PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Merhabalar

dellin
25.August.2012, 22:56
Selim adım. 22 yaşındayım İstanbulda. Ve öğrenciyim :) kendimi kısaca tanıttıktan sonra soruma geleyim. Daytona 250 ile 350 arasında herhangi kasa boyutu farkı var mıdır ? forumu inceledim genelde motorun kasayı 350 de daha rahat kaldırır vs gibi teknik konular üzerine konuşulmuş ağırlıkta aynıymış sanırım. ama yine de tam hatlarıyla ölçüleriyle kasalar aynımıdır ? ufak farklar var mıdır ?:?::?:

eddwards
26.August.2012, 00:21
Selim adım. 22 yaşındayım İstanbulda. Ve öğrenciyim :) kendimi kısaca tanıttıktan sonra soruma geleyim. Daytona 250 ile 350 arasında herhangi kasa boyutu farkı var mıdır ? forumu inceledim genelde motorun kasayı 350 de daha rahat kaldırır vs gibi teknik konular üzerine konuşulmuş ağırlıkta aynıymış sanırım. ama yine de tam hatlarıyla ölçüleriyle kasalar aynımıdır ? ufak farklar var mıdır ?:?::?:

daytona modelinin 250 cc olanı yoktur.
Spyder 250 ile 350 kasaları ise aynıdır sadece cc olarak fark vardır.
Daytona sadece 350 cc olarak üretilmiştir.

turq
26.August.2012, 00:28
daytona modelinin 250 cc olanı yoktur.
Spyder 250 ile 350 kasaları ise aynıdır sadece cc olarak fark vardır.
Daytona sadece 350 cc olarak üretilmiştir.

250 si var hocam. Sen. Motoru degistirince uzak kalmissin Regal piyasasina :)

Selim hosgeldin, kasalar ayni motor farkli kardesim

av. Cevdet Yılmaz
26.August.2012, 15:36
Selim hoşgeldin aramıza, gönlundekı motoru alman ve forumda daim olmanı dilerim.
Evet 250 lık ve 350 lık modeller mevcut ancak 350lıkler daha cok ilgi göruyor,biraz daha onplanda.250lık alsanda okadar agırlık hissedecegını sanmıyorum 350lıkler uzun yolda senı daha rahat ettirebilir.Daytona düşünüyorsan forumdan aga satıyor motorunu 350lık daytona.İrtibata geçebilirsin.Kolay gelsin8)

dellin
26.August.2012, 22:46
Merhaba, sanırım ağfndrdm gibi kullanıcı adı olan bir arkadaştan bahsediyorsunuz, ben beyaz motor alıcam daytona olarak, o yüzden bütçeme uygun 250 lik var, 350lik de var ama marmariste buldum nasıl getireceğimi düşünüyorum, istanbula getirmeye biraz korkuyorum doğrusu, honda activa, ve honda cbf 150 kullandım daha önce. ama hep şehir içi, kafam çok karışık bu sebeple. hatta sym wolf 250 ye doğru da kaymaya başladım ki naked motor cruiser ile tamamen farklı bir klasman:shock:, çünkü kesinlikle beyaz bir ata binmek istiyorum :) İstanbulda 250 lik daytona buldum bütçeme uygun, 350 lik ise Marmariste var.