PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : AnkaradaSÜPERustaBULDUM!

06-SPYDER CUSTOMS
13.August.2012, 12:31
Slm arkadaslar.yedek parca teminiydi,ozenerek yapilan iscilikti her konuda cok takdir etdigim bi usta bulduk.
Surdan ses geliyo dedikmi adam hic usenmeden hemen aciyo bakiyo inceliyo,ve oyle ufak tefek islemlere para bile almiyo.
Emanet ve gecici is yapmiyo,direk sorunu soyluyo ve cozuyooo..8):cheesy:8)

Emix
13.August.2012, 12:51
Neresi orasi peki bi gidekde cayini icek:D

06-SPYDER CUSTOMS
13.August.2012, 12:56
İyilestinmi sen?? ;)

Umut can
13.August.2012, 13:03
Bizim motoru da evvelden beri bilen bir ustamızdır kendisi. İlk 2 sahibi de oraya gitmiştir, biz de oraya alıştık diyebilirim. Geçenlerde Reşatla birkaç sefer gittik kendisine. Benim Raptor'un biraz elden geçmesi gerekiyordu.

İlk sefer gittiğimde şu işlemleri yaptırdım;
Kornaya demir aparat, sinyal flaşörü değişti, akü kapağı kırılmıştı kaynak yaptı, far ve park lambası değişti.. 20TL aldı.

İkinci sefer gittiğimde artık motorum 8000 km bakımı istiyordu;
Sibop ayarı, hava filtresi, arka fren balata iyisiyle değişti, ön fren hidrolik, debriyaj, karbüratör ayarı yapıldı. 50TL aldı.

Son zamanlarda gaz yememe problemi vardı düzeldi.
Arka fren tutmuyordu neredeyse, şimdi çok çok iyi.
Ön fren hidroliği sonradan ortaya çıktı, değişimine fazladan para almadı, üstelik havasını alabilmek için 45dk uğraştı.
Debriyaj ayarı yapıldı.
Her şeyden öte motorun çalışması rahatladı. Daha atak oldu. Debriyaj geçişleri kolaylaştı. Boşa 'N' zor alınıyordu, şimdi çok rahat alınıyor.

Emix
13.August.2012, 13:06
İyilestinmi sen?? ;)

Iyilesmedimde sehir ici sIkIntIm yok ;)

Emrehan
13.August.2012, 13:19
Slm arkadaslar.yedek parca teminiydi,ozenerek yapilan iscilikti her konuda cok takdir etdigim bi usta bulduk.
Surdan ses geliyo dedikmi adam hic usenmeden hemen aciyo bakiyo inceliyo,ve oyle ufak tefek islemlere para bile almiyo.
Emanet ve gecici is yapmiyo,direk sorunu soyluyo ve cozuyooo..8):cheesy:8)

Yahu şu adamın yerini kimse yazmayacak mı? :cry:

CELİL
13.August.2012, 13:30
Bu çok iyi haber memnun kalırsanız hepbirlikte aynı yere gitmek yaptırım gücünüzüde arttırır 8)

Emix
13.August.2012, 13:32

haha :D yer sır vermiycekler bulduk haberiniz olsun biz gideceğiz sadece :D:D

06-SPYDER CUSTOMS
13.August.2012, 13:34
Adresi yazmakla olucak gibi degil 100. Yilin arkasinda gece kondulatin arasinda dandik bi kulube.bi ara bulusup gitmak lazim.saten dukkanini gorseniz motora elletmezsiniz ama adam motor olayinda superr

06-SPYDER CUSTOMS
13.August.2012, 15:09
14;30da umutcanla atakulede bulusup ussstaya gidicezzzzzzz

Emix
13.August.2012, 15:23
14;30da umutcanla atakulede bulusup ussstaya gidicezzzzzzz

14 çok zıttt :D

6'da çıkıcam :(

saat uysaydı katılırdım

CrimsonLove
14.August.2012, 21:44

ben senı gotururum kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen rahat ol :x :p

Emrehan
15.August.2012, 00:31
ben senı gotururum kankiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sen rahat ol :x :p

Ben yarın akşam üstü Şaşmaz'daki ustaya gidiyorum genç arkadaşım. Takıl istersen. 8)

CrimsonLove
15.August.2012, 01:49
Ben yarın akşam üstü Şaşmaz'daki ustaya gidiyorum genç arkadaşım. Takıl istersen. 8)

takılayımda şu zımbırtı pas tutmadan bi nikelaj şeyettirelim agaaaaa :)

Emrehan
15.August.2012, 02:00
takılayımda şu zımbırtı pas tutmadan bi nikelaj şeyettirelim agaaaaa :)

O pas tuttuktan sonra da parlatılır sıkıntı yok. Bayramdan sonra halledicez onu. :cheesy: Yarın geleceksen ustaya haber edeyim ama. Malum randevu almak gerekiyo önce :mrgreen: Adam yoğun. :mrgreen: Asıl motorcu olan arkadaş yeni dönmüş tatilden. İşi birikmiş. Ben dün aradım, Cumartesi yola gidicem acil bakılması lazım dedim de, araya sıkıştırırız dedi.
Yatıyorum ben şimdi. Geleceksen sms canım benim. :D

CrimsonLove
15.August.2012, 20:12
O pas tuttuktan sonra da parlatılır sıkıntı yok. Bayramdan sonra halledicez onu. :cheesy: Yarın geleceksen ustaya haber edeyim ama. Malum randevu almak gerekiyo önce :mrgreen: Adam yoğun. :mrgreen: Asıl motorcu olan arkadaş yeni dönmüş tatilden. İşi birikmiş. Ben dün aradım, Cumartesi yola gidicem acil bakılması lazım dedim de, araya sıkıştırırız dedi.
Yatıyorum ben şimdi. Geleceksen sms canım benim. :D

gündaydın reyiz 8)

Pizman
16.August.2012, 18:17
Arkadaşlar bende oralarda oturuyorum, biraz tarif edebilirmisiniz ne tarafta ? Sorumsuz baştan savma iş yapan usta demeğe dilim varmayan insanlarla uğraşmaktan çok sıkıldım.

Umut can
16.August.2012, 19:41
Arkadaşlar çözümü böyle buldum. Umarım yararlı olur. 8)

Dipnot: Uzun vadeli düşündüğüm için tekrar tekrar belirtmem de fayda var; Raptorumun eski iki sahibinin de götürdüğü, bizim de oraya gitmeye alıştığımız bir ustadır. Bizzat sorun yaşamadım. Ama tabii ki 4-4'lük bir ustalık sergileyeceği anlamına gelmez. 8) Tüm KM bakımları Yavuz Usta'da yapılmıştır. Başka ustaya gittiğimde motorun sapıttığı gözlemlenmiştir. :mrgreen: Yavuz Usta düzeltmiştir. :mrgreen:8)

http://a1208.hizliresim.com/10/j/bylz0.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Alper K
16.August.2012, 22:36
heey, gidecek var mı bugünlerde? beraber gidelim :)