Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkese Merhaba Bursa dan 22 Yıllık Furkan Ben
Ö.F.E
20.September.2012, 00:42
Herkese Merhaba
Bursa dan Furkan ben.22 yaşındayım.Daha önce Almanya da üniversite okumaya çalışmış pek başaramayıp Türkiye ye dönüp burda okumaya yeltenen birsiyim:evil:.Yani öğrenciyim.Foruma bisüre önce üye olmama rağmen buraya konu açmamıştım bi regal sahibi olayım öyle açarım diyip durdum.Şimdi tam anlamıyla uzun aramalar sonrası Bi Spyder sahibi olacağım pazartesi Allah ın izniylenazar.Resimleride aldığım gibi yükliycem buralara :) Kısaca bukadar şuan aklıma gelen.
Ha bi de Üye olmasamda düzenli takip ediyordum yazıları konuları cok sıcak yardım sever sohbeti güzel bi topluluk.Aranıza katılmak çok hoş.Hepimize Hayırlı uğurlu olsun. :):cheesy:
ozguralic
20.September.2012, 00:56
Hoşgeldin kardeşim. Alacağın motor hayırlı olsun. Buluşmaları takip et. 8)
Ö.F.E
20.September.2012, 00:59
Hoşgeldin kardeşim. Alacağın motor hayırlı olsun. Buluşmaları takip et. 8)
Hoşbulduk hocam özel mesaj attım bakarmısın bi rica etsem.
cihan54
20.September.2012, 01:16
Hoşgeldin sefalar getirdin. Bendeki satıldı, umarım haberin vardır [smilie=greencolorz:
eralp_goksu
20.September.2012, 01:35
Herkese Merhaba
Bursa dan Furkan ben.22 yaşındayım.Daha önce Almanya da üniversite okumaya çalışmış pek başaramayıp Türkiye ye dönüp burda okumaya yeltenen birsiyim:evil:.Yani öğrenciyim.Foruma bisüre önce üye olmama rağmen buraya konu açmamıştım bi regal sahibi olayım öyle açarım diyip durdum.Şimdi tam anlamıyla uzun aramalar sonrası Bi Spyder sahibi olacağım pazartesi Allah ın izniylenazar.Resimleride aldığım gibi yükliycem buralara :) Kısaca bukadar şuan aklıma gelen.
Ha bi de Üye olmasamda düzenli takip ediyordum yazıları konuları cok sıcak yardım sever sohbeti güzel bi topluluk.Aranıza katılmak çok hoş.Hepimize Hayırlı uğurlu olsun. :):cheesy:
Hoşgeldin 8)
Ö.F.E
20.September.2012, 02:01
Hoşgeldin 8)
Hosbulduk :)
CELİL
20.September.2012, 10:21
Merhaba Furkan aramıza hoş geldin 8)
işallah kısa zamanda makinana kavuşursun 8)
av. Cevdet Yılmaz
20.September.2012, 11:18
Kardesim hosgeldin,kemik kadrodan olacakmis gbi bir his uyandrdin bnde:).Hayrli olsun spyderin en yakin zamnda gorusmek uzere
cihan54
20.September.2012, 11:26
Kardesim hosgeldin,kemik kadrodan olacakmis gbi bir his uyandrdin bnde:).Hayrli olsun spyderin en yakin zamnda gorusmek uzere
Sen de asker topluyon çıkartma yapıcan gibi bi his uyandırdın bende :lol:
av. Cevdet Yılmaz
20.September.2012, 11:39
Sen de asker topluyon çıkartma yapıcan gibi bi his uyandırdın bende :lol:
Olur mu,bizim tek sermayemiz arkadaslarimiz:)
mrtglc
20.September.2012, 12:26
Hoş geldin.
Ö.F.E
20.September.2012, 13:14
Hoşgeldin sefalar getirdin. Bendeki satıldı, umarım haberin vardır [smilie=greencolorz:
Dogrudur hocam hayirli ugurlu olsun yeni sahibine de sanada umarim sende gönlündeki makinaya kavusursun biran önce :)
Ö.F.E
20.September.2012, 13:17
Cok tesekkür ederim bütün arkadaslara Tekrar tekrar hosbulduk hani kelimenin tam anlamiyla ama gercekten Hos Bulduk :)
mesutdikmen
20.September.2012, 15:17
Aramiza hosgeldin en yakın zamanda bursa toplantısında görüşmek üzere
Ö.F.E
20.September.2012, 17:09
Aramiza hosgeldin en yakın zamanda bursa toplantısında görüşmek üzere
Hoşbulduk hocam inşallah en kısa zamanda görüsmek üzere :)
Umut can
20.September.2012, 18:45
Sen 'hoş bulduk' demekten sıkıldın, biz 'hoş geldin' demekten sıkılmadık ahaha. :p8) Hoş geldin! :p Bu kadar sıcak kanlıyız. :p:mrgreen:
Umarım en kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşursun. 8)
Ö.F.E
20.September.2012, 18:48
Sen 'hoş bulduk' demekten sıkıldın, biz 'hoş geldin' demekten sıkılmadık ahaha. :p8) Hoş geldin! :p Bu kadar sıcak kanlıyız. :p:mrgreen:
Umarım en kısa zamanda gönlündeki makineye kavuşursun. 8)
:p Kesinlikle öylesiniz hatta bende bi okada sıcak kanlı oldugumdan asla Hosbulduk demekten sıkılmıyorum. Hosbulduk tekrardan :) Gün sayıyorum pazartesi için :)
Emrehan
20.September.2012, 18:50
Ben de bir hoş geldin diyeyim hemşehrime.
Daim olursun inşallah Furkan kardeşim. nazar
Ö.F.E
20.September.2012, 19:43
Ben de bir hoş geldin diyeyim hemşehrime.
Daim olursun inşallah Furkan kardeşim. nazar
Teşekkür ederim hemşerim :) İnşallah
drizzt
21.September.2012, 08:50
Hayırlı olsun hoş geldin..
bahadir
21.September.2012, 11:33
Hoş geldin hayırlı uğurlu olur İnşallah sıfır mı alıcaksın makineyi
turq
21.September.2012, 12:55
Hosgeldin hemserim
Ö.F.E
21.September.2012, 14:19
Hoş geldin hayırlı uğurlu olur İnşallah sıfır mı alıcaksın makineyi
Cok Teşekkür ederim
Yok hocam ikinci el alıyorum.
Ö.F.E
21.September.2012, 14:20
Hosgeldin hemserim
Tesekkür ettim hosbulduk hemşerim :)
Ö.F.E
21.September.2012, 14:20
Hayırlı olsun hoş geldin..
Amin inşallah Teşşeür ederim hosbulduk :)
ozguralic
22.September.2012, 13:40
Ömer özel mesajım geldi mi sana? Ne karar verdin?
Ö.F.E
22.September.2012, 15:39
Ömer özel mesajım geldi mi sana? Ne karar verdin?
Geldi hocam dedigin arkadasa mesaj attim ama ondan cevap gelmedi bende uluyolun oraya yada bi kac kisi daha duydum onlara göstercem pazartesi insallah :)
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.