PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Raptor kasa modelleri Hk. Soru

RidersOnTheStorm
28.August.2012, 10:39
Öncelikle merhabalar bende yeni yeni bi heves bi heyecan içerisine girdim bu cruiser chopper olaylarında. (rüyalarıma bile giriyor [smilie=greencolorz:) çok araştırdım bayağıdırda devam ediyorum araştırmaya her markayada baktım neredeyse. Bütçeme uygun şuan için regal raptorlar görünüyor, konuyu dağıtmadan asıl soruma geleyim

250cc modellerin daytonası yok diyorsunuz forumda yaptığım araştırmalara göre
sahibinden e baktığımda ankarada redline isimli satıcıda (cok pahalı fiyatları) 250cc beyaz bir daytona ilanı var.
Şimdi 250cc sadece spider mi oluyor alev desenli siyah kasa yoksa şu beyaz olandan da varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-redlinemotor-dd250e-6c-regalraptor-77997487/detay
çok kafam karıştı arkadaşlar. Spaydiler alevdi değilmi ? 250cc daytona var mı ? 250cc nin beyaz kasası varmı ? ne oluyor ? ne nedir? :mrgreen:

ayrıca renginin değişikliği okadar fiyat farkı mı yapıyor yani anlayamadım detaylı model tanıtımı yapan bir site de yok.
marka olarak içime sindi ama özellikle bu beyaz rengi hoşuma gitti.
almayı düşünüyorum

Biraz açıklayabilirseniz çok sevinirim.

cihan54
28.August.2012, 10:49
Spyder olmanı (genelde alevli) uzun şasi yani uzun maşalı olanı.. 250 de 350 de var.

Daytona kısa şasi olanı. 250 de 350 de var siyahı da var beyazı da var 8)

RidersOnTheStorm
28.August.2012, 10:52
Yani uzun maşalı beyaz yok anladığım kadarıyla custom yapıcaz :/

birde Daytona mı Spyder mi daha iyi? tek fark maşamı?

Teşekkürler

cihan54
28.August.2012, 11:00
Yani uzun maşalı beyaz yok anladığım kadarıyla custom yapıcaz :/

birde Daytona mı Spyder mi daha iyi? tek fark maşamı?

Teşekkürler

Hangisi daha iyidir bilemem :mrgreen: Ben spyder'cıyım, bana spyder daha iyi :p

Evet Spyder'ın diğer renkleri Türkiyeye gelmiyo.. :|

RidersOnTheStorm
28.August.2012, 11:07
bi şey daha sormuştum en başta fiyat farkı okadar varmı 250cc olsada daytona ile spyder arasında ?
biraz karışık olmuş enbaşta özürdilerim :)

cihan54
28.August.2012, 11:14
bi şey daha sormuştum en başta fiyat farkı okadar varmı 250cc olsada daytona ile spyder arasında ?
biraz karışık olmuş enbaşta özürdilerim :)

Fiyat farkı o kadar oynamıyor olsa gerek ya. Ama beyaz diye belki ekliyor olabilirler tam fikrim yok o konuda..

RidersOnTheStorm
28.August.2012, 11:26
peki çok teşekkür ederim biler için yakın bi zamanda gidip alıyorum galiba :) canıma tak etti :D

ağfndrdm
28.August.2012, 15:00
dostum hoşgeldin forma. Eğerki 350cc daytona düşünürsen siyah modeli var bende

ozzy
28.August.2012, 16:01
Öncelikle merhabalar bende yeni yeni bi heves bi heyecan içerisine girdim bu cruiser chopper olaylarında. (rüyalarıma bile giriyor [smilie=greencolorz:) çok araştırdım bayağıdırda devam ediyorum araştırmaya her markayada baktım neredeyse. Bütçeme uygun şuan için regal raptorlar görünüyor, konuyu dağıtmadan asıl soruma geleyim

sahibinden e baktığımda ankarada redline isimli satıcıda (cok pahalı fiyatları) 250cc beyaz bir daytona ilanı var.
Şimdi 250cc sadece spider mi oluyor alev desenli siyah kasa yoksa şu beyaz olandan da varmı ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-redlinemotor-dd250e-6c-regalraptor-77997487/detay
çok kafam karıştı arkadaşlar. Spaydiler alevdi değilmi ? 250cc daytona var mı ? 250cc nin beyaz kasası varmı ? ne oluyor ? ne nedir? :mrgreen:

ayrıca renginin değişikliği okadar fiyat farkı mı yapıyor yani anlayamadım detaylı model tanıtımı yapan bir site de yok.
almayı düşünüyorum

eger bu ılandakı motor 184 km yapıyorsa ben yakarım motorumu

cihan54
28.August.2012, 16:07

Aaa hakketten bak ben onu görmemişim :p 50km eksiğini yapsın da önce :p

DAYTONA
28.August.2012, 19:18

almayı düşünüyorum

Daytona konusunda kesinlikle doğru tercih yaptığını belirteyim. Spider daha çok görüntüye önem vermiş. Daytona motor olarak Spider ile aynı ancak tank altında Spider da daha fazla boşluk var. Göz doldurmuyor. Daytona daha dolu ve tok görünüyor. Eğer motor kullanmadıysan daha önce Daytona tercihin olmalı. Uzun maşanın dönüş yarı çapı daha geniş olduğu için sorun yaşayabilirsin. Daytona'nın ön lastik genişliği 90 spider'ın ki ise 80 dir. Bu da daytona için ayrı bir avantaj. Uzun maşa nedeni ile gidon farkıda görüntü ve kullanımı etkiliyor. Özetle genel fark görüntüsünde.

Daytona düşünürsen benim ilanımın linki aşağıda.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-sifir-ayarinda-tek-farki-mukemmel-rodaji-56106038/detay/

Rona
28.August.2012, 21:09

Muhaahaahahhhaaa akşam akşam iyi geldi arkadaşım:cheesy::cheesy:

Sallamak parayla değil ki.

RidersOnTheStorm
29.August.2012, 04:58
dostum hoşgeldin forma. Eğerki 350cc daytona düşünürsen siyah modeli var bende

250 cc beyaz düşünüyorum teşekkürler.
Hoşbuldum :)

RidersOnTheStorm
29.August.2012, 05:02

cruiser in chopper ın olayı hız yapmak değilki zaten 50 km yapsa yine şekli yeter8)

ozzy
29.August.2012, 13:17
Aaa hakketten bak ben onu görmemişim :p 50km eksiğini yapsın da önce :p
130 yada 135 yapar maksımum ben arka dıslıyı 4 dıs kuculttum performans artı rampa ıkı kısıyle surat bıraz dustu ama memnunum 140 yapıyor hafıf meyıllı yerde 105 kg yım ben..abarmakda bu kadar olur kawasakı nınja 250 o km yı yapıyor beee

ozzy
29.August.2012, 13:21
cruiser in chopper ın olayı hız yapmak değilki zaten 50 km yapsa yine şekli yeter8)
uzun yolda surat onemlı kardes oyle eksoz sesı sadece yetmez uzun yola gıttıgınde zaten bu motorlar gezı motoru sehır ıcınde 50 80 yeter ama ıst marmarıs 750 km 2 ay sonra gıdecem. 50 ıle gıdersen 2 gunde gıdersın son vıteste yarım gazla 90 yapması lazım motorun uzun yolda.ama tabı senın fıkrıne syagı duyarım

RidersOnTheStorm
29.August.2012, 17:12
uzun yolda surat onemlı kardes oyle eksoz sesı sadece yetmez uzun yola gıttıgınde zaten bu motorlar gezı motoru sehır ıcınde 50 80 yeter ama ıst marmarıs 750 km 2 ay sonra gıdecem. 50 ıle gıdersen 2 gunde gıdersın son vıteste yarım gazla 90 yapması lazım motorun uzun yolda.ama tabı senın fıkrıne syagı duyarım

ben abartarak 50 yapsın yeter dedim cruiser sevdasından zaten bu devirde 100 km hız yapamıyak alet yok ayrıca bnde hız sevmeyen bi insanım otoyolda enfazla 90 yaparım yavaş yavaş gideyim sağ sağlim gideyim kastırmaya gerekyok hiç:mrgreen:

CrimsonLove
29.August.2012, 23:06
2-3 bin tl oynuyoır 250-350 cc arası, gereksiz 250 cc akar.

RidersOnTheStorm
30.August.2012, 03:02
2-3 bin tl oynuyoır 250-350 cc arası, gereksiz 250 cc akar.

Bankadan ihtiyaç kredisi çekeceğim ama bekliyorum istanbulda 250cc beyaz daytona bulamadım ve fiyatlarda kışa doğru düşer sanırım banka kredisi de bayramda kampanya yapsalar yine süper olucak frsat kolluyorum birazda

ozzy
30.August.2012, 15:00
ben abartarak 50 yapsın yeter dedim cruiser sevdasından zaten bu devirde 100 km hız yapamıyak alet yok ayrıca bnde hız sevmeyen bi insanım otoyolda enfazla 90 yaparım yavaş yavaş gideyim sağ sağlim gideyim kastırmaya gerekyok hiç:mrgreen:
zaten uzun yold devamlı 120 130 la gıtmez bızım motorlar ortalama 90 100 le gıdılır

RidersOnTheStorm
03.September.2012, 16:06
0 250 daytona beyaz şu anda varmı istanbulda motomaniada yada diğerlerinde bilginiz varmı yada 2013 modeller nezaman gelecek içinde bu 250 daytonalardan olacakmı? servislere uğrayan arkadaşlar varsa bi bilgileri varmı bu konuda
ve en önemlisi fiyat ne çekecekler?

RidersOnTheStorm
15.September.2012, 04:24
0 250 daytona beyaz şu anda varmı istanbulda motomaniada yada diğerlerinde bilginiz varmı yada 2013 modeller nezaman gelecek içinde bu 250 daytonalardan olacakmı? servislere uğrayan arkadaşlar varsa bi bilgileri varmı bu konuda
ve en önemlisi fiyat ne çekecekler?

Özür dilerim hortlatmış gibi olacak ama merak ediyorum bu konuyu bilginiz varmı?
2012 modeller 2011 in mayıs ayında cıkmış piyasaya yanılmıyosam fakat şuanda 2012 eylül ayındayız ama 2013 model diye birşey göremedim ben hiçbiryerde bir bilgisi olan varmı bu konu ile ilgili ? :?

CELİL
16.September.2012, 12:37
Merhaba Doğukan :D
mayıs ayında bir sonraki yılın modelleri olmaz yeni gelecek yılın modelleri 10 - 11inci ayda gelir
örnegin 2011 model olup trafiğe 2012 yılında çıkıyor ve bazıları buna 2012 model diyor ama değil makina 2011 modeldir makina türkiyeye 10 veya 11 inci ayda gelmişsse evraklarında o makina resmi olarak 2012 model yazar 8)

RidersOnTheStorm
16.September.2012, 21:24
Merhaba Doğukan :D
mayıs ayında bir sonraki yılın modelleri olmaz yeni gelecek yılın modelleri 10 - 11inci ayda gelir
örnegin 2011 model olup trafiğe 2012 yılında çıkıyor ve bazıları buna 2012 model diyor ama değil makina 2011 modeldir makina türkiyeye 10 veya 11 inci ayda gelmişsse evraklarında o makina resmi olarak 2012 model yazar 8)
Teşekkür ederim Celil abi fakat sahibinden com a baktığmda orada motomania olsun motorsikletcim olsun 2012 model araçların bazılarının ilan tarihleri 2011 mayıs görünüyor bu kafamı karıştırdı benim o yüzden bilgi almak istemiştim

örnek olarak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-arayipta-bulamadigin-babur-motor-45670664/detay şimdi ilan tarihinde 2011 mart yazıyor model kasa 2012 diyor.:?: Abi senin söylediğin şey trafiğe 2012 de cıkarsa yada 10. 11. aylarda geldiyse evraklarda 2012 yazar burası tamam8) ama bu ilan taaa 2011 3. ayında atılmış ve 2012 model.:?: bu yüzden kafam karıştı.:?

ek olarak buda normal bir insanın yaş muhabbeti gibiyse yani 2012 yılındayız şu anda fakat 2013 yılını tamamlamak için gün dolduruyoruz 31 aralıkta 2013. yıl tamamlanmış olacak yani söylediğimiz şey (2012) doldurduğumuz yıl oluyor asılnda şuanda 2013. yılı yaşıyoruz. bu araç yıl hesabıda böylemi yapılıyor böyleyse sorun başka oluyor oda ayrı ya ilanda bir sorun var yada başka bişeyde.

CELİL
16.September.2012, 22:00
Teşekkür ederim Celil abi fakat sahibinden com a baktığmda orada motomania olsun motorsikletcim olsun 2012 model araçların bazılarının ilan tarihleri 2011 mayıs görünüyor bu kafamı karıştırdı benim o yüzden bilgi almak istemiştim

örnek olarak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-arayipta-bulamadigin-babur-motor-45670664/detay şimdi ilan tarihinde 2011 mart yazıyor model kasa 2012 diyor.:?: Abi senin söylediğin şey trafiğe 2012 de cıkarsa yada 10. 11. aylarda geldiyse evraklarda 2012 yazar burası tamam8) ama bu ilan taaa 2011 3. ayında atılmış ve 2012 model.:?: bu yüzden kafam karıştı.:?

ek olarak buda normal bir insanın yaş muhabbeti gibiyse yani 2012 yılındayız şu anda fakat 2013 yılını tamamlamak için gün dolduruyoruz 31 aralıkta 2013. yıl tamamlanmış olacak yani söylediğimiz şey (2012) doldurduğumuz yıl oluyor asılnda şuanda 2013. yılı yaşıyoruz. bu araç yıl hesabıda böylemi yapılıyor böyleyse sorun başka oluyor oda ayrı ya ilanda bir sorun var yada başka bişeyde.

ilan tarihlerine takılma ilanı bir kere açıp sonra üzerindeki bilğileri güncelleyerek devam ediyorlar ama ilan açılış tarihi eskide kalıyor 8)
model hesabı yaş hesabı gibi değil motorun üretim modeli resmi üretim kayıtlarına ne kaydelirse modeli odur üretim tarihi arabalardada aynıdır 10-11 aydan itibaren resmi olarak girecegimiz yeni senenin modeli olarak kaydedilir ve bir sonraki senenin aynı ayına kadar aynı model olarak çıkar 8)

RidersOnTheStorm
17.September.2012, 01:25
ilan tarihlerine takılma ilanı bir kere açıp sonra üzerindeki bilğileri güncelleyerek devam ediyorlar ama ilan açılış tarihi eskide kalıyor 8)
model hesabı yaş hesabı gibi değil motorun üretim modeli resmi üretim kayıtlarına ne kaydelirse modeli odur üretim tarihi arabalardada aynıdır 10-11 aydan itibaren resmi olarak girecegimiz yeni senenin modeli olarak kaydedilir ve bir sonraki senenin aynı ayına kadar aynı model olarak çıkar 8)
Çok teşekkür ederim Celil Abi:cheesy: kafam karışmıştı bayağı :p aydınlandım