Orijinalini görmek için tıklayınız : regal raptor aşkınaaa =)
suatlas
12.October.2012, 02:37
öncelikle merhabalar. hemen hemen 5 aydır motor hevesim basladı. ama bir türlü karar verememiştim reyzing motor mu yoksa chooper tarzımı. bi ustayla konustugumda reyzing ler ateş pahası cebindeki paranı cok severmiş =) bu beni yanılttı. baska tarz motorlar bakıyordum. bi arkadaşım anıl gardiyan sayesinde hasanpasadaki regal raptor yerine uğradıgımızda erayın motoru daha satılmamıştı erayın motorunu gördüm inceledim gerçekten cok hosuma gitti regal raptor.. ve sanırım alcağım motor işte bu dedim. şimdi sipaliyi biriktirme zamanıııı ve sonra tur zamanıııı =)
CELİL
12.October.2012, 08:31
Merhaba Suat aramıza hoş geldin :)
işallah kısa zamanda bütçene gönlüne göre bir makina sahibi olursun kolay gelsin 8)
cihan54
12.October.2012, 09:07
Hoşgeldin.. dilediğin motora ulaşman dileğiyle 8)
Anilgardiyan
12.October.2012, 16:29
Kardeşim bak sonunda benim dediğime geldin :) ben sana racing'den falan vazgec dedim , sonunda vazgecirdim de , celil abi ; insallah hayırlısıyla mayıs ya da haziran gibi suatla birlikte 2 tane 350'lik alıcaz aynı anda :)
CELİL
12.October.2012, 17:08
Kardeşim bak sonunda benim dediğime geldin :) ben sana racing'den falan vazgec dedim , sonunda vazgecirdim de , celil abi ; insallah hayırlısıyla mayıs ya da haziran gibi suatla birlikte 2 tane 350'lik alıcaz aynı anda :)
anıl sıfır alıcaksanız mayıs haziran sorun değil ama ikinci el alcaksanız o aylarda fiyatlar yaz fiyatına geçer pahalanır o yüzden şubat sonuna kadar işi bitirmeye bakın işallah kısa sürede istediğiniz makinalara kavuşursunuz 8)
mesutdikmen
12.October.2012, 17:09
aramıza hoşgeldin suat...
Anilgardiyan
12.October.2012, 18:31
anıl sıfır alıcaksanız mayıs haziran sorun değil ama ikinci el alcaksanız o aylarda fiyatlar yaz fiyatına geçer pahalanır o yüzden şubat sonuna kadar işi bitirmeye bakın işallah kısa sürede istediğiniz makinalara kavuşursunuz 8)
sıfır alıcaz abi Allah izin verirse :)
suatlas
12.October.2012, 20:25
artık güzel birr tur düzenler celil abimiz =)
bahadir
13.October.2012, 03:24
hoşgeldin İnşallah dileciğiniz makinalara kavusursunuz ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.