PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Deneyimli RR kullanıcıları yardımınıza ihtiyacım var.

zxcvbnm777
26.October.2012, 23:49
arkadaşlar ilk vitesli motor deneyimini RR da yaşamak istiyorum. Arkadaşlarım ve tanıdıklarım kanuni, ramzey gibi motorlar yerine RR dan başlamamın daha iyi olucağı düşüncesindeler bende internet üzerinde bir araştırma yaptım. Kendime uygun motor baktım hem fiyat hem görünüş olarak boyum 1,82 kilom 85 yalovada pek fazla seçenek olmadığı için çevre illerde motor bakıyorum siz değerli üyelerden fikir almak istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-ilk-sahibinden-cok-temiz-bakmadan-gecme-97827286/detay

şu motor hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum bana uygun gibi görünüyor. Ücretide benim karılıyabiliceğim bir ücret fazlası şuan için ağır olur diye düşünüyorum.

eralp_goksu
27.October.2012, 00:10
arkadaşlar ilk vitesli motor deneyimini RR da yaşamak istiyorum. Arkadaşlarım ve tanıdıklarım kanuni, ramzey gibi motorlar yerine RR dan başlamamın daha iyi olucağı düşüncesindeler bende internet üzerinde bir araştırma yaptım. Kendime uygun motor baktım hem fiyat hem görünüş olarak boyum 1,82 kilom 85 yalovada pek fazla seçenek olmadığı için çevre illerde motor bakıyorum siz değerli üyelerden fikir almak istiyorum.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-ilk-sahibinden-cok-temiz-bakmadan-gecme-97827286/detay

şu motor hakkında düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum bana uygun gibi görünüyor. Ücretide benim karılıyabiliceğim bir ücret fazlası şuan için ağır olur diye düşünüyorum.

Hosgeldın aramıza. :)

125lık makınayla baslamak yerıne 250lıkle başlamanı onerırım. Aynı fıyatlarda dd250e-9b bol mıktarda mevcut. Cok kısa bır sure sonra 125lık sana yetmemeye baslayacak. Almısken 250lık al daha sonra buyutmekle ugrasmazsın.

125lık ya da 150lıkle baslamıs olan arkadaslar da bana katılacaklardır.

Motoruna bır an once kavusman dılegıyle. 8)

CELİL
27.October.2012, 00:31
Merhaba Yahya aramıza hoş geldin 8)
boyuna en uygun makina spyder ama bütçen uygun değise klasik kasalara bakıcan
ama 125 cc yerine 250 cc almanı tavsiye ederim daha uygun olur ve 125cc - 150 cc alan arkadaşlar kısa süre sonra makinayı büyütmeye çalışıyor işallah kısa sürede gönlüne bütçene göre bir makina bulursun 8)

zxcvbnm777
27.October.2012, 00:41
Hosgeldın aramıza. :)

125lık makınayla baslamak yerıne 250lıkle başlamanı onerırım. Aynı fıyatlarda dd250e-9b bol mıktarda mevcut. Cok kısa bır sure sonra 125lık sana yetmemeye baslayacak. Almısken 250lık al daha sonra buyutmekle ugrasmazsın.

125lık ya da 150lıkle baslamıs olan arkadaslar da bana katılacaklardır.

Motoruna bır an once kavusman dılegıyle. 8)

hoş bulduk valla ben baktım benim bütçemdeki 250lıklerin çoğu 25.000 km civarı 2006 ve sonrası motorlar yani biraz kullanılmış ve yaşlı gibi geldi =)) bütçem 3000 ev fazla 3250 olduğu için bana en uygun bu geldi =)

zxcvbnm777
27.October.2012, 00:44
Merhaba Yahya aramıza hoş geldin 8)
boyuna en uygun makina spyder ama bütçen uygun değise klasik kasalara bakıcan
ama 125 cc yerine 250 cc almanı tavsiye ederim daha uygun olur ve 125cc - 150 cc alan arkadaşlar kısa süre sonra makinayı büyütmeye çalışıyor işallah kısa sürede gönlüne bütçene göre bir makina bulursun 8)

hoş bulduk celil bende spyder modelini çok beğeniyorum ama şimdiye kadar dediğim gibi vitesli motor kullanmadığım için biraz çekiniyorum yapamam, kullanamam diye yani 250 cc bana büyük ve fada zor gibi geliyor 125 cc biraz daha aklıma yatıyor tabi deneyimli olan sizlersiniz.

eralp_goksu
27.October.2012, 00:47
hoş bulduk valla ben baktım benim bütçemdeki 250lıklerin çoğu 25.000 km civarı 2006 ve sonrası motorlar yani biraz kullanılmış ve yaşlı gibi geldi =)) bütçem 3000 ev fazla 3250 olduğu için bana en uygun bu geldi =)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sorunsuz-kazasiz-acil-degil-101755421/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-sorunsuz-kazasiz-acil-degil-101755421/detay

Bunlara bı bak mesela Yahya. Zorluk acısında oyle dusunme. Tamam spydera alısmak bıraz daha zordur, dıger kasalarla karsılastırılabılır ama 250lık ve 125lıgı zorluk acısından karsılastırmaya gerek yok. Kolayca alısırsın.. :|

zxcvbnm777
27.October.2012, 00:53

Bunlara bı bak mesela Yahya. Zorluk acısında oyle dusunme. Tamam spydera alısmak bıraz daha zordur, dıger kasalarla karsılastırılabılır ama 250lık ve 125lıgı zorluk acısından karsılastırmaya gerek yok. Kolayca alısırsın.. :|

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-gumushane-liden-temiz-orjinal-regal-raptor-dd250e-9-101147427/detay

bu nasıl eralp yaş olarak senin yolladığında fena değil ama kafam çok karışık yanlış anlama ama herkes farkı söylüyor kimi 125 az yakar kolay alışırsın diyor kimi 125 ile uğraşma direk 250 den başla diyor çok kararsızım ikisinin arasında ooo peti peti yapıcak duruma geldim =))

kürşat ışık
27.October.2012, 01:44
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-regal-raptor-gumushane-liden-temiz-orjinal-regal-raptor-dd250e-9-101147427/detay

bu nasıl eralp yaş olarak senin yolladığında fena değil ama kafam çok karışık yanlış anlama ama herkes farkı söylüyor kimi 125 az yakar kolay alışırsın diyor kimi 125 ile uğraşma direk 250 den başla diyor çok kararsızım ikisinin arasında ooo peti peti yapıcak duruma geldim =))

kardeş 3 hafta önce bende seninle aynı durumdaydım..
önceden scoter deneyimim vardı sadece, vitesli alırken heybetli yüksek cc'li (25o-350) motorlara çekinerek bakıyodum..
sadece fiyatı bana daha uygun diye RR150 lik aldım (param olsa 250'liliğini alırdım) ,
beklediğimden çok daha memnunum..
max hız olarak daha düşük, fakat yakıt olarak daha az yakıyo
uzun yola zorlama gider , ama şehir içinde daha kıvrak..
bence hepsinin kendine göre üstün gelen tarafları var..
sana benim nacizane tavsiyem, acemi olarak söylüyorum,
sürüş ekipmanların tam değilse onları tamamlamam ve kalan paranla içine en çok yatanı temiz bir motor alman..daha fazla olarak şehir içinde süreceksen motoru benim fikrim 150'lilik de seni idare edebilir..
ben şuan da evden okula giderken kullanıyorum , günde yaklaşık 40- 50 km gidiyorum, E-5'ede çıkıyorum..hiç bir sıkıntısı yok bence...
alışma konusuna gelince; motoru aldıktan sonra bi 500 km git, motorun herşeyine alışıyosun zaten, o konuda için rahat olsun..paran denkleşiyorsa bence de 250'lik al..

eralp_goksu
27.October.2012, 01:46

Bu da ıyı gıbı gorunuyor. Tabıı sadece fotograflarına bakarak anlayamayız. Makınayı canlı gorup surmek lazım. Hatta guvenılır bır ustaya gostermekte yarar var.

Alısma konusu dedıgım gıbı 125lık ve 250lık arasında pek bı fark yok. Yakıt tuketımı olarak da aralarında daglar kadar fark yok. Hesaplamaya degmeyecek yakıs farkı ıcın "kardesım gıtmıyo bu alet ya, keşke 250 alsaymısım" gıbı sozlerle kendını uzmene de gerek yok. Ben sonuna kadar 250 alman taratarıyım.. :)

bahadir
27.October.2012, 02:19
mrhaba hoşgeldin bende 125 likle başladım 2 ay sonra darlandım afakanlar bastı bende arkadaşlara katılıyorum 250 lik iyidir başlangıç için hatta devamı için...

zxcvbnm777
28.October.2012, 00:27
kardeş 3 hafta önce bende seninle aynı durumdaydım..
önceden scoter deneyimim vardı sadece, vitesli alırken heybetli yüksek cc'li (25o-350) motorlara çekinerek bakıyodum..
sadece fiyatı bana daha uygun diye RR150 lik aldım (param olsa 250'liliğini alırdım) ,
beklediğimden çok daha memnunum..
max hız olarak daha düşük, fakat yakıt olarak daha az yakıyo
uzun yola zorlama gider , ama şehir içinde daha kıvrak..
bence hepsinin kendine göre üstün gelen tarafları var..
sana benim nacizane tavsiyem, acemi olarak söylüyorum,
sürüş ekipmanların tam değilse onları tamamlamam ve kalan paranla içine en çok yatanı temiz bir motor alman..daha fazla olarak şehir içinde süreceksen motoru benim fikrim 150'lilik de seni idare edebilir..
ben şuan da evden okula giderken kullanıyorum , günde yaklaşık 40- 50 km gidiyorum, E-5'ede çıkıyorum..hiç bir sıkıntısı yok bence...
alışma konusuna gelince; motoru aldıktan sonra bi 500 km git, motorun herşeyine alışıyosun zaten, o konuda için rahat olsun..paran denkleşiyorsa bence de 250'lik al..

kardeşim tavsiyelerin için ve yazdıkların için çok sağol. Benimde şuanlık pek şehirler arası ve uzun mesafe düşüncem yok yalovada yaşıyorum. şehir merkezide çok fazla büyük değil trafiğide yogun sayılır. motoru almamdaki amacım çocukluk hayalimi gerçekleştirmek ve belki bilirisiniz çınarcık esenköy gibi yalovanın tatil ilçelerine rahat rahat gitmek ayrıca fotoğraf merakım var bunun için motorla gezip güzel yerler keşfetmek.

zxcvbnm777
28.October.2012, 00:49
Bu da ıyı gıbı gorunuyor. Tabıı sadece fotograflarına bakarak anlayamayız. Makınayı canlı gorup surmek lazım. Hatta guvenılır bır ustaya gostermekte yarar var.

Alısma konusu dedıgım gıbı 125lık ve 250lık arasında pek bı fark yok. Yakıt tuketımı olarak da aralarında daglar kadar fark yok. Hesaplamaya degmeyecek yakıs farkı ıcın "kardesım gıtmıyo bu alet ya, keşke 250 alsaymısım" gıbı sozlerle kendını uzmene de gerek yok. Ben sonuna kadar 250 alman taratarıyım.. :)

tavsiyelerini göz ardı etmicem çok sağol eralp.8)

zxcvbnm777
28.October.2012, 00:50
mrhaba hoşgeldin bende 125 likle başladım 2 ay sonra darlandım afakanlar bastı bende arkadaşlara katılıyorum 250 lik iyidir başlangıç için hatta devamı için...

merhaba hoşbulduk böyle giderse bende 250 cc ile başlıcam

mrtckrt
28.October.2012, 10:14
Herkese selam 2 yıldır motor arıyorum AMA işim sebebiyle bi türlü olmadı AMA nihayet iki hafta önce motoruma kavuştum (0 km spayder) senin en azından scooter tecruben varmış benimse 6/7 yıl önce kullandığım bisiklet iki teker adına yegane tecrubemdi AMA 3/5 günde alıştım evet hala acemiyim ama rahat rahat uzun maşayı kullanıyorum hiç çekinmeden 250 al derim 150 falan bulaşma. Ama asıl önemli olan motordan önce koruma ve ekipman alman unutma motor öldürmez koruma ve kask kullanmamak öldürür eğer önce motor alırsan sağlam bi kask ve monta paran kalmayacaktır eminim ki son parana kadar motora harcayacaksın o yüzden önce koruma sonra 250 lik :)

mrtglc
28.October.2012, 14:26
gördüğüm kadarı ile bu hava filtresinin orda kapakta yok. Ben 125cc makinamı 2 hafta önce sattım. 5000 km deydi ve kız gibiydi ve üzerinde 250 liralık aksesuar vardı. 2.500 liraya verdim. bu makineye 3000 lira çok fazla. alırsan kazık yemiş olursun. madem ikinci el alıcaksın kendini biraz daha zorla 3250-3300 gibi bütçeye çıkarsan bu kasanın 250cc sini alırsın. cc olayı seni fazla ürkütmesin. sonuç itibarı ilşe yapı gereği bizim motorlar seri motor olmadığından cc yüksekliği senin açından sorun çıkarmaz.

eralp_goksu
28.October.2012, 14:42
tavsiyelerini göz ardı etmicem çok sağol eralp.8)

Rıca ederım. Kolay gelsın. Gelısmelerden haberdar edersın bızı. :)

kürşat ışık
28.October.2012, 15:47
kardeşim tavsiyelerin için ve yazdıkların için çok sağol. Benimde şuanlık pek şehirler arası ve uzun mesafe düşüncem yok yalovada yaşıyorum. şehir merkezide çok fazla büyük değil trafiğide yogun sayılır. motoru almamdaki amacım çocukluk hayalimi gerçekleştirmek ve belki bilirisiniz çınarcık esenköy gibi yalovanın tatil ilçelerine rahat rahat gitmek ayrıca fotoğraf merakım var bunun için motorla gezip güzel yerler keşfetmek.

senin icin hayirlisi olsun diyelimm..parana gore temiz motor secmeye ozen goster bence..ayni paraya yuksek cc diye bakimsiz bi motor alirsin , cocukluk hayalin eziyete donusur, motordan sogursun..yalovadan kocaeline bile gelirsin 150lilik ile..yeterki temiz kullanilmis olsun..

cihan54
29.October.2012, 10:30
Hoşgeldin zxcvbnm 8) nasıl zor bi isim yaa :?

Ben bişey demiyorum çekimser kalıyorum. Gerekli ve yeterli tavsiye ve fikirleri zaten vermişler. Ben çok bilmişlik yapmıyım :p

zxcvbnm777
24.December.2015, 04:31
Herkese merhaba

Size bir hikayem var bu konuyu yaklaşık olarak sizinde gördüğünüz gibi 3 yıl önce açmıştım. İçimde iki teker aşkı vardı. Ama bütçem bir regale yetmedi. Mondial mct 250 aldım 2 sene kullandım bir hafta önce DD 250E-10 alana kadar. Sonra aklıma hemen burası geldi. ve üyelik oluşturma butonuna tıkladım ve mail adresimi yazdım bi baktım ki zaten üyeymişim kusura bakmayın bu yazdımlarım üye olduğumu unutmuşum tamamen. şifremi girince bu yazılanları okudum ve çok duygulandım. Bana tekrardan aranızda yer var mı dostlar.

http://s4.postimg.org/bcxx25rd5/12391393_10205415838217811_2644548144122260570_n.j pg (http://postimg.org/image/bcxx25rd5/)

spue
24.December.2015, 09:54
[QUOTE=zxcvbnm777;189356]Herkese merhaba

Size bir hikayem var bu konuyu yaklaşık olarak sizinde gördüğünüz gibi 3 yıl önce açmıştım. İçimde iki teker aşkı vardı. Ama bütçem bir regale yetmedi. Mondial mct 250 aldım 2 sene kullandım bir hafta önce DD 250E-10 alana kadar. Sonra aklıma hemen burası geldi. ve üyelik oluşturma butonuna tıkladım ve mail adresimi yazdım bi baktım ki zaten üyeymişim kusura bakmayın bu yazdımlarım üye olduğumu unutmuşum tamamen. şifremi girince bu yazılanları okudum ve çok duygulandım. Bana tekrardan aranızda yer var mı dostlar.

Yeniden hoş geldin, Yahya...
Form en güzel cevabı vermiş.:) zaten formdaymışın. Hiç ayrılmamışın. 8)
Aradaki eksikliği bol bol paylaşım yaparak kapatman ve kazasız belasız, zevkli sürüşler dileği ile...

CELİL
24.December.2015, 12:25
Merhaba Yahya tekrar aramıza hoş geldin
RR Spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin Göndeki makinaya kavuşmuş hayallaerini gerçekleştirmişsin önümüzdeki yaz senin için çok daha keyifli olacaktır 8)

zxcvbnm777
10.January.2016, 02:50
Merhaba Yahya tekrar aramıza hoş geldin
RR Spyder'in hayırlı olsun Allah kazasız belasız keyifle kullanmayı nasip etsin Göndeki makinaya kavuşmuş hayallaerini gerçekleştirmişsin önümüzdeki yaz senin için çok daha keyifli olacaktır 8)

Önümüzdeki yaz yalovadaki festivali sabırsızlıkla bekliyorum:)

2_rock
10.January.2016, 11:01
Yahya tekrardan hoşgeldin. Yeni makinan hayırlı olsun. Hayaldi gerçek oldu lafına uyan kisilerdensin. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Yolunda farın da hep açık olsun

zxcvbnm777
12.January.2016, 02:39
Yahya tekrardan hoşgeldin. Yeni makinan hayırlı olsun. Hayaldi gerçek oldu lafına uyan kisilerdensin. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Yolunda farın da hep açık olsun

teşekkürler =)

Mustafa Gözgen
06.February.2016, 14:04
Boyum 176 76 kiloyum sizce daytona 250 bana büyük gelir mi

FouL
06.February.2016, 14:19
Must ilk öncelikle kendinizi tanışma başlığında tanıtırsanız daha iyi yardımcı oluruz.. Raptorriders forumlarina hoşgeldin..soruna cevap veriyim.. 1.72 boyum ve 70 kiloyum beyaz daytona 250 kullanicisiyim .. Motorun benden önceki sahibi de benden daha kısa boyluydu hiçbir sorun problem yok kullanımda

Mustafa Gözgen
06.February.2016, 19:41
Must ilk öncelikle kendinizi tanışma başlığında tanıtırsanız daha iyi yardımcı oluruz.. Raptorriders forumlarina hoşgeldin..soruna cevap veriyim.. 1.72 boyum ve 70 kiloyum beyaz daytona 250 kullanicisiyim .. Motorun benden önceki sahibi de benden daha kısa boyluydu hiçbir sorun problem yok kullanımda

Teşekkürler :D Valla bi yerde kendimi tanıttım demin ama galiba yanlış yere yazdım :D biri kendini tanıtmıştı ben de aynı başlığın altına yazdım

kurt
06.February.2016, 20:24
Mustafa öncelikle aramıza hoşgeldin8) boy ve kilomuz aynı pazar buluşmasına gelirsen bizim motorlarda deneyim yaşarsın.8)8)

2_rock
06.February.2016, 23:22
Mustafa öncelikle aramıza hoşgeldin8) boy ve kilomuz aynı pazar buluşmasına gelirsen bizim motorlarda deneyim yaşarsın.8)8)

Mehmet abicim mustafayla bugün telefonda görüşmüştük. Şehir disindaymis pazartesi günü ankarada olacak inşallah en yakın zamanda aramızda görücez kendisini 8)