PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : tanısanız siz de seversiniz

A. Emre GÜVEN
31.October.2012, 21:34
merhaba arkadaşlar ben de yakın zamanda aranıza katılacağım.

spyder 250cc alayım diyorum. 0km

tabi öncesinde bir de ehliyet alacağım.

hangisini nereden almalıyım?

haftasonları vb günlerde keyif amaçlı kullanacağım.
zira hem şirket aracı hem de özel aracım var.

ankara/polatlıda yaşıyorum ama afyon-eskişehire de ayda en az 2-3 kere gidiyorum. oralarda bildiğiniz yerler de varsa merakla dinliyor olacağım.

not: daha önce hiç motorsiklet kullanmadım, elektrikli denedim :D
boy 192 kilo 88

CELİL
31.October.2012, 22:16
Merhaba Ahmet aramıza hoş geldin :)
senin boy ve kilona göre en uygun makina spyder biraz alışma sürecin olucaktır ama kısa sürede alışırsın 8)

bahadir
31.October.2012, 22:58
hoşgeldin Ahmet İnşallah dilediğin makineye kavuşursun o boy o kiloyla seni elektrikli biseklettde görmek isterdim doğrusu :D

dreamrocker
31.October.2012, 23:16
Ahmet hosgeldin aramiza.

Istanbulda Motosikletcim yuksel bey en uygun fiyati veriyor 0 makinelerde. Fiyat Listesine aldirmadan telefonla gorus kendisiyle. diger yandan senin oralarda uygun guvenilir kim var bilmiyorum. Hayirlisi olsun :)

eralp_goksu
01.November.2012, 04:30
Hosgeldin abi 8)

cihan54
01.November.2012, 09:57
hoşgeldin sefalar getirdin.. 8)

inaona
01.November.2012, 13:50
merhaba arkadaşlar ben de yakın zamanda aranıza katılacağım.

spyder 250cc alayım diyorum. 0km

tabi öncesinde bir de ehliyet alacağım.

hangisini nereden almalıyım?

haftasonları vb günlerde keyif amaçlı kullanacağım.
zira hem şirket aracı hem de özel aracım var.

ankara/polatlıda yaşıyorum ama afyon-eskişehire de ayda en az 2-3 kere gidiyorum. oralarda bildiğiniz yerler de varsa merakla dinliyor olacağım.

not: daha önce hiç motorsiklet kullanmadım, elektrikli denedim :D
boy 192 kilo 88

Merhaba ahmet hoşgeldin aramıza

Benim sana nacizhane bir tavsiyem olacak. Senin boyundaki bir insan için 2012-2013 model spyder olmaz nedeni ise 2011 yılından sonraki modellerde fren ve vites ayağını 7-10 cm geriye aldılar ve rahat edemezsin ama 2011 model spyderlarda ayaklar daha ileride ve daha rahat kullanabileceğin bir model onun için temiz 2.el 2011 yada sıfır 2011 model bulabilirsen 2011 model tercih etmeni tavsiye ediyorum sana 8)

2. El almayı düşünürsende ben CC yükseltmek için motorumu satıyorum.

Sahibinden.com'daki ilan numarasıda 94766286

A. Emre GÜVEN
08.November.2012, 18:18
cok saolun arkadaslar.

2. el alma isine babam karsi cikiyor aslinda. simdiye kadar hic 2. el araba almadik :D

alisma konusunda korkum yok aslinda cok cabuk ogrenen biriyim .

o degil de ismim nerede yaziyor arkadas her gelene ahmet mi diyosunuz? :D

CELİL
08.November.2012, 18:38
cok saolun arkadaslar.

2. el alma isine babam karsi cikiyor aslinda. simdiye kadar hic 2. el araba almadik :D

alisma konusunda korkum yok aslinda cok cabuk ogrenen biriyim .

o degil de ismim nerede yaziyor arkadas her gelene ahmet mi diyosunuz? :D
sen ismini yazmayınca bizde kendimize hitap edecek bir isim buluyoruz yoksa isim emre yimi kullanıyorsun ona göre hitap edelim veya sen bize doğrusunu söyle :|
isimler avatar ların altında yazıyor :mrgreen:8)

A. Emre GÜVEN
08.November.2012, 18:58
sen ismini yazmyınca bizde kendimize hıtap etecek bir isim buluyoruz yoksa isim emre yimi kullanıyorsun ona göre hitap edelim veya sen bize doğrusunu söyle :|
isimler avatar ların altında yazıyor :mrgreen:8)

ben yeni oldugumdan goremiyorum sanirim.
evet bu arada kendimi tanitmamisim hakkaten

ahmet emre dir benim adim :D yas 27 hizli trende muhendis olarak calisiyorum. spyderin sekline hayran oldum alacam onu vurucam kirbaci

CELİL
08.November.2012, 19:08
ben yeni oldugumdan goremiyorum sanirim.
evet bu arada kendimi tanitmamisim hakkaten

ahmet emre dir benim adim :D yas 27 hizli trende muhendis olarak calisiyorum. spyderin sekline hayran oldum alacam onu vurucam kirbaci

merhaba ahmet emre ben moderatör oldugumdan herkesin isimleri ve bilğilerini görebiliyorum ve isim yazmayanların ismini deşifre ediyorum benden okuyan herkes yazıyor 8)

ozguralic
08.November.2012, 20:02
Hoşgeldin. Spyder veya Daytona 350 al yola devam et. 8)

mrtglc
09.November.2012, 00:17
Hoşgeldin Ahmet Emre. Kararın hayırlı olsun. inşallah en kısa sürede motoruna kavuşursun.