Orijinalini görmek için tıklayınız : Kontak Anahatarı Yedeği
Meph
10.September.2012, 12:26
Arkadaşlar nasıl olduysa motoru çalıştırdıktan sonra anahtarı cebime koyamamışım eve geldiğimde farkettim ki anahtarım yok. Neyse ki eski sahibinde bir adet kontak ve direksiyon anahtarı varmış gittim aldım. :cheesy:
Şimdi ise yedek anahtar yaptırıp onu kullanmak ve orjinal anahtarı evde saklamak istiyorum. Ama bu kontak anahtarını normal bir anahtarcı yapabilir mi? Yoksa motorun kodunu falan söyleyerek İstanbul'dan sipariş etmek gibi durumlara mı gireceğiz? :|
Meph
10.September.2012, 13:23
Az önce İzmir'de Hatay-Nokta civarlarında 5 adet anahtarcıya sordum, hiç biri yapamıyor kontak anahtarını. :?:
Rona
10.September.2012, 13:55
Oto sanayi sitelerindeki oto anahtarcılarda işinizi halledersiniz.Normal anahtarcılar yapmaz.
CELİL
10.September.2012, 14:31
Merhaba Gökhan seninde fark ettiğin üzere zor bir durum normal anahtarcılar yapamaz rona nın dediği gibi oto sanayileri dene ama bence bu anahtarı kullanan zor bulunur
kontagın yenisi 80 tl zor bir durum oluşursa yenisini alıcan artık kolay gelsin
mrtglc
10.September.2012, 15:24
ben sıradan bi anahtarcıda yaptırmıştım. şansına kalmış ama oto anahtar yapan yerlerde kesin var.
CELİL
10.September.2012, 16:01
ben sıradan bi anahtarcıda yaptırmıştım. şansına kalmış ama oto anahtar yapan yerlerde kesin var.
makina spyder anormal boru şeklinde bir anahtar seninkinden değil 8)
bahadir
10.September.2012, 21:11
benimde asıl anahtarım kayboldu daha önce de bir konu açmıstım sanayide ( Bursa sanayi ) bizim anahtarları yapabilicek kimse yok tek tek gezdim anahtarcıların normal anahtarları yaparken kullandıkları makinede bizim anahtarları yapamıyor yapıcak tek tek sey var ya benim gibi anahtara gözün gibi bakıp boynuna takarak gezicen yada yeni bir kontak alıp değiştirecen sana kalmış İnşallah son anahtarlarımıza kaybetmeyiz :cheesy: link de yeni kontak anhtarı var 80 lira
http://www.regalraptor.org/magaza/regal-raptor-spider-250-350-kontak?keyword=kontak&category_id=0
kofitürk
10.September.2012, 21:58
Ben motoru aldığım gün kaybetmiştim. Motorcum o tip bir anahtar denedi oldu. Ben de evdeki zincir anahtarını denedim o da açtı. Artık benim kontağın bir garipliğimidir bilmiyorum. Sen de bir dene bence.
eralp_goksu
10.September.2012, 22:52
Ben motoru aldığım gün kaybetmiştim. Motorcum o tip bir anahtar denedi oldu. Ben de evdeki zincir anahtarını denedim o da açtı. Artık benim kontağın bir garipliğimidir bilmiyorum. Sen de bir dene bence.
Senın motoru goturmesınler abı dıkkat et :D
mrtglc
11.September.2012, 18:57
makina spyder anormal boru şeklinde bir anahtar seninkinden değil 8)
aynen Celil abi ben ona dikkat etmemişim. :)
Ekrem Özdemir
12.September.2012, 14:17
Arkadaşlar benimde başıma saçma sapan bir olay geldi. Kontağı açtım gezdim dolaştım eve geldim kontağa anahtarı takıyorum anahtar dönmüyor. Oturdum 5 dakika uğraştım baktım bişey mi takılmış bişeymi bulaşmış yok. Hiçbirşeyi yok ama kontak dönmüyor arkadaş önerileriniz var mı ?
CELİL
12.September.2012, 14:50
Ekrem geçmiş olsun kontak deliğinin içine wd 40 sıkarak sağa sola oynatarak iyice içine işlemesini sağla yağlı bir yapısı olduğundan kitlenen makanizmayı hareket ettirebilir
birde yedek anahtar varsa onla dene kolay gelsin 8)
Ekrem Özdemir
12.September.2012, 15:17
Celil abi şimdi indim dediğini denedim yinede işe yaramadı. sinirden anahtarı içinde kıracaktım. Şimdi sanayiye oto sanayicilerine gidecğim.. bakalım işe yarayacak bişey yapacaklar mı ?
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.