PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motor Çadırı

mrtglc
28.August.2012, 12:44
Selam arkadaşlar. Şimdi kış aylarının ufak ufak kapıya dayanması ile motorsikletin tam korumalı bir şekilde istirahat etmesi gerek. ben araştırırken şöle bi alet buldum. Benim işimi görecek cinsten bişeye benziyor. Çünkü benim apartmanın arka bahçeye bakan bahçe katının kapı önüne koyucam motoru ve bir üst katın balkon çıkıntısı üzerini epeyce örtüyor. yani motor yağmurla karla muhattap olmayacak. sizce fiyatı uygunmu yada daha önce araştıranlar varsa başka çözümler tavsiye edebilirlermi? http://www.motobakkal.com/?urun-5856-MOTOSiKLET-CADIR-BUYUK-BOY.html

Salih
28.August.2012, 12:58
Selam arkadaşlar. Şimdi kış aylarının ufak ufak kapıya dayanması ile motorsikletin tam korumalı bir şekilde istirahat etmesi gerek. ben araştırırken şöle bi alet buldum. Benim işimi görecek cinsten bişeye benziyor. Çünkü benim apartmanın arka bahçeye bakan bahçe katının kapı önüne koyucam motoru ve bir üst katın balkon çıkıntısı üzerini epeyce örtüyor. yani motor yağmurla karla muhattap olmayacak. sizce fiyatı uygunmu yada daha önce araştıranlar varsa başka çözümler tavsiye edebilirlermi? http://www.motobakkal.com/?urun-5856-MOTOSiKLET-CADIR-BUYUK-BOY.html

Murat geçen sene ben de aynı ürüne talip oldum, fakat yerim müsait değil, almadım. Zemine bir tahta, tahtanın üzerine brandanın alt parçası, motoru brandanın içine sürerken de markette satılan ince kamp matı gibi birşeyi branda zeminine-lastiğin altına koyarsan, ayaklık altına da bir tahta yerleştirirsen süper, aksi takdirde o brandanın zemini yırtılmaya mahkum.

mrtglc
28.August.2012, 13:19
teşekkürler Salih abi. zaten elimde brandanın altına koyucak tahtalar mevcut. Forklift paletleri var iki tane. yerdende 10cm kadar yükseklği var. sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum.

deathbasist
30.August.2012, 02:41
salih abiye katılıyorum bu ürünü ilk defa görüyorum bende araştırıyorum bi süredir fakat kapalı alanda muhafaza edeceğim diye yarım brandalara bakmıştım üstten örtmeli ama onlarada 80-100 tl arası oynuyo bence bu ürünü 150 ye almak daha mantıklı çünkü daha kullanıştı salih abininde dediği gibi motoru zeminden yüksek tahta üzerine istifledikten sonra yaza kadar motorunda rahat eder sende.

osmankzlkaya
01.September.2012, 19:23
abiler kışın hiç kullanmayacakmısınız bu canavarları. her kullanışta çok teferruat gerektirmezmi çıkar tekrar tak filan. extradan tahtalar filan var? üstten örten brandalar iş görmezmi

Salih
02.September.2012, 10:54
abiler kışın hiç kullanmayacakmısınız bu canavarları. her kullanışta çok teferruat gerektirmezmi çıkar tekrar tak filan. extradan tahtalar filan var? üstten örten brandalar iş görmezmi

Eğer sık kullanılmayacaksa ve kapalı garaj yoksa en makul çözüm kapalı branda. Ama bunun içine sürülürken brandanın içi de motor da kuru olmalı. Üstü açık branda kullanıldığında nemli ortamda ıslak zemindeki su brandanın içinde yoğuşuyor. Zemindeki tahta da motoru yağmurda ıslanabilecek zeminden uzak tutar.

ağfndrdm
02.September.2012, 16:18
fiyatı çok değilmi
madem kafanızda böyle birşey var
gidin carfurdan tek kişilik çadır alın hem çok daha ucuz,kullanımı kolay ,daha az yer kaplar

mrtglc
02.September.2012, 21:02
fiyatı çok değilmi
madem kafanızda böyle birşey var
gidin carfurdan tek kişilik çadır alın hem çok daha ucuz,kullanımı kolay ,daha az yer kaplar

Aslında fiyatı banada çok geldi. Ama en uygun çözüm bu gibi duruyor.
çadırı toprağa gömmek lazım gergin durması için, benim bırakacağım alan beton.

mrtglc
02.September.2012, 21:03

Aynen öle kışın en fazla hafta sonu kullanırım ama oda havalar yağışsız olursa. O yüzden pek fazla eziyet değil.

ağfndrdm
02.September.2012, 23:29
Aslında fiyatı banada çok geldi. Ama en uygun çözüm bu gibi duruyor.
çadırı toprağa gömmek lazım gergin durması için, benim bırakacağım alan beton.

madem öyle brandayıda gömmen lazım ikisi arasında pek fark yok
çadırın kazııklarını betona çakarısın içine kenarlarınada sabit durması için taş toprak atarsın bitti gitti

mrtglc
03.September.2012, 11:35
madem öyle brandayıda gömmen lazım ikisi arasında pek fark yok
çadırın kazııklarını betona çakarısın içine kenarlarınada sabit durması için taş toprak atarsın bitti gitti

olabilir aslında.