Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Bursa'da motosiklet kiralama

Emrehan
10.October.2012, 13:00
Bursalı hemşehrilerime danışayım;
Bayramdan önceki haftasonu Bursa'da olacağım kısmetse. Fekat motorumla gelemeyeceğim.[smilie=greencolorz:
Havalar müsait olursa Bursa'da motosikletle gitmek istiyorum sağa sola.
Bu doğrultuda; sadede geliyorum; :mrgreen: Bursa'da motosiklet kiralayan bildiğiniz bir yer var mıdır gençler?
Bu arada, 20 Ekimden sonra bayramın 3. gününe kadar Bursa buluşması olursa beni de yazın. :mrgreen:

ozguralic
10.October.2012, 15:24
Selam Tanış benim bu konuda bilgim yok açıkçası ama buluşma ayarlayabiliriz senin için :)

Emrehan
11.October.2012, 11:09
Ben anlamam arkadaş bana motosiklet lazım. Olmazsa çökerim artık birinizin motosikletine. :mrgreen:
Şaka bir tarafa, hakikaten motosiklete ihtiyacım olabilir. Babam ameliyat olacakmış haftaya Perşembe, o yüzden Bursa'da olacağım. Sağa sola koşturmam gerekebilir ve şoförlüğüme hiç mi hiç güvenmiyorum. :mrgreen: Motosiklet şart...

Umut can
11.October.2012, 11:32
Ben anlamam arkadaş bana motosiklet lazım. Olmazsa çökerim artık birinizin motosikletine. :mrgreen:
Şaka bir tarafa, hakikaten motosiklete ihtiyacım olabilir. Babam ameliyat olacakmış haftaya Perşembe, o yüzden Bursa'da olacağım. Sağa sola koşturmam gerekebilir ve şoförlüğüme hiç mi hiç güvenmiyorum. :mrgreen: Motosiklet şart...

Geçmiş olsun. :( Babanıza acil şifalar dilerim.

Umarım motoru da birinden çökerek halledersin. :p:cheesy::mrgreen:

CELİL
11.October.2012, 11:40
Emrehan allah acil şifalar versin şimdiden çok geçmiş olsun

Emrehan
11.October.2012, 11:55
Teşekkür ederim güzel insanlar.
Bu seferki ufak bir operasyon; çok daha büyüklerini atlattı bizim koca çınar.
Çabucak iyileşecek inşallah. nazar

DR.ALP
11.October.2012, 12:00
operasyonun ne olduğunu bilmiyorum ancak başka bir doktor yorumu veya görüşü isterseniz arkadaşlarıma sorabilirim..tabi rapor-tahlil-film gibi şeyleri fax etmeniz gerekecek.acil şifalar...

Emrehan
11.October.2012, 12:43
operasyonun ne olduğunu bilmiyorum ancak başka bir doktor yorumu veya görüşü isterseniz arkadaşlarıma sorabilirim..tabi rapor-tahlil-film gibi şeyleri fax etmeniz gerekecek.acil şifalar...

Çok teşekkür ederim.
Sağ elmacık kemiğinin üzerindeki bir yara alınacak. Kansermiş ama kötü huylu değilmiş (nasıl oluyorsa). Karaciğere sıçrayabilirmiş, o zaman tehlikeli olurmuş. Bir de alt göz kapağı sinirlerine sıçradıysa onları da alacaklarmış.

Şimdilik sıkıntı yok; zaten 5 yıldır izleniyor; 5 yıl önce de akciğer kanserinden yırtmıştı çok şükür.

Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.

Emre
11.October.2012, 12:50
Geçmiş olsun Tanış, Allah acil şifalar versin inş. biran önce.

cihan54
11.October.2012, 12:59
Allah acil şifalar versin, eski sağlığına kavuştursun inşallah..

DR.ALP
11.October.2012, 14:57
Çok teşekkür ederim.
Sağ elmacık kemiğinin üzerindeki bir yara alınacak. Kansermiş ama kötü huylu değilmiş (nasıl oluyorsa). Karaciğere sıçrayabilirmiş, o zaman tehlikeli olurmuş. Bir de alt göz kapağı sinirlerine sıçradıysa onları da alacaklarmış.

Şimdilik sıkıntı yok; zaten 5 yıldır izleniyor; 5 yıl önce de akciğer kanserinden yırtmıştı çok şükür.

Tekrar teşekkür ederim ilginiz için.
yine de genel cerrah arkadaşa sordum:kötü huylu değilse 1 cm çevre dokusuyla beraber çıkartılıyormuş..karaciğere sıçramaz der kendisi.göz sinirlerini tutabilirmiş.ancak sorun oluşturmazmış..tekrar geçmiş olsun...

Emrehan
11.October.2012, 15:37
yine de genel cerrah arkadaşa sordum:kötü huylu değilse 1 cm çevre dokusuyla beraber çıkartılıyormuş..karaciğere sıçramaz der kendisi.göz sinirlerini tutabilirmiş.ancak sorun oluşturmazmış..tekrar geçmiş olsun...

Teşekkür ederim hocam.
İçimi daha da rahatlattınız. 8)

ağfndrdm
11.October.2012, 16:21
dostum geçmiş olsun ,acil şifalar diliyorum

mesutdikmen
12.October.2012, 12:18
Geçmiş olsun ...Allah şifa versin... Bursa ya geldiğinde görüşürüz.

Emrehan
12.October.2012, 12:42
Geçmiş olsun ...Allah şifa versin... Bursa ya geldiğinde görüşürüz.

Teşekkür ederim kardeş. Görüşürüz inşallah.