Orijinalini görmek için tıklayınız : Bir SPYDER im daha oldu
CELİL
01.October.2012, 22:38
evet arkadaşlar ortalıktan kaybolmamın sebebini açıklıyorum :mrgreen:
Yeni bir 350cc SPYDER im daha oldu bugün çorluya gidip aldım şimdi garajda iki spyderim var tabi bir süreliğine 250cc olanı satılık müşterisini bekliyor nazar8)
cihan54
01.October.2012, 22:50
Hayırlı uğurlu olsun nazarsız kazasız olsun.. Helal olsun, ama bi de aşkolsun :mrgreen: bizde artık yok ya, ne o öyle bize nispet yapar gibi :p
CELİL
01.October.2012, 22:58
Hayırlı uğurlu olsun nazarsız kazasız olsun.. Helal olsun, ama bi de aşkolsun :mrgreen: bizde artık yok ya, ne o öyle bize nispet yapar gibi :p
teşekkürler darısı senin başına 8)
inadına RR
1 fazer fiyatına 3 RR 8)
Erkan 28
01.October.2012, 22:58
Hayırlı olsun celil abi yakışırrr 8)
Salih
01.October.2012, 23:16
nazarnazarnazarnazarCelil abi kaçıncı regalin bu ??[smilie=greencolorz:
av. Cevdet Yılmaz
01.October.2012, 23:25
Celilim hayirli ugurlu olsun,350lik kazasiz belasiz olsun,250likde iyi fiyata elden ciksin:)
turq
01.October.2012, 23:30
Hayirli olsun.
Sen bir istikrar abidesisin.
Salih
01.October.2012, 23:33
Sen bir istikrar abidesisin.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:8)
UğurGÖKALP
02.October.2012, 00:43
Hayırlı uğurlu olsun abi,Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin.(:
Anilgardiyan
02.October.2012, 02:22
abi hayırlı uğurlu olsun , ben hala , parayı denkleştırme asamasındayım ama cok az kaldı :)
burak_332
02.October.2012, 03:06
abi hayırlı uğurlu olsun iyi satışlar maşallah diyelim :D Not: 250 cc iken yakalayabilme ümidimiz vardı ama artık celil abiyi kkimse tutamaz heralde aya kadar yolu var :D :D
eralp_goksu
02.October.2012, 03:08
hayırlı olsun abım :) cok gazlama da cok yakmasın 250lılıge benzemez :mrgreen:
CELİL
02.October.2012, 08:50
nazarnazarnazarnazarCelil abi kaçıncı regalin bu ??[smilie=greencolorz:
sayısı karıştı ama galiba 6 tıncı oldu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
cihan54
02.October.2012, 08:54
Harbi istikrar abidesi sözü cuk oturmuş o zaman :? Salih abi, şimdi tam fosil oldu di mi bu istikrar abidesi kişilik :mrgreen:
Rona
02.October.2012, 09:52
Hayırlı olsun Celil'im.Güle güle bin.Allah kaza bela vermesin inşallah.
CELİL
02.October.2012, 09:55
Hayırlı olsun Celil'im.Güle güle bin.Allah kaza bela vermesin inşallah.
teşekkürler atilla
sende benimle çorlu ya koşturdun yanımda oldun sağol 8)
ozguralic
02.October.2012, 10:04
Celil Abi hayırlı olsun güle güle kullan 8)
DR.ALP
02.October.2012, 11:13
yeni bebeğinizle kazasız belasız günler geçirmeniz dileğiyle.hayırlı olsun.
Salih
02.October.2012, 11:17
Harbi istikrar abidesi sözü cuk oturmuş o zaman :? Salih abi, şimdi tam fosil oldu di mi bu istikrar abidesi kişilik :mrgreen:
Evet, düz bir kalker taşının yüzeyinde 2 boyutlu olarak görebiliyorum Celil abiyi. :mrgreen:
nazarnazarnazarnazar8)
Emrehan
02.October.2012, 11:45
Abi hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. nazar
Üçüncüyü de bekliyoruz en kısa zamanda. :mrgreen:
Cgman
02.October.2012, 12:36
Celil abi hayırlı olsun ama kendi fikrim 2-3 tane rr yerine bir tane sağlam japon ve beni üzmiycek motoru tercih ederim :) kızma ama yolda bırakmaz vitesi boşa atmaz dandik pulları olmaz falan filan :p
CELİL
02.October.2012, 12:55
Celil abi hayırlı olsun ama kendi fikrim 2-3 tane rr yerine bir tane sağlam japon ve beni üzmiycek motoru tercih ederim :) kızma ama yolda bırakmaz vitesi boşa atmaz dandik pulları olmaz falan filan :p
usta adam her makinayı yürütebilen , kullanabilendir 6 adet regal raptor umun hiçbiri beni yolda bırakmadı 8)
cihan54
02.October.2012, 13:06
Ben sana bi custom yakıştırıyorum :mrgreen: TT Customlar çok abartı duruyo, ama şöyle sade, asil, şık bi RR CUSTOM gider sana :p:p
turq
02.October.2012, 13:15
Regal Raptor, Celil abiyi marka yüzü yapsın
CELİL
02.October.2012, 13:24
Ben sana bi custom yakıştırıyorum :mrgreen: TT Customlar çok abartı duruyo, ama şöyle sade, asil, şık bi RR CUSTOM gider sana :p:p
valla forum toplanıp bir kıyak yaparsa yok demem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
CELİL
02.October.2012, 13:25
bana sponsor olsalar yeter ama değil sponsor gittigimde beni bile öpüyorlar :mrgreen:
cihan54
02.October.2012, 13:29
bana sponsor olsalar yeter ama değil sponsor gittigimde beni bile öpüyorlar :mrgreen:
Hadi hadi bırak şimdi biz de yedik :mrgreen::mrgreen: az yere bakan yürek yakan değilsin..
RR'ın yüzü fikrine katılıyorum :cheesy:
Rona
02.October.2012, 14:50
Ben yine suçu kendi insanımızda buluyorum.O pulları Çin'deki fabrikaya 3-5 kuruş daha fazla kazanabilmek için dandik taktırtan, malzemeyi kalitesiz kullandırtan her türtü 3 kağıt yapıp,açıkgözlülük yaparak davalar açıp yasal yollardan Türkiye de fabrikanın parça satışı yapmasının önünü kesen, markaya müdahalesini önleyen yine bizim insanımız.Markanın ve ya malın suçu yok asıl suçlu yine kendi içimizde.
Bu markayı Çin'de polisler kullanıyor.Avrupa'nın birçok ülkesinde kullanılıyor.Amerika'da ve Kanada'da satılıyor.Eğer dandik olsaydı bu ülkelerin hiç bir tanesinde satılması mümkün müydü sizce ? Eğer dandik olsaydı Harley Davidson satışlarının düşeceği kaygısından dava açarmıydı ? Türkiye dışında bu markayı satan ülkelerdeki distribütörlerin teknik adamları var ve devletleri tarafından zorunlu olarak markanın üretiği mallarının standartlara uygunluğunu denetlemek zorundalar bizde böyle bir denetim varmı ?
İnanın yasal boşluğu bulunsa bu ülkede sağlam bir tek Japon ,Amerikan,Avrupa malı da olmazdı onları da ucuza ürettirip 10 katına burada satarlardı .Çinliler otomotiv alanına daha yeni girdikleri için daha işin acemisiler standart diye bir şey uygulamadan,işverenin belirlemiş olduğu standartlara göre mal üretiyorlar.Ama işler yavaş yavaş değişmeye başladı .
Bundan 10 sene sonra Çin mallları Japon mallarıyla aynı kefede olacaktır.Adamlar daha şimdiden standarlarını belirlemeye başladılar.Ben o zaman göreceğim bizim ölücüleri ,bakalım ne yapacaklar.
TANSU
02.October.2012, 16:28
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun
Serkan
02.October.2012, 16:37
evet arkadaşlar ortalıktan kaybolmamın sebebini açıklıyorum :mrgreen:
Yeni bir 350cc SPYDER im daha oldu bugün çorluya gidip aldım şimdi garajda iki spyderim var tabi bir süreliğine 250cc olanı satılık müşterisini bekliyor nazar8)
hayırlı olsun abi niyeti bozmuştun zaten 350 ye ;=))
eski motorunu alim ben yaza öderim parasınıda olmazmı =))
CELİL
02.October.2012, 16:49
hayırlı olsun abi niyeti bozmuştun zaten 350 ye ;=))
eski motorunu alim ben yaza öderim parasınıda olmazmı =))
Sağol serkan belkide yaza kadar seni bekleyebilir kısmet 8)
Cgman
02.October.2012, 17:26
eğer kaliteli bir motor olsa sürekli kafasına göre vites atmaz buna kimse bir şey diyemez bu benim ilk motorum deği lson motorumda olamz motor mekaninden de oldukca iyi anlarım ne nereye takılır nasıl takılır bakımı v.s. emre motordakilerden daha çok anlarım egzantrik milinden tutta contasına puluna zincirine kadar eğer kaliteli olsa 6-7 aylık motorun dişili sıyrılmazdı kusura bakmayın arkadaşlar ama rr lardan bir cacık olmaz en yakın zamanda yaptırıp satacağım,arka amortisörün de kötü olması cabası sanki yok gibi ve şanzuman hayatım da gördüğüm en boktan şanzuman benim motorun bu hale gelmesi benimle alakası olmıyan bir durum tamemen kötü malzemeden kaynaklı sürekli vites ata ata bu hale geldi kaç kere rr servise gittim yetkili yaptırdım bir değişiklik olmadı ben 0 motor ve garantisi var diye aldım bütün motorcu arkadaşlarımın bana karşı çıkmasına rağmen :) hepsi haklıymış onlardan özür dilerim rr cidden alınmazmış.
CELİL
02.October.2012, 17:33
Her başlıgın bu konuya dönmesinden sıkıldım aynı şeyleri tekrar tekar yazmayalım arkadaşlar zorla müdahale ettirmeyin lütfen
benim başlıgıda hiç ettiniz :x:x:x
Cgman
02.October.2012, 17:42
Her başlıgın bu konuya dönmesinden sıkıldım aynı şeyleri tekrar tekar yazmayalım arkadaşlar zorla müdahale ettirmeyin lütfen
benim başlıgıda hiç ettiniz :x:x:x
abi hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan ama bunlarda gerçekler kabullenmek gerek8)
CELİL
02.October.2012, 18:05
abi hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan ama bunlarda gerçekler kabullenmek gerek8)
emir son not olarak yazıyorun üstüne yorum yapmak istersen ilğili başlıkta yazabilirsin
Emir sen kendini tecrübeli görüyorsun
ama ne zamandır kaç tane regal kullandın kaç regal raptor kullanıcıyla birlikte yol yaptın neye göre regal raptorun tüm geneli hakkında yorum yapabiliyorsun elindeki makina hatalı kusurlu bir mal olabilir (her markada olabilir bmw de bile var) bir veya birkaç makinadaki sorunla tüm makinaların kötü oldugunu söylebiliyorsun bu bir çin makinası fiyatıda ona göre uygun
Harley - Davidson beğeniyorsun ama ucuz diye aynı görseli veren dörtte biri rakama regel raptor alıyor ve kusursuzluk ve kalitesinin Harley - Davidson olmasını bekliyorsun bu olmaz bunu makinayı almadan bilmeliydin
dtahir
02.October.2012, 18:33
kesinlikle +1
ağfndrdm
02.October.2012, 20:08
eğer kaliteli bir motor olsa sürekli kafasına göre vites atmaz buna kimse bir şey diyemez bu benim ilk motorum deği lson motorumda olamz motor mekaninden de oldukca iyi anlarım ne nereye takılır nasıl takılır bakımı v.s. emre motordakilerden daha çok anlarım egzantrik milinden tutta contasına puluna zincirine kadar eğer kaliteli olsa 6-7 aylık motorun dişili sıyrılmazdı kusura bakmayın arkadaşlar ama rr lardan bir cacık olmaz en yakın zamanda yaptırıp satacağım,arka amortisörün de kötü olması cabası sanki yok gibi ve şanzuman hayatım da gördüğüm en boktan şanzuman benim motorun bu hale gelmesi benimle alakası olmıyan bir durum tamemen kötü malzemeden kaynaklı sürekli vites ata ata bu hale geldi kaç kere rr servise gittim yetkili yaptırdım bir değişiklik olmadı ben 0 motor ve garantisi var diye aldım bütün motorcu arkadaşlarımın bana karşı çıkmasına rağmen :) hepsi haklıymış onlardan özür dilerim rr cidden alınmazmış.
celil kusura bakma abi gerçekten merak ettim bişi soracam sonra istersen sil yada taşı
dostum makenikten çok iyi anladığını belirtmişsin üstüne basa basa ,aski iddam yok hatta yıldırım çaksa yakalarsın.
diyeceiğim şu motoru almadan önce segment olarak hangi parçaların kullanıldığını yada uyumluluğunu incelemedinmi, örneğin dişlilerin ne tür alaşıma sahip olduğu (neden titanyumdan olmadığı gibi sorular sormadınmı kendi kendine) hadi diyelim umursamadın aldım
peki motorunda çıkan arızaları çıkmadan önce tahmin edemedinmi(ki motor mekaniğinden çok iyi değil normal anlayan biri motordan yada sanzımandan gelen ses ve tepkimelerin nelere vesile olacağını çok kolay tahmin eder) önlemini almadınmı
( bunu bilenler var aramızda)
Cgman
02.October.2012, 23:15
Ben son kez yazıyorum bir daha da yazmıycağım ne de olsa görünen köy klavuz istemez o gün dikkatinizi çektimi bilmiyorum atilla,celil ve ben ordayken celil ege turu yaptık diye anlatıyordu ordan usta bana o motorlalarla iyi bir cesaret neden böyle bir şey yapmışlar dedi bende merak edip sordum neden böyle diyorsun diye cevabı beni çok düşündürücü oldu neden mi dedi o makinalara güvenmiyorum ben de ondan dedi daha da bir şey demeye yok bu motoru satan servis sağlıyan ve de onaran bir usta bunu diyorsa bence başka söze gerek yok kendi sattığı ve servis verdiği bir motora güvenmemesi beni çok şaşırttı ve de bende güvenmiyorum ilk fırsatda elimden çıkartacağım.Bir ustanın kendi markası hakkında böyle söylemesi çok ironik değil mi ?
Umut can
02.October.2012, 23:27
Celil Abim hayırlı uğurlu olsun. nazar8) Kazasız belasız bin inşallah.
Emrehan
03.October.2012, 00:52
Ben son kez yazıyorum bir daha da yazmıycağım ne de olsa görünen köy klavuz istemez o gün dikkatinizi çektimi bilmiyorum atilla,celil ve ben ordayken celil ege turu yaptık diye anlatıyordu ordan usta bana o motorlalarla iyi bir cesaret neden böyle bir şey yapmışlar dedi bende merak edip sordum neden böyle diyorsun diye cevabı beni çok düşündürücü oldu neden mi dedi o makinalara güvenmiyorum ben de ondan dedi daha da bir şey demeye yok bu motoru satan servis sağlıyan ve de onaran bir usta bunu diyorsa bence başka söze gerek yok kendi sattığı ve servis verdiği bir motora güvenmemesi beni çok şaşırttı ve de bende güvenmiyorum ilk fırsatda elimden çıkartacağım.Bir ustanın kendi markası hakkında böyle söylemesi çok ironik değil mi ?
Hocam senin berbat Çin malı kalitesiz sorunlu motoruna 2250TL veririm tiko para.
Sen de kurtulmuş olursun hem; ne dersin? :mrgreen:
ağfndrdm
03.October.2012, 01:06
Hocam senin berbat Çin malı kalitesiz sorunlu motoruna 2250TL veririm tiko para.
Sen de kurtulmuş olursun hem; ne dersin? :mrgreen:
bende 2250 ve ls2 yarım kask veririm
bi garip oldu bu ....:?
Emrehan
03.October.2012, 10:14
bende 2250 ve ls2 yarım kask veririm
bi garip oldu bu ....:?
Valla hayrını gör o zaman Ağa. Ben o kadar berbat bir motora 2250TL + çikolatalı gofret bile vermem. 2250TL son teklif. :mrgreen:
Cgman
03.October.2012, 17:43
diz dalga geçin ama gerçekler acıdır yenisi 11.000 lira ben yaptığım değişikliler ve mükemmel lastik takımı avon venom ile ki kendi lastikleri bariz nalyon yağmur falan hayatda tutmaz 7000-8000 den aşağı vermem :)
Emrehan
03.October.2012, 17:59
diz dalga geçin ama gerçekler acıdır yenisi 11.000 lira ben yaptığım değişikliler ve mükemmel lastik takımı avon venom ile ki kendi lastikleri bariz nalyon yağmur falan hayatda tutmaz 7000-8000 den aşağı vermem :)
Vazgeçtim o zaman ben. O kadar kötü bi motora 2250'den fazla verirsem kazıklanmış hissederim kendimi.
Benim motor 2011 model 250E-9B; hiçbir sorunu olmamasına rağmen 5250'ye verecektim; sen bir sürü problemi olan motoruna 7000-8000 diyorsun. :?
Bir de o kadar dandik bir motora neden o kadar masraf (değişiklik) yaptın anlamadım. :)
CELİL
03.October.2012, 18:10
sıfır fiyatı
http://www.motosikletcim.com/daytona%20small.jpg (http://www.motosikletcim.com/daytona-large.jpg)
REGAL RAPTOR DD 350 E 6 C DAYTONA
KDV + ÖTV DAHİL 9.360 TL
nakite 8500 -8700 veriyorlar haberin olsun 8)
Cgman
03.October.2012, 21:55
Vazgeçtim o zaman ben. O kadar kötü bi motora 2250'den fazla verirsem kazıklanmış hissederim kendimi.
Benim motor 2011 model 250E-9B; hiçbir sorunu olmamasına rağmen 5250'ye verecektim; sen bir sürü problemi olan motoruna 7000-8000 diyorsun. :?
Bir de o kadar dandik bir motora neden o kadar masraf (değişiklik) yaptın anlamadım. :)
elcikleri oldukca kötü olduğu için ve de sinayllar lastik zaten berabat tse den nasıl geçmiş anlamadım amorsitörde yok gibi bir şey zaten
Cgman
03.October.2012, 21:56
sıfır fiyatı
http://www.motosikletcim.com/daytona%20small.jpg (http://www.motosikletcim.com/daytona-large.jpg)
REGAL RAPTOR DD 350 E 6 C DAYTONA
KDV + ÖTV DAHİL 9.360 TL
nakite 8500 -8700 veriyorlar haberin olsun 8)
ben 8000 e aldım 7 den aşağı inmem venom lastik seti 800 tl zaten :)
Rona
03.October.2012, 22:09
elcikleri oldukca kötü olduğu için ve de sinayllar lastik zaten berabat tse den nasıl geçmiş anlamadım amorsitörde yok gibi bir şey zaten
Ya Emir açıkça yazıyorum.Ban, man umrumda değil valla artık resmen işin bokunu çıkartmış durumdasın farkındamısın.Neyin peşindesin ne yapmaya çalışıyorsun hiç anlam veremiyorum.Seni sayıyla mı verdiler sırayla mı geldin? nasıl oldu? onuda çözemedim.
İşten anlıyorum diyorsun ha bire .Bu olumsuzlukları satın almadan önce görmedin mi? O saydığın olumsuzlukları herkes biliyor.Aldığımız alet süper ötesi bir mal değil ki kimse de öyle olmasını bekleyerk almadı bu markayı.
Yoksa farklı bir markanın pazarlama taktiğini mi uygulamaya çalışıyorsun burada?????
Derdim var de yardım edelim.Kimse sana burada yardımı esirgemez.
Ama böyle elinden misketleri alınmış çocuklar gibi zırıldayıp durman birşeyleri çözmeyecek.....
Salih
03.October.2012, 23:16
Motorum Daytona 2011 mart alış. 5000'e yaklaştı. Vitesin sadece arada bir trafikte boştan bire geçmede problemi var, debriyajı bırakıp tekrar sıkıyorum geçirebilmek için. Bunun haricinde en ufak bir şanzıman problemi yaşamadım. Bir kez stop, bir kez de far ampulü yandı. Bir kez kışın haftalık çalıştırmada jiklede fazla tuttum, bujiyi ıslattım. Arka balatayı 500 km de bir söküp tozunu temizliyorum ötmesin diye, Ati kardeşimin tavsiyesi üzerine. Yani sorunum yok, altımdaki makineden gayet memnunum. Sorunlu makine sahibini kendinden soğutur.
Sonuç: 1) Çin makine şans işidir, ben şanslıydım çok memnunum. 2) Celil abinin de gönlünde Japon vardır elbet. Ama Celil abi niye Japona binelim ki. Cruiser tarzımız olmuş, Japon 280 kg, koruma demiri falan,.. yok aralardan kolay kaçamayız. Hem dragstardan falan daha güzel. Millet durup durup bakıyor. Gel gidelim 20 küsur bin verip midnightstar alalım desem ulan zaten haftasonu biniyoruz. Zaten benim kapalı yerim yok sokağa bir hafta bırakacağım yüzüne bakmayacağım, hem bizim buralar çok nemli. Senin kapalı yerin var da ne olacak, 300 kiloluk makineyi apartman dairesine nasıl sokacaksın. Yani olay nedir? ''Japon, vs. almak o parayı verebilme gücünün ötesinde iç hesaplaşma meselesidir.''
Tekrardan hayırlı olsun Celil abi.8)
Cgman
03.October.2012, 23:25
Ya Emir açıkça yazıyorum.Ban, man umrumda değil valla artık resmen işin bokunu çıkartmış durumdasın farkındamısın.Neyin peşindesin ne yapmaya çalışıyorsun hiç anlam veremiyorum.Seni sayıyla mı verdiler sırayla mı geldin? nasıl oldu? onuda çözemedim.
İşten anlıyorum diyorsun ha bire .Bu olumsuzlukları satın almadan önce görmedin mi? O saydığın olumsuzlukları herkes biliyor.Aldığımız alet süper ötesi bir mal değil ki kimse de öyle olmasını bekleyerk almadı bu markayı.
Yoksa farklı bir markanın pazarlama taktiğini mi uygulamaya çalışıyorsun burada?????
Derdim var de yardım edelim.Kimse sana burada yardımı esirgemez.
Ama böyle elinden misketleri alınmış çocuklar gibi zırıldayıp durman birşeyleri çözmeyecek.....
ben gördüklerimi yazdım sadece bu kadar rr savunuyorsonuz sponsor olsun size yersiz konuşmalar yapma düşüncelerimi yazdım sadece benim düşüncem özgürüm istediğimi yazarım benim alırken tipi oldukca hoşuma gitti gerekli uyarılı bütün motorcu arkadaşlarım benden tecrübeli tecrübesiz yaptı zaten ben bile bile aldım bu pişmanlığı yaşıyorum ama bir daha tövbe rr almam çevremde kim varsa da altırmam polimiğe girmiyorum artık hadi sağlıcakla
ağfndrdm
03.October.2012, 23:37
beyler biraz saygılı ve hakarete kaçmadan iletişim kuralım
herkesin görüşüne mantıklı dayanakları oldukça saygı duyalım
kafamıza yatmayan yerde dibini bulana kadar tartışalım.
son olarak ise genele yayılmış sorulara cevap veriyorum
alper tunga öldümü http://www.alpertungaoldumu.com/
münir özkul öldümü ?? http://munirozkuloldumu.com/
:cry::shock:
Cgman
03.October.2012, 23:43
beyler biraz saygılı ve hakarete kaçmadan iletişim kuralım
herkesin görüşüne mantıklı dayanakları oldukça saygı duyalım
kafamıza yatmayan yerde dibini bulana kadar tartışalım.
son olarak ise genele yayılmış sorulara cevap veriyorum
alper tunga öldümü http://www.alpertungaoldumu.com/
münir özkul öldümü ?? http://www.alpertungaoldumu.com/
:cry::shock:
katılıyorum sana daha öncede yazdım tekrar yazma gereği duydum o gün rona,celil ve ben motorland deyken celli ege turundan bahsediyordu ordaki bir usta bu resmen çılgınlık dedi bende merak ederek neden diye sordum cevabı beni oldukca düşündürdü ve şu anki düşüncelerimi perçinlemiş oldu ben o motorlara güvenmiyorum uzun yola çıkılmaz onlarda dedi bende neden dedim kalitesi ortada ne zaman napıcağı belli olmaz dedi bunu saten ve servis veren bir usta söylüyorsa bence bu motolar hakkında satın almadan önce oturup 2-3 kere düşünmek gerekir diyorum,sevgiler...
zeko
04.October.2012, 00:03
hayırlı olsun celil abi inşallah hayırlısıyla satarsın digerini
Rona
04.October.2012, 00:53
katılıyorum sana daha öncede yazdım tekrar yazma gereği duydum o gün rona,celil ve ben motorland deyken celli ege turundan bahsediyordu ordaki bir usta bu resmen çılgınlık dedi bende merak ederek neden diye sordum cevabı beni oldukca düşündürdü ve şu anki düşüncelerimi perçinlemiş oldu ben o motorlara güvenmiyorum uzun yola çıkılmaz onlarda dedi bende neden dedim kalitesi ortada ne zaman napıcağı belli olmaz dedi bunu saten ve servis veren bir usta söylüyorsa bence bu motolar hakkında satın almadan önce oturup 2-3 kere düşünmek gerekir diyorum,sevgiler...
O usta dediğin adamlar belli marka motosiklet tamirciliğinden gelme.Ya işini iyi yapamadığından servis uzaklaştırmıştır ya anlaşamamışlardır yada iş yapmıyordur vs.vs.Adamların kafasında saplanıp kalmış Japon makinalar.Tamir ettikleri mallarda Çinli olunca burun kıvırıyorlar uğraşmak istemiyorlar.O zaman da ban de derim ki...
"Kardeşim madem bu motosikletlere alerjin var ne işin var bu serviste.hem ekmeğini yiyiyorsun hemde ekmek yediğin kaba pisliyorsun"Böyle bir mantık olmaz.
O usta kar etme uğruna 2011 in ikinci yarısnda 2012 de sipariş verilen mallarının ne şekilde imal edildiğini ne gibi üç kağıtlar döndürülerek,malzemeden götürerek getirtilip satıldığını bilerek söylemiştir sana o ayrı....
Senin söylenmene ben anlam veremiyorum hala.Madem mekanik bilgin var.Bu motosikletlerin 150-200 bin km gidebilecek hale getirilebileceğini de bilmelisin hem de bir Japon veya Avrupa makinaya o kadar para vermeden.
Kısmet olurda inşallah bir 10 sene sonra da altımda aynı motosikleti görürsünüz.Yavaş yavaş maddiyatımın elverdiği kadar bu motosikletin mekanik aksamlarını kendim yaptıracağım.Yeter ki şasesi sağlam olsun ki gördüğüm kadarıyla o sağlamlık var.
Anilgardiyan
04.October.2012, 01:44
açıkçası ben üzüldüm , Cgman ; sanırım belli bir yaşa gelmiş , bazı şeyleri artık anlayabilen bir insan yaşamış ve yaşamışlığı vardır , şurada konuştuklarını ve yaşadıklarını , detaylı bir şekilde oturup düşünürse , kendini ne halde görecegini bilmiyorum , kullandıgın o durmadan sıkıntı yaşıyorum dediğin motorun aynısı Asya'dada var Regal Raptor'dan memnun değilsen isim değişikliği yapıp gidip onu da alabilirdin engel olan olmamıştır sanırım ? sen o kadarcık km'de o motoru o hale getirebildiysen , ben motordan değil senden şüphe duyarım, ki benim 150 lik jinlun'um var 2005 model 4.000 km ye geldiğinde 2 yıl yattı , sonra garajdan cıkardım , hiç abartısız sadece aküsü bitmişti , takviyeyle calıştırdım ve aküyü değiştirdim sadece, ve ben motoru cok sıkıştıran bir insanım , jinlun'da bi çin malı , ve şu anda ne yağ değiştirdim , ne balata değiştirdim , hiç bir ama hiçbişeyini değiştirmedim bakmadım da , çünkü önemsemiyorum , ama 8.319 km 'de motor ,benim bir akrabam daha aldı 350'lik bir daytona , 2011 model , şu anda 35.000 'de ve hep uzun yol yapan bir abim , gazeteci mesleği icabı hep motosiklet üzerinde olmak zorunda , hiç bir şikayetini duymadım , senin gibi önemsemeyip o vites atmalarını gidip yaptırmasaydı senin gibi üşenseydi ,onunda başına gelebilirdi ama , gidip anında yaptırmış halletmiş adam , ve 35.000 'de bir makinaya sahip , ben haksız oldugunu ve , senin pek bu işten anlamadıgını düşünüyorum , motor sürmekle , motor sürmek bir değildir , abilerim uzun bi yazı oldu ama , hepinizden özür dilerim , iyi geceler .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.