Orijinalini görmek için tıklayınız : 2. vitesten atma ve Motorland
hopperakin
11.September.2012, 20:44
Arkadaşlar bazılarınız biliyor, 2.vitesten boşa atıyordu benim motor, özellikle yokuş çıkarken. Bu gün Emre Motor'a gittim, küçükçekmece, kartaldan gidip te bulana kadar canım çıktı zaten. Konuştuk kullanıcı hatası olabilir en kötü olarak bin tl masraf çıkar size vs dendi bana. eğer yaptırmazsam da motor açılacağı için 150 tl işçilik alırız dediler. Motor daha 3 aylık, garantisi devam etmekte. Ve en önemlisi aynı sorundan dolayı garantiden daha önce yapılmış durumda, servis kayıtlarında var 1 ay öncesinde hemde. Buna rağmen kullanıcı hatası diye diretme ihtimalleri var mıdır sizce ? ya da nasıl bir tavır almalıyım ?
CELİL
11.September.2012, 21:27
Arkadaşlar bazılarınız biliyor, 2.vitesten boşa atıyordu benim motor, özellikle yokuş çıkarken. Bu gün Emre Motor'a gittim, küçükçekmece, kartaldan gidip te bulana kadar canım çıktı zaten. Konuştuk kullanıcı hatası olabilir en kötü olarak bin tl masraf çıkar size vs dendi bana. eğer yaptırmazsam da motor açılacağı için 150 tl işçilik alırız dediler. Motor daha 3 aylık, garantisi devam etmekte. Ve en önemlisi aynı sorundan dolayı garantiden daha önce yapılmış durumda, servis kayıtlarında var 1 ay öncesinde hemde. Buna rağmen kullanıcı hatası diye diretme ihtimalleri var mıdır sizce ? ya da nasıl bir tavır almalıyım ?
Akın kesinlikle taviz verme gerekirse sert çık garantiden yapmak zorundalar zaten aynı işlem için daha önce makinanın kaydı var demekki doğru tamir edememişler :x
hopperakin
11.September.2012, 21:41
Abi seni aradım bugün bi danışayım diye de trafiktesindir diye zorlamadım :D arayacaklar açtıklarında durumu bildirmek için, o zaman bakıcam duruma göre, en kötü ihtimale karşı gardımı alayım diye düşündüm :) perşembe ararız dediler. umarım cumartesine kadar yetişir :(
CELİL
11.September.2012, 21:53
Abi seni aradım bugün bi danışayım diye de trafiktesindir diye zorlamadım :D arayacaklar açtıklarında durumu bildirmek için, o zaman bakıcam duruma göre, en kötü ihtimale karşı gardımı alayım diye düşündüm :) perşembe ararız dediler. umarım cumartesine kadar yetişir :(
duruma göre beni ara yapabilecemiz bir şey olursa bakarız kolay gelsin 8)
ağfndrdm
11.September.2012, 22:03
ahh senin yerinde ben olacaktım var ya8)
cihan54
11.September.2012, 22:17
Cevdet bi el atsana şuraya :x
hopperakin
11.September.2012, 22:18
ahh senin yerinde ben olacaktım var ya8)
:mrgreen:
Erdem vallahi daha kullanıcı hatası ya da bizden diye birşey demediler :D ama işte ben en başta sorayım dedim, testi kırılmadan gardımı alayım diye, olmadı teknik destek alırım senden de:x
Daytona350
12.September.2012, 21:53
Bend de de aynı sorun var. 1. vitezden 2. viteze alınca her 5 denemede 3 boşa alıyor. Tekrar 2. viteze hatta garanti olsun diye 3. viteze alıyorum.
Aynı sorun kaç kişide olduğuna bakmak lazım. Motor Daytona 350 , 2011 model
CELİL
12.September.2012, 22:07
Bend de de aynı sorun var. 1. vitezden 2. viteze alınca her 5 denemede 3 boşa alıyor. Tekrar 2. viteze hatta garanti olsun diye 3. viteze alıyorum.
merhaba Nurgün aramıza hoş geldin 8)
2011 model ve sonrası daytona ve spyder in motor blokları değişti ve blansör kondu bu işlem yapılırken şanzuman dişli setinin milide değiştirildi bu milin ayar pulları var üretim aşamasında bazı makinalarda bu pulun ince konduğu ve milin yatagında boşluk yaptıgı bu sebeple vitesten attığı söyleniyor bu durumda olan makinaları garantiden ücretsiz söküp pulu değiştirerek düzeltiyorlar 8)
hopperakin
13.September.2012, 21:10
Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklama yapma ihtiyacı duydum :) Motorland'ı aradım bu gün, çok yoğunlarmış o yüzden motor sıradaymış haftaya belli olcakmış. Şu an çok üşendiğim için üstüne düşmüyorum P.tesi salı tekrar arayacağım, yok olmadı gideceğim son durum için , bakalım o güne kadar şanzımanı açmış olacaklarmı. Sonucu burada paylaşırım
eralp_goksu
14.September.2012, 01:25
Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklama yapma ihtiyacı duydum :) Motorland'ı aradım bu gün, çok yoğunlarmış o yüzden motor sıradaymış haftaya belli olcakmış. Şu an çok üşendiğim için üstüne düşmüyorum P.tesi salı tekrar arayacağım, yok olmadı gideceğim son durum için , bakalım o güne kadar şanzımanı açmış olacaklarmı. Sonucu burada paylaşırım
Artıstlık yaparlarsa dalarız. :p
Rona
14.September.2012, 09:03
Ahanda.....
Aynı sorun bende de var ağzımda tüy bitti söylemekten bir yoğunluktur gidiyor ne yoğunlukmuş anasını satayım.
Geçen hafta sonu bakım için şöyle bir uğrayayım dedim "motoru bırakman lazım,çok yoğunuz"dediler içerde de çalışan sadece 1 tane kalfa tarzı biri vardı.Birde en az 120 tl fiyat çekti."İlk iki bakımı 60-80 tl arası arası fiyat verdim(30-35 tl ye yağ değiştiren yerler varken bu fiyat bile çok fazla) altı üstü bir yağ değişecek siz ne yapıyorsunuz" dedim.Adam tınlamıyor işine gelirse edaları.
Ayrıca bir bakım için de motoru bırakırsak vay halimize.
Zaten garanti süresinin dolmasına az kaldı .Bu son bakımım olacak bir daha regal servisi mi tövbeler olsun.Helalinden hakkı ile iş yapan ve fiyat veren bir çok yer var. Regal servislerine sadece parça almak için gitmek lazım. :evil:
Bende dahil aynı sorundan 3 kişi muzdarip birlikte hareket edersek daha etkili oluruz diye düşünüyorum.Gelecek hafta sonu buluşup gidersek servisin dikkatini çekebiliriz.
İyi sürüşler.8)
hopperakin
14.September.2012, 09:59
Ahanda.....
Aynı sorun bende de var ağzımda tüy bitti söylemekten bir yoğunluktur gidiyor ne yoğunlukmuş anasını satayım.
Geçen hafta sonu bakım için şöyle bir uğrayayım dedim "motoru bırakman lazım,çok yoğunuz"dediler içerde de çalışan sadece 1 tane kalfa tarzı biri vardı.Birde en az 120 tl fiyat çekti."İlk iki bakımı 60-80 tl arası arası fiyat verdim(30-35 tl ye yağ değiştiren yerler varken bu fiyat bile çok fazla) altı üstü bir yağ değişecek siz ne yapıyorsunuz" dedim.Adam tınlamıyor işine gelirse edaları.
Ayrıca bir bakım için de motoru bırakırsak vay halimize.
Zaten garanti süresinin dolmasına az kaldı .Bu son bakımım olacak bir daha regal servisi mi tövbeler olsun.Helalinden hakkı ile iş yapan ve fiyat veren bir çok yer var. Regal servislerine sadece parça almak için gitmek lazım. :evil:
Bende dahil aynı sorundan 3 kişi muzdarip birlikte hareket edersek daha etkili oluruz diye düşünüyorum.Gelecek hafta sonu buluşup gidersek servisin dikkatini çekebiliriz.
İyi sürüşler.8)
Haftaya da motor serviste yatacağı için, şusu var busu var diye ilk haber verdiklerinde burdan paylaşırım, aynı sorunu yaşayan kişilerin ortak hareket etmesi fayda sağlayabilir vallahi, normal servisleri bilmiyorum ama aman aman kimse bunların eline düşmesin, koca servis içeride 2 kişi var, işte biri izindeymiş diğer birinin cenazesi varmış çok yoğunlarmış falan filan :)
ozguralic
14.September.2012, 11:51
Yazın şikayetvar.com'a ve diğer sitelere müşterileri düşüşe geçsin o zaman göreyim onları ben. Tok satıcıyla iş yapılmaz zaten.
MaRCoS
14.September.2012, 14:55
afedersiniz ağır konuşmak istemiyorum, sırf orası yüzünden motorumu garantiden çıkartmıştım, herşeyiyle ben ilgileniyordum, motorland'a güvenipde bir iş yapmayın, ... zamanın birinde sözlerine güvenerek ön çamurluğu darbeli daytona almıştım, her ay 4-5 kez telefon ediyordum ve 1 yıl sonra parçayı değiştirdiler, ve değiştirirlerken bir suratları vardı, tavırları sanki zorla iş yapıyolarmış gibi... neyseki gözünün yaşına bakmadım uygun fiyata sattım kurtuldum.
Rona
15.September.2012, 02:11
Şunu da belirtmek lazım ben Petrol Ofisinden emekli oldum.Piyasaya giren yağ fiyatlarını bilseniz dudaklarınız uçuklar.
Örnek: 4 lt X 4 lük 10W/40 yağ kolinsinin bayii karı dahil fiyatının 112 tl olduğunu.......
hopperakin
23.September.2012, 01:19
Eveeet motorumu aldım :) Çıktım yola, sonra Bakırköy sahile geldiğimde bi trafik bi trafik aman allahım. Neyse 1. vites 2. vites sırayla gidicem haliyle, bi baktım sıra karıştı , yine 1, 2 hoop boş. yine atıyor yine atıyor. bi cacık değişmemiş.
Neyse 4 aylık makina da aynı sorun 3. kez olduğunda bazı garanti haklarım doğuyor sanırım bunu bir araştıracağım.
6.bin bakımı için : 50 TL Motor yağı. Bizim arabayı 40 a değiştiriyoruz.
20 TL Bujiler
20 TL Filtre
50 TL BAKIM ÜCRETİ (BOZUM ÜCRETİ) (Zincir + Debriyaj ayarı Debriyaj kolu en dipten itibaren kavrıyordu yola çıktığımda, önceki gece sabahladığım ve üstüne de kursa gittiğim için sallana sallana gittim zaten pek inceleyemedim zincir de yolda baktığımda baya salıktı.
Meph
23.September.2012, 02:08
Ayni sorun bende de oluyor 2 den boşa düşme, ama bende ki pedalla alakalı çukara falan girersem pedal sallanıp vitesi düşürüyor :mrgreen:
hopperakin
23.September.2012, 09:48
Ayni sorun bende de oluyor 2 den boşa düşme, ama bende ki pedalla alakalı çukara falan girersem pedal sallanıp vitesi düşürüyor :mrgreen:
Benimki de özellikle yokuşlarda abartıyor, trafik içinde de aynı tabi , çukura falan gerek yok. sen de bir baktır derim başına iş açmasın sonra
CELİL
23.September.2012, 12:12
Eveeet motorumu aldım :) Çıktım yola, sonra Bakırköy sahile geldiğimde bi trafik bi trafik aman allahım. Neyse 1. vites 2. vites sırayla gidicem haliyle, bi baktım sıra karıştı , yine 1, 2 hoop boş. yine atıyor yine atıyor. bi cacık değişmemiş.
Neyse 4 aylık makina da aynı sorun 3. kez olduğunda bazı garanti haklarım doğuyor sanırım bunu bir araştıracağım.
6.bin bakımı için : 50 TL Motor yağı. Bizim arabayı 40 a değiştiriyoruz.
20 TL Bujiler
20 TL Filtre
50 TL BAKIM ÜCRETİ (BOZUM ÜCRETİ) (Zincir + Debriyaj ayarı Debriyaj kolu en dipten itibaren kavrıyordu yola çıktığımda, önceki gece sabahladığım ve üstüne de kursa gittiğim için sallana sallana gittim zaten pek inceleyemedim zincir de yolda baktığımda baya salıktı.
akın dönüp makinayı tekrar servise bıraksaydın demekki senin problemi başka bir yerden
Rona
23.September.2012, 13:37
Dün benim motorda indi.Bakalım sonuç ne olacak?
hopperakin
23.September.2012, 19:05
akın dönüp makinayı tekrar servise bıraksaydın demekki senin problemi başka bir yerden
Abi aradım söyledim, fakat dönecek dermanım yoktu saat geç olmuştu ve harap bitaptım gözüm kesmedi oralardan bir daha motorsuz dönmeyi, metrobüs tam bir çile. Söyledim ama yine getircem diye adam tamam dedi. 3 olcak bakalım garanti prosedürü işleyecek mi.
Usta senin motoru da söylediler bugün geldiler bıraktılar diye, gördüm sanırım
CELİL
23.September.2012, 20:08
Abi aradım söyledim, fakat dönecek dermanım yoktu saat geç olmuştu ve harap bitaptım gözüm kesmedi oralardan bir daha motorsuz dönmeyi, metrobüs tam bir çile. Söyledim ama yine getircem diye adam tamam dedi. 3 olcak bakalım garanti prosedürü işleyecek mi.
Usta senin motoru da söylediler bugün geldiler bıraktılar diye, gördüm sanırım
Garanti işliyecek tabi yapılan işlem sonuca ulaşmadı 8)
hopperakin
24.September.2012, 01:06
Bu durumda aynı sorun yüzünden servise / tamire 3 kere gelen ürün ya değiştirilir ya da bi üst modelden indirim sağlanır vs diye bir durum vardı onun üzerine oynasam daha iyi :D
DosT
24.September.2012, 22:02
Bilmeyenler için işin tüketici tarafı şöyledir : 4077/2011 sayılı kanunu göre arıza farklılığı kaldırıldı. Yeni kanuna göre ürün arıza gözetmeksizin 1 yıl içinde 4,2 yıl içinde 6 defa teknik servisde müdahale görmüş ise değişime yada bedel iadesine hak kazanırsınız.Yada ürün maldan yararlanmayı mümkün kılmıyorsa bu durumdada Tüketici Haklarına başvurabilirsiniz. Yalnız dikkat edilmesi geren bir konu varki Tüketici Hakem heyetleri tam değeri bilmiyorum ama yaklaşık olarak 1100 TL altı kararlarında bağlayıcılık gösteriyor.Bu değerin üstündeki kararlar sadece emsal olur.Bu Emsali de tüketici Mahkemesinde kullanabilirsiniz.Ama bu demek değildirki Tüketici Mahkemesi lehinize karar verecek. Yineden tavsiyem işin aslını bakanlığın sitesinden bakın 4077 sayılı Tüketici Kanunu.
Cgman
25.September.2012, 11:27
Aynı durum bende de var kafasına göre vites atıyor ve bu yüzden benim analizim sonucunda 3. dişli sıyırdı daha öncede boşa atma sorunu vardı e5 de kazanın eşiğinden döndüm bu yüzden bizim canımız satılık değil parayıda kolay kazanmıyoruz benimn motoruda götürdüm ama tavırları beni sinir etti bakıcaz belki kullanıcı hatası tabi bizde regal almasını istiyoruz v.s. bunu istiyorsan sattığın ürünün arkasında olucaksın sonuna kadar ondan sonra dediğin olur ancak ben bu saatden sonra gerek emre motoru gerekse regali herkese kötlüyceğim ve de alamamaları için elimden geleni yapıcağım. ben sikayetvar.com a şikayet ettim sizde edin sonuna kadar da mücadele ediceğim hayatımda kimseye boyun eğmedim eğmemde hakkımı yedirmemde rockn roll chopper ruhu böyledir zaten :)
CELİL
25.September.2012, 11:50
Aynı durum bende de var kafasına göre vites atıyor ve bu yüzden benim analizim sonucunda 3. dişli sıyırdı daha öncede boşa atma sorunu vardı e5 de kazanın eşiğinden döndüm bu yüzden bizim canımız satılık değil parayıda kolay kazanmıyoruz benimn motoruda götürdüm ama tavırları beni sinir etti bakıcaz belki kullanıcı hatası tabi bizde regal almasını istiyoruz v.s. bunu istiyorsan sattığın ürünün arkasında olucaksın sonuna kadar ondan sonra dediğin olur ancak ben bu saatden sonra gerek emre motoru gerekse regali herkese kötlüyceğim ve de alamamaları için elimden geleni yapıcağım. ben sikayetvar.com a şikayet ettim sizde edin sonuna kadar da mücadele ediceğim hayatımda kimseye boyun eğmedim eğmemde hakkımı yedirmemde rockn roll chopper ruhu böyledir zaten :)
emir biliyorsun görüşme esnasında bende destek için yanındaydım kimse sana yapmıcaz demedi bırak makinaya bakalım dedi önce makinayı bırak yapsınlar sonra memnun olmadığın taraflarını söylersin herkeste bilğilerinden faydalanır ama daha makinaya baktırmadan peşin eleştiriler yanlış 8)
Rona
25.September.2012, 11:59
Emir beraber gittik biliyorsun olaya doğrudan malı kötüleyerek ve para ödemeyeceğini belirterek girdiğin için tavır yedin.Bu durumda servis tavır koyma konusunda haklı.Servis her şanzımanı arıza yapan motosikleti araştırmadan etmeden garantiye sokmaz maalesef .Sonuçta adamlar hertürlü insan profiliyle uğraşıyorlar herkez doğru söyleyecek dürüst olacak diye bir kural yok.Eğer hata sende değilse deforme olan parçaların durumundan zaten bunu anlıyorlar.
Bana da sana verilen cevabın aynısını söylediler.Bende motorumu düzgün kullanıyorum.Hatanın bende olmadığını söylememe rağmen ,açıp bakalım sıkıntı parçadaysa garantiye sokarız dediler.Sorunun kullanımdan kaynaklanmadığı konusunda Kendime güvendiğim için motosikletimi servise bıraktım.
Aynı şey bir Japon veya Amerikan markasının motosikletinde de yaşanabilir zanetmiyorum ki sorgusuz sualsiz araştırmadan incelemeden garanti kapsamına alınsın.Biraz sağduyulu olmak lazım serinkanlı olmak lazım bu konularda.
Cgman
25.September.2012, 12:09
Emir beraber gittik biliyorsun olaya doğrudan malı kötüleyerek ve para ödemeyeceğini belirterek girdiğin için tavır yedin.Bu durumda servis tavır koyma konusunda haklı.Servis her şanzımanı arıza yapan motosikleti araştırmadan etmeden garantiye sokmaz maalesef .Sonuçta adamlar hertürlü insan profiliyle uğraşıyorlar herkez doğru söyleyecek dürüst olacak diye bir kural yok.Eğer hata sende değilse deforme olan parçaların durumundan zaten bunu anlıyorlar.
Bana da sana verilen cevabın aynısını söylediler.Bende motorumu düzgün kullanıyorum.Hatanın bende olmadığını söylememe rağmen ,açıp bakalım sıkıntı parçadaysa garantiye sokarız dediler.Sorunun kullanımdan kaynaklanmadığı konusunda Kendime güvendiğim için motosikletimi servise bıraktım.
Aynı şey bir Japon veya Amerikan markasının motosikletinde de yaşanabilir zanetmiyorum ki sorgusuz sualsiz araştırmadan incelemeden garanti kapsamına alınsın.Biraz sağduyulu olmak lazım serinkanlı olmak lazım bu konularda.
Orası öyle ama dikkat edersen ben üzerine gidince geri vites taktı ve emre motor hakkında söylenenler yazılanlar ortada ben bırakamıyorum çünkü sürekli işe gidip geliyorum bu haftasonuda hava son olarak güzel pazartesi yağmur var önümüzdeki pazar günü bırakacğım bakalım ne olucak.Bu arada o gün söylmeyi unuttum makineye bağlama konusu hakkında bu aletler karbiratörlü büyükte enjeksiyonlu aletler bilgisayarlı olduğu için bilgisayara bağlanarak ayar yapılır bizim makinler ise manuel hortumla bağlanır elle bakılır aklında olsun.
Rona
25.September.2012, 12:28
Orası öyle ama dikkat edersen ben üzerine gidince geri vites taktı ve emre motor hakkında söylenenler yazılanlar ortada ben bırakamıyorum çünkü sürekli işe gidip geliyorum bu haftasonuda hava son olarak güzel pazartesi yağmur var önümüzdeki pazar günü bırakacğım bakalım ne olucak.Bu arada o gün söylmeyi unuttum makineye bağlama konusu hakkında bu aletler karbiratörlü büyükte enjeksiyonlu aletler bilgisayarlı olduğu için bilgisayara bağlanarak ayar yapılır bizim makinler ise manuel hortumla bağlanır elle bakılır aklında olsun.
Servisin hava ayar makineside hortumlu zaten değeri gösteren ekran dijital sadece manuel aletlerden daha hassas ölçüm yapabiliyor.Enjeksiyon hava ayar makinesi farklı birşey zaten
Cgman
25.September.2012, 12:50
Servisin hava ayar makineside hortumlu zaten değeri gösteren ekran dijital sadece manuel aletlerden daha hassas ölçüm yapabiliyor.Enjeksiyon hava ayar makinesi farklı birşey zaten
Anladım walla dediğim gibi havalar bozmadan bir gün önce götürecğim ben yani haftaya,sen bana haber ver çıkınca motorun durumu hakkında telim var zaten böylelikle bende nası lbir yol izlerim görmüş olurum.
hopperakin
25.September.2012, 21:31
Emre Motor evet önce çamura yatma taraftarı. Bu hiç etik değil. Ama yine de biraz üsteleyince de kuralların ya da görevlerinin ne olduğunu biliyorlar. Bana da ilk öyle demişlerdi, biraz üsteledim hatta direkt olarak bilgi olsun diye konuyu da açmıştım. Ctesi aldığımda garantiden yapıldığını öğrendim. onun için ücret istemediler. Fakat yapılmamış o ayrı mevzu :))) neyse aradım söyledim hemen o gün, yine 2.vitesten attığını , dün aradılar beni en kısa sürede getir dediler. Sonra Ahmet usta sanırım sen geçiremiyorsundur vitesi dedi. Haliyle sinirlerim bozuldu biraz had hud sesimi yükselttim saçma bir sözdü çünkü. Götürücem birkaç güne
Cgman
27.September.2012, 15:38
benim anladığım o şansımandan cacık olmaz herkes şikayetci gene olmıycak ve sürekli atıcak veya pulları değiştirmek gerek bende en yakın zamanda götüreceğim
eralp_goksu
27.September.2012, 16:50
hakkımızı aramak lazım :x
CELİL
27.September.2012, 16:55
ağanın şanzumanı yapıldı çok güzelde oldu 8)
hopperakin
27.September.2012, 19:52
Bir saat dolaşan usta hiç atmadı dedi, uzatmadım ben de deniyeyim olursa buyur işte atıyor diyeyim düşüncesindeydim. o arada pedala biraz ayar yaptı sonra eve çıktım yola bi turladım baktım tık yok, sonra direkt eve geldim sorun olmadı hiç. Pedaldan çözüldü sanırım bu sefer.
eralp_goksu
27.September.2012, 19:58
Bir saat dolaşan usta hiç atmadı dedi, uzatmadım ben de deniyeyim olursa buyur işte atıyor diyeyim düşüncesindeydim. o arada pedala biraz ayar yaptı sonra eve çıktım yola bi turladım baktım tık yok, sonra direkt eve geldim sorun olmadı hiç. Pedaldan çözüldü sanırım bu sefer.
Benım de bı ara cok sık atıyodu. Alı usta pedal ayarı yaptı sımdı coook nadır. 1 2 Ayda bır yanı.. 8)
Sorunun cozuldugune cok sevındım Akın. 8)
hopperakin
27.September.2012, 20:06
Eyvallah şimdilik sıkıntı yok Sefaköyden beykoza geçtim, oradan birkaç saat sonra kartala geldim, sorun olmadı :)
CELİL
27.September.2012, 20:50
Eyvallah şimdilik sıkıntı yok Sefaköyden beykoza geçtim, oradan birkaç saat sonra kartala geldim, sorun olmadı :)
şaçma görünüyor ama bazen sorun hiç ummadığın ufak bir ayarla hallediliyor işallah bir daha yapmaz 8)
Rona
30.September.2012, 00:17
Motosikletimi Cuma akşamı aldım yoğun trafikten dolayı tam olarak test etme fırsatım olmadı o akşam fakat bu gün tam anlamıyla tes edebildim. 2. viteste düz yolda ve yokuşta dip gaz açtım boşa atma problemi olmadı,banamısın demedi .Sonuç olarak memnunum .
Konuyla ilgilenen yardimci olan herkese teşekkür ederim.
Cgman
01.October.2012, 14:32
Motosikletimi Cuma akşamı aldım yoğun trafikten dolayı tam olarak test etme fırsatım olmadı o akşam fakat bu gün tam anlamıyla tes edebildim. 2. viteste düz yolda ve yokuşta dip gaz açtım boşa atma problemi olmadı,banamısın demedi .Sonuç olarak memnunum .
Konuyla ilgilenen yardimci olan herkese teşekkür ederim.
Garantiden yapıldı di mi Atilla ?
En yakın zamanda bende götüreceğim inşallah :)
Rona
01.October.2012, 22:36
Garantiden yapıldı di mi Atilla ?
En yakın zamanda bende götüreceğim inşallah :)
Evet garanti kapsamında sorun giderildi.
DosT
03.October.2012, 15:53
Herkezin sorunun giderildiğine sevindim.Benim de problem çözüldü.Ustam dişli tarafında bir yaydan bahsetti. Bu yay işlevselliğini yitirmiş.Yenisi ile değişitirdi.Şimdi Çok şükür saat gibi boşa düşme takılma gibi sorunlar yok oldu.Ama yayın zamanla tekrar değişmesi gerekebilirmiş.Özel bir yay yaptıracağım.
Keyifli şürüşler.
CELİL
03.October.2012, 15:59
Herkezin sorunun giderildiğine sevindim.Benim de problem çözüldü.Ustam dişli tarafında bir yaydan bahsetti. Bu yay işlevselliğini yitirmiş.Yenisi ile değişitirdi.Şimdi Çok şükür saat gibi boşa düşme takılma gibi sorunlar yok oldu.Ama yayın zamanla tekrar değişmesi gerekebilirmiş.Özel bir yay yaptıracağım.
Keyifli şürüşler.
önder sanada geçmiş olsun kolay halletmene sevindim
şu yay olayını merak ettim tam yeri hakkında daha detaylı bilğin varmı 8)
DosT
03.October.2012, 16:29
önder sanada geçmiş olsun kolay halletmene sevindim
şu yay olayını merak ettim tam yeri hakkında daha detaylı bilğin varmı 8)
Celil abi teşekkür ederim. Açıkcası tam bilgim yok. Kaya abiden öğrenmeye çalışırım.
CELİL
03.October.2012, 17:07
Celil abi teşekkür ederim. Açıkcası tam bilgim yok. Kaya abiden öğrenmeye çalışırım.
bizim garaj dan kaya abimi
ne kadar tuttu 8)
DosT
13.November.2012, 11:01
Keyifli şürüşler.
Maalesef yay durumu tekrarladı arkadaşlar.Şuan vitesi 1 e taktığımda vites pedalı orada kalıyor :) yada 1 e atıyororum boşa geçiyor. Çok sağlam bir yay bulmalıyım ve değiştirmeliyim oldukçada zahmetli bir iş. Sizce bu yayın malzemesi ne olmalı? Demir-Döküm işiyle uğraşan arkadaş varmı aramızda.Ya da sağlamını bulabileceğim bir yer bilen?
Resimdeki gibi Milin ortasından geçen yay ve ona bağlı vites pedalına giden zamazingo. Vites konusunda sıkıntı yaşan arkadaşlar yardımı olabilir.
http://www.camgoz.com.tr/content_files/prd_images/KANUNI/CUP/CUP_page13_image1.jpg
CELİL
13.November.2012, 11:31
önder yay kendini çok çabuk bırakmış orjinal daytona yayını bulup taksan bence dayanır çünki bizim daytonlarda öyle yay sıkıntısı olmadı bu demektirki yayları iyi motorland servis ustası ahmet şanzumanda iyi kaç tane şanzuman toparladı sorun çıkmadı belki ellerinde yay olabilir istersen bir sor kolay gelsin8)
DosT
17.November.2012, 16:49
önder yay kendini çok çabuk bırakmış orjinal daytona yayını bulup taksan bence dayanır çünki bizim daytonlarda öyle yay sıkıntısı olmadı bu demektirki yayları iyi motorland servis ustası ahmet şanzumanda iyi kaç tane şanzuman toparladı sorun çıkmadı belki ellerinde yay olabilir istersen bir sor kolay gelsin8)
ahmet usta ile konuştum.Getirebilirsen bakalım dedi ama tüm yolu 1.vitesde gidemem tabi :) Yay siparişi verececeğim P.tesi
DosT
26.November.2012, 11:26
Şikayetvar'a yazmıştım bir ara Asyadan aradılar ve biraz uğraştıktan sonra bana garanti belgesi yollamayı kabul ettiler. Garanti belgsi geldi ve Bostancı servisine motoru c.tesi baktım. Oradaki usta bana bu asya mı diye sordu :) Sanırım adamlara Ghost 350 ilk defa geliyor. Tabi sorunca bende tedirgin oldum. Neyse servis formu istedim bir bakalım sonra falan yaptılar. Usta motorun direk fabrikaya gitmesi gerekebilir dedi. Motosikletlerin yasal onarım süreci 20 işgünü. Bu sürede yapamazlar ise yeni motor isteyeceğim. Eğer vermezlerse Tüketici Mahkemesine.
dreamrocker
26.November.2012, 14:42
Şikayetvar'a yazmıştım bir ara Asyadan aradılar ve biraz uğraştıktan sonra bana garanti belgesi yollamayı kabul ettiler. Garanti belgsi geldi ve Bostancı servisine motoru c.tesi baktım. Oradaki usta bana bu asya mı diye sordu :) Sanırım adamlara Ghost 350 ilk defa geliyor. Tabi sorunca bende tedirgin oldum. Neyse servis formu istedim bir bakalım sonra falan yaptılar. Usta motorun direk fabrikaya gitmesi gerekebilir dedi. Motosikletlerin yasal onarım süreci 20 işgünü. Bu sürede yapamazlar ise yeni motor isteyeceğim. Eğer vermezlerse Tüketici Mahkemesine.
30 iş günü diye biliyorum. Bu da 1,5 aya falan tekamül ediyor. Onu bir incele. Ayrıca dikakt et. onlar da uyanık, son iş günü hala yapmadılarsa sorunu çözdük deyip servis çıkışını yapacaklardır. bu sefer servise tekrar donsen bile yeniden giriş yapacaklar. 30 iş günü davası geçecek. Bu sefer aynı hatadan 3 kez servise gidince itiraz edebilirsin. Tabi burası Türkiye :?
DosT
26.November.2012, 15:14
30 iş günü diye biliyorum. Bu da 1,5 aya falan tekamül ediyor. Onu bir incele. Ayrıca dikakt et. onlar da uyanık, son iş günü hala yapmadılarsa sorunu çözdük deyip servis çıkışını yapacaklardır. bu sefer servise tekrar donsen bile yeniden giriş yapacaklar. 30 iş günü davası geçecek. Bu sefer aynı hatadan 3 kez servise gidince itiraz edebilirsin. Tabi burası Türkiye :?
30 iş günü otomobiller için garanti belgesi yönetmeliğinden bakmıştım. Motosikletler için 20 iş günü buda 23 gün yapıyor.Bu tür durumlarda yasal süre dolduktan sonra motoru teslim alırsanız haklarınız yok olur. Yasal süreden sonra sizi arasalar bile gidip almayacaksınız ki mahkemede bu tarihte aradık deseler bile yasal süre dolduğu için pek bir şey ifade etmiyor.Haklı çıkarsınız.
Lakin bunlara gerek kalmadı. Az önce arayıp motor hazır dediler birde bakım yaptık 135 TL ödeyeceksiniz diyorlar. Motorun yağını değiştirmişler falan filan bende teslim etmeden önce motorun yağını ben 300km önce değiştirdim değiştirmeyin demiştim. Vitese baktığımız için yağı zaten değiştirmemiz gerekiyordu dediler. Bende vites problemi garanti içinde bir durum yağı bu nedenle boşaltmak zorunda kalıyorsanız sizin sorununuz diye çıkıştım. Tabi kabul etmediler vs. Bende birazdan genel müdürlüğü arayacağım. Bakalım ne diyecekler. Bu garanti ne işe yaradı anlamadım. Zaten benim ustam 125Tl sorunu çözeriz demişti buna yağ dahil. adamlar 135 TL çıkarmışlar.Tam yapmışlarmı oda ayrı bir soru. Yetkili servis motoru tanımıyor.Müdürlükte kolaylık sağlamazsa akşama servisle hararetli bir konuşma olacak gibi. Genel müdürlükle irtibat kurayım gelişmeleri buradan yazacağım.
eralp_goksu
26.November.2012, 15:19
30 iş günü otomobiller için garanti belgesi yönetmeliğinden bakmıştım. Motosikletler için 20 iş günü buda 23 gün yapıyor.Bu tür durumlarda yasal süre dolduktan sonra motoru teslim alırsanız haklarınız yok olur. Yasal süreden sonra sizi arasalar bile gidip almayacaksınız ki mahkemede bu tarihte aradık deseler bile yasal süre dolduğu için pek bir şey ifade etmiyor.Haklı çıkarsınız.
Lakin bunlara gerek kalmadı. Az önce arayıp motor hazır dediler birde bakım yaptık 135 TL ödeyeceksiniz diyorlar. Motorun yağını değiştirmişler falan filan bende teslim etmeden önce motorun yağını ben 300km önce değiştirdim değiştirmeyin demiştim. Vitese baktığımız için yağı zaten değiştirmemiz gerekiyordu dediler. Bende vites problemi garanti içinde bir durum yağı bu nedenle boşaltmak zorunda kalıyorsanız sizin sorununuz diye çıkıştım. Tabi kabul etmediler vs. Bende birazdan genel müdürlüğü arayacağım. Bakalım ne diyecekler. Bu garanti ne işe yaradı anlamadım. Zaten benim ustam 125Tl sorunu çözeriz demişti buna yağ dahil. adamlar 135 TL çıkarmışlar.Tam yapmışlarmı oda ayrı bir soru. Yetkili servis motoru tanımıyor.Müdürlükte kolaylık sağlamazsa akşama servisle hararetli bir konuşma olacak gibi. Genel müdürlükle irtibat kurayım gelişmeleri buradan yazacağım.
Sesını yukseltınce, bır de konusmanın ıcıne bu ısı cozmezsenız mahkemeye kadar gıderımı ekleyınce kesıyolar seslerını. 3 kere aynı sey basıma geldı. Hepsınde garantılık seylerı garantı kapsamına gırmez dedıler. Bız de bahsettıgım konusmayı yaptık. Hepsınde de garantıden yapıldı. (Motorland Ahmet beyle yapıldı bu konusmalar.)
Kolay gelsın.. :|
CELİL
26.November.2012, 16:08
önder yağ yeni olunca onu temiz kaba boşaltıp yeniden makinaya koymak zorunda hadi onu yapmadı 2 lt yağ en fazla 50 tl üzerindeki fiyat farkı nerden geliyor onlara bakım yap diye kim söylemişte bakım ücreti çıkartıyorlar bunlar tamamiyle tüm masrafı müşteriye kitleme taktikleri çok sinir bozucu şeyler :x
DosT
26.November.2012, 16:35
önder yağ yeni olunca onu temiz kaba boşaltıp yeniden makinaya koymak zorunda hadi onu yapmadı 2 lt yağ en fazla 50 tl üzerindeki fiyat farkı nerden geliyor onlara bakım yap diye kim söylemişte bakım ücreti çıkartıyorlar bunlar tamamiyle tüm masrafı müşteriye kitleme taktikleri çok sinir bozucu şeyler :x
Aynen Celil abi gelen geçene keriz muamelesi yapıyorlar.Şimdi Müdürlük ile görüştüm akşama kadar dönüş yapacaklar. Yalnız olumsuz dönseler bile benden alacakları en fazla 50 TL falan olur. Hayatta 135 TL ödeme yapmam. Yani pire için yorgan yakan biriyim. Üşenmem uğraşırım. Birde çözdüklerinden emin değilim. Umarım haksız çıkarım ama 1 aya kalmaz vites sorunu tekrarlayacak.
mrtglc
26.November.2012, 21:58
Verme kardeşim 5 kuruş bile verme. eğer makine garanti kapsamındaysa işçilik falan talep edemezler. bence sadece 2 litre yağ parası ver oda 40 Tl falandır kaliteli bişeyse. Fişinide almayı unutma :D
DosT
27.November.2012, 11:01
75 TL ödeme yaptım. Adamlar şanzımanı açmışlar onu açtıkları için 50 TL istiyorlar 30 TL de işçilik mi ne. Bu bunlara ilk ve son para verişimdi daha beş kuruş vermem. Şimdilik çözmüşler bakalım zaman gösterecek herşeyi..
CELİL
27.November.2012, 11:51
75 TL ödeme yaptım. Adamlar şanzımanı açmışlar onu açtıkları için 50 TL istiyorlar 30 TL de işçilik mi ne. Bu bunlara ilk ve son para verişimdi daha beş kuruş vermem. Şimdilik çözmüşler bakalım zaman gösterecek herşeyi..
Önder rakam katlanılır bir seviyeye inmiş işallah sorun halledilmiştir bir daha sorun çıkarmaz geçmiş olsun 8)
serhatsezer
23.March.2013, 16:16
Merhaba,
1 ay önde 250CC Spyder almıştım ve maalesef 2. vitesten atma problemi benim motorumda da çıktı. Motorland Ahmert Bey 'e motorumu geçen hafta cumartesi günü teslim ettim. Hem vites atma problemi tamiri hem de 300 km bakımı için. Çarşamba sabahi gidip motorumu aldım, sefaköy rampasında 2.viyeste yüklendim ve hiçbir problem olmadı. Vitesten atma konusunu tamamen halletmişler. Sadece 300 bakımını için 50 tl ödedim.
Tek takıldığım nokta, motoru bakım için teslim ettiğime dair bir evrak, form vs vermediler. Özellikle sordum ancak böyle bir uygulamaları yokmuş, ben pek anlam veremedim.
CELİL
23.March.2013, 16:21
Merhaba,
1 ay önde 250CC Spyder almıştım ve maalesef 2. vitesten atma problemi benim motorumda da çıktı. Motorland Ahmert Bey 'e motorumu geçen hafta cumartesi günü teslim ettim. Hem vites atma problemi tamiri hem de 300 km bakımı için. Çarşamba sabahi gidip motorumu aldım, sefaköy rampasında 2.viyeste yüklendim ve hiçbir problem olmadı. Vitesten atma konusunu tamamen halletmişler. Sadece 300 bakımını için 50 tl ödedim.
Tek takıldığım nokta, motoru bakım için teslim ettiğime dair bir evrak, form vs vermediler. Özellikle sordum ancak böyle bir uygulamaları yokmuş, ben pek anlam veremedim.
Serhat geçmiş olsun sorunun çözüldüğüne sevindim normalde servis makinaya giriş kaydı açıyor form dolduruyor bu durumda biraz cinlik yapmışlar kronik arıza olduğundan kayıtlara girsin istememiş olabilirler 8)
serhatsezer
23.March.2013, 17:59
Eyvallah Celil abi. Servis formu acildi ve yapilan tamir yaziyor formda. Orada bi sıkıntı yok. Motoru servis icin biraktiktan sonra herhangi bir evrak yok. yani allah korusun ters birsey olsa (hirsizlik vs) motoru oraya biraktigimi ispatlayacak bir belge yoktu elimde. Ahmet Bey den istedim ama oyle bir uygulamalari olmadigini soyledi. Olmali bence.
REALİST
02.April.2013, 16:19
Aynı sorun bendede nüksediyor gaza yüklenince boşa atıyor bu gün Ali ustaya göstericem sıkıntılı bir durum
CELİL
02.April.2013, 20:41
Aynı sorun bendede nüksediyor gaza yüklenince boşa atıyor bu gün Ali ustaya göstericem sıkıntılı bir durum
Barış şanzumanı ali ustaya değil motorlanda söktür 8)
REALİST
03.April.2013, 15:15
Evet Celil abi dediğin gibi olucak Cuma günü götütücem zaten bu şekilde trafiğe çıkılmıyor Ali ustanın orada Eralp ile karşılaştık tanıştık keyifli sohpet oldu nazar
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/547413_10151520594592567_727107887_n.jpghttp://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/555576_10151520592517567_1316730611_n.jpg
cihan54
03.April.2013, 15:18
Benim ufak pis fazer'cı oralardaymış ha :mrgreen: ne durumdaymış motoru kardeşimin?
REALİST
03.April.2013, 15:37
Valla uzun süredir motoru orada galiba ama çalışır durumda orada bir tur attı birde parça aldı Ali ustadan ama konuyu çok anlıyamadım Ali usta biraz hızlı konuşuyor:mrgreen: zamanla alışacağız galiba.
cihan54
03.April.2013, 15:43
Şahsen ben hala alışamadım... :p boşver çok takılma :mrgreen:
REALİST
03.April.2013, 22:15
Gitmeden bir yoklama yapim dedim nasıl olmuş 8)
'info@emremotor.com'
Merhaba,
Regal Raptor DD250 E10 SPYDER 2012 modelini Galeri İlyas dan alalı henüz 1 ay olmadı 300 bakımını kendilerine yaptırdım şu anda motorum 500 km de ve 2 viteste bayır yukarı gaz verince boşa atıyor sonra araştırınca öğrendimki bu problem kronikmiş oldukça canım sıkıldı hergün işe gitmek için kullandığım motoru şu an kullanamıyor olmam büyük sıkıntı ayrıca kronikleşmiş bir sorun devam ederken halen motorların satılmaya devam etmesi daha da enteresan özetle bu işin çözümü sizde Cuma günü size getiricem garantiden sorunumu hızlı bir şekilde çözmenizi ve mağduriyetimi gidermenizi rica ediyorum.
İyi çalışmalar.
BARIŞ TEKÇİ
Mağaza Müdür Yardımcısı
http://www.regalraptor.net/forums/cid:image001.jpg@01CE30A2.6DCC8C00
Koçtaş Şişli Mağaza
İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi
Büyükdere Cad. No: 22 Şişli / İstanbul
Tel: 0212 315 96 00 (1750) Faks: 0212 380 00 06
baris.tekci@koctas.com.tr (ender.cavusoglu@koctas.com.tr)
www.koctas.com.tr (http://www.koctas.com.tr/)
serhatsezer
03.April.2013, 22:23
Barış güzel yazmışsın da Motorland a götür, 2 günde garantiden halledecekler. Problemi ve çözümünü zaten çok iyi biliyorlar. Aynı problem benim motorda da vardı ve hallettiler. 8)
Gitmeden bir yoklama yapim dedim nasıl olmuş 8)
'info@emremotor.com'
Merhaba,
Regal Raptor DD250 E10 SPYDER 2012 modelini Galeri İlyas dan alalı henüz 1 ay olmadı 300 bakımını kendilerine yaptırdım şu anda motorum 500 km de ve 2 viteste bayır yukarı gaz verince boşa atıyor sonra araştırınca öğrendimki bu problem kronikmiş oldukça canım sıkıldı hergün işe gitmek için kullandığım motoru şu an kullanamıyor olmam büyük sıkıntı ayrıca kronikleşmiş bir sorun devam ederken halen motorların satılmaya devam etmesi daha da enteresan özetle bu işin çözümü sizde Cuma günü size getiricem garantiden sorunumu hızlı bir şekilde çözmenizi ve mağduriyetimi gidermenizi rica ediyorum.
İyi çalışmalar.
BARIŞ TEKÇİ
Mağaza Müdür Yardımcısı
http://www.regalraptor.net/forums/cid:image001.jpg@01CE30A2.6DCC8C00
Koçtaş Şişli Mağaza
İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi
Büyükdere Cad. No: 22 Şişli / İstanbul
Tel: 0212 315 96 00 (1750) Faks: 0212 380 00 06
baris.tekci@koctas.com.tr (ender.cavusoglu@koctas.com.tr)
www.koctas.com.tr (http://www.koctas.com.tr/)
CELİL
03.April.2013, 22:29
Barış güzel yazmışsın iyide yapmışsın söz uçar yazı kalır ama işallah maillere bakıyorlardır 8)
REALİST
03.April.2013, 22:37
Abi bunları duydukça korkuyorum bunlar maile bakmıyorsa zaten lakayit oldukları söyleniyor biz bunlara nasıl gebe kaldık bilsem aklı evvel profösyoneller var parasına falan bakmıcam.Denize düşen yılana sarılır mishal yapıcak bişi yok.
CELİL
03.April.2013, 22:52
Abi bunları duydukça korkuyorum bunlar maile bakmıyorsa zaten lakayit oldukları söyleniyor biz bunlara nasıl gebe kaldık bilsem aklı evvel profösyoneller var parasına falan bakmıcam.Denize düşen yılana sarılır mishal yapıcak bişi yok.
sıkılacak bir durum yok her işin bir yolu var kimse bu konuda mağdur olmadı sadece kurumsal değiller 8)
REALİST
04.April.2013, 15:10
Arkadaşlar bu gideceğim yer emre motor yada motorland hangisidir adresi biri bağcılar görünüyor diğeri Kartaltepe Mahallesi E-5 Yan yol Üzeri No:2 (Küçükçekmece,Sefaköy), İstanbul, Türkiye nereye gideceğum pen:)
serhatsezer
04.April.2013, 16:11
Motorland a gitmen gerekli. E-5 den Avcılar istikametine giderken, havaalanı kavşağını geçince yan yola gireceksin. 200-300 mt ilerde sağda. E-5 yanyol üzerinde kalıyor. Yanında OVALI var. OVALI tabelası kadıköy den gözüküyor nerdeyse :)
Arkadaşlar bu gideceğim yer emre motor yada motorland hangisidir adresi biri bağcılar görünüyor diğeri Kartaltepe Mahallesi E-5 Yan yol Üzeri No:2 (Küçükçekmece,Sefaköy), İstanbul, Türkiye nereye gideceğum pen:)
Besim
04.April.2013, 16:18
sen yarın takıl peşime ben baktım haritadan kolay yerde....
REALİST
05.April.2013, 22:34
Arkadaşlar bugün Besimle motoru servise teslim ettik motorlanda dönüştede Besimin motorla döndük biraz komik bir görüntüydü çarşamba teslim ediceklerini söylediler.:?
CELİL
05.April.2013, 22:45
Arkadaşlar bugün Besimle motoru servise teslim ettik motorlanda dönüştede Besimin motorla döndük biraz komik bir görüntüydü çarşamba teslim ediceklerini söylediler.:?
hadi hayırlısı barış sen artçımı oldun öyleyse bir resim alıp o anı ölümsüzleştirseydiniz (kelimeye bak kısacık) 8)
REALİST
06.April.2013, 10:23
Artcı Besimdi Celil abi saol inşallah sorun giderilir de düşeriz yollara..
Besim
06.April.2013, 13:19
hadi hayırlısı barış sen artçımı oldun öyleyse bir resim alıp o anı ölümsüzleştirseydiniz (kelimeye bak kısacık) 8)
Eğer Barış benim artçım olsaydı büyük ihtimal dönemezdik herhalde :))) aramızda yarı yarıya kilo farkı var neredeyse mümkün değil kontrol edemezdim motoru :) Ama benim makina da sağlammış sanki üzerinde iki koca adam değil tekmişim gibi gidiyordu:cheesy:
REALİST
11.April.2013, 16:42
Arkadaşlar dün motorumu aldım herhangi bir para ödemedim havada güzeldi Besimle baya dolaştık herhangi bir sorun kalmamış geçerken Ali ustaya da uğradık herkeze selamı var.https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/60601_10151533443772567_951986582_n.jpghttps://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/64149_10151533448667567_728963286_n.jpg
CELİL
11.April.2013, 17:13
Barış geçmiş olsun bundan sonra kafan rahat tadını çıkarırsın nazar8)
REALİST
11.April.2013, 19:41
Barış geçmiş olsun bundan sonra kafan rahat tadını çıkarırsın nazar8)
Teşekkürler Celil Abi kısmet artık ufak tefek değişiklikler düşünüyorum dd250 e-9b yani besimin motorun sinyallerini ve karbüratör metal demirini benim motora takmayı düşünüyorum.8)
Besim
11.April.2013, 20:02
Teşekkürler Celil Abi kısmet artık ufak tefek değişiklikler düşünüyorum dd250 e-9b yani besimin motorun sinyallerini ve karbüratör metal demirini benim motora takmayı düşünüyorum.8)
Ben benimkileri vermem kendine yenilerini al baştan söyleyim de :p
cihan54
11.April.2013, 21:05
Hey maşallah sefanız olsun arkadaşlar :cheesy: a.selam.. :|
Red Kid
11.April.2013, 23:12
Kardes bu yelekten nasil edinecez?
eralp_goksu
12.April.2013, 01:08
Kardes bu yelekten nasil edinecez?
Burdan ılgılı konuya bakabılırsın :)
http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=7126&highlight=yelek+almak
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.