PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : 1000. Msj Şerefine

cihan54
02.November.2012, 15:51
Evet arkadaşlar, başlıktan da anlaşılabileceği üzere RR ailesi ile bugünleri gördüğüm için mutluluk duyuyorum. :mrgreen: Celil abi, Salih abi bende sevgi ve saygınız sonsuz; değerli RR ailem ve forumdaşlarım sizlerin de bende yeri herzaman ayrıdır. Bir Cevdet, bir Özgür bir, Eralp, Ağa, Teoman, Mesut ve daha adını sayamayacağım birçok kişi...Hepinize teker teker teşekkür ediyorum.. :mrgreen:

Her ne kadar demir atımızı değiştirmişsek de, farklı ülkelerin farklı tarz motorlarına binsek de, gönlümüzdeki RR sevdası, RR ailesi yeri değişmez. Sizinle güzel zamanlar geçirdim, ve Allah izin verdikçe de birlikte yine güzel günler göreceğime inanıyorum. Sizlerle üzülüp sizlerle gülmeye sizlerle sürüp sizlerle büyümeye devam. İy'ki varsınız. 8) Nice binlere onbinlere birlikte ulaşmak ümidiyle...

1000. mesaj bahane, sizlere sevgiler sunmak maksadımız. Bugüne kadar sürç-i lisan ettiysek ve bundan sonra da farkında olmadan edersek affola... :|

Güzel dostluğumuza zeval gelmesin... Tekerimiz düz bassın benzinimiz hiç bitmesin... :p

Celil abiye sevgiler Salih abiye Saygılar [smilie=greencolorz:

eralp_goksu
02.November.2012, 16:05
Evet arkadaşlar, başlıktan da anlaşılabileceği üzere RR ailesi ile bugünleri gördüğüm için mutluluk duyuyorum. :mrgreen: Celil abi, Salih abi bende sevgi ve saygınız sonsuz; değerli RR ailem ve forumdaşlarım sizlerin de bende yeri herzaman ayrıdır. Bir Cevdet, bir Özgür bir, Eralp, Ağa, Teoman, Mesut ve daha adını sayamayacağım birçok kişi...Hepinize teker teker teşekkür ediyorum.. :mrgreen:

Her ne kadar demir atımızı değiştirmişsek de, farklı ülkelerin farklı tarz motorlarına binsek de, gönlümüzdeki RR sevdası, RR ailesi yeri değişmez. Sizinle güzel zamanlar geçirdim, ve Allah izin verdikçe de birlikte yine güzel günler göreceğime inanıyorum. Sizlerle üzülüp sizlerle gülmeye sizlerle sürüp sizlerle büyümeye devam. İy'ki varsınız. 8) Nice binlere onbinlere birlikte ulaşmak ümidiyle...

1000. mesaj bahane, sizlere sevgiler sunmak maksadımız. Bugüne kadar sürç-i lisan ettiysek ve bundan sonra da farkında olmadan edersek affola... :|

Güzel dostluğumuza zeval gelmesin... Tekerimiz düz bassın benzinimiz hiç bitmesin... :p

Celil abiye sevgiler Salih abiye Saygılar [smilie=greencolorz:

Canım abım. :|

CELİL
02.November.2012, 16:32
Cihan çok duygusaldı gözlerim doldu :oky::alkis::+1:nazar
Ben kendi adıma seni tanımış olmaktan çok mutluyum dediğin gibi makinalar başka mesafeler uzak olsada gönüller bir olsun yeter darısı 10.000 ninci mesaja işallah 8)
yine sevgiyi bana saygıyı salih e vermişsin şunları eşit dağıt kardeşim sonra kavga çıkıyor:mrgreen:

av. Cevdet Yılmaz
03.November.2012, 17:36
müvekkilim cansın:)

Salih
03.November.2012, 19:07
Cihan'cığım bizler de seni ve forumun diğer üyelerini tanımaktan memnunuz. Hepimizin sevgisi, saygısı yine hepimizin üzerine olsun, muhabbetimiz bol, dostluğumuz daim olsun.8)8)8)8)nazar Bu arada forum yanlız regalle sınırlı değil, makinelerini değiştirenler dolayısı ile daha renkli bir hal aldı. Çeşidin bol olduğu yerde bereket vardır, Japon kullanan arkadaşlar da tecrübelerini burada paylaşırlarsa bilgimiz, tecrübemiz çok olur

yine sevgiyi bana saygıyı salih e vermişsin şunları eşit dağıt kardeşim sonra kavga çıkıyor:mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgr een::cheesy::cheesy:

mesutdikmen
05.November.2012, 16:13
Bizlerde seni tanımaktan çok memnunuz ... Bi organizasyon olsada buluşsak hepbirlikte ;)

ozguralic
05.November.2012, 19:35
dikenlerim tüy tüy oldu kardeş :) ben de kendi adıma seni ve diğerlerini tanımaktan çok memnunum. Bizim motorlar değişse de ameller değişmez :cheesy: