Orijinalini görmek için tıklayınız : beyaz duman
bahadir
15.August.2012, 00:39
slm arkadaşlar bugun akşam biraz dolasayım diye gezintiye cıktım tirafiği hiç düşünmeden trafikte yoğunluktan yarım saat civarı dur kalk yaptım 1. vites devamlı trafikten kurtulduktan 2 3 km sonra lambalarda dururken birden sol egzosumdan beyaz duman atmaya başladı oldukça yoğun bir anlam vereedim 2. lambalarda duruken yine duman atmaya başladı oradan kalkıp 5 6 km durmadan devam edip eve geri döndüm motorun cekişinde veya sesinde herhangi bir değişiklik yok evde motoru biraz daha rolantide bıraktım bu sefer duman felan cıkmadı sizce bunun sebebi nedir biraz canım sıkıldı daha önce basına gelen varmı ? sebebi ne olabilir?
cihan54
15.August.2012, 00:54
Bana bir kere oldu, o da motoru yediğimde.. Allah korusun diyelim.
ozzy
15.August.2012, 15:43
tek pıstona su gelmıs olabılır
CELİL
15.August.2012, 15:57
Bahadır trafikte kaldığında motor fan açtımı açmadıysa hareret yapmış motorun contasına zarar vermiş olabilir bu durumda devamlı duman atardı seninki kesmiş
duman atmayı kesip bir daha atmazsa sorun yok ama tekrarlarsa bir servise göster geçmiş olsun 8)
ozguralic
15.August.2012, 16:00
benzin pistir. yabancı madde yanmıştır geçmiştir.
turq
15.August.2012, 18:17
slm arkadaşlar bugun akşam biraz dolasayım diye gezintiye cıktım tirafiği hiç düşünmeden trafikte yoğunluktan yarım saat civarı dur kalk yaptım 1. vites devamlı trafikten kurtulduktan 2 3 km sonra lambalarda dururken birden sol egzosumdan beyaz duman atmaya başladı oldukça yoğun bir anlam vereedim 2. lambalarda duruken yine duman atmaya başladı oradan kalkıp 5 6 km durmadan devam edip eve geri döndüm motorun cekişinde veya sesinde herhangi bir değişiklik yok evde motoru biraz daha rolantide bıraktım bu sefer duman felan cıkmadı sizce bunun sebebi nedir biraz canım sıkıldı daha önce basına gelen varmı ? sebebi ne olabilir?
Heykel e mi çıktın?
bahadir
15.August.2012, 19:47
evet heykel turu yapmıştım motor şuanda serviste zaten yağının değişmesi için götürecektim ustaya durumu anlattım buji ye yağ gelmiştir dedi ama yinede kontrol edicek ben bu konulardan pek anlamam fan bir kaç kez çalıştı
turq
15.August.2012, 23:26
evet heykel turu yapmıştım motor şuanda serviste zaten yağının değişmesi için götürecektim ustaya durumu anlattım buji ye yağ gelmiştir dedi ama yinede kontrol edicek ben bu konulardan pek anlamam fan bir kaç kez çalıştı
Gormustum seni o yuzden sordum.
Bulusmalara da bekleriz
bahadir
16.August.2012, 00:17
tabiki katılmak isterim bir haber yeter
ozguralic
16.August.2012, 09:46
bursa tafya buluşma diye bi başlık var orayı takip edersin.
bahadir
17.August.2012, 02:17
bursa tafya buluşma diye bi başlık var orayı takip edersin.
dediğin başlığı bulamadım [smilie=greencolorz:
ozguralic
17.August.2012, 09:41
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6254
forumda acil buluşmalar altında
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.