Orijinalini görmek için tıklayınız : Denge budur...
ibanez_one
14.September.2012, 22:50
ARKADAŞLAR BİR ÇOĞUNUZ BİLİYORDUR BELKİ AMA ŞU AŞAĞIDA LİNKİ MEVCUT OLAN VİDEOYU İZLEMENİZİ TAVSİYE EDERİM...
https://www.facebook.com/photo.php?v=196857560448119
UğurGÖKALP
14.September.2012, 23:58
Abi adam cidden çok iyi.:)
Rona
15.September.2012, 00:20
O arka dişli ve süperbikedan bozma naket ile inanın sizlerde yapabileceklerinize şaşırabilirsiniz
mrtglc
15.September.2012, 00:24
O arka dişli ve süperbikedan bozma naket ile inanın sizlerde yapabileceklerinize şaşırabilirsiniz
ben en fazla gaza asılıp ön kaldırır ve ön freni sıkıp arka kaldırırım başka bi şeye cesaret edemem :D
Rona
15.September.2012, 00:57
ben en fazla gaza asılıp ön kaldırır ve ön freni sıkıp arka kaldırırım başka bi şeye cesaret edemem :D
Motosikletin üzerinde hoplayıp zıplama kısımları hariç, ki ciddi bir kondisyon gerektirir.Wheely,stopie ve drift hareketlerini standart bir motosiklet sürücüsü güvenlik önlemleri alınmış bir ortamda bir kaç gün çalışsa yapabilir hale gelir.Bütün işi yapan motosiklet aslında.Yiyiyorsa standart custom ve ya chopper bir motorla yapsın aynı hareketleri.Onu da geçtim standart bir racingle yapsın.Ben de motosiklet sürmekten vazgeçerim.Gerçekten yaparım.......
Umut can
15.September.2012, 11:44
Adam mükemmel ya. Böylelerini çok görüyoruz videolarda hep ağzımız düşüp izliyoruz. :p
Sonuçta biraz yetenek, biraz kondisyon, biraz sponsor lazım. :mrgreen::p
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.