Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'dan herkese merhabalar

emRRe
07.September.2012, 02:51
İsmim Emre, aranıza yeni katıldım. Yaşım 17 henüz bir motosiklet sahibi değilim fakat büyük hayranıyım. :) Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

eralp_goksu
07.September.2012, 02:57
İsmim Emre, aranıza yeni katıldım. Yaşım 17 henüz bir motosiklet sahibi değilim fakat büyük hayranıyım. :) Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.

Hoşgeldin aramıza Emre. Ben de 18im. 8) Motor almayı dusunuyor musun?

06-SPYDER CUSTOMS
07.September.2012, 03:01

hosgeldin canim kardesim..konulari takip edersen bulusmalarimiza otobuslede olsa katil muhabbet olsun.tanisalim,konusalim,genelde tandoganda ki istanbul cafede bulusuyoruz :)

emRRe
07.September.2012, 03:31
Hoşgeldin aramıza Emre. Ben de 18im. 8) Motor almayı dusunuyor musun?

hoşbulduk kardeşim düşünüyorumda maddi açıdan biraz sıkıntıdayız :)

emRRe
07.September.2012, 03:33
hosgeldin canim kardesim..konulari takip edersen bulusmalarimiza otobuslede olsa katil muhabbet olsun.tanisalim,konusalim,genelde tandoganda ki istanbul cafede bulusuyoruz :)

hoşbulduk abi çok teşekkür ederim ilgin için Sincan'da oturuyorum katılmayı çok isterim tam bir motosiklet hayranıyım :)

CELİL
07.September.2012, 08:34
Merhaba emre aramıza hoş geldin 8)

cihan54
07.September.2012, 09:23
Hoş geldin Emre, daimi ol emi 8)

Emrehan
07.September.2012, 10:59

Emre hoşgeldin kardeşim.
Umarım en kısa zamanda dilediğin gibi bir motosiklete kavuşursun.
Buluşmalara katılırsan hem motorları da deneme fırsatın olur, hem de merak ettiklerin varsa sorar öğrenirsin. :cheesy:

emRRe
08.September.2012, 05:29
Hoşbulduk, hepinize çok teşekkür ederim.

Buluşmalara katılmayı çok isterim. Gerçektende beklediğimden de çok sıcak kanlısınız. Bu durum beni çok mutlu etti. :cry: Tekrardan teşekkür ederim, iyiki foruma kayıt olmuşum :)

Umut can
08.September.2012, 11:02
Kardeşim hoş geldin aramıza. Hangi model daha çok hoşuna gidiyor? Arkadaşların dediği gibi buluşmalara gelirsen şimdiden baya bir bilgi edinirsin. Görüşmek dileğiyle.. 8)

duzunay
08.September.2012, 12:51
hoş geldin emre bende böle başlamıştım başarılar :D

emRRe
08.September.2012, 19:22
Kardeşim hoş geldin aramıza. Hangi model daha çok hoşuna gidiyor? Arkadaşların dediği gibi buluşmalara gelirsen şimdiden baya bir bilgi edinirsin. Görüşmek dileğiyle.. 8)

hoşbulduk model olarak DD 250E-10 spyder modeli baya bi hoşuma gidiyo yani para olayını hallettikten sonra sahibi olmak istediğim bir model :) çok teşekkür ederim siz değerli abilerimden, kardeşlerimden alacağım bilgiler benim için altın kadar değerli olur.

@duzunay hoşbulduk çok teşekkür ederim

mrtglc
08.September.2012, 23:29
hoş geldin emre umarım istediğin motora en kısa sürede sahip olursun.

emRRe
09.September.2012, 02:16
hoş geldin emre umarım istediğin motora en kısa sürede sahip olursun.

hoşbulduk teşekkür ederim.