Orijinalini görmek için tıklayınız : bir ses var..
ozguralic
02.November.2012, 15:14
Selam arkadaşlar. Motorla düşük devirde giderken sanki koltuğun alt hizasından yada arka tekerlek civarından tekerleğin dönüşü ile birlikte artıp azalan bir ses geliyor. lak lak lak.. diye hızlanınca doğal olarak duyamıyorum ama yavaşken baya yüksek bi ses. Bi kaç kez durup baktım ama kaynağını bulamadım. kablo vs sarkan bişey yok. Janta sürten çanta felan da yok. Bi yorumlarınızı alayım istedim.
Bir de artık hava filtresi hortumum iyice eskimiş değiştirmek için karbiratörün sçkülmesine gerek yok sanırım dimi?
CELİL
02.November.2012, 15:26
dönen bir parçadan ses geldiğine göre lastiklerle ilğili değilse zincir ve dişli sistemini kontrol et zincirin baklalarından kitlenen olursa kitli yere geldikçe lak lak ses yapar
hava filitresi karbiratör arasındaki hortumu değiştirmek için karbiratörü sökmedende olur ama yerine zor oturuyor diğer tafaftaki çıkış boğazlarınıda söker çıkarırsan daha kolay oluyor kolay gelsin 8)
cihan54
02.November.2012, 15:32
dönen bir parçadan ses geldiğine göre lastiklerle ilğili değilse zincir ve dişli sistemini kontrol et zincirin baklalarından kitlenen olursa kitli yere geldikçe lak lak ses yapar
hava filitresi karbiratör arasındaki hortumu değiştirmek için karbiratörü sökmedende olur ama yerine zor oturuyor diğer tafaftaki çıkış boğazlarınıda söker çıkarırsan daha kolay oluyor kolay gelsin 8)
Bişeyi de bileme yahu :mrgreen:
ağfndrdm
02.November.2012, 15:33
Ozgrum on ve arka disllileri bi bak dislerdw bi asinma varmi .
CELİL
02.November.2012, 15:39
Bişeyi de bileme yahu :mrgreen:
Ne bilmesi atıyorum tututarsa:mrgreen: 8)
turq
02.November.2012, 16:45
Aku suyu tahliye hortumu bosa cikmis olabilir, benim basima gelmisti, bi kontrol et derim
ozguralic
02.November.2012, 18:22
Teşekkürler güzel fikirler çıktı yarın zinciri ve dişlileri bi kontrol edeyim.
İbrahim pek hortum sesi gibi değil sanki lak yazdım ama takırtıya daha yakın bi ses.
Bu arada belki işinize yarar motorda hoş durabilir.
http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-yedek-parca/341_karburator-ve-filtre-grubu/10130__hava-filitresi-143-chooper-model/
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-, Jelsoft Enterprises Ltd.