PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : bir motorum olsa !!

MATEZ
15.August.2012, 22:24
Merhaba arkadaşlar. regal raptor dd 250 e-10 spyder almak istiyorum.
A2 ehliyetim iki ay sonra elimde olacak ve hiç motora binmişliğim yok . iki tekerlek olarak bisiklete bindim :mrgreen:
motordan soğutur mu beni ?? ilk deneyimi spyder da gerçekleştirmem daha iyi mi??
forumlara baktığımda yeni motor alacak arkadaşlar regalle hysong gv250 arasında kalmış durumda.. benim için ilk deneyim hangisinde olursa iyi olur..

CELİL
15.August.2012, 22:35
Mehmet aramıza hoş geldin 8)
spyder i ilk makina olarak alıp sürmeyi kısa sürede ögrenen arkadaşlar var sende kısa sürede alışırsın 8)

Umut can
15.August.2012, 22:53
Mehmet aramıza hoş geldin 8)
spyder i ilk makina olarak alıp sürmeyi kısa sürede ögrenen arkadaşlar var sende kısa sürede alışırsın 8)

evet abimle ben o kişilerdeniz 8) insanın içinde heves olursa, biraz fazla dikkat ederek,vakit ayırarak her şeyi olması gerektiği gibi yapmaya gayret ederek sürülmeyecek bir yanı yok spyderin[smilie=greencolorz: şiddetle tavsiye ediyoruz8)

turq
15.August.2012, 23:29
Alismayi dert etme

Regal in artilari suan Hyo dan fazla

MATEZ
15.August.2012, 23:49
heves çok umut can .bir ay nasıl geçecek bakalım.. her gün videolara bakıyorum. sahibinden.com a bakıyorum. taktım ben spydera almadan rahat yok...

bahadir
16.August.2012, 00:21
bende spyder kullanıyorum kullanması çok keyifli bir makina kısa sürede alısırsın ama ehliyetini daha cebine koymadıysan beklemende fayda var diye düşünüyorum önce ehliyet sonra KASK sonra spyder:cheesy: