Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese selamlar.
sunay690
11.September.2012, 01:10
Merhabalar adım Sunay, yaşım 27 ve Bursa'da yaşıyorum. Bende sizler gibi motosiklet sevdalısıyım her nekadar bir motosikletim olmasada :( Fakat enkısa zamanda birtane almayı istiyorum. İlk adımı geçen ay attım ve A2 ehliyetimi aldım, şimdi sıra temiz bir motosiklet bulmakta sizlerinde yardımıyla tabiki :) Boyum 190 ortalamanın biraz üzerinde sayılır bu sebepten dolayı 250spyder düşünüyorum. Bilmiyorum siz ne dersiniz.
eralp_goksu
11.September.2012, 01:16
Merhabalar adım Sunay, yaşım 27 ve Bursa'da yaşıyorum. Bende sizler gibi motosiklet sevdalısıyım her nekadar bir motosikletim olmasada :( Fakat enkısa zamanda birtane almayı istiyorum. İlk adımı geçen ay attım ve A2 ehliyetimi aldım, şimdi sıra temiz bir motosiklet bulmakta sizlerinde yardımıyla tabiki :) Boyum 190 ortalamanın biraz üzerinde sayılır bu sebepten dolayı 250spyder düşünüyorum. Bilmiyorum siz ne dersiniz.
Aramıza Hoşgeldiniz. :D Spyder'i onerırım. Rahat olur size Guzel seçim. 8)
ağfndrdm
11.September.2012, 01:24
dostum forma hoşgeldim ,umarım daimi olursun ve bursadan bi çok arkadaşımız var aramızda onlara sana daha fazla yardımcı olacağını düşünüyorum
burak_332
11.September.2012, 04:31
aramıza hoşgeldin bende uzun süre motora hasret kaldım ama herzman geç olsun güç olmasın dedim. spider uzun boylular için uygundur diye düşünüyorum ama üzerine oturup denemende fayfa var derim :)
cihan54
11.September.2012, 09:09
Spyder'ım satılıktır :mrgreen:
Hoşgeldin, daimi ol e mi 8)
turq
11.September.2012, 10:23
Hoşgeldin hemşerim. Boyuna göre seni Spyder paklar
Buluşmalara gelirsen grupta tüm modeller mevcut, inceleme şansın olur.
dranov
11.September.2012, 10:49
Hoşgeldin arkadaşım..
Peki 1.92 boyunda ve acemi biri için 350'lik Daytona uygun mudur acaba?
CELİL
11.September.2012, 11:34
Merhaba Sunay aramıza hoş geldin :D
uzun boyluların en rahat ettiği makina spyder dir sen bir bayiye git spyder ve diger makinaların üzerine oturup dene hangisi sana rahat gelirse ona göre kararını verirsin işallah kısa sürede yeni makinana kavuşursun 8)
CELİL
11.September.2012, 11:37
Hoşgeldin arkadaşım..
Peki 1.92 boyunda ve acemi biri için 350'lik Daytona uygun mudur acaba?
sefir spyder de daha rahat edersin ama daytona yı istiyorsan sende bayiye git makinaya otur dizlerin gidonun kontrolunde sorun yapmıyorsa rahat ediyorsan olabilir 8)
dranov
11.September.2012, 11:51
sefir spyder de daha rahat edersin ama daytona yı istiyorsan sende bayiye git makinaya otur dizlerin gidonun kontrolunde sorun yapmıyorsa rahat ediyorsan olabilir 8)
Ben aslında temiz ikinci el bir Spyder istiyorum ama Ankara'da bulamadım ne yazık ki.Burada DAYTONA nickli Savaş Bey'in Daytona'sı satılık,vakitlerimiz uymadığı için görüşemedik.İnceleyip bakacağım,boy sorun olmazda fiyatta yardımcı olursa kısmetse onu düşünüyorum..
av. Cevdet Yılmaz
11.September.2012, 12:43
Sunay hosgeldin,herkes bu konuda hemfikirki spyder uzun boylulara daha uygun,bnde ayni boylardayim ve daytona altinda biraz siritir.tabi illa daytona dersen oda yakisikli motor.Bildiklerim;Cihan spyder Aga daytona satiyor,iletisime gecebilirsin.Forumda daimi olman dilegiyle
mrtglc
11.September.2012, 18:40
hoş geldin Sunay. forumda kalıcı ve katılımcı olman dileğimle.
CELİL
11.September.2012, 21:16
Ben aslında temiz ikinci el bir Spyder istiyorum ama Ankara'da bulamadım ne yazık ki.Burada DAYTONA nickli Savaş Bey'in Daytona'sı satılık,vakitlerimiz uymadığı için görüşemedik.İnceleyip bakacağım,boy sorun olmazda fiyatta yardımcı olursa kısmetse onu düşünüyorum..
hayırlısı olsun
ozguralic
12.September.2012, 00:40
Sunay hoşgeldin. Turq haklıdır buluşmalara gel zaten herkes kolay ulaşsın diye bildik yerlerde yapıyoruz. Orada binersin motorlara sesini dinlersin. Bizim gibi acemilik çekmezsin.
sunay690
12.September.2012, 01:04
Hoşbulduk arkadaşlar, abiler :) Bende forumda kalıcı olma niyetindeyim zaten birkaç zamandır takip ediyordum ama üye olmamıştım :| Bursadaki arkadaşlar buluşmalarda banada bi yer açarlarsa sevinirim tabiki 8) spyder in üzerine bi oturup sesini duymak ve sizlerle bilgi alışverişinde bulunmak çok isterim. Gerçi alışveriş demek doğru olmaz sadece biligi alışı yaparım gibi geliyo :mrgreen:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.