Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Motosiklet sürekli buji Patlatıyor - Yardım Lütfen

Wolker
04.October.2012, 13:03
Arkadaşlar merhaba , 1000 km ye gelen motorumda bir arıza vuku buldu , sag blok sürekli buji patlatıyor.Usta değiştiriyor alıp eve getiriyorum kapalı garajıma koyuyorum max 3 gün gidiyor sonra motor yine çalışmıyor ,ateşleme alıyor rolantiye düşmüyor ... Çalışmaya başlayıncada sag silindir çalışmıyor nedeni ne olabilir acaba ? Yardımlarınız için teşekkürler ...

CELİL
04.October.2012, 13:27
Arkadaşlar merhaba , 1000 km ye gelen motorumda bir arıza vuku buldu , sag blok sürekli buji patlatıyor.Usta değiştiriyor alıp eve getiriyorum kapalı garajıma koyuyorum max 3 gün gidiyor sonra motor yine çalışmıyor ,ateşleme alıyor rolantiye düşmüyor ... Çalışmaya başlayıncada sag silindir çalışmıyor nedeni ne olabilir acaba ? Yardımlarınız için teşekkürler ...
merhaba Bekir geçmiş olsun
öncelikle buji ne marka takdılar bilmiyorum ama bir kaç markanın piyasada çakmaları var bir başka orjinalliğinden emin olacagın yerden farklı marka buji al onu dene olmazsa ateşleme bobininde sorun olabilir lik çalıştırmada yüksek voltaj verip bujiyi patlatabilirkontrol ettirmek lazım kolay gelsin 8)

Wolker
04.October.2012, 13:55
Celil abi merhaba sagol yorumun için, usta japon bujisi sipariş edip takacagını söyledi bakalım en son care onu bekliyorum yoksa yok pahasına verecegim mobileti boğazıma kadar geldi ...

DR.ALP
04.October.2012, 15:07
geçmiş olsun.yanlış anlamadıysam buji birkaç kez değişmiş.ustan sanırım dandik buji kullanmamıştır.kullansa dahi 2 günde patlatmaması lazım..bobinlerin ölçümünü yaptırsan diye düşünüyorum..kolay gelsin.

dtahir
05.October.2012, 11:39

Benzer bir durum ben de yaşamıştım.3 günde bir buji yağlanıyor ve motor çalışmıyordu.Kaç farklı marka buji değiştirdim sorun çözülmedi.Sonunda Ali Usta karbiratörü değiştirip beni bir güzel öptü ve motor düzeldi.Ancak zannediyorum bujinin patlaması ve yağlanması aynı şey değildir.Sadece benzer durum yaşadığım için yazayım dedim..

kartezyenx
24.November.2012, 18:46
sorun halloldumu japon buji ile