PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 0 km Spyder Almak

dreamrocker
26.October.2012, 14:44
Arkadaşlar herkese tekrar selam.

Biliyorsunuz birkaç ay önce zorunlu sebeplerden dolayı motorumu satmıştım. Şimdi geri dönme zamanı :D Motosikletcim Yüksel Abi ile görüşmelerimi yaptım, yarın gidip motora bakacağım ve salı günü evraklarımı teslim alacağım. Aranıza tekrar döneceğim için çok mutluyum.
Ha bu arada, 0 motosiklet almak nasıl bir duygu? Kutusu açılmamış çikolata paketi gibi mi? :cheesy:

eralp_goksu
26.October.2012, 16:31
Arkadaşlar herkese tekrar selam.

Biliyorsunuz birkaç ay önce zorunlu sebeplerden dolayı motorumu satmıştım. Şimdi geri dönme zamanı :D Motosikletcim Yüksel Abi ile görüşmelerimi yaptım, yarın gidip motora bakacağım ve salı günü evraklarımı teslim alacağım. Aranıza tekrar döneceğim için çok mutluyum.
Ha bu arada, 0 motosiklet almak nasıl bir duygu? Kutusu açılmamış çikolata paketi gibi mi? :cheesy:

Yenı cekılmıs fıltre kahve gıbı. 8)

CELİL
26.October.2012, 22:33
onur sıfır motor almak sıkıntılı :mrgreen:
rodajı bitinceye kadar vitesler sert geçer gaza basamazsın sollama yapamazsın ani fren yapamazsın rodaj bitinceye kadar çok benzin yakar :mrgreen:
en güzeli bu aşamaları tecrübeli bir sürücü tarafından halledilmiş bir ikinci el bir makina almak :mrgreen:

dreamrocker
27.October.2012, 00:10
rodajı bitinceye kadar vitesler sert geçer gaza basamazsın sollama yapamazsın ani fren yapamazsın rodaj bitinceye kadar çok benzin yakar :mrgreen:
en güzeli bu aşamaları tecrübeli bir sürücü tarafından halledilmiş bir ikinci el bir makina almak :mrgreen:

hahaha yemezler onu :p
Hayırlı satışlar Celil abi :p 0'a gönül koydum ben :D

eralp_goksu
27.October.2012, 00:12

Abım cok guldurdun benı. Sağolasın. :mrgreen:

0'a gonul koyanları vazgecırmek cok zor oluyor. Kendımden bılıyorum, yorma kendini derım ben. :mrgreen:

teoman25
27.October.2012, 02:30
celil abi, artık kalıcı bi işim var :) dur trabzona yerleşeyim bayram sonrası. 1-2 aya kadar senin motora talibim:)

CELİL
27.October.2012, 12:54
celil abi, artık kalıcı bi işim var :) dur trabzona yerleşeyim bayram sonrası. 1-2 aya kadar senin motora talibim:)
hadi hayırlısı 8)

dreamrocker
28.October.2012, 21:34
Şimdi geriye kaldı cumartesi günü yağmur olmaz inşallah diye dua etmeye :D
Yüksel abi ile anlaştık, çarşamba günü plaka ruhsat işleriyle uğraşacağım. Cumartesi de teslim alacağım bir terslik olmazsa.

mrtglc
28.October.2012, 21:40
Hadi hayırlısı darısı başıma :D

CELİL
28.October.2012, 21:44
Onur hadi Hayırlı olsun nazar:cheesy:

dreamrocker
28.October.2012, 21:55
Murat al şu beyaz daytonadan 1 tane acilen, rodaj yapacağız daha, Olmassa Celil abiye bir sor rodajı bir bilen tarafından yapılmış daytona var mı elinde :pppp

Celil abicim, sağolasın aman cumartesiye müsait ol :p

ibanez_one
29.October.2012, 02:14
Murat' tan Aldım Haberini...Hayırlı Olsun Usta...Allah Kaza Bela Vermesin...nazar

dreamrocker
29.October.2012, 11:06
Murat' tan Aldım Haberini...Hayırlı Olsun Usta...Allah Kaza Bela Vermesin...nazar

Sağolasın. Ben de hep Murat' tan alıyorum haberini hiç tanışma fırsatımız olmadı. Motoru bir alayımda hep beraber görüşelim :cheesy: