her sene satıp diğer sene gene aldın?Ayrıca internette 3-5 yorum gördüm regalden uzak dur,regali getiren firma motorları getirmeyi bıraktı diye bu ne derece doğru ve ayrıca getirmeyi bıraksa bile yasa olarak sana 10 yıl yedek parça temini yapmak zorunda diye biliyorum bu doğru mu?Kısacası servis ve yedek parça bulma açısından ve motorun Türkiyeye gelme geleceği açısından ne düşünüyorsun?
cihan54
10.August.2012, 11:37
Bence sende bi sıkıntı var :| kendin sayıyorsun, onca adam kötülüyor keeway'i memnun değil diyorsun. Her karşılaştığın yerde sana keeway'i tavsiye etmeyenleri sayısı fazla. Buraya geliyorsun, hakeza burada da Keeway'ı tavsiye etmiyorlar. Ve sen hala Keeway bakıyorum diyorsun. O zaman bence senin bu başlığı açman hata :evil:
Alacaksan iki motor arasında tercih yap.
- GV250 (Koreli) kaliteli üründür, performans değeri daha yüksektir. Cruiser'dır... Parça ve servis sıkıntısı vardır.
- Spyder Çin'lilerin en kalitelisidir. Farklı ve özgün tarzı vardır. Chopper'dır. Parça ve servis sıkıntısı yoktur.
Daha ne diyelim ...
C25691
10.August.2012, 11:45
Bence sende bi sıkıntı var :| kendin sayıyorsun, onca adam kötülüyor keeway'i memnun değil diyorsun. Her karşılaştığın yerde sana keeway'i tavsiye etmeyenleri sayısı fazla. Buraya geliyorsun, hakeza burada da Keeway'ı tavsiye etmiyorlar. Ve sen hala Keeway bakıyorum diyorsun. O zaman bence senin bu başlığı açman hata :evil:
Alacaksan iki motor arasında tercih yap.
- GV250 (Koreli) kaliteli üründür, performans değeri daha yüksektir. Cruiser'dır... Parça ve servis sıkıntısı vardır.
- Spyder Çin'lilerin en kalitelisidir. Farklı ve özgün tarzı vardır. Chopper'dır. Parça ve servis sıkıntısı yoktur.
Daha ne diyelim ...
Özel mesajıma cevap verdiğin için öncelikle teşekkürler,Spyder'ın alevli versiyonunu alabilecek olmak daha da mutlu etti beni,standart almak istemiyordum.Soruna gelince her ihtimali değerlendiriyorum 10 yorumun 7 si kötüyse 3 tane de iyi diyen var.(Keeway)O açıdan bakacak olursak burada da olmamam gerekir çünkü bir gv 250 forumuna girersen,Spyder ile kıyaslama bile yapmazlar.(Çinli-Koreli,az sağlam-çok sağlam,beygir gücü yetersiz-sınıfının en iyi beygir gücüne sahip,yedek parça sıkıntısı var-kanuniyle birlikte asla yedek parça sıkıntısı yok,kanuni enjeksiyonlu,heybetli vs)Yani bakış açısı bunların hepsi.Ben ise herkesin fikrini alıyorum.O yüzden 3 makineyi kıyaslıyorum eğer yorumlara göre alacaksam çoktan kapıma gv yi çekmiştim.(Paramı biriktirince tabi)Benim için önemli olan tüm karışımın iyi olması(orta olması) yani marka-kalite-servis-tip...Biri iyiyken diğeri kötü olsun istemiyorum zira Gv den tek vazgeçişimin sebebi kanunidir.8 milyar verip kanuni adını taşıyan motor almak istemiyorum.Daha bu motorların reelde sahipleriyle konuşmadım onları da bulup konuşacağım.Umarım derdimi iyi anlatabilmişimdir.
CELİL
10.August.2012, 11:47
Peki abi niye her sene satıp diğer sene gene aldın?Ayrıca internette 3-5 yorum gördüm regalden uzak dur,regali getiren firma motorları getirmeyi bıraktı diye bu ne derece doğru ve ayrıca getirmeyi bıraksa bile yasa olarak sana 10 yıl yedek parça temini yapmak zorunda diye biliyorum bu doğru mu?Kısacası servis ve yedek parça bulma açısından ve motorun Türkiyeye gelme geleceği açısından ne düşünüyorsun?
sezonda km si yükseliyor sezon kapanmadan önce eden en yüksek rakamdan satıyorsun sonra sezon kapanıp kış gelince daha düşük km li makinayı daha ucuza bulabiliyor alıyorsun 8)
RR u türkiye getiren firmanın kendi servisine 5 senedir gidiyorum ve firma sahibi dahil pek çok kişiyi tanırım daha c.tesi servise ugradım ilk agızdan diyebilirimki RR tükiyeye gelmeye devam ediyor ve firmanın bırakmaya niyeti yok gelecegi en sağlam (gv 250 den bile) tek çin makinadır 8)
C25691
11.August.2012, 20:42
Bir de Celil abi merak ettiğim çok aptalca ama basit bir şeyi sormak istiyorum(Motorları showroomlarda göremediğim için)S&T Kanuni alırsam(2013 model) sanırım orasına burasına sticker tarzı bir şeyler yapıştıracaklar "S&T Kanuni" yazacak dimi?Sitesinde benzin tankında öyle bir yazı var sanırım,ama internette araştırdığımda vs video izlediğimde bazı Türk motoru da olsa Kanuni yazısını görmediğim motorlar mevcut,acaba alırken bunu anlaşıp ben kanuni damgası istemiyorum benim motoruma vurmayın deme şansım var mı?Motorun hiç bir aşamasında üretime katılmıyan bir firmanın adını motorumun üzerinde taşımak istemiyorum.
ibanez_one
12.August.2012, 01:33
Bir de Celil abi merak ettiğim çok aptalca ama basit bir şeyi sormak istiyorum(Motorları showroomlarda göremediğim için)S&T Kanuni alırsam(2013 model) sanırım orasına burasına sticker tarzı bir şeyler yapıştıracaklar "S&T Kanuni" yazacak dimi?Sitesinde benzin tankında öyle bir yazı var sanırım,ama internette araştırdığımda vs video izlediğimde bazı Türk motoru da olsa Kanuni yazısını görmediğim motorlar mevcut,acaba alırken bunu anlaşıp ben kanuni damgası istemiyorum benim motoruma vurmayın deme şansım var mı?Motorun hiç bir aşamasında üretime katılmıyan bir firmanın adını motorumun üzerinde taşımak istemiyorum.
Evet Yazıyor Kardeş...Motor Gövdesinde Değil Ama Nikelaj Motor Bloğunda Yazıyor...
C25691
12.August.2012, 19:49
Evet Yazıyor Kardeş...Motor Gövdesinde Değil Ama Nikelaj Motor Bloğunda Yazıyor...
Dostum yazıyor diyorsun ama ben göremiyorum.Ayrıca nasıl oluyor bilmiyorum bu düz siyah,bildiğim kadarıyla düz siyah yok?(Gri siyah,kırmızı vs var)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-2012-model-stkanuni-gv-250-kayalarmotorda-65580185/detay/
CELİL
12.August.2012, 19:53
konuyla ilğili en doğru bilgiyi ibanez_one (görkem) verir çünki dün itibariyle sıfır gv 250 aldı 8)
C25691
12.August.2012, 20:06
konuyla ilğili en doğru bilgiyi ibanez_one (görkem) verir çünki dün itibariyle sıfır gv 250 aldı 8)
Peki abi,Spyder'ın fiyatı 7.750 tabiki kesin bir şey söyleyemeyiz ama daha önce pazarlık tecrübem olmadı,acaba motoru peşin fiyat kaça kadar indirebilirim?(Sadece motoru) Ekipmanları,aksesuarları da oradan almak şartıyla,6.500 e kadar indirebilirmiyim?Yoksa çok mu abartıyorum?
Ekrem Özdemir
12.August.2012, 20:17
Dostum üstünde ister st kanuni yazsın yada yazmasın ne farkeder. Motordan anlayan adam zaten hangi marka olduğunu anlar.. Bilmeyen adamada hyosung dersin. Ha ben illa istemiyorum diyorsan bir çok yöntem var.( Boyatırsın, stickersa sökersin üzerine başka bişey yapıştırırsın. karbon kaplatırsın)
CELİL
12.August.2012, 20:25
Peki abi,Spyder'ın fiyatı 7.750 tabiki kesin bir şey söyleyemeyiz ama daha önce pazarlık tecrübem olmadı,acaba motoru peşin fiyat kaça kadar indirebilirim?(Sadece motoru) Ekipmanları,aksesuarları da oradan almak şartıyla,6.500 e kadar indirebilirmiyim?Yoksa çok mu abartıyorum?
nakit 7000 tl ye indirilebiliyor belki yanında kask hediye alabilirsin daha fazlası zor ama masaya oturup pazarlıkta yüklenir şansını denersin sonuçta sezonun sonuna geliyoruz satışlar düşmeye başlayacak 8)
motorsikletcim yüksel bey en uygun fiatı verir adımı söyle elinden geleni yapar 8)
http://www.motosikletcim.com/motosiklet.htm
C25691
12.August.2012, 21:04
nakit 7000 tl ye indirilebiliyor belki yanında kask hediye alabilirsin daha fazlası zor ama masaya oturup pazarlıkta yüklenir şansını denersin sonuçta sezonun sonuna geliyoruz satışlar düşmeye başlayacak 8)
motorsikletcim yüksel bey en uygun fiatı verir adımı söyle elinden geleni yapar 8)
http://www.motosikletcim.com/motosiklet.htm
Teşekkür ederim bu arada 250'lik daytona olduğunu da öğrenmiş olduk :D
C25691
12.August.2012, 21:04
Dostum üstünde ister st kanuni yazsın yada yazmasın ne farkeder. Motordan anlayan adam zaten hangi marka olduğunu anlar.. Bilmeyen adamada hyosung dersin. Ha ben illa istemiyorum diyorsan bir çok yöntem var.( Boyatırsın, stickersa sökersin üzerine başka bişey yapıştırırsın. karbon kaplatırsın)
Muhakkak zaten o yüzden sticker mi diye soruyorum :)
C25691
15.August.2012, 13:08
Dün Yamaha şubesine gittim başka tarzlar için yzf 125'in üstüne oturdum sarmadı yanda Yamaha Midnight Star vardı.Tamam dedim benim tarzım bu ama gene de Suzuki(İnazuma),Honda Cbr 250,KTM Duke 200 modellerine de çıplak gözle bakacağım.Fakat Regal'e de bakmıştım zamanında Yamaha ile karşılaştırınca oyuncak gibi,bunu boyut olarak söylemiyorum malzeme kalitesi öyle,Regal plastikten yapılmış gibi kadranlar,ışıklar soğudum bir anda.Tekrardan Gv düşünmeye başladım Kanuni kafamdan çıktı çünkü gidip görünce Yamaha'yı bu motoru getiren de has Yamaha değil.Bildiğin bir holding Yamaha şubeliğini almış tutup da Yamaha şube açmıyor.Ha bir holdingten almışım motorumu ha Kanuni den bir fark yok.Şimdilik hedef gv gözüküyor.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.